60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıyafet alırken bir diyet yaparken iki akrabalarınızdan uzaaaaaaaaak duruuuuuuun

selam kızlar nasılsnınız nasıl gidiyo kilo verme işi offf ben tartılıyorum normal tok 62 hafif ac 61 bide regli olma günlerim şiştim acaba bu ay ne kadar kilo verdim hergün yürüyüşte yapıyorum bide nesle nesfitte basladım kızlar aranızda kullanan oldumu acaba bana bilgi verirmisiniz bide bi diyet okudum regli olunca için piriç lapası 2 gün yapıyosun her bir ögün için bir cay bardagı piriç yanında meyve sebze yemek serbest ama ileri gitmemek şartıyla su 14 gün programına yarın baslıcam sonra bakalım bunu yaparmıyım eşim 55 olmamı istiyo offff

off kızlar.
sabah normaldi 1 dilim ekmek,peynir zeytin falan
öğlen arkadaşıma gittim bisküvi yedirdi.o yetmedi 1 tabak mercimek köftesi yedirdi:18:
ona ceza olarak 9,5 10 km yürüdük.çok pişmanım.yakmışımdır dimi

Yuruyusu bilmem de terletici egzersizler yapildiginda yedigin kacamaklari eritiyorsun. Ama ben bu aksam egzersiz yapamadim malesef

canım pirinç nişasta demek. nişasta = karbonhidrat. geç onu sen.

olursun olursun..spor yapıp diyet yapıp kim kilo vermemiş ki.. bu kadar takma kafana.

merguana naptın sen. 10 km çok fazla kas kaybı yaşarsın dikkat et kendine.

günyadın kızlar nasılsınız. yeni arkadaşları listeye ekledim..

ben de az önce sporumu yaptım birazdan kahvaltımı ediciğim..

selam kızlarrr

bende haftasonu kaçamaklar yaptım ,haftasonu yapamıyorum şu diyeti ya

bugün tartıldm 60,6 ama cumatrtesi sabahleyin 60,3 çıkmıştımmm.şimdi 59 u görüyor olacaktım ama olmadı..

sabah

çavdarlı ekmeğe tost
1 çay-yarım diyeyim içemedimm

Ahhhh şu hafta sonu kaçamakları yokmu bende çok kaçırdım hemde 3 gün tatil olunca off off

aynı suçluluk duysu şekerim
öldüm gece öldüm yediklerimi yakmak için yememiş olsaydım o kadar sporla extra kilo gidecekti işte yok kardeşim zayıflamaya çalışırken kimseyle görüşmiyceksin o kadar

merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorumböylece daha fazla motive olurum
ben iki çocuk annesiyim küçüğüm 9 aylık kırkım çıktığında 78 kiloydum şimdi bu sabah itibari ile 66.8 dim kilo verme çalışmalarıma 7 ay önce başladım yani 12 kilo falan verdim
ben diyet yapamıyorum çünkü bebişimi emziriyorum yediklerime dikkat edip spor ve yürüyüş yapıp bitki çayları kullanıyorum umarım sizlerinde desteği ile kalan 6.8 kilomu veririm hepinize kolay gelsin

Ahhhh şu hafta sonu kaçamakları yokmu bende çok kaçırdım hemde 3 gün tatil olunca off off

Ben de 3 gün boyunca dikkat edip, güzelce kilo verip, son gün akşamı geç saatte yiyince kilo alanlardanım
3 gün boyunca sabah akşam yaptığım sporlara da yazık oldu
Ama yarın tartıda az gelmeyi ümit ediyorum. Ödem toplamış olayım istiyorum...

