60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sadece 300 gr canımm olsun her zaman böyle değilizki iştahım açılıyorda kapanıyorda işt öyle:)

ben bi 4-5 gündür böyleym düzenim alt üst oldu, sürekli bi yiyesim var

Kiz naptin sen? Ben de artidayim ama ben kendimden beklerdim senden beklemezdim! madam gecti seni walla

yaaa ben artk hiç güvenmiyom kendime kilo verme konusunda, cünkü yapamıyorummmm son 4-5 gndür olaydan koptm iice, azıtmadım ama bi parca ondan bi parca bundan derken abartmışım megersem

süper faydalı bir alet yaaa..... harbi diyorum ne koş bandı ne bişi.... hem eylenceli..... heryerin çalışıyor mikemmel ötesi bir icat....
Betulcum nerdesin ya? Bayadir yoktun? Ozellikle Haftasonlari sen de yokken buralar baya issizdi:)

Canim eliptik bisiklet nasil bisey basen yapar mi? Bende zaten fazlasiyla var;(( eve alet almayi dusunuyorum da.

canım işyerinde olduğum için gizli gizli okuyorum o yüzden önceki sayfalara bakamıyorum..rica etsem tekrarlarmısın sen neler yapıyorsun zayıflamak için

İlk haftam olduğu için spora başlamadım henüz, ama artık sabahları 30 dk. egzersiz ve akşamları 30dk. yürüyüş ile bu hafta 5 gün spor yapıcam.Yaptığım şey sabahtan menümü hazırlamak oluyor, yiyeceklerimi not alıyorum.2-2,5 litre su 3 ana 3 ara öğün yapıyorum, bu kadar.Mesela bugün ki menüm

8.GÜN

Kahvaltı : 2 dilim k.ekmek ve 1 kk beyaz peynirle sandwiç, şekersiz çay
Ara : 1 elma, 1 litre su
Öğle : 1 kase ezo gelin çorbası, 1 dilim k.ekmek, 4 yk kuru fasulye (susuz)
Ara : 2 diyet bisküvi, 4 yk yoğurt
Akşam : 1 kase nesfit
Ara : 1 avuç beyaz leblebi

Son düzenleme:
acaba görünmezmiyim bu topikte nedir yaa kendimden şüphelendim yazdıklarımı gören yokmu yahu

tamam canım aynen böyle devam et, o poğaçalar kolay gitmez, sabırlı ol.
ben o maydanozu sadece 2 kez yaptım cumartesi sabahları ama limon da koysaydım keşke. bi işe yaramadı doğal olarak koca haftada 2kez yetmedi.
öğlen seçemiyorsan pilavı yeme, yanına al marketten yoğurt, nesfit, müsli, kayısı ceviz... onlarla geçiştireceksin o açlık hissini.

Kizlar cok canim sikkin ya... Kilom:59.9 cikti. Malum haftadayim dun cok yedim ondan ama canim yine de cok sikkin. Sevgilime kizdim bide zaten moralim bozuk iyice moralimi bozdu benim.

bebeğimmmmm sıkma canını. erkek milleti değil mi boşver. sevgiliyken ne de zor işler. dert etme güzelim boşveeeer,

vuuuuu, sağol şekercim de sen niye aldın ki acaba?
gece kız arkadaşın gelecekti neler yedin kim bilir :44:
daha dur bakalım, bi bakarsın yarın sabah daha da zayıf olursun. böyle oynuyor hep.

Kiz naptin sen? Ben de artidayim ama ben kendimden beklerdim senden beklemezdim! madam gecti seni walla

hehehehe sevindirik oldum
kızlar bu hafta sonu tatile gidiyoruz ailecek o nedenle ne yediğimi biraz zor yazarım, hatta daha da zor olanı biraz zor tutarım midemi ama inş. hava güzel olur da bol bol top oynayıp ip atlarız belki bi işe yarar.
ama orman havası eminim acıkırım.:18:
ne yapsam yanımda yoğurtlarımı götürmem lazım ki krizlerde başka şeylere saldırmayayım.
iş yerindeki 3 çekmecemi de boşaltacağım şimdi.
galatelerimi, bitki çaylarımı, yoğurtlarımı, kayısı badem ve kuru incirimi de alacağım.
YAŞASINNNNNNNNNNNNNNNN BUGÜN CUMAAAAAAAAAAAAAAA.
ama her h.sonu bozarım ben yaaaaa:18:

bu arada bi kivi hüplettim arada, biraz C vitamini biraz da bağırsak çalıştırsın di mi?
bi de tarçınlı yeşil çay demeyi unutmuşum

