60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

23 nisanı tatil olarak değerlendirememişsin sanırım canım ama çocuk olunca malesef tatil diye bişey olmuyor ,zor valla allah yardımcın olsun resimdeki çocuğun canoım allah bağışlasın..

bend ekahvaltı yapmayı sevmem ama bu diyete başladığımdan beri kahvaltımı öyle düzenli yapıyorumki anlatamam yani..

saol canım teşekkür ederim inş.görücem yarınki bildirimim inş.59 olur .:44:

yok yok, genetik sorundan değil yağlı beslenmekten oldu benimki. ailede yok öyle sorunlar. sonra düzeldi zaten tahlil yaptırdım..

zayıfladıktan sonra bi kenara atmak yok öyle..haftada bir kaç gün en kötü 1 gün yürümelisin ki formunu koruyabilesin..

yer kaplaması da eve bağlı, ufak evde göze batabilir tabi.ama fazla yer kaplamıyor bana bakarsan.

Allah razı olsun canım. Benim çocuk değil. Benimki nerdeyse 2,5 yaşında oldu :)

3 gün boyunca dışardaydık çocukla, gece yarısına kadar dolaştık :)
Ama tabi şehir dışına biryerlere gitmedik. Böylesi güzel oldu çocuk da açık havada gezdi oynadı.
Belki bu hafta öyle şehir dışı planı yaparız.

Ben de kahvaltı düzenli yaptım da bir süre, şimdi vücudumu şaşırtmak için kahvaltı yapmıyorum, bir de tok oluyorum ben sabahları ya.
Bugün de işte birazdan yemek yiyecez ama simitten dolayı tokum. Azıcık bişeyler yerim artık. Zaten öğle yemeğinde de büyük ihtimal karbonhidratlı şeyler var.
Vücud öyle 2,5 saatte sindiremiyor simiti sanırım, tıkadı beni.

yok yok, genetik sorundan değil yağlı beslenmekten oldu benimki. ailede yok öyle sorunlar. sonra düzeldi zaten tahlil yaptırdım..

zayıfladıktan sonra bi kenara atmak yok öyle..haftada bir kaç gün en kötü 1 gün yürümelisin ki formunu koruyabilesin..

yer kaplaması da eve bağlı, ufak evde göze batabilir tabi.ama fazla yer kaplamıyor bana bakarsan.

Bizim genetik sanırım ama yağlı beslenme tetikliyor. Ben haftasonu tüm gün ayaktayım, yürü allah yürü. Geçen haftasonu 3 gün işte çocuğun peşinden koşturmaktan mahvoldum. Egzersiz yaptığımda o kadar yorulmuyorum :)

Bizim çocuğun oyuncakları yeteri kadar yer kapladığı için :)
Salonda çadırı, bir köşede bisikleti ortada kutu kutu oyuncaklar :)
İstesem salona koyarım o ayrı da , ama bence hoş durmuyor.
Ayrı bir oda olması lazım onun için bence.

teşekkür ederim cnm ne güzel bu kadar uğraş verilcek bi çayı haazırlamak bile ne kadar azimli olduğunu gösteriyo keşke şu azmin azcık tutamıda bende olsa

merhaba kızlar.aranıza yeni katıldım.
24 yaşındayım 66 kiloyum.167 boyum var.2 yıllık evliyim.il gebeliğimi kalbinin atışlarının durması sebebiyle bebeğimi kaybettim.8 haftalıkken.
şimdi yeni bir başlangıç yapıyorum.evlendiğimde 56 kiloydum.ve o kiloma düşmeye çalışıyorum.dün akşam eşimle iddaya girdim eylül ayına kadar 10 kilo verirsem ne istersem yapacakmış.sınırsız bir alış veriş ve bir adet istediğim bilezigi bana alacak:)
dun akşam yemeginden itibaren başladım rejime.dün akşam haslanmış patatesi salçayala azcık kavurdum yanındada bol yeşillikli bir salata yedim.bugun sabah kahvaltım sadece grisiniydi.öğlende 1 kase k flaks yedim.akşama gittiğimde de sporumu yapacagım ya yürüyüşe cıkacagım yada mekik çekecegim.bu günlerimi sizlere paylaşmak istedim sizleri görünce.

Öfffff yarın tarılacağım bakalım ama hiç kilo vermiş gibi durmuyorum şişlik var sanki hala kanımda. bide sizidede oluyomu ya hafif bir mahmurluk mu desem, geç alğılıyorum sanki bir durgunluk var açlıktan beynim çalışmıyo artık sanırım tansiyon mu düşük ne anlamadım bu hafta bi garip, öffff havada çok mu sıcak ne ya püffff yanıyorum sabahtan beri camlara yapıştım açıp duruyorum Milleet olmasa soyunup gezecem, sinir bastı. klimayı açsam acayipsin düne kadar sıcağı açıyodun şimdi soğuk açıyısun diyeceklerde diyede çekiniyorum püffff bunaldım yaa

domates salatalık peynir galeta
öglen salata biraz ekmek 2 köfte

bu hafta bana o kadar uzun geldiki pazartesi de tatildi yani,bu hafta ne hikmetse ne saatler, ne de günler geçer oldu..

