60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ARKADAŞLAR
ayağım burkuldu burkulalı sporu bıraktım
hareketlerimde baya sıkıntı oluyor
fazla ayağımın üzerinde dursam şişiyor
bu arada yavaş yavaş diyette saldı kendini
diteide bozduk gitti
bilmiyorum kilo aldımmı almadımmı
tartımda komşuda hala getirmedi
istemeyede utanıyorum
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ayyy kızlar bugün atletizm hocam bana çok güzelsin ama kilon war zayıfla dedi bi bozuldum anlatamam yyyaaaaaa

selamm
beni de aranıza alın :44:bi kere böyle bi topiğe yazmıştım kızlar almadı beni arasına acaba bu topikmiydi bilemiyorum. biz birlikte zayıflıyoruz cnm öyle yazamazsın dediler
ben de kendimce yazıcam alın ya da almayın ayol

şimdi efendim ben 25.04.12 itibariyle yani yarın diyete başlıyorum.
sabah kahvaltımda haşlanmış yumurta, beyaz peynir ve maydonoz var.
ara öğün olaraksa yoğurt yicem

maydonoz vücutta su tutulmasını azalttığı için diyetlerde tüketilmeli bence.

ilk günümün sonunda öğle ve akşam yediklerimide yazarım.

hemen birde kilo çizelgesi yapıyorum.

Gel şekerim gel :) Birlikten kuvvet doğarmış.Hep beraber yok edicez şu yağları
Akşam menüm balık+salata.
Eskiden ekmek arası yerdim balığı şimdi didikledim durdum doymadım ekmeksiz:)
Alışkanlıkları değiştireceğiz mecbur

ayy saol cnmmm

balık ve salata çok iyi diyet için
tek kötü yanı ben balık salata yediğimde sofradan tok gibi kalkıyorum ama 1 saat sonra acıkıyorum:18:
belki sende öncesinde bir kepçe çorba içmelisin,tabi ki kremasız bir çorba.
bu arada ben 6 sene önce 10 kilo vermiştim. o zmn yemeklerden önce çorba içerdim. hani ekmek veya çorba diyolarya bence çorba daha doyurucu.

kuzum bi eczanede tartıl. her eczanede baskül var.

Sen de guzel vermissin kiloyu. Ben de 1,5 ayda 10 kilo verdim. Ama simdilerde vucut en ufak bir kacamagi spor yapmazsam depoluyor. O yuzden tek care egzersiz. Hele gec saatte yemem direk tartida ertesi gun kilo olarak donuyor. Ve ben bircok kisiye gore az yiyorum. O yuzden kendimi kendi olculerimle kiyasliyorum

valla şekerim bana da aynısı oluyo. diyetteyim diyorum bu sefer dalga geçiyolar amaaaaan diyetteymiş ye bişey olmaz diyip druyolar.

ben artık yasak dicem böyle diyenlere. ne biliyim doktora gittim yasakladı kolestrolüm var falan dicem bezdirdiler beni artık

offffff offfffffff dün sabah 66,8 dim akşam canım çok kısır istedi dayanamadım yaptım bi tabak güzelce yedim bide hayatımda önüme gelen en güzel diyarbakır burbası getirdi bi misafirim dün tam üç parça yedim ve spor yapmadım sabah bi baktım 67.5 olmuşum sıkıntıdan ne yapacam bilemiyorum
çok acele 65 olmam lazım kalan 5 kiloyu yavaş yavaş verecem
şimdi kalkıp 1 saat spor yapmam lazım

dün gidip ip atladım sonra çıkıp accık yürüdüm ama bütün gün oturunca bu kadarı bi işe yaramıyo bi sorun daha var her ne kadar da kendimize diyet programımız için bişeyler ayarlasakta arada insan gerçekten yiyecek bişey bulamıyor işte o zaman gelsin ekmek gitsin yemek ve acıkınca halsiz düşme hissi bi de o var napıcam bilmiyorum anacım ya gitsin artık şu kilolar yok aslında henüz vücudumu bu tempoya sokmadım ben farkındayım

selam kızlarrrrr

dün akşmki menm
1 kASE ÇORBA
2 KAŞIK TAVUK SOTE
2 ÇATAL DÖNDÜRDÜM MAKARNA ANNEMİN TABAĞINDAN 1,5 DİLİM ÇAVDAR EKMEK

SABAH :AYNI STANDART TOST,ÇAY

KIZLAR DÜN KOŞU BANDINDA YÜRÜDÜM YİĞENİMDEN DOLAYI 30 DAKİKAYI TAMALIYAMADAN BIRAKTIM 23 DAKİKA KOŞTUM.SABAH TARTILDIM 60,2 GR ÇIKTIM DÜN AKŞAM EVE GİDİP ATRTILDIĞIMDA 60,6 İDİM 400 GR GİTMİŞ

canım halsiz olduğunda ikan şekeri düştüğünde badem,kuru kayısı,galete ye..merak etme böyle böyle yaptıkça azar azar yedikçe miden küçülüyor..ben artık fazla yiyemiyorummmm

ben de istiyom o fitten ben de ben de nerede satılıyo

Benim yeni felsefem kilo veremiyorsan etrafındakilere aldır.

güzel fikirrrrr önce sevgülümden başlayayım anacım yiyo yiyo kilo almıyo

yenibir hayata mı katılsak acep kadınlar kulubu dııl açlar kulubü.(

ayyy allah korusun ondakiler 100ün üzerinde çok şükür rabbime

işte en sinir olduğum an kıyafet almak her seferinde gözlerim dolu çıkıyorum mağazadan hiç bişeyde almıyorum

Yok bunalıma düşme canım. Bu da geçici bir dönem. O ilaçları bıraktığında daha rahat kilo verirsin merak etme. Ama ipin ucunu kaçırma. Sen sürekli sağlıklı beslenme adına diyet yap.

teşekkür ederim inşallah hepimiz kilolarımızı veririz insanın hayatını psikolojik olarak çok etkiliyo şu kilo

günaydın kızlar ;

dün akşam bende misafir vardı, ayıptır söylemesi mangal yaptık. et ve tavuk vardı bende etin yanına patates püresi yaptım ve 1 çatal bile almadım... sadece tavuk ve salata yedim :)) dün akşam bir kez daha gurur duydum irademle

ben akşam makarna yedim itiraf ediyorum

bu sabah kahvaltıda da nesfit bi kase ve şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…