off kızlar.
sabah normaldi 1 dilim ekmek,peynir zeytin falan
öğlen arkadaşıma gittim bisküvi yedirdi.o yetmedi 1 tabak mercimek köftesi yedirdi:18:
ona ceza olarak 9,5 10 km yürüdük.çok pişmanım.yakmışımdır dimi
Yuruyusu bilmem de terletici egzersizler yapildiginda yedigin kacamaklari eritiyorsun. Ama ben bu aksam egzersiz yapamadim malesef
selam kızlar nasılsnınız nasıl gidiyo kilo verme işi offf ben tartılıyorum normal tok 62 hafif ac 61 bide regli olma günlerim şiştim acaba bu ay ne kadar kilo verdim hergün yürüyüşte yapıyorum bide nesle nesfitte basladım kızlar aranızda kullanan oldumu acaba bana bilgi verirmisiniz bide bi diyet okudum regli olunca için piriç lapası 2 gün yapıyosun her bir ögün için bir cay bardagı piriç yanında meyve sebze yemek serbest ama ileri gitmemek şartıyla su 14 gün programına yarın baslıcam sonra bakalım bunu yaparmıyım eşim 55 olmamı istiyo offff
off kızlar.
öğlen arkadaşıma gittim bisküvi yedirdi.o yetmedi 1 tabak mercimek köftesi yedirdi:18:
selam kızlarrr
bende haftasonu kaçamaklar yaptım ,haftasonu yapamıyorum şu diyeti ya
bugün tartıldm 60,6 ama cumatrtesi sabahleyin 60,3 çıkmıştımmm.şimdi 59 u görüyor olacaktım ama olmadı..
sabah
çavdarlı ekmeğe tost
1 çay-yarım diyeyim içemedimm
off kızlar.
Ahhhh şu hafta sonu kaçamakları yokmu bende çok kaçırdım hemde 3 gün tatil olunca off off
Bende de polikiatik over, reflu ve seker direnci yuksek.
Kizlar tatilden selam herkese,
acik bufe kahvalti ve aksam yemeginden sag cikamadim tabi ki ama ne borekleri ne tatlilari cok yedim beyaz ekmek yedim biraz ama metabolzimayi sasirtmak lazimmis bigunluk.
Yuruyus yaptik esimle 4.5 kmyi 50 dkkada sunnet golunun etrafini dolastik. Yagmur camur demeden....
Tatli patates kizartmasi ve beyaz ekmek yedim bi ton ne yazik ki ama olsun yuruyus yaptik.
Umarim kilo almadan donerim.
Arkadaşlar 3 gündür yatak döşşek yatıyorum . dieti biraktim mecburen . beyim kızdı çok kendine bakmıon die sana kim diet yap dedi d,ye kızdı. sizi kocaman öperim... zaten en son kaç kg de kaldım bilmiorum . paskülün pili yok
Size kolaylıklar diliyorum
tünaydın çıtır hatunlarr
2-3 gündür pek bi yoğundum giremiyorum.misafirim vardı 2 gün.akşam yemegine dikkat edemedim.ettim de az yedim sadece.ama akşamları biraz çerez yedim
dün bitane gündüz tadelle yedim.neyse bu hafta durmak yok . hızla devam
sabah kahvaltımı yazayım:
1tane haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığğı bal
2 dilim ekmek
kk beyaz peynir
2tane zeytin
eşimde benle birlikte dikkat ediyor yediklerine.o 3 kilo verdi ben 1
aynı suçluluk duysu şekerim
öldüm gece öldüm yediklerimi yakmak için yememiş olsaydım o kadar sporla extra kilo gidecekti işte yok kardeşim zayıflamaya çalışırken kimseyle görüşmiyceksin o kadar
merguana naptın sen. 10 km çok fazla kas kaybı yaşarsın dikkat et kendine.
nerde bu millet hu huuu?
tamam tatilde hepimiz mahvolduk ama devam arkadaşlar. 60lardan kurtulup 50lere düşene kadar devam....:18:
hatta geri almamak için hayat boyu devam
eski uygulama şevkim kalmasa da tam gaz olmasa da, azıcık hala gaz var ve devam edemeyeceğim diyenler!!!!!..
buyrun buradan devam
ara:
1 br.yeşil çay,
yarım kuru incir,
uykum var, tatilde hep öğle uykusuna yattım şimdi de uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?