Bende tavuk dönerli salata yedimm pek beğenmedim..

gel canım gel..katıl aramıza ama kahvaltın olmamış sadece griisni olmaz normal peynir,domates,salatalık felan ye..tansiyonun düşebilir.
Akşamları hç ekmek yme.patateside fazla tüketme şeker var çünkü.

Send ebu kervana katıldın :)umarım istediğin kiloya ulaşır,hediyeleri kaparsın eşinden:)çok rahatlıkla verirsin 10 kiloyu emin ol.ben 1 ayda 3 kilo verdim..ama düzenlide değldi sporum,aralarda sınavlardan dolayı çikoltaları yedim durdum...

Allah gönlüne göre versin,başın sağolsunnn

gel canım gel..katıl aramıza ama kahvaltın olmamış sadece griisni olmaz normal peynir,domates,salatalık felan ye..tansiyonun düşebilir.

Send ebu kervana katıldın :)umarım istediğin kiloya ulaşır,hediyeleri kaparsın eşinden:)çok rahatlıkla verirsin 10 kiloyu emin ol.ben 1 ayda 3 kilo verdim..ama düzenlide değldi sporum,aralarda sınavlardan dolayı çikoltaları yedim durdum...

Merhabalar. Derslerden dolayı uzun süredir giremiyordum siteye. Siteyi bıraktıktan sonra motivasyonumu da kaybettim çünkü çevremde kimse diyet yapmıyordu ve bende onlara uymaya başlamıştım. 3 hafta önce bu böyle gitmez diyerek diyetisyene gittim ve acı gerçekle yüzleştim. Ben kendimi 62-63 sanırken evdeki tartının gazabına uğradım ve meğer 68.3 kiloymuşum! Boyum 171, herhalde bu nedenden o kadar göstermiyordum ama o sayıyı görmek bile benim psikolojimi alt üst etti. Metabolizma hızım, kan değerlerim vs. ölçüldü ve metabolizmamın çok yavaş olduğu belirlendi. Bir azimle başladım diyete ve 20 günde 3 kilo verdim şu an 65.4üm fakat tabii ki yeterli değil. Doktor hedef kilomun 58 olduğunu söyledi fakat ben 55 olmak istiyorum. Bu nedenle diyetin yanı sıra dün callanetics'e ve pump it up egzersizlerine başladım. Bir gün callanetics, bir gün pump it up+callanetics yapmaya karar verdim. Bugün pump it up'ı bitirdim ve biraz dinlenip callanetics yapacağım az sonra. Umarım bu motivasyonumu tekrar kaybetmem :) İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırız, gruptaki herkese başarılar diliyorum

ben sorunumu biliyorum çözümü bilmiyorum açlık hissimi durduracak bişeye ihtiyacım var ama işte o bişey ne ???????????????:44::44::44::44::44:

benim ilk başta ayrı odada duruyodu, boş boş canım çok sıkıldı salona aldırdım..bize burda gelen giden pek olmadığı için sorun yok ama batıya gittiğimizde salona koyamam bende..

ben sorunumu biliyorum çözümü bilmiyorum açlık hissimi durduracak bişeye ihtiyacım var ama işte o bişey ne ???????????????:44::44::44::44::44:

salatalık ye acıktığında.

Benim sorunum da sizin sorununuzun aynısı idi. 3 haftadır, yani diyete başladığım sürede kendimi bu konuda eğitmeyi başardım biraz zor olsa da. Mesela elimi her çikolataya, tatlıya uzatışımda şöyle düşündüm ben "bunu yesem de yarım saat bir saat sonra tekrar acıkacağım, yerken alacağım anlık zevk yüzünden bu kadar kalori almaya değmez". Sonra da onların yerine gittim birer ikişer bardak su içtim veya yeşil çay falan. Zaten yeşil çay içince o ağız tadıyla hiçbir şey yemek gelmiyor içinizden. Ben size su ve yeşil çayı öneririm kesinlikle. Veya light süt veya yoğurt da tüketebilirsiniz. Çünkü özellikle bayanlarda kemik erime sorunu fazla olduğundan kalsiyum çok önemli.

canım bugun canım bişey istemedi oyuzden yemedim.normalde haşlanmış yumurta felan yerim.domates salata dediğin gibi.evet patateste tüketmemem lazım.
Katıldım vallaha :)
saolasın canım..

canım bugun canım bişey istemedi oyuzden yemedim.normalde haşlanmış yumurta felan yerim.domates salata dediğin gibi.evet patateste tüketmemem lazım.
Katıldım vallaha :)
saolasın canım..

bişey değil canım ,hergün ne yediklerini yazarsan iyi olur ,cuma günleride sabah aç karnına tartılıyorsun bildirim yapıyorsun canım maxiculpa arkadaşım tablo oluşturdu ,o tabloyla ne kadar sürede ne verdiğini görebiliceksin canım..umarım yılmadan devamı gelir canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…