60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir mesajda birden fazla kişinin yazdığını ekleyip nasıl yorum yazabiliyorsunuz .Alıntı ile cevapla deyip başka yerden mi kopyalıyorsunuz anlamadım

Alıntı ile cevapla'nın yanında başka bir kutucuk daha var. Oraya tıkla istediğin mesajlara cevap yazmak için. Bir kere tıklarsan tik gelir oraya devam et sayfaları okumaya o kalır. Sonra da konuya cevap ver'e tıklayınca bütün o tıkladığın mesajların altına teker teker yazabilirsin.

Teşekkür ederim canım

saol canım,çok zor işlermiş ya.boyacı çok kötü yapmış heryeri,tellerle kazıdım hep kapıları,camları ya..
ince bir dilimdi zaten,ama yorgunluktan artık elm ,ayağım titreyince hç aklım gelmedi diyet felan oturdum yedim..evet akşama yaparım artık sporumu.bu arada dün tarıldım tam 60 kg gramı yok çok sevindirik oldum ya:)

ohh mis menü valla şekerim:) kıymalı patlıcan oturtma fazla yağlı olmuyor mu heleki patl.kızartıpda yaptıysan..

Kızlar nerdesiniz yaaa hepiniz zayıflayıp 50-59 Kilo Aralığına mı kaçtınız beni bırakıp

yok kız burdayız zayıflasam bile bu konuda topik topik gezemem

bu sıralar durgun niyeyse. madamtusot tatil psikolojisini atlatamadı herhalde uğramaz oldu

gülgülmez de artık napıyosa bilemicem

merguana arada yazıyo allahtan.

neyse en kısa sürede şenlenir umuyorum.

ben yine 1 saat 5 km yürüdüm. dün 59 u gördüm kızlaaaaar ama komşu bzi yemeğe çağırdı her şey mahvoldu. sabah yine 60 tım. bugün eşim nöbetçi, ben de 2 günlük detoks uygulucam madamtusotun verdiği.

bakalım nolacak

Yoklama yapıyorum kızlar nerdesiniz ?

madamtusot
excity
leguim
berry31
merguana
maximaculpa ve december90 biraz önce buradaydınız sanırım

geldim canım eskisi gibi giremiyordum.artık girerim

Kızlar nerdesiniz yaaa hepiniz zayıflayıp 50-59 Kilo Aralığına mı kaçtınız beni bırakıp

tatlım ben 59 olsam bile bırakmam burayı alıştım size

artık hep yazıcam kızlar.moralim düzeldi.gönül işeri halloldu.

kızlar bişey sorucam şu metobolizma hızlandıran çaylar bağırsaklarmı çalıştırıyor nasıl bi etkisi oluyo yani

ayyy kızzz ağzından bal mı damlıyo ne keşkee 59 a düşsek ben tartıda 59u görsem aynen şöyle olurum

hmm düzenli olarak her sabah yapsan keşke canım.güzelmiş yanında peynir yedin mi?

Yok yemedim. Kalorisi fazla olur diye. Haftasonu zaten geç kalktım 23 nisanda dahil 3 gün; kahvaltı öğle yemeğine karıştı :)
salı ve çarş. günü de kahvaltı yapmadım. Acayip kilo verdim ama :)
Ben işyerinde yemeği 12'de yiyorum o yüzden acıkmadan yemek zorunda kalıyorum o kötü oluyor. Ama zaten tok da oluyordum her sabah. Birtek bu sabah açlık hissettim.
Bir ara canım istemeye istemeye yemem lazım diyerek yapıyodum kahvaltı o zaman da kilo veremiyosun. Aslında kahvaltısız duramam ben de işte öğle yemeği benim kahvaltı yerine geçiyor sanırım erken yediğim için öğle yemeğini.

Gözün aydın canım. Çok sevindim. 50'li rakamlara doğru yelken açtın yani

kızlar bişey sorucam şu metobolizma hızlandıran çaylar bağırsaklarmı çalıştırıyor nasıl bi etkisi oluyo yani

Bağırsakları bilmem de böbrekleri çalıştırıyor sanırım. Ben dk. başı tuvalete gidiyorum o çayları içince...
Sinamekili olursa bağırsakları da çalıştırabilir.

