mbr bayanlar benm vaktim çok daraldı acil 6-7 kilo vermem lazım1 haziranda üniversite mezuniyet balom var hem de kusadasında bi otelde büyük ihtimal balo sonrası 2 günlük bi tatil de olacak ve ben 38 beden olmayım yoksa tüm üni arkadaşlarımın aklında şişko bi kız olarak kalıcam bu sebeple acil destek ve önerilerinize açım (
mbr bayanlar benm vaktim çok daraldı acil 6-7 kilo vermem lazım1 haziranda üniversite mezuniyet balom var hem de kusadasında bi otelde büyük ihtimal balo sonrası 2 günlük bi tatil de olacak ve ben 38 beden olmayım yoksa tüm üni arkadaşlarımın aklında şişko bi kız olarak kalıcam bu sebeple acil destek ve önerilerinize açım (
kalori yapmaya çalıştım ama olmadı çünkü hep araya abur cubur da girdi 1 aydır diyetteyim 3 kilo verdm şuan regli olduğum için belki 3 kilo henüz ama artık sabredemiyorum isveçyapmak istiyorum ama farklı önerilere de açığım, ayrıca 2 günde1 leslieyle yürüyorum mekik ffalan da çekiyorum tabi bunlar sadece inceltiyo kiloda azalma olmuyoKalori hesabı ile verebilirsin.
Ve de mutlaka ama mutlaka egzersiz yapman gerekiyor.
Ah canim o vizeler finaller yok mu nasil aldik bu kilolari.. Canim salma kendini bak tartil korkma kilo aldiysan kilo aldigini gormek seni engelleyecek. Cumaya bekliyoruz bildirimini ona gore:)
Hadi gecmis olsun canım:) bekliyoruz ona gore kacis yok zaten:)tmm cnm kesin yapıcam kilo bildirimini çok şükür bitti sınavlar
veee... gider bir 500gr daha! nihayet gördüm aylar sonra ellileri daha 59 ama olsun!böylece kilo bildirimim:500gr gitti. kilo 59.7:)
Aferin kis sana:)))kuaforun bile farkettiyse baya zayiflamissindir:)))slm hanımlar
herkesin bayramı kutlu olsun:)
çok yorgunum 23 nisan yaptık ama benim de cnm çıktı yine de çok güzeldi
haftalardır bugün için çalıştık geldi geçti bile, ben de çocuklarla birlikte spor yapmış oldum
belki bugün kendime ödül die yemeğe gidebiliriz eşimle
o yüzden bugün diyet miyet yalan olacak :)
bu arada dün kuaförüm bana ne kadar çok zayıfladığımı söyledi
o an ki mutluluğumu anlatamam, nasıl yaptın 2 ayda bunu dedi, çünkü en son 2 ay önce gitmiştim,
yediklerime dikkat ediyorum hepsi bu kadar dedim çok mutluyum
ya ben ikigündür verdiğim her gramı şuan için geri aşlmış bulunuyorum yaf bişri şu diyet programındakileri akrabayı taalükattan uzak tutacak bir yöntem bulmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?