- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Yok yemedim.Kalorisi fazla olur diye. Haftasonu zaten geç kalktım 23 nisanda dahil 3 gün; kahvaltı öğle yemeğine karıştı :)
salı ve çarş. günü de kahvaltı yapmadım. Acayip kilo verdim ama :)
Ben işyerinde yemeği 12'de yiyorum o yüzden acıkmadan yemek zorunda kalıyorum o kötü oluyor. Ama zaten tok da oluyordum her sabah. Birtek bu sabah açlık hissettim.
Bir ara canım istemeye istemeye yemem lazım diyerek yapıyodum kahvaltı o zaman da kilo veremiyosun. Aslında kahvaltısız duramam ben de işte öğle yemeği benim kahvaltı yerine geçiyor sanırım erken yediğim için öğle yemeğini.
Gözün aydın canım. Çok sevindim. 50'li rakamlara doğru yelken açtın yani
Bağırsakları bilmem de böbrekleri çalıştırıyor sanırım. Ben dk. başı tuvalete gidiyorum o çayları içince...
Sinamekili olursa bağırsakları da çalıştırabilir.
Ben de koşu bandı , eliptik bisiklek tarzı şeyler kafamdan geçiyor ama yer kaplamıyor mu koşu bandı ?
Zayıflayıncaya kadar kullanırım sonrasında koyacak yer bulamam diye çekiniyorum o türlü aletlerden.
Ben de öğrenciyken sürekli yağda yumurta yerdim :) Çok zayıf olduğum halde benim de kolestrolüm çıkmıştı. Ama yürüme iyi geliyormuş bir de genetik de olabiliyormuş kolestrol dikkat et.
23 nisanı tatil olarak değerlendirememişsin sanırım canım ama çocuk olunca malesef tatil diye bişey olmuyor ,zor valla allah yardımcın olsun resimdeki çocuğun canoım allah bağışlasın..
bend ekahvaltı yapmayı sevmem ama bu diyete başladığımdan beri kahvaltımı öyle düzenli yapıyorumki anlatamam yani..
saol canım teşekkür ederim inş.görücem yarınki bildirimim inş.59 olur .:44:
Ben de koşu bandı , eliptik bisiklek tarzı şeyler kafamdan geçiyor ama yer kaplamıyor mu koşu bandı ?
Zayıflayıncaya kadar kullanırım sonrasında koyacak yer bulamam diye çekiniyorum o türlü aletlerden.
Ben de öğrenciyken sürekli yağda yumurta yerdim :) Çok zayıf olduğum halde benim de kolestrolüm çıkmıştı. Ama yürüme iyi geliyormuş bir de genetik de olabiliyormuş kolestrol dikkat et.
yok yok, genetik sorundan değil yağlı beslenmekten oldu benimki. ailede yok öyle sorunlar. sonra düzeldi zaten tahlil yaptırdım..
zayıfladıktan sonra bi kenara atmak yok öyle..haftada bir kaç gün en kötü 1 gün yürümelisin ki formunu koruyabilesin..
yer kaplaması da eve bağlı, ufak evde göze batabilir tabi.ama fazla yer kaplamıyor bana bakarsan.
Direk tarifini vereyim:
Bir su bardağı için;
*1-2 adet avakado yaprağı,
*1 çay kaşığı yeşil çay,
*küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü,
*1 çay kaşığı rezene tohumu
sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak. Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz.
öfffff yarın tarılacağım bakalım ama hiç kilo vermiş gibi durmuyorum şişlik var sanki hala kanımda. Bide sizidede oluyomu ya hafif bir mahmurluk mu desem, geç alğılıyorum sanki bir durgunluk var açlıktan beynim çalışmıyo artık sanırım tansiyon mu düşük ne anlamadım bu hafta bi garip, öffff havada çok mu sıcak ne ya püffff yanıyorum sabahtan beri camlara yapıştım açıp duruyorum milleet olmasa soyunup gezecem, sinir bastı. Klimayı açsam acayipsin düne kadar sıcağı açıyodun şimdi soğuk açıyısun diyeceklerde diyede çekiniyorum püffff bunaldım yaa
domates salatalık peynir galeta
öglen salata biraz ekmek 2 köfte
merhaba kızlar.aranıza yeni katıldım.
