60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de işte o 1 günde 1 kilo almamızı anlamıyorum! Heralde yediğimiz şeyler su toplamamıza da neden oluyor büyük ihtimal. Çünkü başka günler gidebiliyor o kilolar.

onlar totosuna et koycağına,içine fit koyanlardan

Ben de işte o 1 günde 1 kilo almamızı anlamıyorum! Heralde yediğimiz şeyler su toplamamıza da neden oluyor büyük ihtimal. Çünkü başka günler gidebiliyor o kilolar.

hem kendini hem beni kandırma bal gibi yağ kilo valla geliyor ama gitmiyor

bende öyleyim sabah-akşam tartılıyorum ,eve gidince wcden çıkıp tartılcam haha:)
ben öğlenleri sadece salata yiyorum ,şu diyete başladım başlayalı hiç fasulye,barbunya yemedimmm şimdi dikat ettim yani..

wish sen şimdi hakketen 71 den 64 e düştün mü yoksa tickerın öyle kendi kendine mi sayıyor yok yani düştüysen bundan sonrasında napıyosan beraber yapalım da beni de kurtar ya fazla bişey değil altı üstü 7 kilo niye veremiyorum kardeşim şu iştahımı Allah bildiği gibi yapsın emi

Yok bunalıma düşme canım. Bu da geçici bir dönem. O ilaçları bıraktığında daha rahat kilo verirsin merak etme. Ama ipin ucunu kaçırma. Sen sürekli sağlıklı beslenme adına diyet yap.

hem kendini hem beni kandırma bal gibi yağ kilo valla geliyor ama gitmiyor

Ee kendini kandırmazsan motiven de bozulur şekerim. Tabiki rahatlamıycaz. Aldığımız kilonun acısını çıkartcaz; ertesi günler daha çok dikkat etcez. Belki de bugünkü gördüğüm kilo daha önceki günden geliyor.

Vallahi düştüm düştüm de artık sabit kaldı inmiyor daha aşağıya offfff.

Makarna , pilav hiç yemiyorum ekmek de sadece sabah kahvaltısında abartmadan tahıllı yiyiyorum.Tatlı sadece 1/4 şeklinde nefsi köreltmek adına ama bazen ipin ucu kaçıyor özellikle çocuklar ve eşimle hafta sonu dışarıdaysak onlara uyuyorum.Günde 2,5 - 3 litre su içiyorum.7 otlu çay ,form çay içiyorum .Ama spor yok .Çünkü eve gidince yemek yap sofra kur topla çocuklarla ilgilen derken gece yarısı oluyor sabahta işe geliyorum işte hayat....

kamp lazım bize kamp kimse karışıp görüşmeyecek girip zayıflayıp çıkıcaz

meraba yaf bende dogumdan sonra dobıç olanlardanım 14 aylık oldu kızım ve dıyete basladım ayda 4 kg sadece sıcak su ıcerek verdım eşim veresın varmiş dıyo sımdı maydonoz suyu ıçıp az yıyerek ayda 6 kg ye çıkmaya calısıyorum insallahhh

Diyet de yaptın mı peki ?
Direk sade sıcak su mu içtin peki ?
Maydonoz suyunu nasıl yapıyorsun?

ya valla ılk basta pek dıyet yapamadım sadece sıcak su ama su anda sabah 1 yumurta 1 dılım ekmek bır bardak lımonlu sıcak su oylen corba salata aksam altıda bı tabak yemek artık ogun ne varsa yanı özel bısıy dııl ve salata aralarda elma aksamda yatmadan 1 bardak moydonoz suyu böyle 6 kg verdım 1 ayda

selam hatunlar bugün kendime pantolon alayım dedim kadın bana 44 beden uzattı ya ağlayacaktım o kadar mı görünüyorum dedim
sonuç 42 bedeni aldım üstüme o oldu Allah'tan, 44 olsaydı almadan çıkacaktım ya ben kalıbına kesimine göre 36 - 38 giyen biriydim ya çok sinirim bozuldu çooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…