sabuncum ekmek yemedim canım yemedim yazdım zaten a.s.
bu arada meyvenin ve baharatın diyetteki yeri nedir kızlar ?
bide mekiği nasıl çekmeliyim başımı desteklerekmi tam mekikmi yarım mekikmi hangisi daha doğru?
teşekkürler kızlar
baharatı çok severim bol bol kullanayım o zaman.
spor spor sporrrrr kaydirigubbakcemile2 başka türlü o cıvıklık gitmiyo tatlımmm kafamçokkarıştı
tamam canım al bakalım yeni listennn
Ay unutmadan öğlen yediklerimi de yazıyım
3 yaprak marul (ıspanak vardı ama eşim yetiştiremedi öğün saatine)
1 domates
2 salatalık
3 erik
:1no2:
canım bizler(çoğunluk olarak)kalori hesabına göre diyet yapıyoruz...az ve sık besleniyoruz.. arkadaşlar diyete sporu birlikte yürütüyorlar..günlük olarak yediklerimizi de yazıyoruz buraya..:)kizlar sizler neler yapiyorsunuz zayiflamak icin, biraz aciklayabilirmisiniz?vereliniortak
iştebugün yediklerim
bir dilim ekmek,kk peynir,5 tane zeytin,domates,salatalık
az menemen,bi dilim etiform ekmek
küçük bir tabak kıyma soslu makarna
100 ml meyve şöleni dondurma(100 ml si 177 kaloriymiş)
10 tane fındık,şekersiz çay
LUNACIM merhaba canım:)umarım iyisindir...
Etiformun ekmeği nasıl oluyor benekcim (kızartılmış mı yoksa normal light ekmek gibi mi?)..Büyük marketlerde ekmek reyonunda mı satılıyor,yoksa diyet bisküvilerin falan yanında mı acaba..Hiç dikkatimi çekmedi benim ..a.s.
tebrikler canımmmm:hooray::hooray:eveeetttt...bu sabah tartıldım ve büyük bir hayretle 60.5 i gördüm:1shok::bbo:inansam mı bilmiyorum.fisfisfis1 temmuza kadar 59kg hayalim var ama ne bileyim tuhaf bir durum oldu.neyse.. memlekete dönünce yüzme kursuna katılacağım inş. haftada 3 gün aylık 35 lira!!! baya bir faydası olur diye düşünüyorum.54 kilo geliyorum az bekle :lepi:
teşekkür ederm mavibenekopuyorumnanaktantebrikler canımmmm:hooray::hooray:
teşekkürler canım:)epey uzun bir zamanda oldu ama oldu işte...insan isteyince hayalleri bile gerçeğe çevirebiliyor...yeterki hayallerimize kota koymayalım...Mavibenek maşşalah kızzz..85 ten 56 ya mı düştün? 29 kg!!! ne kadar zamanda oldu bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?