kızlar hepimiz kaçamak yapmışız tatil yaramadı bize:)
ben yediklerimi yazayımm
cumartesi sıkıntıdan otrdum tabak dolusu çekirdek yedim...
pazar günü ise yengeme gittik orada makarna salatası,yoğurtlu patates,çikolatalı pasta ,peynirli börek,mercimek köftesi yedimm..
dün ise normal bir şekilde yedim 7 de simit domates peynir salata yedim,survıvoru izlerken gittim mini boy çikolatalı göfret yedimm,..bu yediklerim beni 1 hafta yeterrr..
nerde bu millet hu huuu?
tamam tatilde hepimiz mahvolduk ama devam arkadaşlar. 60lardan kurtulup 50lere düşene kadar devam....:18:
hatta geri almamak için hayat boyu devam
eski uygulama şevkim kalmasa da tam gaz olmasa da, azıcık hala gaz var ve devam edemeyeceğim diyenler!!!!!..
buyrun buradan devam
ara:
1 br.yeşil çay,
yarım kuru incir,
uykum var, tatilde hep öğle uykusuna yattım şimdi de uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm.
nerde bu millet hu huuu?
tamam tatilde hepimiz mahvolduk ama devam arkadaşlar. 60lardan kurtulup 50lere düşene kadar devam....:18:
hatta geri almamak için hayat boyu devam
eski uygulama şevkim kalmasa da tam gaz olmasa da, azıcık hala gaz var ve devam edemeyeceğim diyenler!!!!!..
buyrun buradan devam
ara:
1 br.yeşil çay,
yarım kuru incir,
uykum var, tatilde hep öğle uykusuna yattım şimdi de uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm.
evet artık tatlı istiyor canım çünkü günde 7 çeşit tatlıyı birden götürdüm
çayları şekersiz içemez oldum
öğlen yemeğini tam zararsız atlattım diyordum
öğlen:
1 kase az pirinçli domates çorbası,
1 tabak salata,
1 tabağın yarısı et sote, yarısı da püre
kadayıf ve pilav vardı almadım, kalktım.
tüm herkes de hasetinden tatlı almadın mı aaa, pilav niye almadın v.s diye sinir sorularını sordular ve yok dedim geçiştirdim.
sonra arkadaşa bi selam verelim derken, doğum günüymüş pasta almışlar, 1 dilim çikolatalı, frambuazlı pasta yedim harikaydı:18:
tatlıya DUR demem lazımmmmm
pastadan da ucundan alacaktım ama alınca bi daha bırakamadım, bi de 3 kız birden aaa niye yemiyosun, haniii başlasana hadiii v.s dediler gıcık oldum ama enfesti.
nasıl insan bu kadar irade eder ki?
bıktım yaaaaaaaaaaaa
evet artık tatlı istiyor canım çünkü günde 7 çeşit tatlıyı birden götürdüm
çayları şekersiz içemez oldum
öğlen yemeğini tam zararsız atlattım diyordum
öğlen:
1 kase az pirinçli domates çorbası,
1 tabak salata,
1 tabağın yarısı et sote, yarısı da püre
kadayıf ve pilav vardı almadım, kalktım.
tüm herkes de hasetinden tatlı almadın mı aaa, pilav niye almadın v.s diye sinir sorularını sordular ve yok dedim geçiştirdim.
sonra arkadaşa bi selam verelim derken, doğum günüymüş pasta almışlar, 1 dilim çikolatalı, frambuazlı pasta yedim harikaydı:18:
tatlıya DUR demem lazımmmmm
pastadan da ucundan alacaktım ama alınca bi daha bırakamadım, bi de 3 kız birden aaa niye yemiyosun, haniii başlasana hadiii v.s dediler gıcık oldum ama enfesti.
nasıl insan bu kadar irade eder ki?
