60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam hanımlarr hayırlı cumalarr. sabah tartıldım 64.6 çıktım ki dün gece çikolata yemiştim ama yemicem artıkk.bugün otobüste bayılmışım sabah geç kalyorum diye kahvaltı yapmadan çıktım.1 saat öncede regl oldum.şekerim düştü otobüste bayılıp kaldım.eşim hemen diyeti bırakıyosun dedi

dışarıda yedik yemeği arkadaşım sucuklu kaşarlı menemen yedi canım ç.ok çrkti ama yemedim aklım kaldı ya çok enfes görünüyorduuu ımmsalata kesmedi beni anlıcağınızzz

tatlım bir lokma ekmekle 1 çatal alsaydın keşke olsun olsun 50 kalori etmez bile

yani hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yiyoruz zaten fix menüler
canım geçmiş olsun o haplar malesef kilo yapıyor, kolay verirsin yaşın genç daha, birde spor yap tamamdır.
tartılma işini haftada 1 kez sabahları tuvalete çıktıktan sonra aç karına ve çamaşırla yapmanı öneririm

ayy ben dayanamıyorum valla:))harika şeyler aldım geçen gün trendyoldan gelsede giysemmm:)

cnm çizelgene bakılırsa senin fazla kilon yok ki ama galiba sen kendini çok kilolu hissediyosun bence çok takma en fazla 38 bedensindir bu da çok güzel :)

bende 90:)bugünden başla canım ..bende dün gittim defactoya harika şeyler var ama biraz daha zayıflıyım öyle diyorum.azmin sonu zaferdir,bol bol su iç spor yap canım..

hadi bakalım inşallah zayıfçacık hatunlar oluruz sen neler yapıyosun spor evdemi yapıosun canım

çayı felan katma canım sadece içtiğin suyu hesapla

anaaammm ben çayın yanında bide o kadar su içersem wcde otururum herhal

ayy inanmıyorum şaka yapıyor olmalısn:)kız böbreklere çok zararı var annem ,sakın tutmayın kızlarrr:)koyverin hahahahaa:)

olabildiğince az gitmeye çalışıyorum...napıyım dokunamıyorum wc de hiç biyere yetişkin bezlerinden mi alsam napsam o zaman suda içerim bağırsaklarımıda çalıştırırım

cnm çizelgene bakılırsa senin fazla kilon yok ki ama galiba sen kendini çok kilolu hissediyosun bence çok takma en fazla 38 bedensindir bu da çok güzel :)

katılıyorum 60 kiloyken mutluydum mediumdum aaahhh ahhhhh çook eskide kaldııı o günler.... şimdii extıraa largee extraa largeee

kızlar benim çıkmam gerekiyorrr

gülgüzelim valla 60,5 sabah görünce bir çatal bile almadım yani...

superisi benim basenlerim ve göbek sorunum var o yüzden fazla geliyor 55-50 olmak istiyorum ki şu anda 40 beden giyiyorumm

gülincimmmm sporu evde yapıyorum koşu bandında yürüyorum ..tavsiye derimmm

hoşçakalın kızlarrr

alemsin yaa nasıl güldüm onlar rahatlar valla çatır çatır gidiyolar wc ye ama burdaki wc klozet ben hiç biyere dokunamıyorum bile allam ne pis huylarım var sorunlumuyum neyim

ay ne güldüm kızlar allahtan bizim katta tek hatun benim ve bayan tuvaleti ayrı tek ben kullanıyorum, yetyorum tüm kata zaten

Olucak canım olucak :124:

