sadece 300 gr canımm olsun her zaman böyle değilizki iştahım açılıyorda kapanıyorda işt öyle:)
Kiz naptin sen? Ben de artidayim ama ben kendimden beklerdim senden beklemezdim! madam gecti seni walla
Betulcum nerdesin ya? Bayadir yoktun? Ozellikle Haftasonlari sen de yokken buralar baya issizdi:)süper faydalı bir alet yaaa..... harbi diyorum ne koş bandı ne bişi.... hem eylenceli..... heryerin çalışıyor mikemmel ötesi bir icat....
canım işyerinde olduğum için gizli gizli okuyorum o yüzden önceki sayfalara bakamıyorum..rica etsem tekrarlarmısın sen neler yapıyorsun zayıflamak için
yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum abur cuburu kestim,dediğin gibi şekersiz çay asla içemem derken onu bile başardım ama yok şuan 68 kiloyum maydanozlu limonlu çay içince hemen 3 kio veriyorum 1 haftada ama oda çok sıkıntı veriyo çünkü wc sorunu ortaya çıkıyo ve ben çalıştığım için başka yerde wc ye giremiyorum,öğlen yemeğimi seçme özgürlüğüm yok malesef az yiyeyim en azından diyorum ama o zamanda akşama kadar çok acıkıyorum napıcağımı şaşırdım sabahları hep poğça yiyodum onuda kestim 2 dilim arasında kaşar peynirli sandviç yiyorum daha napıyımsizin en etkili dediğiniz yöntem hangisi
Kizlar cok canim sikkin ya... Kilom:59.9 cikti. Malum haftadayim dun cok yedim ondan ama canim yine de cok sikkin. Sevgilime kizdim bide zaten moralim bozuk iyice moralimi bozdu benim.
herkesi tebrik ederim, madam seni de tebrik ederim, bu hafta sen beni ezdin gectin
tek artıda olan benim galibabenim kulaklarımı çekin accık
geçen hafta 66.9
bu hafta 67.2
gelen 300 gr
iştahım çok acık, engelliyorum kendimi ama kaçırmışım demekki birazda, pöffffff
Kiz naptin sen? Ben de artidayim ama ben kendimden beklerdim senden beklemezdim! madam gecti seni walla
ben bi 4-5 gündür böyleym düzenim alt üst oldu, sürekli bi yiyesim var
yaaa ben artk hiç güvenmiyom kendime kilo verme konusunda, cünkü yapamıyorummmm son 4-5 gndür olaydan koptm iice, azıtmadım ama bi parca ondan bi parca bundan derken abartmışım megersem
acaba görünmezmiyim bu topikte nedir yaa kendimden şüphelendim yazdıklarımı gören yokmu yahu
Betulcum nerdesin ya? Bayadir yoktun? Ozellikle Haftasonlari sen de yokken buralar baya issizdi:)
Canim eliptik bisiklet nasil bisey basen yapar mi? Bende zaten fazlasiyla var;(( eve alet almayi dusunuyorum da.
acaba görünmezmiyim bu topikte nedir yaa kendimden şüphelendim yazdıklarımı gören yokmu yahu
Gulgulmez tebrikler canım:))) cok istikrarliydin kesinlikle hakettin:)))
herkesi tebrik ederim, madam seni de tebrik ederim, bu hafta sen beni ezdin gectin
tek artıda olan benim galibabenim kulaklarımı çekin accık
geçen hafta 66.9
bu hafta 67.2
gelen 300 gr
iştahım çok acık, engelliyorum kendimi ama kaçırmışım demekki birazda, pöffffff
görüyoruz canım ama sen birine nasıl yaptığını sormuştun. yazılar hızlı ilerliyor. senin gibi biz de iş yerinden gizli gizli giriyoruz
valla bence eliptik bisiklet al hani şu ayakta pedal çeviriyorsun birde kollarınla itip kaktığın sopalar vareliptiki icat eden adamcık bu yorumdan sonra intihar edebilir.... googledan arat resmi çıkıyo zaten.... valla ne bileyim benim yağ deposu bacaklarım bile şekle girmeye başladı... tabi kilom boyuma göre halaa fazla olduğundan mükemmmel görünmüyor, ama bundan daha az kilodayken bile bu kadar şekilli görmemiştim bacaklarkımı popomu... yani 65 in altına düşebilirsem bir de var yaaa harbi süper bir görüntüm olcak eminim.... bende evde kondisyon bisikleti var ama inan eliptiğin yanında fasa fiso kalıyo.... spor salonunda koşu bandı var mesela onda koşamıyorum daha o kadar prof değilim o yüzden eliptiğe aşığım.... aayyy gene çenem düştü
canım şu parklarada olan ileri geri pedal gibi olan alet değil mi
dur bende üst bacaklar için arada bir gidip kullanayım aleti, yazık garibim sevinsin
valla bence eliptik bisiklet al hani şu ayakta pedal çeviriyorsun birde kollarınla itip kaktığın sopalar vareliptiki icat eden adamcık bu yorumdan sonra intihar edebilir.... googledan arat resmi çıkıyo zaten.... valla ne bileyim benim yağ deposu bacaklarım bile şekle girmeye başladı... tabi kilom boyuma göre halaa fazla olduğundan mükemmmel görünmüyor, ama bundan daha az kilodayken bile bu kadar şekilli görmemiştim bacaklarkımı popomu... yani 65 in altına düşebilirsem bir de var yaaa harbi süper bir görüntüm olcak eminim.... bende evde kondisyon bisikleti var ama inan eliptiğin yanında fasa fiso kalıyo.... spor salonunda koşu bandı var mesela onda koşamıyorum daha o kadar prof değilim o yüzden eliptiğe aşığım.... aayyy gene çenem düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?