Son düzenleme:
8.GÜN

Kahvaltı : 2 dilim k.ekmek ve 1 kk beyaz peynirle sandwiç, şekersiz çay
Ara : 1 elma, 1 litre su
Öğle : 1 kase ezo gelin çorbası, 1 dilim k.ekmek, 4 yk kuru fasulye (susuz)
Ara : 2 diyet bisküvi, 4 yk yoğurt
Akşam : 1 kase nesfit
Ara : 1 avuç beyaz leblebi

Son düzenleme:

yok yok lequimcim, sen ki o fıstık haline dönmüşsün, yapmışsın gene yaparsın.
eminim ben buna.
güvenim sonsuz.
gerçi sen kaçırınca kendime kaçırma izni veriyorum nedense rahatlıyorum sanki ama gece yeme bebeğim. arkadaştı, kardeşti derken geceleri kaçırdın sanırım.

acaba görünmezmiyim bu topikte nedir yaa kendimden şüphelendim yazdıklarımı gören yokmu yahu

görüyoruz canım ama sen birine nasıl yaptığını sormuştun. yazılar hızlı ilerliyor. senin gibi biz de iş yerinden gizli gizli giriyoruz

Betulcum nerdesin ya? Bayadir yoktun? Ozellikle Haftasonlari sen de yokken buralar baya issizdi:)

Canim eliptik bisiklet nasil bisey basen yapar mi? Bende zaten fazlasiyla var;(( eve alet almayi dusunuyorum da.

valla bence eliptik bisiklet al hani şu ayakta pedal çeviriyorsun birde kollarınla itip kaktığın sopalar var eliptiki icat eden adamcık bu yorumdan sonra intihar edebilir.... googledan arat resmi çıkıyo zaten.... valla ne bileyim benim yağ deposu bacaklarım bile şekle girmeye başladı... tabi kilom boyuma göre halaa fazla olduğundan mükemmmel görünmüyor, ama bundan daha az kilodayken bile bu kadar şekilli görmemiştim bacaklarkımı popomu... yani 65 in altına düşebilirsem bir de var yaaa harbi süper bir görüntüm olcak eminim.... bende evde kondisyon bisikleti var ama inan eliptiğin yanında fasa fiso kalıyo.... spor salonunda koşu bandı var mesela onda koşamıyorum daha o kadar prof değilim o yüzden eliptiğe aşığım.... aayyy gene çenem düştü

elma al elma... acıktıkça ye.... ooohhh ucuzlamışta....tatlı niyetine.... aşşağa incez yukarı çıkmıcez.... hep ileri hep ileriii.....

görüyoruz canım ama sen birine nasıl yaptığını sormuştun. yazılar hızlı ilerliyor. senin gibi biz de iş yerinden gizli gizli giriyoruz

he vallaa gizli gizli biri gelirse lap aşşaağaa aaa bu ne bee.... çok stresli bi iş bu blog takibi...

canım şu parklarada olan ileri geri pedal gibi olan alet değil mi
dur bende üst bacaklar için arada bir gidip kullanayım aleti, yazık garibim sevinsin

canım şu parklarada olan ileri geri pedal gibi olan alet değil mi
dur bende üst bacaklar için arada bir gidip kullanayım aleti, yazık garibim sevinsin

evet eveet oo... valla belediyenin en büyük hayrı o dur yani parklara spor aletleri... teyzeler meyzeler kullanıyo çok hoşuma gidiyor... daha da alkış tutacağım bir belediye hizmeti yoktur.... asfaltların hali malum... otobüsle gelirken her çukurda tavana kadar hopluyoz

Valla canim bak heves geldi simdi bana. biraz arastirayim bakalim. Olabiliritesi yuksek:)) tatlim benim sorunum bacaklarda degil de basenlerde( basenlerimden kurtulmam lazim benim:)) tabi sadece o kadar da degil bacaklarimin ve ozellikle de kollarimin sikilasmasi lazim. Cok sonuk( babam bile gece yaz kollarin ne kadar sarkik senin kilo al demisti bana. tabi o zaman su halimden 5 kilo falan zayiftim. Simdi o kadar sarkik degil. Ama o kadar zayif da degilim
Bu arada konus canim sen hic susma

sabah kahvaltım yarım simit ama bu maydonuzun tokluğu simiti ağzıma sürünce geçtimi ne ben açım yaaa :44: pes etmicem ama gitsin kilolarrr yemicemmm açım ama yemicemm:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…