60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menün süper ya bunları not ediyim bari öğlen hariç diğerlerini uygulayabilirim

teşekkür ederim şu müsli bağırsak mı çalıştıyor nasıl bi etkisi oluyo iş yerinde wc ye de gidemem yanarım valla

hehe fazla tez canlıyım ben sanırsammmm

selam kızlar moralim çok bozuk verememişim 60.7 çıktım.offffffff

ah ahh bi 60 kiloyu görsem daha ne isterim ki bennnnnn

Goruyoruz canım merak etme:)) hosgeldin aramiza tanit biraz kendini bize. Yasin kac? Boyun kac? Ama senin kilon kac???

hoşbuldukk teşekkür ederim yaşım 23 boyum 1,65 kilom 68 eskiden çok zayıftım ama antidepresan kullanmak bu hale getirdi beni ve şimdide erimek bilmiyo kilolar

ayy ayyy hassas bebişim benim... ben gördüüüm demekki görünmez diilsiin

yaşasıınnnnn

ay olur mu canım gördüm cevap bile yazdım bak bu kezde sen görmemişsin, hızlı ilerliyor bugün tartı günümüzde

teşekkür ederim cevabın için canım bende geçen cuma 68 kiloydum bu akşam tartılcam bakalım nolcak 1 kilo bari gitmiş olsa da boşa çaba harcamamış olsam

herkese slm kızlar kilolar ne durumda yeni nete girdim henüz okuyamadım
önce bi kilo bildirimimi yapayım sonra okuyacam

başlangıç: 72 kg

geçen hafta: 66,1 kg

bugün: 65,2 kg

giden : 900 gr

not: bu kadar verdiğime ben de şok oldum çünkü hiç dikkat edemedim çok yedim bu hafta
hatta biraz önce 2 küçük kutu tonbalığı yedim yanında da bi kaç dilim biberli ekmek maşallah
diyeyim devamı gelir inşallah

şu kuru kayısı büyük nimet, valla 1 diş alsam tatlı ihtiyacımı karşılıyor. öğleden sonra çok düşüyor kan şekerim.
ara yapmak istemiyordum ama müthiş uyku ve tatlı krizi tuttu.
1 br. şekersiz çay,
1 kayısının yarısı yuh di mi?

bi de kahve kokuyor her yer.
kahve yapıcam cafe crown 2si 1 arada.
şekersiz diyo ama gene de şekerli ama olsun napıyım of yaaa...
içmesem mi?:26:
içsem mi?
içmesem mi?
içsem mi?
:18:

Dayan canım dayan.. Kiloları verince hepsinin tadına bakarsın
ahh o günleri iple çekiyorum:)canım

gülin -89 89 lusun sanırım hhoşgeldin aramıza ,emin ol bu topicte kilo verirsin ,ben buraya gelince başladım diyete,iradeli oldum açıkcası..

o kadarcık şekerden bişi olmaz beyaa iç gitsin benimde çekmecemde çikilataaaa var o bana bakıyo ben ona

gülin -89 89 lusun sanırım hhoşgeldin aramıza ,emin ol bu topicte kilo verirsin ,ben buraya gelince başladım diyete,iradeli oldum açıkcası..

evet canım 89 luyum hoşbuldum inşallah veririz kilolarımızı ya gönül rahatlığıyla gidip kıyafet alışverişi yapmak istiyorum ama soğudum inan ki artık kıyafetim kalmadı ama alışverişe gidince depresyona giriyorum resmen zayıflamadan hiç bişicik almıcam kendime

canım müsli bağırsak da çalıştırıyor ama önemlisi tahıl gevreği yani. bol miktarda lifli oluşu ve tok tutuyor. markası doğa müsli.

bu arada su 1 lt. bitti. 2.ltye başlamalı

teşekkür ederim şu müsli bağırsak mı çalıştıyor nasıl bi etkisi oluyo iş yerinde wc ye de gidemem yanarım valla

Niye gidemiyomuşun sizin iş yerindekiler yapmıyo mu bende yıllarca tutardım iş yerinde eve koştura koştura giderdim ama çok sağlıksız bir şey insanın metabolizmasını bozuyo... şimdi nabalım onlarda müzik felan açsın diyorum çok rahatsız oluyosa yapçak bişi yook

selam arkadslar step aleti almak istiyorum fakat faydası olurmu bilmiyorum basen ve kalça bölgemdeki fazla yağlardan dolayı rahatsızım step aleti alsam işe yararmı kullanan arkadslar varmı ? yardımcı olursanız sewınırım :2:

canım müsli bağırsak da çalıştırıyor ama önemlisi tahıl gevreği yani. bol miktarda lifli oluşu ve tok tutuyor. markası doğa müsli.

bu arada su 1 lt. bitti. 2.ltye başlamalı

bu akşam marketten bakayım en iyisi..benim de 1 lt olmuştur sanırım bu gündelik su miktarını hesaplarken şekersiz içilen çaylarıda katıomusunuz kızlar

alemsin yaa nasıl güldüm onlar rahatlar valla çatır çatır gidiyolar wc ye ama burdaki wc klozet ben hiç biyere dokunamıyorum bile allam ne pis huylarım var sorunlumuyum neyim

bende 90:)bugünden başla canım ..bende dün gittim defactoya harika şeyler var ama biraz daha zayıflıyım öyle diyorum.azmin sonu zaferdir,bol bol su iç spor yap canım..

ayy inanmıyorum şaka yapıyor olmalısn:)kız böbreklere çok zararı var annem ,sakın tutmayın kızlarrr:)koyverin hahahahaa:)

bende 90:)bugünden başla canım ..bende dün gittim defactoya harika şeyler var ama biraz daha zayıflıyım öyle diyorum.azmin sonu zaferdir,bol bol su iç spor yap canım..

ben vitrinlere bile bakmıyom valla.... ahh şu kilolar bir gitse kendime ne güzellikler yapçamdaaa....

Benim müsli dolapta öylece sırasını bekliyor.
Süt ve süt ürünleri sevmediğimden neyle karıştırsam bilemedim.
Bu arada şu meşhur probiyotik yoğurtta hala denenme sırasında beklemede:)
Portakal suyuyla kışın yiyordum ama onunda mevsimi geçiyor.
Yoğurt kardeşle arayı düzeltmeli başka yol yok

yoğurtla karıştırıp ye canımm

Olucak canım olucak :124:

Gülin hoşgeldin... Decemberin dediği gibi bu topikte kilo verirsin canım merak etme

alemsin yaa nasıl güldüm onlar rahatlar valla çatır çatır gidiyolar wc ye ama burdaki wc klozet ben hiç biyere dokunamıyorum bile allam ne pis huylarım var sorunlumuyum neyim

yaa o konuda bende muzdaribim kim icat etmiş şu garip aleti yaaa.... hiç rahat değil... ben yöntem keşfettim havadan havadan temassız.... yok yok çok şükür yeni yerimizde ikisindende var normalini bir tek ben kullanıyom... bizim halkımız ne meraklı oturmaya anacım.... oturmaya mı geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…