Bir mesajda birden fazla kişinin yazdığını ekleyip nasıl yorum yazabiliyorsunuz .Alıntı ile cevapla deyip başka yerden mi kopyalıyorsunuz anlamadım
Alıntı ile cevapla'nın yanında başka bir kutucuk daha var. Oraya tıkla istediğin mesajlara cevap yazmak için. Bir kere tıklarsan tik gelir oraya devam et sayfaları okumaya o kalır. Sonra da konuya cevap ver'e tıklayınca bütün o tıkladığın mesajların altına teker teker yazabilirsin.
Yoklama yapıyorum kızlar nerdesiniz ?
madamtusot
excity
leguim
berry31
merguana
maximaculpa ve december90 biraz önce buradaydınız sanırım
Ben ender saraç'ın zayıflama çayını içiyorum, sanırım işe yarıyor.
Canım geçmiş olsun..
Çok güzel yemişsin akşam. Pastadan da yarım dilim veya birkaç lokma yeseymişsin süper olacakmış. Olsun bugün spor yapıp telafi edersin.
Günaydın karınları aç gönülleri tok güzel arkadaşlar
Sabah : 1 kase doğa prebiyotik müsli
Ara : 2-3 günkurusu + 7 otlu çay
Öğlen : Tavuksuyu çorba + taze fasülye + yoğurt
Ara : 2 galeta
Akşam : Yoğurt çorba + kıymalı patlıcan oturtma + salata +1 küçük dilim Kıbrıs tatlısı (Dün gece kızımla yaptık azcık tattım harikaydı aklım onda kaldı vallahi )
Ben de 1/2 simit yedim bu sabah. Bu hafta pek kahvaltı yapmamıştım. Ama bugün canım istedi.
Kızlar nerdesiniz yaaa hepiniz zayıflayıp 50-59 Kilo Aralığına mı kaçtınız beni bırakıp
Yoklama yapıyorum kızlar nerdesiniz ?
madamtusot
excity
leguim
berry31
merguana
maximaculpa ve december90 biraz önce buradaydınız sanırım
Kızlar nerdesiniz yaaa hepiniz zayıflayıp 50-59 Kilo Aralığına mı kaçtınız beni bırakıp
yok kız burdayızzayıflasam bile bu konuda topik topik gezemem
bu sıralar durgun niyeyse. madamtusot tatil psikolojisini atlatamadı herhalde uğramaz oldu
gülgülmez de artık napıyosa bilemicem
merguana arada yazıyo allahtan.
neyse en kısa sürede şenlenir umuyorum.
ben yine 1 saat 5 km yürüdüm. dün 59 u gördüm kızlaaaaarama komşu bzi yemeğe çağırdı her şey mahvoldu. sabah yine 60 tım. bugün eşim nöbetçi, ben de 2 günlük detoks uygulucam madamtusotun verdiği.
bakalım nolacak
iyi akşamlar kızlar bugün yediklerimi yazayım hemen
sabah geç kalıyordum kahvaltıyı pastaneden aldığım bir börekle yaptım
arada küçük kutu süt, 1 tane de küçük poğaça yedim ( evde yapılmış velilerden biri getirmiş )
öğle arasında arkadaşın annesi börek yapmış en küçük dilimi aldım yanında ayran içtim üstüne elma yedim
akşam da 1 buçuk kase yayla çorbası, ıspanak yemeği yoğurt ve 2-3 dilim ekmek yedim
bugün biraz kaçtı sanırım ama öğle arası spor da yaptım sayılırım çocuklarla voleybol oynadım, yatmadan önce de evde tepinirim biraz yakmış olurum bir kısmını en azından
birazdan da metabolizma hızlandırıcı çayımı içerim bugünü de böyle tamamlarım :114:
Ben ender saraç'ın zayıflama çayını içiyorum, sanırım işe yarıyor.
Canım geçmiş olsun..
Çok güzel yemişsin akşam. Pastadan da yarım dilim veya birkaç lokma yeseymişsin süper olacakmış. Olsun bugün spor yapıp telafi edersin.
hmm düzenli olarak her sabah yapsan keşke canım.güzelmiş yanında peynir yedin mi?
saol canım,çok zor işlermiş ya.boyacı çok kötü yapmış heryeri,tellerle kazıdım hep kapıları,camları ya..
ince bir dilimdi zaten,ama yorgunluktan artık elm ,ayağım titreyince hç aklım gelmedi diyet felan oturdum yedim..evet akşama yaparım artık sporumu.bu arada dün tarıldım tam 60 kg gramı yok çok sevindirik oldum ya:)
kızlar bişey sorucam şu metobolizma hızlandıran çaylar bağırsaklarmı çalıştırıyor nasıl bi etkisi oluyo yani
geldim canım eskisi gibi giremiyordum.artık girerim
tatlım ben 59 olsam bile bırakmam burayı alıştım size
artık hep yazıcam kızlar.moralim düzeldi.gönül işeri halloldu.
