dışarıda yedik yemeği arkadaşım sucuklu kaşarlı menemen yedi canım ç.ok çrkti ama yemedim aklım kaldı ya çok enfes görünüyorduuu ımmsalata kesmedi beni anlıcağınızzz
menün süper ya bunları not ediyim bari öğlen hariç diğerlerini uygulayabilirim
hoşbuldukk teşekkür ederimyaşım 23 boyum 1,65 kilom 68 eskiden çok zayıftım ama antidepresan kullanmak bu hale getirdi beni ve şimdide erimek bilmiyo kilolar
teşekkür ederim cevabın için canım bende geçen cuma 68 kiloydum bu akşam tartılcam bakalım nolcak 1 kilo bari gitmiş olsa da boşa çaba harcamamış olsam
ayy ben dayanamıyorum valla:))harika şeyler aldım geçen gün trendyoldan gelsede giysemmm:)
bende 90:)bugünden başla canım ..bende dün gittim defactoya harika şeyler var ama biraz daha zayıflıyım öyle diyorum.azmin sonu zaferdir,bol bol su iç spor yap canım..
çayı felan katma canım sadece içtiğin suyu hesapla
ayy inanmıyorum şaka yapıyor olmalısn:)kız böbreklere çok zararı var annem ,sakın tutmayın kızlarrr:)koyverin hahahahaa:)
cnm çizelgene bakılırsa senin fazla kilon yok ki ama galiba sen kendini çok kilolu hissediyosun bence çok takma en fazla 38 bedensindir bu da çok güzel :)
yaa o konuda bende muzdaribim kim icat etmiş şu garip aleti yaaa.... hiç rahat değil... ben yöntem keşfettim havadan havadantemassız.... yok yok çok şükür yeni yerimizde ikisindende var normalini bir tek ben kullanıyom... bizim halkımız ne meraklı oturmaya anacım.... oturmaya mı geldik
alemsin yaa nasıl güldüm onlar rahatlar valla çatır çatır gidiyolar wc yeama burdaki wc klozet ben hiç biyere dokunamıyorum bile allam ne pis huylarım var sorunlumuyum neyim
Olucak canım olucak :124:
Gülin hoşgeldin... Decemberin dediği gibi bu topikte kilo verirsin canım merak etme
yaa o konuda bende muzdaribim kim icat etmiş şu garip aleti yaaa.... hiç rahat değil... ben yöntem keşfettim havadan havadantemassız.... yok yok çok şükür yeni yerimizde ikisindende var normalini bir tek ben kullanıyom... bizim halkımız ne meraklı oturmaya anacım.... oturmaya mı geldik
tatlım bir lokma ekmekle 1 çatal alsaydın keşke olsun olsun 50 kalori etmez bile
yani hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yiyoruz zaten fix menüler
canım geçmiş olsun o haplar malesef kilo yapıyor, kolay verirsin yaşın genç daha, birde spor yap tamamdır.
tartılma işini haftada 1 kez sabahları tuvalete çıktıktan sonra aç karına ve çamaşırla yapmanı öneririm
kızlar benim çıkmam gerekiyorrr
gülgüzelim valla 60,5 sabah görünce bir çatal bile almadım yani...
superisi benim basenlerim ve göbek sorunum var o yüzden fazla geliyor 55-50 olmak istiyorum ki şu anda 40 beden giyiyorumm
gülincimmmm sporu evde yapıyorum koşu bandında yürüyorum ..tavsiye derimmm
hoşçakalın kızlarrr
ay ne güldüm kızlarallahtan bizim katta tek hatun benim ve bayan tuvaleti ayrı tek ben kullanıyorum, yetyorum tüm kata zaten
katılıyorum 60 kiloyken mutluydum mediumdum aaahhh ahhhhh çook eskide kaldııı o günler.... şimdii extıraa largee extraa largeee
selam hanımlarr hayırlı cumalarr. sabah tartıldım 64.6 çıktım ki dün gece çikolata yemiştimama yemicem artıkk.bugün otobüste bayılmışım sabah geç kalyorum diye kahvaltı yapmadan çıktım.1 saat öncede regl oldum.şekerim düştü otobüste bayılıp kaldım.eşim hemen diyeti bırakıyosun dedi
selam kızlar valla beni de alın aranıza çünkü zayıflayamıyorum of durumu yani
olmaz ama tatlım pazartesi başlıyorum spora benim bacaklar bir erise ah ah, kilodan ziyade fitgörünmek daha önemli benim için
o yüzden kilo vermem az olsada takmam, salla sende eminim farkı görüyorsundur
acaba görünmezmiyim bu topikte nedir yaa kendimden şüphelendim yazdıklarımı gören yokmu yahu
selam kızlar moralim çok bozuk verememişim 60.7 çıktım.offffffff
selam arkadslar step aleti almak istiyorum fakat faydası olurmu bilmiyorum basen ve kalça bölgemdeki fazla yağlardan dolayı rahatsızım step aleti alsam işe yararmı kullanan arkadslar varmı ? yardımcı olursanız sewınırım :2:
cnm december şuna benziyo yazılıdan 30 almışken yanında 98 alıp da 2 puanı kırıldığı için üzülen arkadaşa benziyo :)
bu akşam marketten bakayım en iyisi..benim de 1 lt olmuştur sanırım bu gündelik su miktarını hesaplarken şekersiz içilen çaylarıda katıomusunuz kızlar
ayy ben dayanamıyorum valla:))harika şeyler aldım geçen gün trendyoldan gelsede giysemmm:)
Benim müsli dolapta öylece sırasını bekliyor.
Süt ve süt ürünleri sevmediğimden neyle karıştırsam bilemedim.
Bu arada şu meşhur probiyotik yoğurtta hala denenme sırasında beklemede:)
Portakal suyuyla kışın yiyordum ama onunda mevsimi geçiyor.
Yoğurt kardeşle arayı düzeltmeli başka yol yok
selam hanımlarr hayırlı cumalarr. sabah tartıldım 64.6 çıktım ki dün gece çikolata yemiştimama yemicem artıkk.bugün otobüste bayılmışım sabah geç kalyorum diye kahvaltı yapmadan çıktım.1 saat öncede regl oldum.şekerim düştü otobüste bayılıp kaldım.eşim hemen diyeti bırakıyosun dedi
selam kızlar valla beni de alın aranıza çünkü zayıflayamıyorum of durumu yani
muhahahhaaaa hah işte hissedip anlatamadığım duygu....muhahahhaaaa kısmında recep ivedik güşülü hayal ediniz
bu arada ben ip atlamaya başladım ilk başta hergün atlıyodum hemencecik iki kilo gitti üstelik öyle aç bilaçta kalmadan bi tek ekmekle pilavı kestim yemek yiyordum 10 günde 2 kilo gitti şimdi atlayamıyorum durdum yine o ikiyide geri almadan bi daha başlayabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?