Son düzenleme:

peki içtiğin çayın adı ne canım ?

Ahh ahhh ben 59-60 'ı görmeyeli o kadar uzun oldu ki görsem tanırmıyım bilmem

Vallahi şu spor konusunda harikasın seni kıskanıyorum

peki içtiğin çayın adı ne canım ?

Direk tarifini vereyim:

Bir su bardağı için;
*1-2 adet avakado yaprağı,
*1 çay kaşığı yeşil çay,
*küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü,
*1 çay kaşığı rezene tohumu
sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak. Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz.

evet biraz yağlı ama napalım hep kendime göre yapıncada olmuyor evde iki tane çocuk ve diyetle alakası olmayan eşim var.Eşimin kollestrolü yüksek çıktı dr.diyet verdi ama nafile ceviz iyi geliyor diye aldım kavanozu orta yere koydum onun dışında hepimiz yedik vallahi dün tekrar tahlil yaptırmış bir öncekine göre düşük çıkmış ama normal değerlere göre yine yüksek bana bak gördün mü yaptığım diyet işe yaradı demez mi ne diyeti kardeşimmm löp löp ne varsa yiyiyorsun öğlenleri dışarıda kebaplar pideler sen bana dua et ben diyetteyimde akşamları sebze yemeği ve ızgara tavuk yiyorsun dedim bozuldu

Sanki diyet yapanlara herşey yasak da , diyet yapmayanlara herşey serbest. Bence yeme felsefesi oluşturup, ona göre ömür boyu sağlıklı beslenmemiz lazım.
Sadece şimdi diyetteykenki gibi kendimizi fazla sıkmıycaz o kadar.
Ama yağdı, tuzdu, şekerdi bence herkesin kısması gereken şeyler. Kolestrol en zayıf kişilerde bile oluyor, niye sürekli yağlı şeyler yedi ya da tek tip beslendi diye.

Ahh ahhh ben 59-60 'ı görmeyeli o kadar uzun oldu ki görsem tanırmıyım bilmem

Vallahi şu spor konusunda harikasın seni kıskanıyorum

valla canım, bu sefer azmettim vericem kiloları. evde koşu bandı var o yüzden her sabah yapabiliyorum. dışarı çıkma olsa ben de erteleyebilirdim.
koşu bandını alabilen herkese tavsiye ederim.

evet canım aynen doğru söylüyosun.
ben öğrenciyken her gün hamburger yemekten kolestrolüm fırlamıştı zayıf olmama rağmen. kolestrol zayıflık-şişmanlık dinlemiyor.
doktora kan tahlili için gitmiştim, kötü kolesterolü fırlaış görünce benim de gözlerim yerinden fırladı birden
ama kestim hemen hamburgeri, düzelttim kolestrolümü, şimdi iyiyim.
tuzu çok az kullanıyorum artık yemeklerde.bazı yemekleri tuzsuz bile yiyoruz eşimle. o da dikkat ettiği için böyle şeylere sorun çıkarmıyor bana yemek yaparken. yemeklere tuz atmıyorum artık.

Ben de koşu bandı , eliptik bisiklek tarzı şeyler kafamdan geçiyor ama yer kaplamıyor mu koşu bandı ?
Zayıflayıncaya kadar kullanırım sonrasında koyacak yer bulamam diye çekiniyorum o türlü aletlerden.
Ben de öğrenciyken sürekli yağda yumurta yerdim :) Çok zayıf olduğum halde benim de kolestrolüm çıkmıştı. Ama yürüme iyi geliyormuş bir de genetik de olabiliyormuş kolestrol dikkat et.

canım zayıfladıktan sonra bi kenara koyma yürümeyi düzenli olarak yaparsan ne selülit diye bir derdin olmaz,sağlıklı beslenmenin yanında sporda hep hayatımızda olmalı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…