60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaff kıslar sezar salatalar bulgur pilavları vs ne güzel menüler yapmışınız yaff ..benim öğle menüm yarım fincan türk kahvesi kahvesiz duramıomda ben:) bide çilekk... ben kendime çokmu katı davranıyorum acaba kiiii

acıkmadım ama yinede maydonozdan heralde die düşünüorum aç deilkende yemiim diorum hatamı yapıorumm:44:

ya kıslar ben bişi daha buldum bi iki hafta önce ama anacım yapamıyorum ki vakit yok yalnız söyleyeyim hemen basitmiş gibi duruyolar amaaaaa biraz yaptıktan sonra o göbek nasıl yanmaya başlıyo ah yapabilsem valla bir ay yeter bana ben bunları göbek eritmek ve bel şekillendirmek için birebir topiğinde buldum sağolsun bi arkadaş çalışmış bizim için alın bende size getirdim ya biri beni de gaza getirsinde yeniden başlayayım offfffff offffffff

Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube
The Bikini Abs Workout- - YouTube
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

sakın aman bunlar kolay diyip geçiştirmeyin ya çok fena göründüğü gibi değil valla

peki akşam acıkmıyor musun?
acıkmıyorsan yeme.
akşam mı saldırıyorsun acaba?

valla ben yemeden duramıyorum.
ben sağlıklı kilo verdiğime inanıyorum bi de.

gülincim maydonozla kilo verdiğini okumak beni mutlu ettiiii çünkü bende 3 gündür kürünü yapıorum ve çayını içiorum. inşallah banada yardımcı olur ve evet haklısın wc den çıkamıorum yaff bez bağlıcam nerdeyse yoruldum yaniiii

iki saat arayla azar azar tıkın bebişim sonra senide otobüslerden toplamayalım... dengeleri bozmayalım... zart diye zayıflayamayız... zamanla olucak.... sakin sakin... ömür boyu yürütemiyeceğin bariz olan bir düzene kendini sokmaya çalışma bence... sonra ilk normal yemede bile kilo alıverirsin.... ıyyyy ne korkunçç...

Yediklerin aralarda yenilecek şeyler.Biraz daha doyurucu tutmalısın ana öğünleri

evet canım hata yapıyosun.kendini aç bırakma.

kızlar diyettesiniz diye bazı şeylerden mahrum bırakmayın kendnzi.

mesela çoğunuz kurufasülye,nohut,barbunya gibi tahılları yemiyor. bunlarda da protein var, her birinin vücuda sağladığı ayrı yararları var.

tutturmuşsunuz salata da salata. salatayı sadece akşam yiyin, hafif olması için. gün içinde öğlen tahıl yiyebilirsiniz.

hem her zaman salata yediğinizde vücuda giren besin de aynı olcak. sadece salataya ihtiyacı yok ki vücudun.

peki akşam acıkmıyor musun?
acıkmıyorsan yeme.
akşam mı saldırıyorsun acaba?

valla ben yemeden duramıyorum.
ben sağlıklı kilo verdiğime inanıyorum bi de.

canım acıkmammı hiç normalde hemde nasıl acıkıyorum bide geç saatlere kadar oturmaktan gece 12 1 demeden yerim hatta yerde yatarım yani öyle bi kötü huyum vardı . ama 3 gün oldu bugün şu maydonoz kürünü deniyorum ödem atmak için diyete destekolsun die yaff çok tokum böle bi yeme isteğim kayboldu yani. akşam yemeğinide abartmıyorum sonra gece 11 falan acıkıyorum tabiii. o zamanda hemen demliyorum maydonoz çayını bianda doyuyorum zaten. sabah kürü akşam çayı derken wc de yaşıyorum ama neyse canım mutfakta buzdolabının önünde yaşamamdan iidir heralde

