haftada 1 kg mi?
biz 600 gr. anca verebiliyoruz. sence bu az mı?:44:
haftada 1 mükemmel.
daha şimdi hesap yaptım:
haftada 600 gr. versem kaç ayda gidecek bu kilolar diye. 5 kilo verebilmem için 9 hafta daha geçmesi gerekiyor sen ne diyosun?
valla izlerken bile nefes al ver dediğinde alıp veriyorum, sanki izleyince zayıflayacakmışım gibi hissettim yaaaaaaaaaa niye umutlarımı kırıyorsun
valla şekersizlik benimde dünyamı döndürüo canım geçmiş olsun.
slm kızlar sabah kalkar kalkmaz tartıldım wc ye gidemeden 66 çıktım aynı yani
acaba ödem mi var ki vücudumda adetim 10 gün gecikti karnım da şişti baya, zaten onun siniri vardı bide gram oynamadı zıkkım tartı offfffff offfffffffffffff bir hafta boşuna mı aç kaldım
bugün de yedim bir şeyler ama ne hatırlayayım ne de yazayım yazarken de canım sıkılmasın biraz kaçtı çünkü
spor yapıyormusun tatlım? niye aç kaldın ki? aç kalacak kadar bırakma kendini? spor yapıyormusun?
canım kilo bildirimi sana mı yapıyoruz ben gündüz yazmıştım ama şimdi tekrar yineleyeyim.64.6 çıktım sabah.1 kilo gtti bile.çok mutluyum
aç kalıyorum çünkü çoğu zaman yediklerimle doymuyorum canım yaaaalışmışım fil gibi yemeye lop lop lop pis boğazımı durdurmaya çalışıyorum
spor yapıyorum her gün değil ama 2 günde 1, zaten okulda hareket halindeyim eve gelince pestilim çıkmış oluyor metabolizmam mı yavaş ne anlamıyorum ki
bundan önceki msjmda da belirttim adetimin günü de çok geçti ödem mi var acaba şiştim iyice
valla çıldıracağım
Canim 1 bardak cay iciyorsan yerine 2 bardak Su icmelisin. Sen bide cayi hesaba katayim mi diyorsun:) illa cayi da hesaba katcam dersen ok ama onune bir eksi koyuver iste o zaman olur:)))bu akşam marketten bakayım en iyisi..benim de 1 lt olmuştur sanırım bu gündelik su miktarını hesaplarken şekersiz içilen çaylarıda katıomusunuz kızlar
Haftada 1 kilo azmı ? Bence çok normal.
canım çayını şöyle yapıorum taze maydonoz ve limon 2 bardak kadar su malzemelerimiz bunlar
maydonozu böyle çok iri yapraklı almamaya dikkat edin. hemen hemen yarım bağ kadar maydonozu saplarıyla beraber 2 bardakta su ekleyip 5 dk kaynatıorum.sonra söndürüp 10 dk kadar demlenmeye bırakıyorum.maydonoz yaprakları sararmadan alıorum içinden birazda limon sıkıp ılık ılık içiorum.sabahları aç karnına ve akşamları olmak üzere kullanabilirsin.idrar yolu enfeksiyonunada birebir gelio canım.
kürünüde 15 dal maydonozu ve yarım limonu sıkıp blendırdan geçiriorum 1 çay bardağıda su ekleyip bir dk daha blendırdan geçirip posasıyla beraber içiyorum.sabahları aç karnına kürünü akşamlarıda çayını içiorum ben .faydalı olcak gibi wc den çıkamıosun . birde içinizi kaldırmak istemem ama saraçoğlunun iddiası üzerine test edip onayladım idrarında bile çözülen yağlarını görebiliosun ödem söktürüo tatlım.
gitsin ödemlerr kilolarrr
sadece izliyorsun yani:))yeşil çay içip şu videoları izliyorum harikalar. keşke evde açıp izleseymişim.
