Valla canim bak heves geldi simdi bana. biraz arastirayim bakalim. Olabiliritesi yuksek:)) tatlim benim sorunum bacaklarda degil de basenlerde( basenlerimden kurtulmam lazim benim:)) tabi sadece o kadar da degil bacaklarimin ve ozellikle de kollarimin sikilasmasi lazim. Cok sonuk ( babam bile gece yaz kollarin ne kadar sarkik senin kilo al demisti bana. tabi o zaman su halimden 5 kilo falan zayiftim. Simdi o kadar sarkik degil. Ama o kadar zayif da degilim
Bu arada konus canim sen hic susma
Bozma moralini canim olur boyle arada bende fazla ciktim. Bu hafta verecegiz insallah. Tamam mi??selam kızlar moralim çok bozuk verememişim 60.7 çıktım.offffffff
Hihi:)) ben de hizli trenden yaziyorum:))gizli degil yani bugunhe vallaa gizli gizli biri gelirse lap aşşaağaa aaa bu ne bee.... çok stresli bi iş bu blog takibi...
canım şu parklarada olan ileri geri pedal gibi olan alet değil mi
dur bende üst bacaklar için arada bir gidip kullanayım aleti, yazık garibim sevinsin
bak çok faydasını görcen ben sana diim.... bunda kollarında sırtında çalışıyo süper oluyo. ama o parktakiler dandik olabilir. yani bir güç ağarlık yok boşta çırpınıyosun gibi bir şey oluyor gibi duruyor uzaktan kullanmadım bilemiyorum.... ama hareket harekettir. İmkanın varsa evine al derim... ayyy sen spora yazılsana kardiş yaa... adamlar envai çeşit aleti doldurmuşlar bir araya.... rahat rahat ferah ferah.... hem ordaki hatunları gördükçe gazada geliyo insan... alttan alttan rekabete giriyosun... ben gizliden rekabet ediyodum bir kız baya açıktan açıktan sen kaç dakka yaptın, onda niye o kadar çok durdun... ben bu gün senden çok yaptımbayanların dünyası bambaşka yaa....
Canim zaten oyle parkta falan yapamam. Spora hic firsat bualamiyorum ama bu sabah sevgilim sinir etti beni. Sirf ona inat yazilabilirim spora. Ama eve yakin yok aslinda bi tane var hemde cok guzel bir yer yuzme falan da dahil hersey var ama yillik uyelik istiyor bende cok dusundum cesaret edemedim. Ve biraz da pahaliydi. Yillik 2000tl deger aslinda ama ben bikar da gitmezsem paraya yazik olacakti(
Baska bi yer ariyorum simdi carsisa var ama hergun git gel zor gelecek. Bi tasinsaydim rahat rahat giderdim bi yerlere.
Napsam bilemiyorum??? Yaza da bisey kalmadi isten arkadaslarla yaZlari kongrelere falan gidiyoruz antalyaya falan ve o zamana kadar benim kilo verip sikilasmam lazim. Yoksa nasil gircem ben denize. Kizlarin cogu incecik valla
excity sendemi izmirlisinnnbende izmirliyim yaff çok ösledim izmirimi benim içinde çek havasını içine bol bolll
vallla bebişim 2000 tl çok gez dolaş acık... bizim burdada vardı 1500 tl yaptığın şey anı... yıllık 400 e kaydoldum çok ta memnunum gitmek için 10 dakka tempolu yürüyorumdaha salona girmeden sporum başlamış oluyo yani dönerkende 10 dakka kafadan 20 dakka yürüyüş....birde aburcubur karşısında nasıl vicdan yapıyosun anlatılamaz... tam alcan.... ya diyosun ne kadar çok çalıştın hepsi boşa gidicek emin misiin dediğin anda elin taş kesiliyo alamıyosun... valla kasadan dönüp yerine bıraktığım çok oldu açaklıtları....
Evde süs bitkisi niyetine bir kondisyon bisikleti var bir de dediğiniz gelirse yanyana iyi dururlar:)
İşe yarar gibi de duruyor düşünmek lazım.
yok öyle her gün en az 150 k yakmadan üstünden inmicen.... bunun sözünü veriyosan al yoksa alma... ya da al çantalarını asarsın.... ışıklandırıp noelde ağaç niyetine kullanırsın evine yeni ambiyans katarsın.... o yüzden salna gidin diyoz işte.... evde yapamıyom bende tek başıma canım sıkılıyo... salonda bi bakıyom milletin tam gaz yapıyo onlara yetişem derken ooo sporumu yapmışım misler gibi....
Yok kalsın ikinci bir askıya ihtiyacım yok:) Doğru diyorsun salon fikri iyi ama ben gelemiyorum öyle disiplinli sistemlere.
Henüz daha spor benim canım istediğinde yapılacak bir şey:) Hayatıma katamadım kendilerini:)
yok öyle her gün en az 150 k yakmadan üstünden inmicen.... bunun sözünü veriyosan al yoksa alma... ya da al çantalarını asarsın.... ışıklandırıp noelde ağaç niyetine kullanırsın evine yeni ambiyans katarsın.... o yüzden salna gidin diyoz işte.... evde yapamıyom bende tek başıma canım sıkılıyo... salonda bi bakıyom milletin tam gaz yapıyo onlara yetişem derken ooo sporumu yapmışım misler gibi....
alemsiniz
benim de göya içimde hayatımın bir parçası, ama iş yapmaya geldiğinde ne yazık ki kendilerini göremiyoruz
spor salonuna 70tlye aylık üye oldum ona bile gitmedim 2 hafta
ben umutsuz vakayım.
hiç yakıştıramadım madam.... o paranın hakkını vermen lazımdı bence... yoksa bir fakiri vereydin daha iyiydi spor salonuna bağaş yapcağına... cezalisin cezali 3 gün spor sana sabah akşam....tatil yok.... ben başlayalı beş hafta oldu 5 gün gitmedim sadece.... onda da aklım orda kaldı ama işlerde çıkamadım....
betülcüm ama şeyyy
benim sporum haftada 3 gün normalde.
ilk hafta 2 gün gittim, 3.günü misafirim vardı, gidemedim.
ondan sonraki hafta 1 gün gittim, yorulmuş pert olmuştum 2.gün gidemedim.
3.günü de hafta sonuna denk geldiği için gene misafirim vardı, yatılı, siz oturun ben gideyim diyemedim.
bu 3.haftaydı sanırım ve 2sine de gidemedim, annem rahatsızdı ona gitmek zorunda kaldım, onda kalınca gidemedim.
bu c.tesi de 3.haftanın 3.günü veee şehir dışında olacağız, gidemeyeceğim gene:18:
çok uykum var kızlar ya,
napsam?
iş yerinde uyuklayasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?