ya o polikistik overden bende de var yıllardır ilça kullandım hala kullanıyorum, kilo alıp veremememin en büyük sebebi bu hastalık ve ilaçlar.
ve bu hastalığın geçeceği biteceği yok, evlenince geçer dediler evlendim geçmedi, şimdide çocuğun olunca geçer diyolar henüz yok ama olsa bile geçeceğini
hiç düşünmüyorum [/QUOTE]

canım boşver ilacı, bana da liseden beri doktor veriyordu, kullandım da ne oldu. şiştim. 52 kiloyken 68 oldum ilaçlar yüzünden bi de reflü oldu o ağır hormon ilaçlarından, kıllanma ve sivilce de cabası.
neyse evlendim ilk 2 ay kullandım ve bıraktım çok şükür. bir daha da Allah muhtaç etmesin hiç kullanmak istemiyorum çünkü heryerim şişip acıyor dudaklarım kuruyor, çarpıntı yapıyor. ne gerek var yahu. evlenince de düzelmiyor gerçekten.
boşver o nedenle

geçmiş olsun canım.

benim eşimde 3 kilo verdi, 3 günlük tatilde de dikkat etti, onca tatlıdan yemedi resmen halbuki hepsini yer ve ben ne yaptımmmmmmmmmmmmmmmmm ben oturdum her birinin tadına baktım.
verdiğim kiloları da geri aldım.
sabah 66.1 çıktım akşam 67
ne güzel 65.2leri görmüştüm, belki de 64 olacaktım. şimdi gene pant. olmuyor offffffffffffffffffffffffffffffff

3 günlük tatilde açık büfe kahvaltı ve akşam yemeğinde çılgınca yedim kızlar ve arada SINIRSIZ kuruyemiş her çeşit :18: ama 3 günde 3 kez 4.5 km yürüdüm. toplamda 13,5 km yürümüşüm açık havada göl etrafında, çam ağaçlarının arasında....
iyi ki yürümüşüm.
bugün diyete tekrar devam... 60ı görene kadar durmak yok h.sonları bozulsa da ...

bu sabah
1 br.su,
2 yumurta,
2 cherry domates,
4 y.zeytin,
2 br.şekersiz çay.

zayıflayacağım ve karın hareketleri de yapıp artık şu göbekten kurtulacağım.:18::18::18: TAK ETTİ CANIMAAAAAAAAAAAAA

Günaydın kızlar!
Kaçamak günleri sona erdi mi:)
Diyette tatile girdi tatilde.
Düzen yine karıştı tek teselli hareketin fazla olmasıydı.
sporla başladı gün hafif bir kahvaltı ardından...

günaydın kızlar ;

bu tatili en iyi atlatanlardan biriyim heralde; kaçamak yok üstüne birde spor salonuna gitmeye başladım :))

kızlar hepimiz kaçamak yapmışız tatil yaramadı bize:)

ben yediklerimi yazayımm

cumartesi sıkıntıdan otrdum tabak dolusu çekirdek yedim...
pazar günü ise yengeme gittik orada makarna salatası,yoğurtlu patates,çikolatalı pasta ,peynirli börek,mercimek köftesi yedimm..
dün ise normal bir şekilde yedim 7 de simit domates peynir salata yedim,survıvoru izlerken gittim mini boy çikolatalı göfret yedimm,..bu yediklerim beni 1 hafta yeterrr..

nerde bu millet hu huuu?

tamam tatilde hepimiz mahvolduk ama devam arkadaşlar. 60lardan kurtulup 50lere düşene kadar devam....:18:
hatta geri almamak için hayat boyu devam

eski uygulama şevkim kalmasa da tam gaz olmasa da, azıcık hala gaz var ve devam edemeyeceğim diyenler!!!!!..
buyrun buradan devam

ara:
1 br.yeşil çay,
yarım kuru incir,

uykum var, tatilde hep öğle uykusuna yattım şimdi de uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm.

doğru kimseyle görüşmeyeceksin.ama olmuyor işte

merguana naptın sen. 10 km çok fazla kas kaybı yaşarsın dikkat et kendine.

günaydınlar.evet çok canım.bir daha yapmam çok yorucu ya.sağol canım

tatil bitti ama ben o moddan çıkamadım uykumm var uyumak istiyorumm yaa(

Ben hafta içinden çikolata kaçamaklarınaklarından pek fazla kilo veremedim sanırım üstüne birde hafta sonu eklendi umarım verdiğim kiloyu geri almamışımdır

Bende 1 ayda 67 den anca 63 e inebildim,
şu 3 kiloda gitse, bu topikten kaçacağım artık :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…