niye daha önce paylaşmıyosunuz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Bence de simariklik yapmayalim lutfen:)))heç bee şımarık... bulmuşta bunuyoo ben iki buçuk haftada verdim o bi kiloyu
Canim sen bu kadar gidemedigine gore saatleri var senin sporunun herhalde, ayak uyduramiyorsun. Ve canim isin cikmis hep, kendine kizma o kadar. Ha bide tabi bahane degilse bu yazdiklarin:)hiç yakıştıramadım madam.... o paranın hakkını vermen lazımdı bence... yoksa bir fakiri vereydin daha iyiydi spor salonuna bağaş yapcağına... cezalisin cezali 3 gün spor sana sabah akşam....tatil yok.... ben başlayalı beş hafta oldu 5 gün gitmedim sadece.... onda da aklım orda kaldı ama işlerde çıkamadım....
betülcüm ama şeyyy
benim sporum haftada 3 gün normalde.
ilk hafta 2 gün gittim, 3.günü misafirim vardı, gidemedim.
ondan sonraki hafta 1 gün gittim, yorulmuş pert olmuştum 2.gün gidemedim.
3.günü de hafta sonuna denk geldiği için gene misafirim vardı, yatılı, siz oturun ben gideyim diyemedim.
bu 3.haftaydı sanırım ve 2sine de gidemedim, annem rahatsızdı ona gitmek zorunda kaldım, onda kalınca gidemedim.
bu c.tesi de 3.haftanın 3.günü veee şehir dışında olacağız, gidemeyeceğim gene
çok uykum var kızlar ya,
napsam?
iş yerinde uyuklayasım var.
sadece izliyorsun yani:))
Oyle sey olur mu canım medium da neymis Small olcaz allahin izniyle..,katılıyorum 60 kiloyken mutluydum mediumdum aaahhh ahhhhh çook eskide kaldııı o günler.... şimdii extıraa largee extraa largeee
Hosgeldin canım aramiza. nerde ip atliyon canım? Ben cocukken cok severdim ip atlamayi! Ama nerde atlicam ki.. Apartmani komsularin basina yikarim sonra:)))hihi:)))bu arada ben ip atlamaya başladım ilk başta hergün atlıyodum hemencecik iki kilo gitti üstelik öyle aç bilaçta kalmadan bi tek ekmekle pilavı kestim yemek yiyordum 10 günde 2 kilo gitti şimdi atlayamıyorum durdum yine o ikiyide geri almadan bi daha başlayabilsem
Canim sen bu kadar gidemedigine gore saatleri var senin sporunun herhalde, ayak uyduramiyorsun. Ve canim isin cikmis hep, kendine kizma o kadar. Ha bide tabi bahane degilse bu yazdiklarin:)
Bende iste tam boyle olacak diye yazilamiyorum spora(
Olur canim arada krizler.. Onlar da isin cilvesi. Kimbilir kocan ne yedi yaninda sen salatayla idare ettin. Daha ne olsun supersin!İs yerinde sadece izledim tabi ki sekerim ;-)
Bugun isten cikarken 4 erik yedim sonra yolda giderken hic dayanamadim acliga 2 parmak galate yedim.
Aksam da alisveris merkezine gittik esimle orda tavuklu salata salata yedim ve igrenc tank limonatasindan ictim yariisni.
Eve gelince de 7-8 hurma tatli krizim tuttu ama.oncesinde tarcinli elma ve erik yedim beni kesmediiiiiiiiii
cildiracagim cok umutsuzum. Canim deli gibi tatli istiyor of ya.
Yarin sabahtan tatile gidicez daha canta hazirlamadim ve bugun 3lt su ixim ama aksam aksam yememeliydim.o hurmalari
aaaaaa
Evet belli gunler: sali, persembe ve c.tesi gunleri...
Sali persembe 16.30-22.00
C.tesi 9.30-16.00 arasi.
Soyle istedigim.an gidebilecek olsam harika olurdu. Boyle cok zor gercekten isin cikiyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?