Ama bu sıfır ekmek demekİlla ki verilir de ne kadar sağlıklı tartışılır.
Kendi aralarda da fikir birliği yok diyetisyenlerin bu konuda.
.
Ben splenda kullanıyorum, aspartamsız doğal diyorlar ama zaten ben çok kullanmıyorum. Böyle çay içmem gerektiğinde atıyorum içine bir tanecik. Ben genelde bitki çayı içtiğim için onların içine rezene koyuyorum öyle tadı baya tatlı geliyor bana :)
iyi akşamlar kızlar bugün yediklerimi yazayım hemen
sabah geç kalıyordum kahvaltıyı pastaneden aldığım bir börekle yaptım
arada küçük kutu süt, 1 tane de küçük poğaça yedim ( evde yapılmış velilerden biri getirmiş )
öğle arasında arkadaşın annesi börek yapmış en küçük dilimi aldım yanında ayran içtim üstüne elma yedim
akşam da 1 buçuk kase yayla çorbası, ıspanak yemeği yoğurt ve 2-3 dilim ekmek yedim
bugün biraz kaçtı sanırım ama öğle arası spor da yaptım sayılırım çocuklarla voleybol oynadım, yatmadan önce de evde tepinirim biraz yakmış olurum bir kısmını en azından
birazdan da metabolizma hızlandırıcı çayımı içerim bugünü de böyle tamamlarım :114:
cnm hep hamurişi yemişsin?
maalesef öyle oldu bugün
köyde öğretmenlik yapıyorum ve okula da hazırlıksız gidince (5 dk fazla uyuyacağım diye) el mecbur öyle oldu bugün, yoksa bütün gün aç kalıp akşam daha fazla saldıracaktım yemeklere
ama yarın sabah evde birşeyler hazırlayıp götüreceğim kepek ekmeğine sandviç yaparım herhalde bol domatesli biberli az kalorili yanına da ayran alırım servise binmeden önce oh misss
canım ben şekersiz çaya birtürlü alışamıyorum.off offf.zararlı diye şeker kullanmak istemiyorum.bu tatlandırıcı olayına dktorlar ne diyor ? bilgin varmı?
iyi aksamlar kızlar ne zmandır kk ya takılmıyodum ama bugun ne gorım 68,5 kılo olmusum gecen yıl bu zmanlar 77 kılo ıdım sanırım oyle ıdım gecen bı yılda baya kılo verıp cıtır oldum ama yıne 18 gobeme yapmısım benıde acık aranıza alırmısınız
hoşgeldin :) bende dün girdim foruma bugünde diyetimin ilk günü. bol şanss :*
hoşgeldinn aramıza ama 70.5 ye kadar nasıl düştün onu anlatırmısın bizlere neler yaptın
Canım hoşgeldin.
Gruba kabul edermisiniz yok bizde bende size katılıyorum diyorsun ve hoppp aramızdasın
Hergün neler yediğimizi neler yaptığımızı yazıyoruz .Yorumlar yapıyoruz veeee cuma sabahları uyandıktan sonra aç karnına tartılıp bildirim yapıyoruz işte böyleee .
Seninde tavsiyelerin varsa yazarmısın?
selam arkadaşlar
ben daha önce yazmıştım 22 martta diyetisyene ilk gittiğimde 68,5 kg dım boyum 150 cm bugün kontrole gittim kahvaltı yaptığım halde 63.3 çıktım .ayrıca verdiğim kilonun 3.5 kg ı yağ... öyle mutlu oldum ki bu motivasyonla inşallah öbür aya da aynı şekilde kilo verebilirim . ne dersiniz ümit var gibi.destek bekliyorum
ayrıca ekmeği tamamen kesen arkadaşlar var ekmeği kesmeyin ekmek basit karbonhidratlardır hücrelerin ve beynin çalışması için basit karbonhidrata ihtiyacı var tam buğday ekmeği yiyin 1 dilim yaklaşık 50 gr ayrıca diyetinizden proteinleri özellikle desüt ürünlerini ihmal etmeyin kaslarınızı koruyor ... şekersiz çayı ben de içemiyordum ama yılmadan devam ettim yeri geldi midem bulana bulana içtim ama vazgeçmedim ve alıştım iyi akşamlar bol sabırlar iradenize sağlık....
kızlar kendinizi şişkin hissetitiğiniz zaman ödem atmak için neler yapıyorsunuz bu durum bende çok oluyo
selam kızlarr
dün akşam 1 kase çorba ile 3 kaşık taze fasulye yedim..2 dilim ekmek(çavd.)
abimin evini temizlemeye gittik .öyle yorgunum ki hala ölüyorum ağrılardan ..yiğenimin doğum gnüydü,herşey üst üste geldi diye dün kutlama apılmadı derken yengemler psta alıp getirdiler 1 dilim o pastadan yedim temizlğin üzwerine
sabah standart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?