60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

niye kimseler yok.

ben öğlen ızgara tavuklu salata yedimm,yanımdakiler tavuk porsiyon yedi a,üff bıktım artık salata yemekten

1,5 ayda 10 kiloyu nasıl verdin

bizede anlat bakalım taktiğini bizde verelim burda aç aç duruyoruz

Akşam bir tabak mantıyıda mideye indirdikten sonra bugün vicdan azabı içinde tekrar eskiye döndüm şükür.

Sabah : 1 kase nestle müsli
Ara : 3 günkurusu kayısı + 1 ince dilim elma
Öğlen : Şehriye çorba + tavuk + yoğurt
Ara : 1 avuç beyaz nohut (Elim yüzüm bembeyaz oldu arkadaşlar beyaz ruj mu aldın diye sorunca farkettim )
Akşam : Bakla + yoğurt + salata

Şuana kadar 6 bardak su bugün az oldu ama akşama çok var telafi edeceğim.

Hadi bakalım cumayada az kaldı.

bıktım vallahi :)neyse artık öğlenleri azar azar ıspanak,fasulye felan yiyim,salataya ara vereyimm:)

ben sabah bir dilim kızarmış ekmek
bir dilimlenmiş domates
5 siyah zeytin
saat 11:00 da bir kivi
öğlen
ekmeksiz bir kase çorba
salata
az önce çok acıktığım için şu küçük yoğurtlardan birine iki kayısı kurusu doğrayıp yedim
akşama çok acıkmam inşallah bi de ip atlayınca halim kalmıyor ya hemen yemek istiyorum şu akşam olmasa çok güzel olacak

merhabalar;

Şu an 70,5 kiloyum, yakında aranızda olacağımı umuyorum. eğer kabul ederseniz şimdiden sizlerle yola devam etmek istiyorum. Hedefim 58.

Yoklama yapıyorum kızlar nerdesiniz ?

madamtusot
excity
leguim
berry31
merguana
maximaculpa ve december90 biraz önce buradaydınız sanırım

Yoklama yapıyorum kızlar nerdesiniz ?

madamtusot
excity
leguim
berry31
merguana
maximaculpa ve december90 biraz önce buradaydınız sanırım

ben de buradayım kendimi zorla kabul ettircem sanırım

grubun herhangi bir kuralı vs var mı, bildirim yapıyor musunuz mesela?

ben en çok şekersiz çay içmekten bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tatlandırıcı kullansana canım.

1,5 ayda 10 kiloyu nasıl verdin

bizede anlat bakalım taktiğini bizde verelim burda aç aç duruyoruz

Başlarda çikolatayı, akşam pasta yemeleri kestim. Bir de sabah kalkar kalkmaz limonlu su içtim. (1çk bal, 8-10 damla limonu 1 ılık su bardağına sıktım içtim)
Sanırım mekik çekmeye de başladım. Ama tam mekik çektim başlarda (bele çok zarar veriyor dikkat) Tabi sonra yarım mekiği öğrenince onu yaptım.
İlk hafta zaten 3 kilo birden verdim. Sonrasında biraz takıldı işte. Ama devam ettim mekik çekmeye felan. O arada karın eritici videolar buldum netten.
Yeşil elma da yedim. Şu ender saraçın diyet listesinde yazanları dikkate aldım. Bir de zayıflama çayı var onun , onu sürekli içtim. Ama bir ara, ara verdim ona şimdi tekrar başladım.
3 hafta kilo vermem çok azaldı ivmesi o yüzden sirkeli suya başladım :) Limonlu su sirkeli suya dönüştü yani. Akşamları da yemekten sonra içtim onu.
Arada değişik çaylar deniyorum. Bitki çayı içiyorum. Günde ortalama 2 litre su içiyorum.
Şimdi leslie ile yürüyorum.
Tabi pilav, makarna onları azalttım. Başlarda hiç yemedim. Ama şimdilerde 1-2 lokma şeklinde yemeklerin yanında yiyorum.
İlk ay felan hiç kaçamak yapmadım diyebilirim. Şimdilerde arada yapıyorum ama onun yerine egzersizlerimi artırıyorum. Genelde haftasonu oluyor zaten kaçamak onda da hem sabah hem akşam egzersiz yapıyorum açığı kapatıyorum :)
Şimdilik aklıma gelen bunlar.
Tabi arada takıldığı zamanlar ve kilo aldığım zamanlar oluyor ama ben günlük hatta sabah akşam her aklıma geldiğimde tartılıyorum :) Günlük kilo alıp vermeler de oluyor hepimizde olduğu gibi..

Şimdi ise kalori sayımı yapıyorum. Kendimi frenlemek için.

Son düzenleme:
merhabalar;

Şu an 70,5 kiloyum, yakında aranızda olacağımı umuyorum. eğer kabul ederseniz şimdiden sizlerle yola devam etmek istiyorum. Hedefim 58.

hoşgeldinn aramıza ama 70.5 ye kadar nasıl düştün onu anlatırmısın bizlere neler yaptın

tatlnadırıcı zararlı diye duymuştum bi zararı yokmu sizler kullanıyomusunuz?

hoşgeldinn aramıza ama 70.5 ye kadar nasıl düştün onu anlatırmısın bizlere neler yaptın

tatlnadırıcı zararlı diye duymuştum bi zararı yokmu sizler kullanıyomusunuz?

Ben splenda kullanıyorum, aspartamsız doğal diyorlar ama zaten ben çok kullanmıyorum. Böyle çay içmem gerektiğinde atıyorum içine bir tanecik. Ben genelde bitki çayı içtiğim için onların içine rezene koyuyorum öyle tadı baya tatlı geliyor bana :)

ben de buradayım kendimi zorla kabul ettircem sanırım

grubun herhangi bir kuralı vs var mı, bildirim yapıyor musunuz mesela?

Canım hoşgeldin.
Gruba kabul edermisiniz yok bizde bende size katılıyorum diyorsun ve hoppp aramızdasın
Hergün neler yediğimizi neler yaptığımızı yazıyoruz .Yorumlar yapıyoruz veeee cuma sabahları uyandıktan sonra aç karnına tartılıp bildirim yapıyoruz işte böyleee .
Seninde tavsiyelerin varsa yazarmısın?

sabah

1 dilim ekmek 4 küp kaşar peyniri,1 tane dilimlenmiş domates

öğle: 1 kase yoğurt içine tahıl gevreği

ara:bir tabak bulgur pilavı :18::18::18:

akşam da ekmek yok.zaten akşamları ekmek aramıyorum

bir kase mercimek çorbası,salata,cacık,bulgur pilavı ama az

canım ben şekersiz çaya birtürlü alışamıyorum.off offf.zararlı diye şeker kullanmak istemiyorum.bu tatlandırıcı olayına dktorlar ne diyor ? bilgin varmı?

1 ay un olan hiç bişey yemediğiniz zaman mutlaka kilo veriyosunuz bugün başladım ve un olmayan her şey serbest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…