bak ne güzel kahveyi kesmişsin. bi kaç gün sabah 5 - 6 gibi kalkmayı dene 1 haftada alışırsın normal düzene.
ayhh ben kötü örnekmiyim neee...kötü hissettim kendimi baktım yazmışım kendimi bigüzel uyku yok yemek yemek yok...eyvah eyvah:44:
tabi bende bunları düzenlemek hem hayatımı hem kilolarımı düzene sokmak için uğraşıyorum yanlış anlaşılmasın
canım bayılacak kadar yememezlik yapma sağlığından olursu mazallah, kocan istemiyorsa çaktırmadan yediklerini kıs biraz o kadar, geçmiş olsun
hayır tabi ki.
çayları hiç saymıyorum açık ve şekersiz içmeme rağmen onları saymıyorum canım.
senin sayende ben de gittim aldım missist'ten 2-3 tane gömlek. çok güzeldi orası gerçekten.
sevmesen de başla yoğurtla, sütle...
canım naptın sen?
aman dikkat et yahu, bayılınır mı?
Allah korusun valla metabolizmana ne yapıyosun öyle:44:
geçmiş olsun.
hoşgeldin patsy,
gel anam gel. buradan çıkış ancak zayıflayınca
yeşil çay içip şu videoları izliyorum harikalar. keşke evde açıp izleseymişim.
niye daha önce paylaşmıyosunuz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bu arada 2.lt suyum da bitmek üzere.
2.5 yaparım bu akşam.
Bozma moralini canim olur boyle arada bende fazla ciktim. Bu hafta verecegiz insallah. Tamam mi??
ah ahh bi 60 kiloyu görsem daha ne isterim ki bennnnnn
ben de verememişm merguanacım. napacaz biz
ayhh ben kötü örnekmiyim neee...kötü hissettim kendimi baktım yazmışım kendimi bigüzel uyku yok yemek yemek yok...eyvah eyvah:44:
tabi bende bunları düzenlemek hem hayatımı hem kilolarımı düzene sokmak için uğraşıyorum yanlış anlaşılmasın
Oooooooooo kızlar muhabbet almış yürümüş , sabah bi kilo bildirimi yaptım daha uğrayamamıştım :)) evet kıslar bende pazar günü inşallah başlıyorum spora aylık 60 tl haftada 3 gün 2 saat- 1 saati kondisyon 1 saati plates
yaşasın sıkılaşma zamanıııııı
kötüsün sen ötüüsüün kötüüüsüün kötüüüsüün....
off off bu hafta çok dikkatli olcaz vercez
gülincim maydonozla kilo verdiğini okumak beni mutlu ettiiii çünkü bende 3 gündür kürünü yapıorum ve çayını içiorum. inşallah banada yardımcı olur ve evet haklısın wc den çıkamıorum yaff bez bağlıcam nerdeyse yoruldum yaniiii
ya ben tam o aralıktayım:)haftada sadece 1 kg verebılıyorum motobolızmam agır abı çıktı cok yavas yaaaaaaaaaaaaaaaa
ya ben tam o aralıktayım:)haftada sadece 1 kg verebılıyorum motobolızmam agır abı çıktı cok yavas yaaaaaaaaaaaaaaaa
Bilseydik paylaşırdık canım:) Her gün birkaç tane izliyorum ben.
İzlemekle zayıflansa ne güzel olurdu dimi :)))
Bunlarıda yaparım diyerek bırakıyorum başka bahara:)
gülincim maydonozla kilo verdiğini okumak beni mutlu ettiiii çünkü bende 3 gündür kürünü yapıorum ve çayını içiorum. inşallah banada yardımcı olur ve evet haklısın wc den çıkamıorum yaff bez bağlıcam nerdeyse yoruldum yaniiii
hayır tabi ki.
çayları hiç saymıyorum açık ve şekersiz içmeme rağmen onları saymıyorum canım.
görürsün merak etme.ama sabırı unutma sakın.
Muhabbet almış başını yürüyor !
Yetişemedim valla kızlar hızınıza...
Nasıl bir kür bu ? Yani çayını nasıl hazırlıyorsunuz ? bana da tarifini verirmisiniz?
Haftada 1 kilo azmı ? Bence çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?