60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayhh ben kötü örnekmiyim neee...kötü hissettim kendimi baktım yazmışım kendimi bigüzel uyku yok yemek yemek yok...eyvah eyvah:44:

tabi bende bunları düzenlemek hem hayatımı hem kilolarımı düzene sokmak için uğraşıyorum yanlış anlaşılmasın

yok canım kimse seni kötü örnek olarak alılamaz merak etme.. herkes böyle dönemler yaşar, sonra farkına varır. sen de farkına varmaya burda başlarsın belki..

veee... gider bir 500gr daha! nihayet gördüm aylar sonra ellileri daha 59 ama olsun!böylece kilo bildirimim:500gr gitti. kilo 59.7:)

canım bayılacak kadar yememezlik yapma sağlığından olursu mazallah, kocan istemiyorsa çaktırmadan yediklerini kıs biraz o kadar, geçmiş olsun

bilerek yapmadımki.evden aç çıktım ama kursa gelince yedim.neden böle oldu bilmiyorum.çikolata şeker tıktı millet agzıma.bnde eve geldm çikolataya dadandım napim eşimde az yiyorum da bayıldım zannetti.şimdi daha iyiyim.çikolataları yiyince gözüme can geldi

yeşil çay içip şu videoları izliyorum harikalar. keşke evde açıp izleseymişim.
niye daha önce paylaşmıyosunuz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

bu arada 2.lt suyum da bitmek üzere.
2.5 yaparım bu akşam.

Öğlen
Mezgit şiş
Salata patates falan vardı içinde ama 0 yağ
10 kaşık balık çorbası
1 dilim ekmek
Meyve suyu şeftali
Ara
Nescafe
Akşam nohutum va

yeşil çay içip şu videoları izliyorum harikalar. keşke evde açıp izleseymişim.
niye daha önce paylaşmıyosunuz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

bu arada 2.lt suyum da bitmek üzere.
2.5 yaparım bu akşam.

Bilseydik paylaşırdık canım:) Her gün birkaç tane izliyorum ben.
İzlemekle zayıflansa ne güzel olurdu dimi :)))
Bunlarıda yaparım diyerek bırakıyorum başka bahara:)

kızlar sizlere ii muhabbetler.. ben biraz dışarı çıkıp oksijen alimm bikaç iş halledim o arada birazda tempolu yürüyeyim taksilere minübüslere bakmim yürüyeyim kar kardır vücut hareket etsin biraz

kötüsün sen ötüüsüün kötüüüsüün kötüüüsüün....

eferiiimmm.....

kötüsün sen ötüüsüün kötüüüsüün kötüüüsüün....

ehuhehuuuu hahayyy kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümmm

kızlar bu maydonozu çok andım biliorumamadeneyin valla benim enfeksiyonuda söktü bu yaff dışarı çıkçam giyindim çıkamıom bir idrara çıkma durumu amannn .inşallah yolda yürürken wc aramak zorunda kalam. bezleniptemi çıksam dışarııı

öpüyorum sizi gazam mübarek olsun çıkıorum dışarııı:)

Muhabbet almış başını yürüyor !
Yetişemedim valla kızlar hızınıza...

Nasıl bir kür bu ? Yani çayını nasıl hazırlıyorsunuz ? bana da tarifini verirmisiniz?

ya ben tam o aralıktayım:)haftada sadece 1 kg verebılıyorum motobolızmam agır abı çıktı cok yavas yaaaaaaaaaaaaaaaa

Haftada 1 kilo azmı ? Bence çok normal.

ya ben tam o aralıktayım:)haftada sadece 1 kg verebılıyorum motobolızmam agır abı çıktı cok yavas yaaaaaaaaaaaaaaaa

haftada 1 kg mi?
biz 600 gr. anca verebiliyoruz. sence bu az mı?:44:
haftada 1 mükemmel.
daha şimdi hesap yaptım:
haftada 600 gr. versem kaç ayda gidecek bu kilolar diye. 5 kilo verebilmem için 9 hafta daha geçmesi gerekiyor sen ne diyosun?

Bilseydik paylaşırdık canım:) Her gün birkaç tane izliyorum ben.
İzlemekle zayıflansa ne güzel olurdu dimi :)))
Bunlarıda yaparım diyerek bırakıyorum başka bahara:)

valla izlerken bile nefes al ver dediğinde alıp veriyorum, sanki izleyince zayıflayacakmışım gibi hissettim yaaaaaaaaaa niye umutlarımı kırıyorsun

doğuş çayın maydonozlu limonlu çayı benim işime yaramıştı ama o ara evdeydim çalışmıyodum o yüzden içebiliodum devam et maydonoza gerçekten faydası oluyor

hayır tabi ki.
çayları hiç saymıyorum açık ve şekersiz içmeme rağmen onları saymıyorum canım.

anaaammm ben çayları saymasam daha 1 lt ya olmamıştır bilem kız wcden çıkamam ben o zaman

görürsün merak etme.ama sabırı unutma sakın.

sabrın sonu selamet olur inş.hepimiz için

canım çayını şöyle yapıorum taze maydonoz ve limon 2 bardak kadar su malzemelerimiz bunlar
maydonozu böyle çok iri yapraklı almamaya dikkat edin. hemen hemen yarım bağ kadar maydonozu saplarıyla beraber 2 bardakta su ekleyip 5 dk kaynatıorum.sonra söndürüp 10 dk kadar demlenmeye bırakıyorum.maydonoz yaprakları sararmadan alıorum içinden birazda limon sıkıp ılık ılık içiorum.sabahları aç karnına ve akşamları olmak üzere kullanabilirsin.idrar yolu enfeksiyonunada birebir gelio canım.
kürünüde 15 dal maydonozu ve yarım limonu sıkıp blendırdan geçiriorum 1 çay bardağıda su ekleyip bir dk daha blendırdan geçirip posasıyla beraber içiyorum.sabahları aç karnına kürünü akşamlarıda çayını içiorum ben .faydalı olcak gibi wc den çıkamıosun . birde içinizi kaldırmak istemem ama saraçoğlunun iddiası üzerine test edip onayladım idrarında bile çözülen yağlarını görebiliosun ödem söktürüo tatlım.

gitsin ödemlerr kilolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…