60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kalori hesabı ile verebilirsin.
Ve de mutlaka ama mutlaka egzersiz yapman gerekiyor.

kalori yapmaya çalıştım ama olmadı çünkü hep araya abur cubur da girdi 1 aydır diyetteyim 3 kilo verdm şuan regli olduğum için belki 3 kilo henüz ama artık sabredemiyorum isveçyapmak istiyorum ama farklı önerilere de açığım, ayrıca 2 günde1 leslieyle yürüyorum mekik ffalan da çekiyorum tabi bunlar sadece inceltiyo kiloda azalma olmuyo

Ah canim o vizeler finaller yok mu nasil aldik bu kilolari.. Canim salma kendini bak tartil korkma kilo aldiysan kilo aldigini gormek seni engelleyecek. Cumaya bekliyoruz bildirimini ona gore:)

tmm cnm kesin yapıcam kilo bildirimini çok şükür bitti sınavlar

selamlaar...

kalıri hesabını nasıl yapıyonuz bakiim....banada özet geçiveriiin...

günaydın canlarım. .

canım mayısta dikkatli ol bugünden itibaren başla.
bu hafta 1 kilo versen.her haftada 1 kilo versen.toplamda 5.5 kilo falan gider.belki daha da fazlası.bizi izlemeye devam et

Son düzenleme:
tünaydın çıtır hatunlarr

2-3 gündür pek bi yoğundum giremiyorum.misafirim vardı 2 gün.akşam yemegine dikkat edemedim.ettim de az yedim sadece.ama akşamları biraz çerez yedim
dün bitane gündüz tadelle yedim.neyse bu hafta durmak yok . hızla devam

sabah kahvaltımı yazayım:

1tane haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığğı bal
2 dilim ekmek
kk beyaz peynir
2tane zeytin

eşimde benle birlikte dikkat ediyor yediklerine.o 3 kilo verdi ben 1

kızlarr ben tartılmak için bekleyemedim. hergün maydonoz içiorum ve rengli olucam bu hafta şişmeye başladım çok fena moralim bozulduuu. bu sabah kalktım dayanamadım tartıldımm. vee 63 le başlamıştım bugün 6. güne başlıyorum 700 gr vermişim bilee 62.300 olmuşum. üstelik rengli olacak olmanın vermeye başladığı şişkinlikleee yehhuuuuu

slm hanımlar
herkesin bayramı kutlu olsun:)
çok yorgunum 23 nisan yaptık ama benim de cnm çıktı yine de çok güzeldi
haftalardır bugün için çalıştık geldi geçti bile, ben de çocuklarla birlikte spor yapmış oldum
belki bugün kendime ödül die yemeğe gidebiliriz eşimle
o yüzden bugün diyet miyet yalan olacak :)
bu arada dün kuaförüm bana ne kadar çok zayıfladığımı söyledi
o an ki mutluluğumu anlatamam, nasıl yaptın 2 ayda bunu dedi, çünkü en son 2 ay önce gitmiştim,
yediklerime dikkat ediyorum hepsi bu kadar dedim çok mutluyum

bu arada ben bişey yapıyorum kıslar aslında tartılmıyorum ölçülüyorum çünkü beden ölçümü kilom değil ölçüm belirliyor. bu durumda başladığım günden bu güne 3 cm incelmişim yani tampo tempo valla dün bi dünya ip atladım ve temizlik yaptım akşamı bi sandviçle geçiştirdim normalde ekmek yemiyorum ama dün kepekli ekmekten yedim valla pazar olunca böyle oluyor işte

merhaba ben aranıza yeni katıldım boy 165 kilo 68 bende sizinle kilo vermek istiyorum bundan soonra diyet diyet diyet

merhaba hanımlar,
Ben aranıza yeni katıldım ve buradaki muhteşem enerjiyi görünce bende sizlerle birlikte zayıflayabileceğime inanıyorum :))
kilo çizelgemi de yapıp buraya koyacağım desteklerinizi bekliyorum tabi taktiklerinizide ...hepinizi seviyorum iyiki varsınızz ..:))

Aferin kis sana:)))kuaforun bile farkettiyse baya zayiflamissindir:)))
23 nisani seviyorum bende:)))

ya ben ikigündür verdiğim her gramı şuan için geri aşlmış bulunuyorum yaf bişri şu diyet programındakileri akrabayı taalükattan uzak tutacak bir yöntem bulmalı

ya ben ikigündür verdiğim her gramı şuan için geri aşlmış bulunuyorum yaf bişri şu diyet programındakileri akrabayı taalükattan uzak tutacak bir yöntem bulmalı

üzüntümden herşeyi yanlış yazıyorum yaaaa aşlmış değil almış bişri değil biri offf offffffff al baştan

sen bütün cuartesiyi kilometrelerce yol katetmekle olmadı kalanını ip atlamakla bütün pazarı temizlikle ip atlamakla aç bilaç geçir sonra gel hatır gönül mevzuuna löngür löngür ye içimdeki suçluluk duygusunu susturamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…