60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maxicim ben daha önce tabloda vardım bi ara gördüm ismim vardı ama şimdi yok. neyse ben yine yazayım malesef sadece 100 gr gitti 64.700 im şimdi. 64. 800 di geçen hafta şimdi de tatile anneme geldim bu hafta neolur bilmiyorum şimdide önümde bi kavanoz dolusu nutella var kaşık kaşık yiyorum

günaydın çıtır hatunlarrr
maxicim tablo şahane olmuş.ellerine sağlık.

bugün yemeğe misafirim var.giremicem akşam bildirim yapamam yediklerimi.

kahvaltım:

1kaç dilim beyaz peynir kaşar peyniri
1 dilim yagsız kızarmış sucuk
1 dilim ekmek
biraz domates

şekersiz çay

dünde rahatsız oldugum için spor yapamadım bugünde misafirlerden dolayı yapamıcam.artık yarın tabana kuvvet

yaşım 23 boyum 1,65 2 hafta önce 68 le başlamıştım şuan 66.70 im hedef 58 inşallahhhh

YEMEĞE HAYIR

tamam canım, eklerim seni de.

şekerim vardın ama ben bu sabaha kadar bekledim kilo bildirimi için, dğer arkadaşları da bekletmemek adına (foruma giremeyeceğini düşünerekten) yayınladım

haftaya yayınlarım.. tabloda bi çok kişi var çünkü kilo bildirimi yapmayan, orantısızlık oluyor.

rica ederim tatlım.

Selam kızlar...
Tablo eklenmiş.Ben pazartesi başladığım için daha tamamlamadım 1 haftayı.
Verdiğimi sanmıyorum zaten ama gramla fark eder belki:)

canım küründe posalar içerken yapışıo boğazına bazen bende öyle içemiyorum . limonla maydonuzu sadece blendırdan geçirip bigüzel yiyorum ve üstüne koca bi bardak su içiyorum. böylede yapabilirsin suyla karıştıtıp içemiorsan. ben maydonuzda severim zaten yiyorum çayıda fena deil içiorum bakalım 4 gün oldu devam.

bugün sabah ve öğle yemeği olarak toplamda 1 küçük simit bir bardak çay
akşam yemeğimide az önce yedim 5 adet lahana sarması birde güzel sarmışımkiiii ellerime sağlıkk ohh..yanında küçük bi kase naneli yoğurt.
şimdi yürüyüşe çıkıyorummm ha birde bir fincan kahve ve bir fincan beşi biyerde çayda içmiştim .

yaaa birde benim karnımda inanılmaz bir şişlik var zaten gastrit reflü mevcut .. ama 6 aylık gebe gibiyim dünden beri çok rahatsız edici napcam bennn:44:

2. doğumdan sonra kaldı yine bi 4 kg. gitmiyorlar çok sıkıldım artık sıkıntıdan da yiyiyorum hep bi 10 gün önce 1 hafta diyet yapmıştım 1.200 verdim mislinle aldım sonrasında

kg : 63
hedef : 57
boy :1.66

Son düzenleme:
sen niye veremiyosun..metabolizman mı yavaş benimki gibi
adet düzensizligiyle birlikte yumurtalıkların çalışmamasından olusan polikistik over var bende ve şeker direncim yüksek oldugudan ne yesem kilo yapıyor[/QUOTE]

Bende de polikiatik over, reflu ve seker direnci yuksek.
Kizlar tatilden selam herkese,
acik bufe kahvalti ve aksam yemeginden sag cikamadim tabi ki ama ne borekleri ne tatlilari cok yedim beyaz ekmek yedim biraz ama metabolzimayi sasirtmak lazimmis bigunluk.
Yuruyus yaptik esimle 4.5 kmyi 50 dkkada sunnet golunun etrafini dolastik. Yagmur camur demeden....
Tatli patates kizartmasi ve beyaz ekmek yedim bi ton ne yazik ki ama olsun yuruyus yaptik.
Umarim kilo almadan donerim.