24 yaşındayım 66 kiloyum.167 boyum var.2 yıllık evliyim.il gebeliğimi kalbinin atışlarının durması sebebiyle bebeğimi kaybettim.8 haftalıkken.
şimdi yeni bir başlangıç yapıyorum.evlendiğimde 56 kiloydum.ve o kiloma düşmeye çalışıyorum.dün akşam eşimle iddaya girdim eylül ayına kadar 10 kilo verirsem ne istersem yapacakmış.sınırsız bir alış veriş ve bir adet istediğim bilezigi bana alacak:)
dun akşam yemeginden itibaren başladım rejime.dün akşam haslanmış patatesi salçayala azcık kavurdum yanındada bol yeşillikli bir salata yedim.bugun sabah kahvaltım sadece grisiniydi.öğlende 1 kase k flaks yedim.akşama gittiğimde de sporumu yapacagım ya yürüyüşe cıkacagım yada mekik çekecegim.bu günlerimi sizlere paylaşmak istedim sizleri görünce.
24 yaşındayım 66 kiloyum.167 boyum var.2 yıllık evliyim.il gebeliğimi kalbinin atışlarının durması sebebiyle bebeğimi kaybettim.8 haftalıkken.
şimdi yeni bir başlangıç yapıyorum.evlendiğimde 56 kiloydum.ve o kiloma düşmeye çalışıyorum.dün akşam eşimle iddaya girdim eylül ayına kadar 10 kilo verirsem ne istersem yapacakmış.sınırsız bir alış veriş ve bir adet istediğim bilezigi bana alacak:)
dun akşam yemeginden itibaren başladım rejime.dün akşam haslanmış patatesi salçayala azcık kavurdum yanındada bol yeşillikli bir salata yedim.bugun sabah kahvaltım sadece grisiniydi.öğlende 1 kase k flaks yedim.akşama gittiğimde de sporumu yapacagım ya yürüyüşe cıkacagım yada mekik çekecegim.bu günlerimi sizlere paylaşmak istedim sizleri görünce.
Bizim genetik sanırım ama yağlı beslenme tetikliyor. Ben haftasonu tüm gün ayaktayım, yürü allah yürü. Geçen haftasonu 3 gün işte çocuğun peşinden koşturmaktan mahvoldum. Egzersiz yaptığımda o kadar yorulmuyorum :)
Bizim çocuğun oyuncakları yeteri kadar yer kapladığı için :)
Salonda çadırı, bir köşede bisikleti ortada kutu kutu oyuncaklar :)
İstesem salona koyarım o ayrı da , ama bence hoş durmuyor.
Ayrı bir oda olması lazım onun için bence.
ben sorunumu biliyorum çözümü bilmiyorum açlık hissimi durduracak bişeye ihtiyacım var ama işte o bişey ne ???????????????:44::44::44::44::44:
ben sorunumu biliyorum çözümü bilmiyorum açlık hissimi durduracak bişeye ihtiyacım var ama işte o bişey ne ???????????????:44::44::44::44::44:
gel canım gel..katıl aramıza ama kahvaltın olmamış sadece griisni olmaz normal peynir,domates,salatalık felan ye..tansiyonun düşebilir.
Akşamları hç ekmek yme.patateside fazla tüketme şeker var çünkü.
Send ebu kervana katıldın :)umarım istediğin kiloya ulaşır,hediyeleri kaparsın eşinden:)çok rahatlıkla verirsin 10 kiloyu emin ol.ben 1 ayda 3 kilo verdim..ama düzenlide değldi sporum,aralarda sınavlardan dolayı çikoltaları yedim durdum...
Allah gönlüne göre versin,başın sağolsunnn
canım bugun canım bişey istemedi oyuzden yemedim.normalde haşlanmış yumurta felan yerim.domates salata dediğin gibi.evet patateste tüketmemem lazım.
Katıldım vallaha :)
saolasın canım..
tabi bunların yanında da spor yapman lazım :)
canım bugun canım bişey istemedi oyuzden yemedim.normalde haşlanmış yumurta felan yerim.domates salata dediğin gibi.evet patateste tüketmemem lazım.
Katıldım vallaha :)
saolasın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?