LUNACIM merhaba canım:)umarım iyisindir...
bitanecim aynı etimek gibi..onun diyet formunda olanı;kızarmış ve kıtır kıtır..benden başka evde kepek ya da çvdar ekmeği yiyen olmadığı için,ben de bitiremediğim için bozuluyor bikaçgün içindebu etiform ekmekle buldum kolayını..bir ay dursa bişey olmuyo:)
etiform ürünlerinin yanında oluyor canım benim aldığım markette opuyorumnanaktan
biliyorum canım:)duygular karşılıklı...zaten gerçek dostluk bu değilmidir?sorgusuz sualsiz,beklentisiz...
Canım öğlen yediğim patatesli 1,5 gözleme dışında iyiyim ama akşam bitki çayından başka hiçbir şey koymadım ağzıma.Umarım dengelemişimdir günümü..Sen de iyisin değil mi?Bu forumdaki varlığın bana inanılmaz mutluluk veriyor (vallahi yağcılık yapmıyorum,gerçek hissiyatım:1hug:)
Kesinlikle deneyeceğim etiform ekmeği.Ben uno light kullanıyorum ama dediğin gibi oldukça fazla ve tamamını tüketene kadar (ki ben buzdolabında saklıyorum) bayatlıyor,o zaman dayıyorum benim kocişe..Aslında bünyem çok alıştı bu ekmeğe ve bazen değiştireyim diye düşünüyorum,bir deneyeyim bunu da hoşuma giderse bir müddet de bunu kullanırım..
Ha bu arada benekcimmm,yarın sabah (pardon bu sabah oldu artık) benim tartı günüm ama hiççç umudum yok bu hafta kilo verdiğime dair...Midem şu an çok boş,belki onun hatırına birkaç gram fark edebilir..Sen de aldığın o bir kiloyu hiçççç kafana takma,hatırlarsan hafta başı ben de şaşkınlıkla kilo aldığımı yazmıştım ama iki gün içinde gene eski kiloma dönmüştüm.Sanırım günlük ödemler ya da barsakların çalışıp çalışmadığı çok etkili,eminim seninki de öyledir...Zaten sen hiç bir şey yemiyonkiiii...opuyorumnanaktan
newlife canım ne kadar az yiyosun sen öyle tansiyonun falan düşer canım.bitkinlik başağrısı falan olmuyomu ? allah korusun sağlığını bozmada a.s.
kahvaltı
iki etimek 5 zeytin k.k. peynir 1 yumurta ve şekersiz çay
arada yarım muz yicem.
hoşgeldin armıza a.s. sağlıklı zayıflamalar...slm kızlar bende 69 kiloyum artık banada yardımcı olurmusunus aranısa katılabilirmiyim?
tebrikler deriniiiiim:hooray::hooray:harikasın canım:teytey::teytey:kızlar bu sabah tartıldım 59 kiloyum...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
derincim tebrik ederim alkisalkisalkis
babys hoş geldin a.s.
tebrikler deriniiiiim:hooray::hooray:harikasın canım:teytey::teytey:
50 li rakamlarda olmak harika bir duygu değil mi:):))))))))
derincim kaç kilo verdin bilmiyorum ama tebrik ederim canım darısı başımıza a.s.
newlife birçok arkadaşım söyledi,ben de tekrar etmek istiyorum:çok sağlıksız bir diyet yapıyosun..Allah korusun,sağlığın bozulmaz inşallah...her şey gölünce olsun...yok canım hiçbir sorun yok..dün dahiliyeye gittim ve birsürü test yaptırdım..iki tüp kan aldırdım kontrol için..bütün değerlerim çok normal hatta olması gerekenden daha iyi çıkan değerlerim bile var..karaciğerim süpermiş..tansiyonum yerinde..kendimi aç da hissetmiyorum nedense..:ecrin_bebek:normalde karbonhidrat krizine girmem gerekirdi..acaba yememe hastalığına yakalanırmıyım ki:uhm: televizyonda izlemiştim genç bi kız yemiye yemiye yakalnmış bu hastalığa ve ölümden dönmüş..:1shok: ya dün akşam birkaç çatal kavurma yedim o kadar rahatsız oldumki nerdeyse çıkarıcaktım zor tuttum midemi..canım gerçekten yemek istemiyor..hatta o birkaç yaprak marulu ble zorla yedim dün öğlen..:1ninca:
hoşgeldin armıza a.s. sağlıklı zayıflamalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?