Gülin hoşgeldin... Decemberin dediği gibi bu topikte kilo verirsin canım merak etme

hoşbulduk canımm inşallahh

hakkaten ya hiç hijyenik değil nedir bu oturma merakı ayol yapsana şu wcleri adam akıllı

sağol canım spor işini akşamları mekik çekiyorum ve 40 dak müziği açıp göbek atıyorum

ah ahh bende de o göbekten var koşu bandının fiyatlarına bakayım en iyisi ben hoşçakal canım

ay ne güldüm kızlar allahtan bizim katta tek hatun benim ve bayan tuvaleti ayrı tek ben kullanıyorum, yetyorum tüm kata zaten

ohh ne güzel yaa keşke bizimde öyle olsa malesef benim için çok sorun şu wc patlıycam bigün

katılıyorum 60 kiloyken mutluydum mediumdum aaahhh ahhhhh çook eskide kaldııı o günler.... şimdii extıraa largee extraa largeee

cnm december şuna benziyo yazılıdan 30 almışken yanında 98 alıp da 2 puanı kırıldığı için üzülen arkadaşa benziyo :)

canım bayılacak kadar yememezlik yapma sağlığından olursu mazallah, kocan istemiyorsa çaktırmadan yediklerini kıs biraz o kadar, geçmiş olsun

selam kızlar valla beni de alın aranıza çünkü zayıflayamıyorum of durumu yani

Hoşgeldin canım..

Zayıflarsın hiç merak etme, sıkma canını, bize takıl hayatını yaşa

Kaç kilosun boyun kaç, ne kadar kilo vermek istiyorsun, daha önce diyet uyguladın mı, sonuç ne oldu?

olmaz ama tatlım pazartesi başlıyorum spora benim bacaklar bir erise ah ah, kilodan ziyade fitgörünmek daha önemli benim için
o yüzden kilo vermem az olsada takmam, salla sende eminim farkı görüyorsundur

görüyorum ama artık bariz görmenin zamanı geldi bi 59 oluyum göbek atıp oynucam

acaba görünmezmiyim bu topikte nedir yaa kendimden şüphelendim yazdıklarımı gören yokmu yahu

kız hiç güleceğim yoktu,güldürdün beni

selam kızlar moralim çok bozuk verememişim 60.7 çıktım.offffffff

ben de verememişm merguanacım. napacaz biz

işe yarar tabi yaramaz olur mu. belini bile inceltir step. alabiliyosan al derim, çok güzel bir alet o. ben en çok yürüyüş ve stepi severim.

cnm december şuna benziyo yazılıdan 30 almışken yanında 98 alıp da 2 puanı kırıldığı için üzülen arkadaşa benziyo :)

muhahahhaaaa hah işte hissedip anlatamadığım duygu.... muhahahhaaaa kısmında recep ivedik güşülü hayal ediniz

bu arada ben ip atlamaya başladım ilk başta hergün atlıyodum hemencecik iki kilo gitti üstelik öyle aç bilaçta kalmadan bi tek ekmekle pilavı kestim yemek yiyordum 10 günde 2 kilo gitti şimdi atlayamıyorum durdum yine o ikiyide geri almadan bi daha başlayabilsem

bu akşam marketten bakayım en iyisi..benim de 1 lt olmuştur sanırım bu gündelik su miktarını hesaplarken şekersiz içilen çaylarıda katıomusunuz kızlar

hayır tabi ki.
çayları hiç saymıyorum açık ve şekersiz içmeme rağmen onları saymıyorum canım.

ayy ben dayanamıyorum valla:))harika şeyler aldım geçen gün trendyoldan gelsede giysemmm:)

senin sayende ben de gittim aldım missist'ten 2-3 tane gömlek. çok güzeldi orası gerçekten.

sevmesen de başla yoğurtla, sütle...

canım naptın sen?
aman dikkat et yahu, bayılınır mı?
Allah korusun valla metabolizmana ne yapıyosun öyle:44:
geçmiş olsun.

hoşgeldin patsy,
gel anam gel. buradan çıkış ancak zayıflayınca

Kendimi kandırıyor olabilirim ama sanki göbişte biraz sertleşme var.
Tabii bunun sebebi okyanusları içmiş gibi hissetmemde olabilir:)
Bir bardak su içemezken 10 bardak oldu.Çatlamadan önce bünye alışır inşallah

muhahahhaaaa hah işte hissedip anlatamadığım duygu.... muhahahhaaaa kısmında recep ivedik güşülü hayal ediniz

o zaman hislerine tercüman oldum :) gülüşünerecep ivedik demeseydin hayatta muhahahaa yı recev ivedik gibi düşünemezdim :)

ip atlamak da güzeldir.bacakları çabuk forma sokar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…