60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım öğlen yediğim patatesli 1,5 gözleme dışında iyiyim ama akşam bitki çayından başka hiçbir şey koymadım ağzıma.Umarım dengelemişimdir günümü..Sen de iyisin değil mi?Bu forumdaki varlığın bana inanılmaz mutluluk veriyor (vallahi yağcılık yapmıyorum,gerçek hissiyatım:1hug:)

Kesinlikle deneyeceğim etiform ekmeği.Ben uno light kullanıyorum ama dediğin gibi oldukça fazla ve tamamını tüketene kadar (ki ben buzdolabında saklıyorum) bayatlıyor,o zaman dayıyorum benim kocişe..Aslında bünyem çok alıştı bu ekmeğe ve bazen değiştireyim diye düşünüyorum,bir deneyeyim bunu da hoşuma giderse bir müddet de bunu kullanırım..

Ha bu arada benekcimmm,yarın sabah (pardon bu sabah oldu artık) benim tartı günüm ama hiççç umudum yok bu hafta kilo verdiğime dair...Midem şu an çok boş,belki onun hatırına birkaç gram fark edebilir..Sen de aldığın o bir kiloyu hiçççç kafana takma,hatırlarsan hafta başı ben de şaşkınlıkla kilo aldığımı yazmıştım ama iki gün içinde gene eski kiloma dönmüştüm.Sanırım günlük ödemler ya da barsakların çalışıp çalışmadığı çok etkili,eminim seninki de öyledir...Zaten sen hiç bir şey yemiyonkiiii...opuyorumnanaktan

biliyorum canım:)duygular karşılıklı...zaten gerçek dostluk bu değilmidir?sorgusuz sualsiz,beklentisiz...
o bir kiloyu da takmıyorum hiç,almılşsam almışımdır...veririm gider dimi:)
umarım sen vermişsindir...aynı kiloda olsan,hatta almış bile olsan üzülme sakın!bu fazlalıkları vermek bizim elimizdeyken kim tutar bizi...
(zaten ben özellikle kilo aldım,sen de yetiş bana ki azıcık yarışalım diye:roflol::roflol:)

söz dostluktan açılmışken çok sevdiğim bir hikayeyi paylaşmak istedim sizlerle:
ahmet amca köyde yaşayan,hali vakti yerinde,görmüş geçirmiş biridir..oğlu aliyi istanbula üniversite okumak için gönderir...ali,baba parasıyla okur ve köyüne döner..
babasığlum okul bitti,eee ne yaptın bakalım istanbulda?dost bulabildinmi?diye sorar oğluna...
aliooo bir sürü,der..
babasığlum arkadaş demedim,dost dedim deyince ali yine birsürü dostum var der...
allah allah der ahmet amca,oysa ben bu yaşıma geldim,sadece bir tane dostum oldu,ondan da tam emin değilim...
gel şu dostlarını bi test edelim diyen ahmet amca,bir koyunu kesip çuvala koyar ve oğluna verir:al bunu dostlarına götür,de ki:çok öfkeli bir anımda birini öldürdüm...bu çuvala koydum..al sakla bunu...
tamam,der ali ve çuvalı alıp dostlarının kapısını çalar tek tek...hikayeyi dinleyen herkes kapıyı yüzüne kapar,bazıları hikayeyi bile dinlemez kanlı çuvalı görünce..
ali süklüm püklüm eve döner,hiçbiri kabul etmedi der babasına...
ahmet amca:al bu çuvalı komşu köyde yaşayan,birtek dostuma götür ve hikayeyi anlat der..
ali çuvalı alıp hüseyin amcanın kapısına dayanır...ona babasının selamını iletir ve öfkeli bir anında babasının birini öldürdüğünü,ondan cesedi saklamasını istediğini anlatır...
hüseyin amca hiçbirşey söylemeden bahçede bir çukur açar ve kanlı çuvalı gömer ve üstüne de belli olmasın diye lahana eker...
ali köyüne dönüp olanları şaşkınlıkla babasına anlatır...ahmet amca:dur bakalım,daha dostluğundan tam emin değilim,iki adam bul,hüseyini dövsünler ve ona kendisini benim dövdürdüğümü söylesinler,der...
ali bunu da yapar...
sonra hüseyin amcayı ziyarete gider:ahmet amca duyum ki babam dövdürmüş sizi,oysa siz ne çok iyilikyapmıştınız ona,der...
hüseyin amca aliye dönüp:babana selam söyle...ona hüseyin amcam dediki de:dostumuz için,değil üç kuruşluk dayak için,ölsek bile EKTıĞıMıZ LAHANALARI SÖKMEYıZ!!!!!!!

