60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kilo bildirimi sana mı yapıyoruz ben gündüz yazmıştım ama şimdi tekrar yineleyeyim.64.6 çıktım sabah.1 kilo gtti bile.çok mutluyum

slm kızlar sabah kalkar kalkmaz tartıldım wc ye gidemeden 66 çıktım aynı yani
acaba ödem mi var ki vücudumda adetim 10 gün gecikti karnım da şişti baya, zaten onun siniri vardı bide gram oynamadı zıkkım tartı offfffff offfffffffffffff bir hafta boşuna mı aç kaldım
bugün de yedim bir şeyler ama ne hatırlayayım ne de yazayım yazarken de canım sıkılmasın biraz kaçtı çünkü

valla şekersizlik benimde dünyamı döndürüo canım geçmiş olsun.

sağol tatlım teyzeler öyle dedi tabi.şekerin düşmüştür dedi ama bi doktora gideceğim.yine de haftaya.tiroid falan ölçtürücem.diyetle hiç alakası yok.gece yemelerini kestim valla kilo veriliyormuş çok mutluyum çokk.gündüz yediklerimide kısmıyorum öyle.çay ı bıraktım şekerli içtiğim için.şekersiz yeşil güllü çaya başladım ona alışcam.sonra siyah çay inş.zaten pek de sevmezdim siyah çayı.

akşam yemeğimi de yazayım

şehriyeli tavuk suyuna çorba bir kase
salatalık,maydanoz ve taze soğan
1 kepçecik de nohut yemeyi planlıyorum

spor yapıyormusun tatlım? niye aç kaldın ki? aç kalacak kadar bırakma kendini? spor yapıyormusun?

spor yapıyormusun tatlım? niye aç kaldın ki? aç kalacak kadar bırakma kendini? spor yapıyormusun?

aç kalıyorum çünkü çoğu zaman yediklerimle doymuyorum canım yaaa alışmışım fil gibi yemeye lop lop lop pis boğazımı durdurmaya çalışıyorum
spor yapıyorum her gün değil ama 2 günde 1, zaten okulda hareket halindeyim eve gelince pestilim çıkmış oluyor metabolizmam mı yavaş ne anlamıyorum ki
bundan önceki msjmda da belirttim adetimin günü de çok geçti ödem mi var acaba şiştim iyice
valla çıldıracağım

slm canım kendini üzme hiç tabiki ödemdir benimde öyle oluyor benimde 10 var hastalanmama ve şişmeye basladım 61 ckıyodum şimdi 62 63 yani üzülme hastananınca bidaki haftaya iner şişlerin biliyosun sonucta sebebini takma kafaya bence...

Arkadaşlar merhaba;

Ben yeni katıldım aranıza 62 kiloyum şu anda. kilo vermek istiyorum bana yardım eder misiniz? 1.5 ay önce sigarayı bıraktım ve aşağı yukarı 5-6 kilo aldım 1.5 aydır.

Spor yapıyorum ama tatlıya çok düşkünüüm bırakamıyorum. bide sigarayı bırakınca iyice tadını alınca hiç vazgeçemiyorum tatlıdan napıcam ben yardımm edin(

bu akşam marketten bakayım en iyisi..benim de 1 lt olmuştur sanırım bu gündelik su miktarını hesaplarken şekersiz içilen çaylarıda katıomusunuz kızlar
Canim 1 bardak cay iciyorsan yerine 2 bardak Su icmelisin. Sen bide cayi hesaba katayim mi diyorsun:) illa cayi da hesaba katcam dersen ok ama onune bir eksi koyuver iste o zaman olur:)))

O çiğ tarifi ben içemedim ya Yeşil yeşil yapraklar ağzına yapışıyor.Zaten sevmem normalde
Doktorum programında da vermişler bir tarif düz karın için çay diye
2 çay kaşığı kişniş ve tarçın
1 çaş kaşığı kimyon,papatya zencefil

Canim sen bu kadar gidemedigine gore saatleri var senin sporunun herhalde, ayak uyduramiyorsun. Ve canim isin cikmis hep, kendine kizma o kadar. Ha bide tabi bahane degilse bu yazdiklarin:)
Bende iste tam boyle olacak diye yazilamiyorum spora(

sadece izliyorsun yani:))

İs yerinde sadece izledim tabi ki sekerim ;-)

Bugun isten cikarken 4 erik yedim sonra yolda giderken hic dayanamadim acliga 2 parmak galate yedim.
Aksam da alisveris merkezine gittik esimle orda tavuklu salata salata yedim ve igrenc tank limonatasindan ictim yariisni.
Eve gelince de 7-8 hurma tatli krizim tuttu ama.oncesinde tarcinli elma ve erik yedim beni kesmediiiiiiiiii
cildiracagim cok umutsuzum. Canim deli gibi tatli istiyor of ya.
Yarin sabahtan tatile gidicez daha canta hazirlamadim ve bugun 3lt su ixim ama aksam aksam yememeliydim.o hurmalari
aaaaaa

Hosgeldin canım aramiza. nerde ip atliyon canım? Ben cocukken cok severdim ip atlamayi! Ama nerde atlicam ki.. Apartmani komsularin basina yikarim sonra:)))hihi:)))

Canim sen bu kadar gidemedigine gore saatleri var senin sporunun herhalde, ayak uyduramiyorsun. Ve canim isin cikmis hep, kendine kizma o kadar. Ha bide tabi bahane degilse bu yazdiklarin:)
Bende iste tam boyle olacak diye yazilamiyorum spora(

Evet belli gunler: sali, persembe ve c.tesi gunleri...
Sali persembe 16.30-22.00
C.tesi 9.30-16.00 arasi.
Soyle istedigim.an gidebilecek olsam harika olurdu. Boyle cok zor gercekten isin cikiyor hep.

Olur canim arada krizler.. Onlar da isin cilvesi. Kimbilir kocan ne yedi yaninda sen salatayla idare ettin. Daha ne olsun supersin!
Ben de yarin erkenden izmire gidiyorumSimdi de ankaradan donuyorum yine YHT'den yaziyorum yine arada internet cekmiyor ama idare ediyorum. Ben daha valiz falan hicbirsey hazirlamadim
Canim bu bayram cocuklarin deil bizim bayramimiz oldu

Evet belli gunler: sali, persembe ve c.tesi gunleri...
Sali persembe 16.30-22.00
C.tesi 9.30-16.00 arasi.
Soyle istedigim.an gidebilecek olsam harika olurdu. Boyle cok zor gercekten isin cikiyor hep.

Katiliyorum canım sana ama yine de saatleri o kadar kisitli degilmis. Devam etmeye calis haftada 3 gun ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…