dışarıda yedik yemeği arkadaşım sucuklu kaşarlı menemen yedi canım ç.ok çrkti ama yemedim aklım kaldı ya çok enfes görünüyorduuu ımmsalata kesmedi beni anlıcağınızzz
İlk haftam olduğu için spora başlamadım henüz, ama artık sabahları 30 dk. egzersiz ve akşamları 30dk. yürüyüş ile bu hafta 5 gün spor yapıcam.Yaptığım şey sabahtan menümü hazırlamak oluyor, yiyeceklerimi not alıyorum.2-2,5 litre su 3 ana 3 ara öğün yapıyorum, bu kadar.Mesela bugün ki menüm
8.GÜN
Kahvaltı : 2 dilim k.ekmek ve 1 kk beyaz peynirle sandwiç, şekersiz çay
Ara : 1 elma, 1 litre su
Öğle : 1 kase ezo gelin çorbası, 1 dilim k.ekmek, 4 yk kuru fasulye (susuz)
Ara : 2 diyet bisküvi, 4 yk yoğurt
Akşam : 1 kase nesfit
Ara : 1 avuç beyaz leblebi
tamam canım aynen böyle devam et, o poğaçalar kolay gitmez, sabırlı ol.
ben o maydanozu sadece 2 kez yaptım cumartesi sabahları ama limon da koysaydım keşke. bi işe yaramadı doğal olarak koca haftada 2kez yetmedi.
öğlen seçemiyorsan pilavı yeme, yanına al marketten yoğurt, nesfit, müsli, kayısı ceviz... onlarla geçiştireceksin o açlık hissini.
yok yok lequimcim, sen ki o fıstık haline dönmüşsün, yapmışsın gene yaparsın.
eminim ben buna.
güvenim sonsuz.
gerçi sen kaçırınca kendime kaçırma izni veriyorum nedenserahatlıyorum sanki ama gece yeme bebeğim. arkadaştı, kardeşti derken geceleri kaçırdın sanırım.
görüyoruz canım ama sen birine nasıl yaptığını sormuştun. yazılar hızlı ilerliyor. senin gibi biz de iş yerinden gizli gizli giriyoruz
selam kızlar moralim çok bozuk verememişim 60.7 çıktım.offffffff
Goruyoruz canım merak etme:)) hosgeldin aramizatanit biraz kendini bize. Yasin kac? Boyun kac? Ama senin kilon kac???
ayy ayyy hassas bebişim benim... ben gördüüüm demekki görünmez diilsiin
ay olur mu canım gördüm cevap bile yazdımbak bu kezde sen görmemişsin, hızlı ilerliyor bugün tartı günümüzde
ahh o günleri iple çekiyorum:)canımDayan canım dayan.. Kiloları verince hepsinin tadına bakarsın
şu kuru kayısı büyük nimet, valla 1 diş alsam tatlı ihtiyacımı karşılıyor. öğleden sonra çok düşüyor kan şekerim.
ara yapmak istemiyordum ama müthiş uyku ve tatlı krizi tuttu.
1 br. şekersiz çay,
1 kayısının yarısıyuh di mi?
bi de kahve kokuyor her yer.
kahve yapıcam cafe crown 2si 1 arada.
şekersiz diyo ama gene de şekerli ama olsun napıyım of yaaa...
içmesem mi?:26:
içsem mi?
içmesem mi?
içsem mi?
:18:
ahh o günleri iple çekiyorum:)canım
gülin -89 89 lusun sanırım hhoşgeldin aramıza ,emin ol bu topicte kilo verirsin ,ben buraya gelince başladım diyete,iradeli oldum açıkcası..
teşekkür ederimşu müsli bağırsak mı çalıştıyor nasıl bi etkisi oluyo iş yerinde wc ye de gidemem yanarım valla
ah ahh bi 60 kiloyu görsem daha ne isterim ki bennnnnn
hoşbuldukk teşekkür ederimyaşım 23 boyum 1,65 kilom 68 eskiden çok zayıftım ama antidepresan kullanmak bu hale getirdi beni ve şimdide erimek bilmiyo kilolar
teşekkür ederimşu müsli bağırsak mı çalıştıyor nasıl bi etkisi oluyo iş yerinde wc ye de gidemem yanarım valla
canım müsli bağırsak da çalıştırıyor ama önemlisi tahıl gevreği yani. bol miktarda lifli oluşu ve tok tutuyor. markası doğa müsli.
bu arada su 1 lt. bitti. 2.ltye başlamalı
Niye gidemiyomuşun sizin iş yerindekiler yapmıyo mubende yıllarca tutardım iş yerinde eve koştura koştura giderdim ama çok sağlıksız bir şey insanın metabolizmasını bozuyo... şimdi nabalım onlarda müzik felan açsın diyorum çok rahatsız oluyosa yapçak bişi yook
o kadarcık şekerden bişi olmaz beyaa iç gitsin benimde çekmecemde çikilataaaa var o bana bakıyo ben ona
evet canım 89 luyum hoşbulduminşallah veririz kilolarımızı ya gönül rahatlığıyla gidip kıyafet alışverişi yapmak istiyorum ama soğudum inan ki artık kıyafetim kalmadı ama alışverişe gidince depresyona giriyorum resmen zayıflamadan hiç bişicik almıcam kendime
bu akşam marketten bakayım en iyisi..benim de 1 lt olmuştur sanırım bu gündelik su miktarını hesaplarken şekersiz içilen çaylarıda katıomusunuz kızlar
Niye gidemiyomuşun sizin iş yerindekiler yapmıyo mubende yıllarca tutardım iş yerinde eve koştura koştura giderdim ama çok sağlıksız bir şey insanın metabolizmasını bozuyo... şimdi nabalım onlarda müzik felan açsın diyorum çok rahatsız oluyosa yapçak bişi yook
bende 90:)bugünden başla canım ..bende dün gittim defactoya harika şeyler var ama biraz daha zayıflıyım öyle diyorum.azmin sonu zaferdir,bol bol su iç spor yap canım..
ben vitrinlere bile bakmıyom valla.... ahh şu kilolar bir gitse kendime ne güzellikler yapçamdaaa....
Benim müsli dolapta öylece sırasını bekliyor.
Süt ve süt ürünleri sevmediğimden neyle karıştırsam bilemedim.
Bu arada şu meşhur probiyotik yoğurtta hala denenme sırasında beklemede:)
Portakal suyuyla kışın yiyordum ama onunda mevsimi geçiyor.
Yoğurt kardeşle arayı düzeltmeli başka yol yok
ahh o günleri iple çekiyorum:)canım
gülin -89 89 lusun sanırım hhoşgeldin aramıza ,emin ol bu topicte kilo verirsin ,ben buraya gelince başladım diyete,iradeli oldum açıkcası..
alemsin yaa nasıl güldüm onlar rahatlar valla çatır çatır gidiyolar wc yeama burdaki wc klozet ben hiç biyere dokunamıyorum bile allam ne pis huylarım var sorunlumuyum neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?