Yok yemedim.Kalorisi fazla olur diye. Haftasonu zaten geç kalktım 23 nisanda dahil 3 gün; kahvaltı öğle yemeğine karıştı :)
salı ve çarş. günü de kahvaltı yapmadım. Acayip kilo verdim ama :)
Ben işyerinde yemeği 12'de yiyorum o yüzden acıkmadan yemek zorunda kalıyorum o kötü oluyor. Ama zaten tok da oluyordum her sabah. Birtek bu sabah açlık hissettim.
Bir ara canım istemeye istemeye yemem lazım diyerek yapıyodum kahvaltı o zaman da kilo veremiyosun. Aslında kahvaltısız duramam ben de işte öğle yemeği benim kahvaltı yerine geçiyor sanırım erken yediğim için öğle yemeğini.
Gözün aydın canım. Çok sevindim. 50'li rakamlara doğru yelken açtın yani
Bağırsakları bilmem de böbrekleri çalıştırıyor sanırım. Ben dk. başı tuvalete gidiyorum o çayları içince...
Sinamekili olursa bağırsakları da çalıştırabilir.
yok kız burdayızzayıflasam bile bu konuda topik topik gezemem
bu sıralar durgun niyeyse. madamtusot tatil psikolojisini atlatamadı herhalde uğramaz oldu
gülgülmez de artık napıyosa bilemicem
merguana arada yazıyo allahtan.
neyse en kısa sürede şenlenir umuyorum.
ben yine 1 saat 5 km yürüdüm. dün 59 u gördüm kızlaaaaarama komşu bzi yemeğe çağırdı her şey mahvoldu. sabah yine 60 tım. bugün eşim nöbetçi, ben de 2 günlük detoks uygulucam madamtusotun verdiği.
bakalım nolacak
peki içtiğin çayın adı ne canım ?
saol canım,çok zor işlermiş ya.boyacı çok kötü yapmış heryeri,tellerle kazıdım hep kapıları,camları ya..
ince bir dilimdi zaten,ama yorgunluktan artık elm ,ayağım titreyince hç aklım gelmedi diyet felan oturdum yedim..evet akşama yaparım artık sporumu.bu arada dün tarıldım tam 60 kg gramı yok çok sevindirik oldum ya:)
ohh mis menü valla şekerim:) kıymalı patlıcan oturtma fazla yağlı olmuyor mu heleki patl.kızartıpda yaptıysan..
evet biraz yağlı ama napalım hep kendime göre yapıncada olmuyor evde iki tane çocuk ve diyetle alakası olmayan eşim var.Eşimin kollestrolü yüksek çıktı dr.diyet verdi ama nafile ceviz iyi geliyor diye aldım kavanozu orta yere koydum onun dışında hepimiz yedik vallahi dün tekrar tahlil yaptırmış bir öncekine göre düşük çıkmış ama normal değerlere göre yine yüksek bana bak gördün mü yaptığım diyet işe yaradı demez mi ne diyeti kardeşimmm löp löp ne varsa yiyiyorsun öğlenleri dışarıda kebaplar pideler sen bana dua et ben diyetteyimde akşamları sebze yemeği ve ızgara tavuk yiyorsun dedim bozuldu
Ahh ahhh ben 59-60 'ı görmeyeli o kadar uzun oldu ki görsem tanırmıyım bilmem
Vallahi şu spor konusunda harikasın seni kıskanıyorum
Sanki diyet yapanlara herşey yasak da , diyet yapmayanlara herşey serbest. Bence yeme felsefesi oluşturup, ona göre ömür boyu sağlıklı beslenmemiz lazım.
Sadece şimdi diyetteykenki gibi kendimizi fazla sıkmıycaz o kadar.
Ama yağdı, tuzdu, şekerdi bence herkesin kısması gereken şeyler. Kolestrol en zayıf kişilerde bile oluyor, niye sürekli yağlı şeyler yedi ya da tek tip beslendi diye.
valla canım, bu sefer azmettim vericem kiloları. evde koşu bandı var o yüzden her sabah yapabiliyorum. dışarı çıkma olsa ben de erteleyebilirdim.
koşu bandını alabilen herkese tavsiye ederim.
evet canım aynen doğru söylüyosun.
ben öğrenciyken her gün hamburger yemekten kolestrolüm fırlamıştı zayıf olmama rağmen. kolestrol zayıflık-şişmanlık dinlemiyor.
doktora kan tahlili için gitmiştim, kötü kolesterolü fırlaış görünce benim de gözlerim yerinden fırladı birden
ama kestim hemen hamburgeri, düzelttim kolestrolümü, şimdi iyiyim.
tuzu çok az kullanıyorum artık yemeklerde.bazı yemekleri tuzsuz bile yiyoruz eşimle. o da dikkat ettiği için böyle şeylere sorun çıkarmıyor bana yemek yaparken. yemeklere tuz atmıyorum artık.
Ben de koşu bandı , eliptik bisiklek tarzı şeyler kafamdan geçiyor ama yer kaplamıyor mu koşu bandı ?
Zayıflayıncaya kadar kullanırım sonrasında koyacak yer bulamam diye çekiniyorum o türlü aletlerden.
Ben de öğrenciyken sürekli yağda yumurta yerdim :) Çok zayıf olduğum halde benim de kolestrolüm çıkmıştı. Ama yürüme iyi geliyormuş bir de genetik de olabiliyormuş kolestrol dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?