canım ben öyle katı bi diyet yapmıorum aslında dün fasulye yedim mesela gayette 1 tabak mis gibi yedim öğleden sonra ..ama ekmek olayını azalttım..ben zaten bir kibrit kutusu peynir 2 dilim ekmek diyetlerini yapamam asla..ben ödem atmak için yardımcı kür birde normalde yediğim ekmeği abur cuburu keserim.gün içinde çok çay kahve içtiğimden onlarıda kesip haftada 3 gün sporla desteklerim .elimden gelen en fazla bu geçen ayda böyle 2 kilo vermiştim. ama benim şuan yememem aç olduum halde yememek deil.gerçekten çok tokluk hissi var canım istemiyor yani.bende hepten tüm gün yemeden kalmim die çilek yedim.

bi kere önce uyuma düzenini değiştirmelisin.

kızlar ben 10 diyince yatıyorum. beynin en iyi dinlendiği vakit 10-12 arasıdır. bazen 11e sarkar ama 12 asla

ben de önceden geceleri oturuyodum, bu insan için büyük zarar. araştırın ne kadar zararlı olduğunu anlıcaksınız.

bence her şeyden önce vücudu düzene sokmalıyız. vücut dinlenmek ister, enerji ister.

hele ki gece yiyen arkadaşlara sesleniyorum..yapmayın, çok zararlı.

melatonin (uyku) hormonu akşam saatlerinde salgılanır ve bu hormon salgılanmaya başladığı zaman metabolizmayı yavaşlatır..siz yavaşlayan metabolizmanıza yüklenirseniz vücut çok yorulur. yorgun ve tok vücutla yatarsanız dinlenemezsiniz, uyuduğunuz uyku da bi halta yaramaz , bunun yanında yorgun kalkarsınız yataktan.

uyuyamıyosanız kitap okumaya başlayın akşamları. kitap okumak melatonin hormonunu salgılar, bunun yanında karanlık ortam.

(zaten melatonin karanlık ortamda açığa çıkar, gün ışığıyla da salgılanmayı keser)

bi araştırdığınız zaman neler öğrenirsiniz neler, aklınız durur.

bi de sabah erken kalkın bikaç gün. zorlayın kendinizi ,öyle kalkamıyorum yok.

ben kendimi erken kalkmaya alıştırdığım dönemlerde buzdolabına su koyuyodum geceden, sabaha buz gibi suyla yüzümü yıkayım da açılıyım diye.

siz vücudunuzu dinlemiyosunuz ki vücut sizi dnlesin.

yaaa ben ne tembelim. evde youtubetan bunları aratıp yapabilirmişim ama aratmak aklıma bile gelmedi.
ben hala evde pilates cdm yok bahanesine sarılmış vaziyetteyim.

harikaaaaaaa eğlenceli...

Oooooooooo kızlar muhabbet almış yürümüş , sabah bi kilo bildirimi yaptım daha uğrayamamıştım :)) evet kıslar bende pazar günü inşallah başlıyorum spora aylık 60 tl haftada 3 gün 2 saat- 1 saati kondisyon 1 saati plates
yaşasın sıkılaşma zamanıııııı

çok haklısın canımm..11ve 3 arası gece mutlaka uykuda olmak gerek. ben bunun için dr a bile gittim gözümde dirhem uyku olmuo.işten çıktıktan sonra tüm düzenim alt üst oldu malesef yoksa zararlarını bilmekle kalmıyor fazlasıylada yaşıyorum yani. yavaş yavaş onuda düzene sokmam gerek. bunun içinde önce gün içinde tükettiğim çay ve kahveleri kestim.çok içerim normalde. bugün 1 bardak çay yarım fincan kahve gerisi gelmesse inşallah benim için mucize:) onlarda uykusuzluk yapıo . zaten 12de bile olsa uykuda olabilsem bu kilolar daha rahat gitcek ama ben maşallah 2den önce esnemiorum bile

bak ne güzel kahveyi kesmişsin. bi kaç gün sabah 5 - 6 gibi kalkmayı dene 1 haftada alışırsın normal düzene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…