o zmn ben metabolizmayı bayaa bir şaşırttım bugün misafirlerim vardı halamlar babaannem falan geldi yemekli öyle olunca da gitti diyet miyet tatlı da yedim adetim de gecikmişti o da geldi halamlarla beraber hoş geldi rahatladım en azından şişim insin biraz neyse bayaa yedim sonuç olarak yarın tekrar devam ederim diyete kaldığım yerden bugün spor yapamadım bide ama sabah temizlik yaptım en azından o da harekettir ve hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
bende geldiimm boyum 168 kilom 66 zayıflamak istiyorum ama bi türlü başlayamıyorum yaşım 22 inş. burda sizin sayenizde başaracam..

tablo için teşekkürler.
gözden kaçmış olabilir, çok muhabbet oluyo malum.
yaşınızı ve boyunuzu da yazın, haftaya çizelgede görürsünüz isminizi..bildirim yapmayı unutmayın tabi.

Tamam bilgileri tekrar yazıyorum;

Yaşım: 21
Boy:1.69
Başlangıç kilom:63
Şuan ki kilom:61.5
Hedef: 57

adet düzensizligiyle birlikte yumurtalıkların çalışmamasından olusan polikistik over var bende ve şeker direncim yüksek oldugudan ne yesem kilo yapıyor

Bende de polikiatik over, reflu ve seker direnci yuksek.
Kizlar tatilden selam herkese,
acik bufe kahvalti ve aksam yemeginden sag cikamadim tabi ki ama ne borekleri ne tatlilari cok yedim beyaz ekmek yedim biraz ama metabolzimayi sasirtmak lazimmis bigunluk.
Yuruyus yaptik esimle 4.5 kmyi 50 dkkada sunnet golunun etrafini dolastik. Yagmur camur demeden....
Tatli patates kizartmasi ve beyaz ekmek yedim bi ton ne yazik ki ama olsun yuruyus yaptik.
Umarim kilo almadan donerim.[/QUOTE]

ya o polikistik overden bende de var yıllardır ilça kullandım hala kullanıyorum, kilo alıp veremememin en büyük sebebi bu hastalık ve ilaçlar.
ve bu hastalığın geçeceği biteceği yok, evlenince geçer dediler evlendim geçmedi, şimdide çocuğun olunca geçer diyolar henüz yok ama olsa bile geçeceğini
hiç düşünmüyorum

Merhaba arkadaşlar :) Ben de forumu biraz dolaştıktan sonra bir yerden başlamam gerektiğine karar verdim. Gerçekten kilo vermek istiyorum. Üniversite sınavlarına hazırlanırken çok ve hızlı bir şekilde kilo aldım. Şimdi onlarla başa çıkmaya çalışıyorum ama bu çok zor Metabolizmam normalde yavaş, bir de üstüne polikistik over var. Ama kararlıyım ve yapıcam!

Yaşım: 19
Boyum: 165
Şuanki kilom: 68
Hedefim: 60

Arkadaşlar 3 gündür yatak döşşek yatıyorum . dieti biraktim mecburen . beyim kızdı çok kendine bakmıon die sana kim diet yap dedi d,ye kızdı. sizi kocaman öperim... zaten en son kaç kg de kaldım bilmiorum . paskülün pili yok

Size kolaylıklar diliyorum

Kiyamam canim sana gecmis olsun, iyiles bi an once de gel aramiza diet yapmadan sadece saglikli beslenerek devam edersin sende:))

slm kızlar bu hafta kilo bildirimi yapmadım nete giremedim pek vizeler başlamıştı ve stresten yemeğe vurdum kendimi verdiğim 2 kiloyu kesin almışımdır göbeğim falan çıktı tartılmaya da korkuyorum cumaya kadar dşkkat edeyim de bildiririm kilomu öptüm hepinizi gocaman

Ah canim o vizeler finaller yok mu nasil aldik bu kilolari.. Canim salma kendini bak tartil korkma kilo aldiysan kilo aldigini gormek seni engelleyecek. Cumaya bekliyoruz bildirimini ona gore:)

mbr bayanlar benm vaktim çok daraldı acil 6-7 kilo vermem lazım 1 haziranda üniversite mezuniyet balom var hem de kusadasında bi otelde büyük ihtimal balo sonrası 2 günlük bi tatil de olacak ve ben 38 beden olmayım yoksa tüm üni arkadaşlarımın aklında şişko bi kız olarak kalıcam bu sebeple acil destek ve önerilerinize açım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…