verirken gram gram gidiyor mübarek çıkıyosun 100 gr eksilmiş olmadı 250 gram accık bişey yiyosun ertesi gün tartılıyosun 1 kilo almışsın yuh noluyo yaf gittiğin kadaaaaan yavaş gelseneben bu yağlardan nefretttttttttt ediyorum kahrolsun yağlar yaşasın kaslar aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh bi de yapabilsem Eki Görüntüle 398918
bi dünya hareket öğrendim bi dünyada diyet programı sabah yapıyorum öğlen yapıyorum akşam hoooop bişey çıkıyo ya ben rejimdeyim zayıflamaya çalışıyorum hiç kimse umursamıyor bi küsmeler bi tahrikler olmadı zorlamalar hareketleri yapıcan gündüz iştesin lök gibi otur yapıcan da nasıl illa akşamı bekle e akşam oluyo zaten canın çıkmış eve git onu yap bunu yap geriye accık zaman kalıyo ben onda ip mi atlayım mekik mi çekeyim göbek mi çalıştırayım desen ki sabah erken kalk yap yaf zaten 6 da kalkıyorum işe gitmek için daah kaçta kalkayım da spor yapayım e peki bu evde televizyon karşısında löp löp cipis yiyip telefonda mesaj yazmaktan başka bişey yapmayan o zayıflıktan zaafiyet geçiren kıslar acaba noluyoda noluyo öleeeeeee zayıf oluyolar :44::44::44::44: yok benim kesin bu DNA profilini çözmem lazım
Ben de işte o 1 günde 1 kilo almamızı anlamıyorum! Heralde yediğimiz şeyler su toplamamıza da neden oluyor büyük ihtimal. Çünkü başka günler gidebiliyor o kilolar.
onlar totosuna et koycağına,içine fit koyanlardan
Alemsiniz vallahi kırıp dökmüşsünüz
Mantıklı aslında, moral bozmaya gerek yok dimi kilo aldığını bildiğin halde. İnsan veremeyince bir de uzun süreli diyet yapıyorsan sıkılmışsındır. Ama ben duramıyorum işte. Benim de nerdeyse 2 ay olacak inatla hergün sabah akşam tartılıyorum :)
3 hafta duraklama dönemim vardı mesela ya da azcık veriyodum o dönem yine de tartılıyodum bir ümit diye :))
Oh mis, tam ideal yemek. Hatta ben bazen işyerinde mesai yaptığımda çorba + salata yiyorum sadece. O da acayip verdiriyor.
herşeyi kırıp döküyoruz bi tek yağlarımıza bişey yapamıyoruz anacım
Benim yeni felsefem kilo veremiyorsan etrafındakilere aldır.
2 yıl önce bende o kilo almak isteyip alamayanlardandım...21 yaşında 45 kiloydum o zaman o kadar çok uğraşırdım ki balık hapları,gece yatmadan önce makarna yemeler hatta salçalı yağlı soslar yapıyodum daha çok kilo aldırır diye ama yok 21 yaşıma kadar hep çok zayıftım sonraa antidepresan kullanmaya başlayınca bu hale geldim ilk başlarda göbeğim çıktıkça nasıl seviyodum yaa kilo almışsın diyenleri öpesim geliyodu ama 2 yılın sonunda geldiğim nokta bu 68 kilo
şuan hala antidepresan kullanıyorum yarıma düşürdüm ama bu kilolar nasıl gidicek iyice bunalıma girmeye başladım :85:
hem kendini hem beni kandırmabal gibi yağ kilo valla geliyor ama gitmiyor
wish sen şimdi hakketen 71 den 64 e düştün mü yoksa tickerın öyle kendi kendine mi sayıyor yok yani düştüysen bundan sonrasında napıyosan beraber yapalım da beni de kurtar ya fazla bişey değil altı üstü 7 kilo niye veremiyorum kardeşim şu iştahımı Allah bildiği gibi yapsın emi
Vallahi düştüm düştüm de artık sabit kaldı inmiyor daha aşağıya offfff.
Makarna , pilav hiç yemiyorum ekmek de sadece sabah kahvaltısında abartmadan tahıllı yiyiyorum.Tatlı sadece 1/4 şeklinde nefsi köreltmek adına ama bazen ipin ucu kaçıyor özellikle çocuklar ve eşimle hafta sonu dışarıdaysak onlara uyuyorum.Günde 2,5 - 3 litre su içiyorum.7 otlu çay ,form çay içiyorum .Ama spor yok .Çünkü eve gidince yemek yap sofra kur topla çocuklarla ilgilen derken gece yarısı oluyor sabahta işe geliyorum işte hayat....
meraba yaf bende dogumdan sonra dobıç olanlardanım 14 aylık oldu kızım ve dıyete basladım ayda 4 kg sadece sıcak su ıcerek verdım eşim veresın varmiş dıyo sımdı maydonoz suyu ıçıp az yıyerek ayda 6 kg ye çıkmaya calısıyorum insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?