selamm
beni de aranıza alın :44:bi kere böyle bi topiğe yazmıştım kızlar almadı beni arasına acaba bu topikmiydi bilemiyorum. biz birlikte zayıflıyoruz cnm öyle yazamazsın dediler
ben de kendimce yazıcam alın ya da almayın ayol
şimdi efendim ben 25.04.12 itibariyle yani yarın diyete başlıyorum.
sabah kahvaltımda haşlanmış yumurta, beyaz peynir ve maydonoz var.
ara öğün olaraksa yoğurt yicem
maydonoz vücutta su tutulmasını azalttığı için diyetlerde tüketilmeli bence.
ilk günümün sonunda öğle ve akşam yediklerimide yazarım.
hemen birde kilo çizelgesi yapıyorum.
Gel şekerim gel :) Birlikten kuvvet doğarmış.Hep beraber yok edicez şu yağları
Akşam menüm balık+salata.
Eskiden ekmek arası yerdim balığı şimdi didikledim durdum doymadım ekmeksiz:)
Alışkanlıkları değiştireceğiz mecbur
ARKADAŞLAR
ayağım burkuldu burkulalı sporu bıraktım
hareketlerimde baya sıkıntı oluyor
fazla ayağımın üzerinde dursam şişiyor
bu arada yavaş yavaş diyette saldı kendini
diteide bozduk gitti
bilmiyorum kilo aldımmı almadımmı
tartımda komşuda hala getirmedi
istemeyede utanıyorum
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ya valla ılk basta pek dıyet yapamadım sadece sıcak su ama su anda sabah 1 yumurta 1 dılım ekmek bır bardak lımonlu sıcak su oylen corba salata aksam altıda bı tabak yemek artık ogun ne varsa yanı özel bısıy dııl ve salata aralarda elma aksamda yatmadan 1 bardak moydonoz suyu böyle 6 kg verdım 1 ayda
bi dünya hareket öğrendim bi dünyada diyet programı sabah yapıyorum öğlen yapıyorum akşam hoooop bişey çıkıyo ya ben rejimdeyim zayıflamaya çalışıyorum hiç kimse umursamıyor bi küsmeler bi tahrikler olmadı zorlamalar hareketleri yapıcan gündüz iştesin lök gibi otur yapıcan da nasıl illa akşamı bekle e akşam oluyo zaten canın çıkmış eve git onu yap bunu yap geriye accık zaman kalıyo ben onda ip mi atlayım mekik mi çekeyim göbek mi çalıştırayım desen ki sabah erken kalk yap yaf zaten 6 da kalkıyorum işe gitmek için daah kaçta kalkayım da spor yapayım e peki bu evde televizyon karşısında löp löp cipis yiyip telefonda mesaj yazmaktan başka bişey yapmayan o zayıflıktan zaafiyet geçiren kıslar acaba noluyoda noluyo öleeeeeee zayıf oluyolar :44::44::44::44: yok benim kesin bu DNA profilini çözmem lazım
dün gidip ip atladım sonra çıkıp accık yürüdüm ama bütün gün oturunca bu kadarı bi işe yaramıyo bi sorun daha var her ne kadar da kendimize diyet programımız için bişeyler ayarlasakta arada insan gerçekten yiyecek bişey bulamıyor işte o zaman gelsin ekmek gitsin yemek ve acıkınca halsiz düşme hissi bi de o var napıcam bilmiyorum anacım ya gitsin artık şu kilolar yok aslında henüz vücudumu bu tempoya sokmadım ben farkındayım
ben de istiyom o fitten ben de ben denerede satılıyo
Benim yeni felsefem kilo veremiyorsan etrafındakilere aldır.
yenibir hayata mı katılsak acep kadınlar kulubu dııl açlar kulubü.(
selam hatunlar bugün kendime pantolon alayım dedim kadın bana 44 beden uzattı ya ağlayacaktım o kadar mı görünüyorum dedim
sonuç 42 bedeni aldım üstüme o oldu Allah'tan, 44 olsaydı almadan çıkacaktım ya ben kalıbına kesimine göre 36 - 38 giyen biriydim ya çok sinirim bozuldu çooookkkk
Yok bunalıma düşme canım. Bu da geçici bir dönem. O ilaçları bıraktığında daha rahat kilo verirsin merak etme. Ama ipin ucunu kaçırma. Sen sürekli sağlıklı beslenme adına diyet yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?