60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum abur cuburu kestim,dediğin gibi şekersiz çay asla içemem derken onu bile başardım ama yok şuan 68 kiloyum maydanozlu limonlu çay içince hemen 3 kio veriyorum 1 haftada ama oda çok sıkıntı veriyo çünkü wc sorunu ortaya çıkıyo ve ben çalıştığım için başka yerde wc ye giremiyorum,öğlen yemeğimi seçme özgürlüğüm yok malesef az yiyeyim en azından diyorum ama o zamanda akşama kadar çok acıkıyorum napıcağımı şaşırdım sabahları hep poğça yiyodum onuda kestim 2 dilim arasında kaşar peynirli sandviç yiyorum daha napıyım sizin en etkili dediğiniz yöntem hangisi

Sen spor yaptığın için o kadar çok vermişsindir. Ben de ne zaman çok spor yapsam kilo veriyorum.

Günaydınlar

Bu haftaki kilo bildirimim

Geçen hafta : 65.7 kg

Bu hafta : 64,7 kg

Giden : 1 kg Toplam giden : 10.3 kg

Tebrik ederim

Bir hafta gidiyor kilolar bir hafta dururuyor anlamadım :52:

Öyle oluyor canım, benim de öyle duruyor birden sonra tekrar başlıyor. Enteresan bişey. Ama ben metabolizmayı canlandırmak için farklı şeylr yapmaya çalışıyorum.

Süpersin december , tebrik ederim. devaaaamm... :)

Günaydın güzeller

Keyfim çok çok yerinde bedenimden kilocuklar gitmiş

Başlanıç (13.04.2012) -----------> 1.Hafta (20.04.2012)
==== 69,9 kg==== -----------> ==== 66,7 kg ====

Maşallah sana tebrik ederim ilk haftan mı diyetteki ?

süper faydalı bir alet yaaa..... harbi diyorum ne koş bandı ne bişi.... hem eylenceli..... heryerin çalışıyor mikemmel ötesi bir icat....

Sen ne zamandır kullanıyorsun? hergün kullanıyor musun? ve kaç saat kullanıyorsun? Kas felan yaptırmıyor değil mi ? Aslında koşu bandı daha çok yer kaplar diye almak istemiyorum, en ideali o görülüyor. Bir de bu kol çalıştırıyor ya o bakımdan sıcak geliyor.

december valla sıyıracam bu gidişle

Yok yok sıyırma. Geçen hafta da ben sinir olmuştum. Bir ileri iki geri mehter marşından daha beterdi. Alıp veriyordum. Dün ve bugün şeytanın bacağını kırdım
Her zamankinden daha fazla spor yaptım akşam kan ter içinde kaldım...

gülgülmez maşşallah. bi de sporla seninle yarışcam diyo bana. spor yapma kız sen.erirsin erir
olmaz ama tatlım pazartesi başlıyorum spora benim bacaklar bir erise ah ah, kilodan ziyade fitgörünmek daha önemli benim için
o yüzden kilo vermem az olsada takmam, salla sende eminim farkı görüyorsundur

Teşekkürler kızlarrr azmin sonu zaferrr

hepimiz zayıflıcaz:))

ve bugün annem dedi ki december belin incellmiş dedi ,çok mutlu oldummmmm

olmaz ama tatlım pazartesi başlıyorum spora benim bacaklar bir erise ah ah, kilodan ziyade fitgörünmek daha önemli benim için
o yüzden kilo vermem az olsada takmam, salla sende eminim farkı görüyorsundur

Şekerim bacaklarda fazlalık varsa gönder bende de tam tersi dert

evet kızlar 86 ile başladığım serüvenime bugün itibari ile 66,400 ile devam etmekteyim :)) geçen hafta 67,300 dü bilgilerinize;

kaffaltım
1 activia ananaslı
Ara
2 dilim ekmek
4 zeytin
2 ceviziçi
Ara kahvaltı değişikliği yapıp vücudu şaşırtıyorum bu hafta
Öğlen sanırım sebze yerim

teşekkürler yoldaş, senide tebrik ederim benim ilk hafta olmasından kaynaklı bir durum sanırım
kocanada maşallah üzülme versin versin 4 kiloda benim kociş vermiş

Son düzenleme:
Kizlar cok canim sikkin ya... Kilom:59.9 cikti. Malum haftadayim dun cok yedim ondan ama canim yine de cok sikkin. Sevgilime kizdim bide zaten moralim bozuk iyice moralimi bozdu benim.

herkesi tebrik ederim, madam seni de tebrik ederim, bu hafta sen beni ezdin gectin

tek artıda olan benim galiba benim kulaklarımı çekin accık

geçen hafta 66.9
bu hafta 67.2
gelen 300 gr

iştahım çok acık, engelliyorum kendimi ama kaçırmışım demekki birazda, pöffffff

sadece 300 gr canımm olsun her zaman böyle değilizki iştahım açılıyorda kapanıyorda işt öyle:)

Kiz naptin sen? Ben de artidayim ama ben kendimden beklerdim senden beklemezdim! madam gecti seni walla

günaydınn kıslarrr ayhh yada tünaydınmı desem bana anca günaydıda

madamcım hoşbulduk :) ya ben maydonoz kürümü hazırlayıp içtim kahvaltı edemiyorum şimdio kadar tokumki amann zaten kahvaltı etmeyi sevmem pek akşamlarıda böle yiyesim olmasa ya bi açılıo boğazım eyvahh eyvahh:)
saat 10 gibi kalktım hala kahvaltı yapcam şuan hazırladım zorlada olsa yicem bişiler ..birde şu gece geç yatmalar sabah geç kalkmaları düzenlesem gece kuşu gibiyim uyuyamıyorum bitürlü sonrada sabah uyumaktan şişiyorum

şimdi öğle yemeği niyetine kahvaltıya oturcam yaşasın maydonoz çok tokum ama ..inşallah işe yarar yaaa başladığımdan beri idrara çıkmaktan bi hal oldum wc de yaşıcam artıkınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…