60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saat 14:30 da yarım elma yedim

1 saat sonrada 1 bardak ayran içicem

6:00 gibi akşam yemeği

sonrada 1,5 saat spor:lepi:

ayça valla moonserose haklı baksana heposi kahvaltı ise fazla olabilir büsküvilerin yerine kepekli ekmek yada domates falan yeseydin daha doyurucu olurdu dimi kızlar...

moon serose bişe diyecem benim yediklerime yorum yapmıyorsun :1no2:hiç dikkatimi çekti diger arkadaşlara yapıyorsun benden sonra gelenlerede ama bana yok..hayırdır küsmüyüz diye soracam ama aramızda bi sorun çıkmadıgını düşünüyordum..haksızmıyım ??CADIARZU:uhm:

bu gün canım hiç bişe istemiyor şu ana kadar yediklerim

sabah soğan suyu (aç karnına )
kahvaltı yarım paket eti form limon lifli bisküvi
1/4 elma
bir bardak süt
akşam et sote var ama canım hiç istemiyor yada kahvaltı yaparım ben bilmiyorum

biliyorum çok az ama bugünlük böyle

90 dk yürüdüm

iyi akşamlar a.s.a.s.

madımak bir tur ot o otun yemegi olur bizim orda madımak diyo başka ismi varsa bilmiyorum ama google dan baktım madımak diyede bulabilirisn bilgiler var dün eve yeni tartı aldım bundan sonra öle yapıcam dediğin gibi teşekkür ederim saol süprizzzzz

kızlarr ben geldim:))))))
moonserose0 nasılsın:))

bu sabah tartılldım ve 60.200 gibi bişe çıktım:)))

bu gün
kahvaltıda tost yedim
öğlende canım bişe istemedi dey 1 tane portakal yedim:)

sizin nasıl gidiyor diyetiniz??

Son düzenleme:

canım madımakı biliyorum. ona bizde de evelik derlek:)))
hatta yemeğine evelik aşı derlerrr7

arkadaşlar sabah iki kayısı iki bardak ılık su tuvalete cıkmak icin bir dilim peynir bir dilim kepek ekmeği öglen 1 kase yayla corbası yarım muz birazdanda akşam yemeğini yiyicem 4 kaşık patlıcan yemeği 3 kaşık pilav bir kase corba gecede ya bir muz yerim ya elma yada 2 tane kivi

canım bence gece muz yeme elma ye. saat geç olmasın yerken bence.
muzu gece yemek için pek önermiyorlar. sanırım hazım sorunu yüzünden tam olarak bilmiyorum

canım bence gece muz yeme elma ye. saat geç olmasın yerken bence.
muzu gece yemek için pek önermiyorlar. sanırım hazım sorunu yüzünden tam olarak bilmiyorum

haklısın canım tatlı yiyemiyorum ya kriz geliyo bana ama irademe hakim olucam iki aya kadar 60 kilo olmam lazım gece o zaman elma yiyim ben:)

haklısın canım tatlı yiyemiyorum ya kriz geliyo bana ama irademe hakim olucam iki aya kadar 60 kilo olmam lazım gece o zaman elma yiyim ben:)

şimdi kaç kilosun canım???
ben akşam yemeğimi çok kıstım 3 kilo verdim 1.5 haftada
ama haftasonu baya zor oluyo kontrolümü kaybetmekten korkuyorum

slm arkadaşlar bende 62 kiloyum zayıflamak istiyorum ama tek başıma byere varamadım bir ara sıkı bi rejim yaptım haftada 4 kilo verdimdelikafadulden tekrar vermek istiyorum ama bu sefer başaramadım ozaman yengemle iddaaya girmiştik iyi olmuştu cokacimcoookşimdi gene öyle bişilere ihtiyacım var motivasyon çok önemli şimdi burdada sizlerden destek alarak verecegime inanıyorum umarım bana yardımcı olursunuz şimdiden sıcak:enbuyukkk: ilginiz için tşk

canım benim öncelikle aramıza hoşgeldin...aradığın motivasyonsa doğru adrestesin merak etme...buradan aldığın güçle 4 değil 24 kilo bile verirsin...benden söylemesi...hihoyyyt

kızlar bu arada nihayet 1 kilo verebilmişim 64 kilo oldum..başka biri benim yaptıklarımı yapsa aynı sürede 5 kilo verirdi ama neyse...ben ağır ve emin adımlarla ilerliyorumsositososito ve moralimi hep yüksek tutuyorum...sırnaşık şey

merhaba arkadaşlar bende bugünki yediklerimi yazayım
sabah kepekli ekmekle yapılmış yagsız domates ve beyaz peynirli tost
taze sıkılmış portakal suyu
ara 2 kayısı
ögle 1 kase çorba salata
ara 1 elma:
akşam haşlanmış 1tane tavuk but salata ayran
ben nasıl gidiyorum 1 hafta oldu diyete başlayalı inşallah veririm
biraz motive olmam lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…