heç bee şımarık... bulmuşta bunuyooben iki buçuk haftada verdim o bi kiloyu
iyi geceler kızlar.bugün su içe içe bir hal oldum ya
iyi geceler kızlar.bugün su içe içe bir hal oldum ya
sağol canım.peki dikkatli olurumSanada iyi geceler canım, afiyet olsunAma dikkat et şekerim böbreklerini yorma çok
Ne guzel... Ben sadece 1 lt ictim bugun 2 pet sise yani disarlarda dolasirken dikkat ediyom yoksa saat basi wcye gitmem gerekiyor.
sağol canım.peki dikkatli olurum
ay evet o wc sorunu çok sıkıcı ya.
Yaa geçenlerde dedim bende bir su içmeye başlıyımdemez olaydım kızlar.. yarım saatte 2.5Lt su içtim.. bir sonraki yarım saate kadar hiç birşey yoktu.. Sonra böbrekte sancı 5 dk da bir wc filan perişan oldum ama hata bende, bir günde içmem gereken suyu yarım saatte içtim farkındayım çok zekiyim
Canim 1 bardak cay iciyorsan yerine 2 bardak Su icmelisin. Sen bide cayi hesaba katayim mi diyorsun:) illa cayi da hesaba katcam dersen ok ama onune bir eksi koyuver iste o zaman olur:)))
Yaa geçenlerde dedim bende bir su içmeye başlıyımdemez olaydım kızlar.. yarım saatte 2.5Lt su içtim.. bir sonraki yarım saate kadar hiç birşey yoktu.. Sonra böbrekte sancı 5 dk da bir wc filan perişan oldum ama hata bende, bir günde içmem gereken suyu yarım saatte içtim farkındayım çok zekiyim
Kizlar itiraf ediyorum cok actim bi elmali kurabiye yarim dilim de kek yedim:26:
günaydın kızlar..
her hafta 3 kişiyi tahta oturtalım
bu haftanın talihlileri
1. Gülgülmez 3,2 farkla .. maşşallah maşşallah..
2. Superi 1,4 farkla
3. merguana ve maçakızı 1,3 farkla .. ikisi birden aynı çıktığı için 3.lüğü yarışıyolar
kilo bildirimi yapamayan arkadaşları çıkardım listeden, göz kalabalığı olmasın diye.. bildirdikleri zaman yine eklerim..
bugün eşim nöbetçi, ben de temizlik yapıcam..
spor yapmadım..
kahvaltım
1 rafadan yumurta
domates
salatalık
tulum,beyaz ve kaşar peynir
siyah ve yeşil zeytin
bir fincan da yeşilçay
öğleni nesfitle geçiştiririm büyük ihtimal.
akşama da salata yaparım kendime.
Canim o kadar da abartmaya gerek yok ya
Tum gune yaymak lazim. Ama su icin kizlar ya! Ben onceden hic icmezdim aklima da gelmezdi. Sonra bobrek tasi olustu. Doktor su icmemekten dediayni zamanda da idrar yanmasi oluyor usuttugum ve su icmedigim zaman.ayni zamanda bobreklerim de sanciyo. Dikkat etmek lazim canlarim. Ben ettim siz etmeyin.
Simdi iciyorum bol bol. Ama taslar hala yerinde((
günaydın kızlar..
her hafta 3 kişiyi tahta oturtalım
bu haftanın talihlileri
1. Gülgülmez 3,2 farkla .. maşşallah maşşallah..
2. Superi 1,4 farkla
3. merguana ve maçakızı 1,3 farkla .. ikisi birden aynı çıktığı için 3.lüğü yarışıyolar
kilo bildirimi yapamayan arkadaşları çıkardım listeden, göz kalabalığı olmasın diye.. bildirdikleri zaman yine eklerim..
bugün eşim nöbetçi, ben de temizlik yapıcam..
spor yapmadım..
kahvaltım
1 rafadan yumurta
domates
salatalık
tulum,beyaz ve kaşar peynir
siyah ve yeşil zeytin
bir fincan da yeşilçay
öğleni nesfitle geçiştiririm büyük ihtimal.
akşama da salata yaparım kendime.
Canim o kadar da abartmaya gerek yok ya
Tum gune yaymak lazim. Ama su icin kizlar ya! Ben onceden hic icmezdim aklima da gelmezdi. Sonra bobrek tasi olustu. Doktor su icmemekten dediayni zamanda da idrar yanmasi oluyor usuttugum ve su icmedigim zaman.ayni zamanda bobreklerim de sanciyo. Dikkat etmek lazim canlarim. Ben ettim siz etmeyin.
Simdi iciyorum bol bol. Ama taslar hala yerinde((
ayyy sabah sabah ne güldüm allah iyiliğini versin
.
yaaaaaa bende ben de beni yazınnnnn
bende istiyorummm kilo bildirimini özelden mesaj atarak mı yapıyoruz yoksa buraya mı yazıyoruz
Ben bu topicten değil miyim beni niye yazmadınız, siz beni beğenmiyor musunuz
Ahh şekerim bildirmiştim ben hala aynıyım diye ama özelden mi mesaj atmamız gerekiyor sana.. Benim başlangıç 63, bir sonraki hafta 61.5 indim 2-3 haftadır da aynı canım.. İnme çıkma yok.. Hedef 57
Bu arada çizelge çok güzel olmuş, tebrik ederim
yaşınızı boyunuzu başlangıç ve hedef kilonuzu yazın.
farketmez yaşınızı boyunuzu başlangıç ve hedef kilonuz yazın.
tablo için teşekkürler.
gözden kaçmış olabilir, çok muhabbet oluyo malum.
yaşınızı ve boyunuzu da yazın, haftaya çizelgede görürsünüz isminizi..bildirim yapmayı unutmayın tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?