60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sara spor yapıyorum canım uzun zamandır benim kastettiğim kilo verdikten sonra kalan toparlanamayan üst deri..
Sporsuz diyet olmaz zaten , boşa çabalamak olur.

genciza , new in dediği gibi tam mekik boyun ve bel sorunu olanlara önerilmiyor , bende boynumu ve belimi çok zorlamamak adına başıma destek ile bacaklarımı da kırarak yarım mekik ile 150 tane çekiyorum , 50 çektiğim zaman yatıp dinlenip devam ediyorum.

pardon cicim :kedi:

teşekkürler kızlar
baharatı çok severim bol bol kullanayım o zaman.

bende baharatı çok severim . . . mmmm . . .

bu gün yediklerim ;

sabah 10 gibi bol ılık su 2 badem 2 kara kuru üzüm 12 de 2 form ekmeği 1 salatalık 2 domates 2 yumurta 1 kaşık zeytin ezmesi 10 tane kadar patates cipsi biraz leblebi 5-10 tane badem ve ayva suyu . . .
kızlar canınız fesfut türevi istiyorsa kendi bulduğum lakin patenti için henüz zaman ayıramadığım formülümü sizlerle paylaşıyorum ;
bol soğuk salatalık üzerine biraz tuz ve ketçap mayonez biraz karabiber bu fesfut krizlerine birebir bence .
ketçap mayonezi abartmamak gerek tabi şakkıdı 1 yemek kaşığı her birinden yeterli çünkü salatalık zaten yayıyor malzemeyi ekmek gibi emmiyor . . .

akşamı düşünmedim henüz . . .

Ay unutmadan öğlen yediklerimi de yazıyım

3 yaprak marul (ıspanak vardı ama eşim yetiştiremedi öğün saatine)
1 domates
2 salatalık
3 erik

selam canlarıııım...
ben tam bir kilo almışım((((tekrar 57 oldum((((((((((
neden böyle oldu anlamadımki...:1no2::1no2:

sabah 2 etimek 4 zeytin 1k.k. peynir bi fincan çay
arada bi kase kiraz
öğlen bi dolma
arada bi avuç leblebi + 1 k.k. kadar kek
akşam az çorba bi porsiyon bezelye bi etimek
ilerleyen saatlerdede karpuz yemeği planlıyorum.

kizlar sizler neler yapiyorsunuz zayiflamak icin, biraz aciklayabilirmisiniz?vereliniortak
canım bizler(çoğunluk olarak)kalori hesabına göre diyet yapıyoruz...az ve sık besleniyoruz.. arkadaşlar diyete sporu birlikte yürütüyorlar..günlük olarak yediklerimizi de yazıyoruz buraya..:)

iştebugün yediklerim
bir dilim ekmek,kk peynir,5 tane zeytin,domates,salatalık
az menemen,bi dilim etiform ekmek
küçük bir tabak kıyma soslu makarna
100 ml meyve şöleni dondurma(100 ml si 177 kaloriymiş)
10 tane fındık,şekersiz çay

Mavibenek maşşalah kızzz..85 ten 56 ya mı düştün? 29 kg!!! ne kadar zamanda oldu bu ?

Etiformun ekmeği nasıl oluyor benekcim (kızartılmış mı yoksa normal light ekmek gibi mi?)..Büyük marketlerde ekmek reyonunda mı satılıyor,yoksa diyet bisküvilerin falan yanında mı acaba..Hiç dikkatimi çekmedi benim ..a.s.

eveeetttt...bu sabah tartıldım ve büyük bir hayretle 60.5 i gördüm:1shok::bbo:inansam mı bilmiyorum.fisfisfis1 temmuza kadar 59kg hayalim var ama ne bileyim tuhaf bir durum oldu.neyse.. memlekete dönünce yüzme kursuna katılacağım inş. haftada 3 gün aylık 35 lira!!! baya bir faydası olur diye düşünüyorum.54 kilo geliyorum az bekle :lepi:

LUNACIM merhaba canım:)umarım iyisindir...
bitanecim aynı etimek gibi..onun diyet formunda olanı;kızarmış ve kıtır kıtır..benden başka evde kepek ya da çvdar ekmeği yiyen olmadığı için,ben de bitiremediğim için bozuluyor bikaçgün içindebu etiform ekmekle buldum kolayını..bir ay dursa bişey olmuyo:)
etiform ürünlerinin yanında oluyor canım benim aldığım markette opuyorumnanaktan

tebrikler canımmmm:hooray::hooray:

Mavibenek maşşalah kızzz..85 ten 56 ya mı düştün? 29 kg!!! ne kadar zamanda oldu bu ?
teşekkürler canım:)epey uzun bir zamanda oldu ama oldu işte...insan isteyince hayalleri bile gerçeğe çevirebiliyor...yeterki hayallerimize kota koymayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…