ALLAH hepimize ektiği lahanaları sökmeyen dostlar nasip etsin canlarım....

Günaydın yavrular...a.s.Sabah kalhvaltımı yaptım 1 saat önce..cokacimcoookŞöyleki..

1 adet kesme şeker
1 fincan sade kahve
1 dilim etiform kızarmış ekmek

Sağlıklı diyetler:bbo:

newlife canım ne kadar az yiyosun sen öyle tansiyonun falan düşer canım.bitkinlik başağrısı falan olmuyomu ? allah korusun sağlığını bozmada a.s.
kahvaltı
iki etimek 5 zeytin k.k. peynir 1 yumurta ve şekersiz çay
arada yarım muz yicem.

yok canım hiçbir sorun yok..dün dahiliyeye gittim ve birsürü test yaptırdım..iki tüp kan aldırdım kontrol için..bütün değerlerim çok normal hatta olması gerekenden daha iyi çıkan değerlerim bile var..karaciğerim süpermiş..tansiyonum yerinde..kendimi aç da hissetmiyorum nedense..:ecrin_bebek:normalde karbonhidrat krizine girmem gerekirdi..acaba yememe hastalığına yakalanırmıyım ki:uhm: televizyonda izlemiştim genç bi kız yemiye yemiye yakalnmış bu hastalığa ve ölümden dönmüş..:1shok: ya dün akşam birkaç çatal kavurma yedim o kadar rahatsız oldumki nerdeyse çıkarıcaktım zor tuttum midemi..canım gerçekten yemek istemiyor..hatta o birkaç yaprak marulu ble zorla yedim dün öğlen..:1ninca:

Öğle menümü de yedim kızlar..cokacimcoookŞöyleki ;

250 gr yağsız beyaz penir
1 katı yumurta
2 marul yaprağı (1 rende havuç vardı ama evde yokmuş,bu sıcakda gidemedim manava)

kafamçokkarıştı

Zorla yedim valla,fazla geldi çıkıcak nerdeyse yediklerim..Kimyam değişti (

derincim tebrik ederim alkisalkisalkis

babys hoş geldin a.s.

hacerciğim teşekkür ederim...kaydirigubbakcemile3

tebrikler deriniiiiim:hooray::hooray:harikasın canım:teytey::teytey:
50 li rakamlarda olmak harika bir duygu değil mi:):))))))))

beneğim teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3 artık kaç hafta 59 da kalırım bilemiyorum...ağır adımlarla ilerliyorum...ama dediğin gibi 50 li rakamlar güzel bir de şu basenim erise...:1no2:

derincim kaç kilo verdin bilmiyorum ama tebrik ederim canım darısı başımıza a.s.
nevlife dikkat et canım allah korusun.herşeyden az az ye kesme bişeyi.varsın kilolar yavaş yavaş gitsin sağlığından önemli değilya.

derincim kaç kilo verdin bilmiyorum ama tebrik ederim canım darısı başımıza a.s.

teşekkür ederim canım...umarım sen de istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın...ben çok başarılı sayılmam 4.5 ayda 65 kilodan 59 kiloya düştüm...bu zaman diliminde tekrar alıp verdiğim kilolar oldu...bundan sonrası bölgesel olduğu için artık egzersizle devam etmeye çalışacağım...

newlife birçok arkadaşım söyledi,ben de tekrar etmek istiyorum:çok sağlıksız bir diyet yapıyosun..Allah korusun,sağlığın bozulmaz inşallah...her şey gölünce olsun...

bugün yediklerim
geç kahvaltı:bir dilim etiform ekmek,yarım kk taze kaşar,şekersiz çay
iki saat sonra küçük bir kase erik
az önce 3 tane ızgara köfte ve salata
akşama sadece salatalık yemeyi planlıyorum...
yatmadan önce de bir bardak tarçınlı diyet süt içicem..

arada bi muz
öğle yoğurt içine kırılmış bi etimek +nane+pulbiber
arada bi kase kiraz
akşama az çorba,çok az makarna ve tavuk ızgara yemeği planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…