bıktım yaaaaaaaaaaaa
Selam canlar nasılsınız bakalım masamda biriken işlerden okuyamadım yazdıklarınızı ama tatil boyunca ben yedim yedim temizlik yaptımevde tadilat vardı cumartesi akşamüstü bitti o zamandan dün gece 00:30 a kadar durmaksızın ev temizledim.Tüm bardak çanak ne varsa yıkandı dolap içleri temizlendi öldüm vallahi hala 1 oda ellenmemiş şekilde kaldı sabahtan yorgunluktan kıpırdıyamıyordum şimdi biraz iyiyim ancak bu kadar yorulunca vallahi kıtlıktan çıkmış gibi hep yedim inşallah yediklerimi eritmişimdirr .Bugünde henüz diyet moduna giremedim sabah bir poğaça öğlende irmik helvası götürdüm hadi bakalım hayırlısı ....
canım diyette olduğunu biliyorlarsa bilerek yapıyorlardır.ama tatlı görünce tatil ,deniz,güneş,bkiniyi gözünün önüne getir yemezsin o zaman:)
bende salatayı yedikten sonra canım çikolata istedi ama yemedim.. öyle yap sende iradeli olursun canım yılma hemen.çık oradan gşit başka yere.hemen deniz yerlerine bak:)
Diyetteyim de nolacak! Bazen ben de ikilemde kalıyorum aa yok yememem lazım diyorum direk yemiyorum. Tabiki bazen de tadına bakayım bari diyorum eğer kendime güveniyorsam. Burda sürekli doğum günleri kutlanıyor, her seferinde ben 1 dilim pasta yersem haftada 1 kilo vermeyi bırak haftada 1 kilo alırım sürekli..
Bir de hemen yemekten sonra yememek lazım tatlıyı.
Hiç olmadı azıcık sütlü tatlı ye benim gibi... Böyle akıl veriyor gibiyim ama ben de tatlı düşkünüyüm :26:
ya ben çok güzel iradeliydim, kendime bile şaşıyordum. ama birinden kaçsan bir diğerine tosluyorsun of yaaa...
valla yazı düşündükçe zaten pilavı ve kadayıfı bıraktım...
diyetteyim diyince inadına veriyorlar yahu, dedim daha önce, illa paylaşacak benimle tatlısını düşün o derece.
yahu yiyecek olsam zaten parasını ödemişim istediğimi alırım yemekhaneden, insanı çıldırtıyorlar.
haklısın da ben hiç kabul etmiyordum işte, kadayıfla pilava hayır dedim, bi gittim diğer odada d.günü pastasına tosladım
su bugün anca 1 lt. oldu.
akşama spor var ama müthiş yorgunum.
uyumak uyumak ve uyumak istiyorum.
tatilde bile otomatikman gözlerim 8de açıldı
ya ben çok güzel iradeliydim, kendime bile şaşıyordum. ama birinden kaçsan bir diğerine tosluyorsun of yaaa...
valla yazı düşündükçe zaten pilavı ve kadayıfı bıraktım...
diyetteyim diyince inadına veriyorlar yahu, dedim daha önce, illa paylaşacak benimle tatlısını düşün o derece.
yahu yiyecek olsam zaten parasını ödemişim istediğimi alırım yemekhaneden, insanı çıldırtıyorlar.
haklısın da ben hiç kabul etmiyordum işte, kadayıfla pilava hayır dedim, bi gittim diğer odada d.günü pastasına tosladım
su bugün anca 1 lt. oldu.
akşama spor var ama müthiş yorgunum.
uyumak uyumak ve uyumak istiyorum.
tatilde bile otomatikman gözlerim 8de açıldı
canım bende 9 da uyandımm..11 e kadar uyuyım diyorum yok uyuyamıyorum ve işe konsatre olamıyrm bir türlü ,her yerim dökülüyor ağrıdan elimmkolum kalkmıyor ya
canım bende 9 da uyandımm..11 e kadar uyuyım diyorum yok uyuyamıyorum ve işe konsatre olamıyrm bir türlü ,her yerim dökülüyor ağrıdan elimmkolum kalkmıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?