- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
niye kimseler yok.
ben öğlen ızgara tavuklu salata yedimm,yanımdakiler tavuk porsiyon yedi a,üff bıktım artık salata yemekten
niye kimseler yok.
ben öğlen ızgara tavuklu salata yedimm,yanımdakiler tavuk porsiyon yedi a,üff bıktım artık salata yemekten
şekerim arada sezar salata falan da ye
her zaman tavuklu salata yiyosun tabi bıkarsın
Sen de guzel vermissin kiloyu. Ben de 1,5 ayda 10 kilo verdim. Ama simdilerde vucut en ufak bir kacamagi spor yapmazsam depoluyor. O yuzden tek care egzersiz. Hele gec saatte yemem direk tartida ertesi gun kilo olarak donuyor. Ve ben bircok kisiye gore az yiyorum. O yuzden kendimi kendi olculerimle kiyasliyorum
1,5 ayda 10 kiloyu nasıl verdin
bizede anlat bakalım taktiğini bizde verelim burda aç aç duruyoruz
bıktım vallahi :)neyse artık öğlenleri azar azar ıspanak,fasulye felan yiyim,salataya ara vereyimm:)
Yoklama yapıyorum kızlar nerdesiniz ?
madamtusot
excity
leguim
berry31
merguana
maximaculpa ve december90 biraz önce buradaydınız sanırım
ben en çok şekersiz çay içmekten bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
1,5 ayda 10 kiloyu nasıl verdin
bizede anlat bakalım taktiğini bizde verelim burda aç aç duruyoruz
merhabalar;
Şu an 70,5 kiloyum, yakında aranızda olacağımı umuyorum. eğer kabul ederseniz şimdiden sizlerle yola devam etmek istiyorum. Hedefim 58.
Tatlandırıcı kullansana canım.
Başlarda çikolatayı, akşam pasta yemeleri kestim. Bir de sabah kalkar kalkmaz limonlu su içtim. (1çk bal, 8-10 damla limonu 1 ılık su bardağına sıktım içtim)
Sanırım mekik çekmeye de başladım. Ama tam mekik çektim başlarda (bele çok zarar veriyor dikkat) Tabi sonra yarım mekiği öğrenince onu yaptım.
İlk hafta zaten 3 kilo birden verdim. Sonrasında biraz takıldı işte. Ama devam ettim mekik çekmeye felan. O arada karın eritici videolar buldum netten.
Yeşil elma da yedim. Şu ender saraçın diyet listesinde yazanları dikkate aldım. Bir de zayıflama çayı var onun , onu sürekli içtim. Ama bir ara, ara verdim ona şimdi tekrar başladım.
3 hafta kilo vermem çok azaldı ivmesi o yüzden sirkeli suya başladım :) Limonlu su sirkeli suya dönüştü yani. Akşamları da yemekten sonra içtim onu.
Arada değişik çaylar deniyorum. Bitki çayı içiyorum. Günde ortalama 2 litre su içiyorum.
Şimdi leslie ile yürüyorum.
Tabi pilav, makarna onları azalttım. Başlarda hiç yemedim. Ama şimdilerde 1-2 lokma şeklinde yemeklerin yanında yiyorum.
İlk ay felan hiç kaçamak yapmadım diyebilirim. Şimdilerde arada yapıyorum ama onun yerine egzersizlerimi artırıyorum. Genelde haftasonu oluyor zaten kaçamak onda da hem sabah hem akşam egzersiz yapıyorum açığı kapatıyorum :)
Şimdilik aklıma gelen bunlar.
Tabi arada takıldığı zamanlar ve kilo aldığım zamanlar oluyor ama ben günlük hatta sabah akşam her aklıma geldiğimde tartılıyorum :) Günlük kilo alıp vermeler de oluyor hepimizde olduğu gibi..
Şimdi ise kalori sayımı yapıyorum. Kendimi frenlemek için.
hoşgeldinn aramıza ama 70.5 ye kadar nasıl düştün onu anlatırmısın bizlere neler yaptın
tatlnadırıcı zararlı diye duymuştum bi zararı yokmu sizler kullanıyomusunuz?
ben de buradayımkendimi zorla kabul ettircem sanırım
grubun herhangi bir kuralı vs var mı, bildirim yapıyor musunuz mesela?
Ben splenda kullanıyorum, aspartamsız doğal diyorlar ama zaten ben çok kullanmıyorum. Böyle çay içmem gerektiğinde atıyorum içine bir tanecik. Ben genelde bitki çayı içtiğim için onların içine rezene koyuyorum öyle tadı baya tatlı geliyor bana :)
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 60-69 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
1 ay un olan hiç bişey yemediğiniz zaman mutlaka kilo veriyosunuz bugün başladım ve un olmayan her şey serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?