60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bacaklarım ve kollarım çok ağrıyor şimdiide baş ağrısı başladı sanmıyorum yapabileceğimi canımeve gidip yemek yiyip 1 saat ders çalışıp yatmayı düşünüyorum ,o 1 saatte sırf yemek yiyip hemen yatmıyım diye..

Dünkü benim halim gibi, pestil olmuştum dün...
Ona rağmen gece 2'de yattım o da ayrı konu...
Geçmiş olsun canım.. Hafif bişeyler ye bari..

Dünkü benim halim gibi, pestil olmuştum dün...
Ona rağmen gece 2'de yattım o da ayrı konu...
Geçmiş olsun canım.. Hafif bişeyler ye bari..

bahar yorgunluğu mu nedir anlamadım ya,aaayyy akşam gidip abimin evi temizlicez abimle tabi kornişler takıldıysa uff ya(
saol canım annem ıspanak yapıcakmış.soğanla kavurucak hafif bişey yoğurtla yerim 1 kasede çorba içerim

Günlük tartılmıyor musun hiç?

Canım ilk zamanlar günlük tartılıyordum birde yeni başladığım için güzel kilo veriyordum motive ediyordu ancak bir aydır doğru düzgün veremiyorum vücudum bu tempoya alıştı onun içinde aç kalıp tartıya çıkınca birde değişiklik görmeyince moralim bozuluyor.Bende cumadan cumaya tartılmaya başladım.Şimdi bu sabah çıksam tartıya kilo almışımdır tatil boyunca yedim ama cumaya kadar dikkat edince yine geçen cuma ile aynı biraz karışık oldu ama işte öyleee...

bende hafta sonu işin ucunu kaçıranlardanım...bugün içinde diyet anlamında yaptığım tek şey kahvaltıda nesfit yedim değişiklik olsun diye bide şekersiz çay işte egzersiz,2,5 lt su falan hepsi yalan oldu kaç gündür

pasta kestiler doğum günü pastası ben pasta yiyorummmmmmmm şaka şaka sadece meyvelerinden aldım kramsını bilem sıyırdım valla

anacım burada biri var nasıl yiyor bi görseniz ama zayıf iyi mi hemde ne zayıf valla ayar oluyorum böylelerine sabahta başka bi topikte gördüm boyu 1,75 mişte kilosu 55 miş kilo almak istiyomuuuuuuuuuuuuş la sırayla mı veriyolar sizi bana beeee

hahaha:)yapıcak bişein yok benim tam karşımda oturan biri var sürekli yiyor ama kilo alamıyor:::)

yiyip yiyip kilo almayanları, ideal kiloda olduğu halde inatcıcık yapar gibi kilo almalıyım diyenleri, zayıflama serüvenimi habire habire sekteye uğratan bilimum eş dost arkadaşları vee sırf zayıflamayayım diye bu kadar güzel yemek yapan annemi esefle kınıyorum
oh be bi rahatladım

verirken gram gram gidiyor mübarek çıkıyosun 100 gr eksilmiş olmadı 250 gram accık bişey yiyosun ertesi gün tartılıyosun 1 kilo almışsın yuh noluyo yaf gittiğin kadaaaaan yavaş gelsene ben bu yağlardan nefretttttttttt ediyorum kahrolsun yağlar yaşasın kaslar aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh bi de yapabilsem Eki Görüntüle 398918

Allahımmm en sinir olduğum insan tipi biz aç kalıyoruz kilo veremiyoruz bunlar yiyip yiyip kilo alamıyolar

Mantıklı aslında, moral bozmaya gerek yok dimi kilo aldığını bildiğin halde. İnsan veremeyince bir de uzun süreli diyet yapıyorsan sıkılmışsındır. Ama ben duramıyorum işte. Benim de nerdeyse 2 ay olacak inatla hergün sabah akşam tartılıyorum :)
3 hafta duraklama dönemim vardı mesela ya da azcık veriyodum o dönem yine de tartılıyodum bir ümit diye :))

Oh mis, tam ideal yemek. Hatta ben bazen işyerinde mesai yaptığımda çorba + salata yiyorum sadece. O da acayip verdiriyor.

2 yıl önce bende o kilo almak isteyip alamayanlardandım...21 yaşında 45 kiloydum o zaman o kadar çok uğraşırdım ki balık hapları,gece yatmadan önce makarna yemeler hatta salçalı yağlı soslar yapıyodum daha çok kilo aldırır diye ama yok 21 yaşıma kadar hep çok zayıftım sonraa antidepresan kullanmaya başlayınca bu hale geldim ilk başlarda göbeğim çıktıkça nasıl seviyodum yaa kilo almışsın diyenleri öpesim geliyodu ama 2 yılın sonunda geldiğim nokta bu 68 kilo

şuan hala antidepresan kullanıyorum yarıma düşürdüm ama bu kilolar nasıl gidicek iyice bunalıma girmeye başladım :85:

bi dünya hareket öğrendim bi dünyada diyet programı sabah yapıyorum öğlen yapıyorum akşam hoooop bişey çıkıyo ya ben rejimdeyim zayıflamaya çalışıyorum hiç kimse umursamıyor bi küsmeler bi tahrikler olmadı zorlamalar hareketleri yapıcan gündüz iştesin lök gibi otur yapıcan da nasıl illa akşamı bekle e akşam oluyo zaten canın çıkmış eve git onu yap bunu yap geriye accık zaman kalıyo ben onda ip mi atlayım mekik mi çekeyim göbek mi çalıştırayım desen ki sabah erken kalk yap yaf zaten 6 da kalkıyorum işe gitmek için daah kaçta kalkayım da spor yapayım e peki bu evde televizyon karşısında löp löp cipis yiyip telefonda mesaj yazmaktan başka bişey yapmayan o zayıflıktan zaafiyet geçiren kıslar acaba noluyoda noluyo öleeeeeee zayıf oluyolar :44::44::44::44: yok benim kesin bu DNA profilini çözmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…