- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Ne biçim arkadaş ya onlar, insan saygı duyar.
Ben de uyumak istiyorum !! Gerçi yine eve gidince egzersiz de yapmak istiyorum. Sonra yemek yemeydi çocukla oynamaydı derken yine geç saate kalırım kesin.
Ben de tatilde canım çıktı, çocuktan önce kalkıp egzersiz yapabilmek için.
Benim de heryerim ağrıyor ama akşam gözüm yerse; egzersiz + duştan sonra iyi olurum gibime geliyor. Bazen egzersiz + duş iyi geliyor yorgunluğa tavsiye ederim.
gözlerim yanıyor, keşke bugün yarım gün olsaydı.
50den vazgeçtim 60 olsam yeter yaffffffffffffffff
bacaklarım ve kollarım çok ağrıyor şimdiide baş ağrısı başladı sanmıyorum yapabileceğimi canımeve gidip yemek yiyip 1 saat ders çalışıp yatmayı düşünüyorum ,o 1 saatte sırf yemek yiyip hemen yatmıyım diye..
gözlerim yanıyor, keşke bugün yarım gün olsaydı.
50den vazgeçtim 60 olsam yeter yaffffffffffffffff
Dünkü benim halim gibi, pestil olmuştum dün...
Ona rağmen gece 2'de yattım o da ayrı konu...
Geçmiş olsun canım.. Hafif bişeyler ye bari..
Günlük tartılmıyor musun hiç?
Bende 1 ayda 67 den anca 63 e inebildim,
şu 3 kiloda gitse, bu topikten kaçacağım artık :78:
anacım burada biri var nasıl yiyor bi görseniz ama zayıf iyi mi hemde ne zayıf valla ayar oluyorum böylelerine sabahta başka bi topikte gördüm boyu 1,75 mişte kilosu 55 miş kilo almak istiyomuuuuuuuuuuuuşla sırayla mı veriyolar sizi bana beeee
hahaha:)yapıcak bişein yok benim tam karşımda oturan biri var sürekli yiyor ama kilo alamıyor:::)
anacım burada biri var nasıl yiyor bi görseniz ama zayıf iyi mi hemde ne zayıf valla ayar oluyorum böylelerine sabahta başka bi topikte gördüm boyu 1,75 mişte kilosu 55 miş kilo almak istiyomuuuuuuuuuuuuşla sırayla mı veriyolar sizi bana beeee
Allahımmm en sinir olduğum insan tipibiz aç kalıyoruz kilo veremiyoruz bunlar yiyip yiyip kilo alamıyolar
Canım ilk zamanlar günlük tartılıyordum birde yeni başladığım için güzel kilo veriyordum motive ediyordu ancak bir aydır doğru düzgün veremiyorum vücudum bu tempoya alıştı onun içinde aç kalıp tartıya çıkınca birde değişiklik görmeyince moralim bozuluyor.Bende cumadan cumaya tartılmaya başladım.Şimdi bu sabah çıksam tartıya kilo almışımdır tatil boyunca yedim ama cumaya kadar dikkat edince yine geçen cuma ile aynı biraz karışık oldu ama işte öyleee...
bahar yorgunluğu mu nedir anlamadım ya,aaayyy akşam gidip abimin evi temizlicez abimle tabi kornişler takıldıysa uff ya(
saol canım annem ıspanak yapıcakmış.soğanla kavurucak hafif bişey yoğurtla yerim 1 kasede çorba içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?