60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayda 3-4 kilo verdirecek diyet
diyetisyen tarafından hazırlanmış diyet listesi

Yaz yaklaşırken aldığınız kilolardan kurtulmak için çalışmalara başladınız bayanlar. Size yardımcı olmak için diyetisyen tavsiyeli ve ayda en az 3-4 kilo vermenizi sağlayacak diyet listesini paylaşıyorum. Kesinlikle alıntı değildir. Hırsızlara duyurulur :)

Uyanınca: 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekle iç.
KAHVALTI 07.30
Şekersiz açık çay yada bitki çayı
1 kibrit kutusu az yağlı peynir
Haftada 2 gün hem peynir hem yumurta yiyelim
Domates, salatalık, tere, roka, biber, maydanoz, taze kırmızı biber
2 ceviz yada 5 zeytin
1 tatlı kaşığı bal yada reçel
2 dilim kepekli ekmek

KUŞLUK: 10.00
3kuru kayısı
2 ceviz
Yeşil çay

ÖĞLE: 13.00
6 Kaşık sebze yemeği, bol salata, 1 bardak yoğurt 2 dilim kepekli ekmek
Yada 1 kase çorba bol salata, 1 bardak yoğurt, 1 dilim kepekli ekmek, yada 1 kibrit kutusu peynir yeşillik, 2 dilim kepekli ekmek domates

İKİNDİ: 15.30
Küçük bir kasede sütlü tatlı,
Yeşil Çay
1 Meyve

AKŞAM: 19.00
2 köfte kadar yağsız pişirilmiş et, tavuk, balık
Yada 2 kibrit kutusu kadar peynir
Yada 2 yumurta
Yada 6 kaşık sebze yemeği
Yada 6 kaşık kuru baklagil yemeği
Bol salata, yağsız, elma sirkeli
1 bardak yarım yağlı yoğurt
2 dilim kepekli ekmek yada 2 kase çorba yada 4 kaşık pilav, makarna

GECE: 22.00
1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt yada yoğurt
2 meyve

Günde 12 bardak su içelim
Haftada 3 gün 1 saat yürüyüş
BU DABİ FİKİR

slm hanımlar bugünkü yediklerimi yazayım

sabah: 3 diyet bisküvi, yarım kupa şekersiz çay

ara öğün: bir kupa şekersiz neskafe

öğlen: küçük bir tabak fırında patatesli tavuk yemeği,
salata, 3 dilim pide ekmek

akşam: okul yurdunda nöbetçiyim allah ne verirse
bakalım abartmadan yicem tabi :)

ya su içmeyi pek sevmiyorum ama içmem lazım
ne gibi yöntemler deneyeyim bi fikri olan var mı?

canım sen hep biskuvi ile geçiştiriyorsun kahvaltıyı ,bu iyi değilki,beyaz peynir,domates,salata ,ekmek ye.direncin düşer.masana koy suyu dicem ama öğretmen olduğun için olmuyor ,teneffüslerde bol bol su iç,aklına geldikçe iç,benim masada duruyor gözüme ilişiyor su içiyorum ,öyle yani pek sevmiyorum ama yapıcak bişeyim yok malesef,güzel cilt için su içilmelii..

Ya kızlar yoğurt zararlı mı ?her akşam 1 kase yoğurt yesem zararı olur mu?

sade türk kahvesi iç suyu da bak nası içersin

teşekkür ederim cnm ne güzel bu kadar uğraş verilcek bi çayı haazırlamak bile ne kadar azimli olduğunu gösteriyo keşke şu azmin azcık tutamıda bende olsa

Olur canım, kafana koy yeter...
Ben akşamları işten geldikten ve yemek yedikten sonra artık ne zaman fırsatım olursa bazen sporla beraber içiyorum. Ben bu çayı sevdim , zayıflatıcı etkisi olduğunu düşünüyorum. Gündüzleri de başka çaylardan içiyorum.

Hoşgeldin canım. k flaks gibi şeyler değil de, yoğurttu sebze yemeği öyle hafif şeyler ye bence. Kilo verirken sağlıklı da vermeliyiz değil mi?
Bir de patates yemeğini direk yeme. Ben yemeklerin içindeyken bile yemiyorum patatesi. Veya çok çok az yiyorum. Şekerli, karbonhidratlı şeyleri az tüket.

egzersizi destekliyorum ! Şu pump it up ve callanetics hakkında bilgim yok, onu denemedim. Nasıl bişey acaba ?

ben sorunumu biliyorum çözümü bilmiyorum açlık hissimi durduracak bişeye ihtiyacım var ama işte o bişey ne ???????????????:44::44::44::44::44:

Su iç :) bitki çayı iç. Bazen biz susayınca kendimizi aç sanırmışız. Hiç olmadı 1 kuru erik + 2 badem at ağzına oldu bitti.

egzersizi destekliyorum ! Şu pump it up ve callanetics hakkında bilgim yok, onu denemedim. Nasıl bişey acaba ?.

Pump It Up gerçekten çok terleten bir egzersiz, dans eder gibi kolay hareketleri var fakat cidden kalori yaktırdığını hissedebiliyorsunuz. İnternetten de araştırdığım kadarıyla saatte yaklaşık 500 kalori yaktırıyormuş. Ben yaparken eğleniyorum hiç sıkıcı değil :) Callanetics de sıkılaşmayı sağlıyormuş ve bu sitedekiler de onaylıyor bunu. Spor Görsel Paylaşım bölümünde başlığı var bakabilirsiniz

kadınlar kulubünde mi bu dediğiniz egzersizler

benim çay işe yarıyor mu tartıda göreceğim inşallah tarifi de şöyle
1elma
1limon
4-5 adet tane karanfil
4-5 adet tane karabiber
1 adet çubuk tarçın
kaynatıyorum. yemeklerden sonra sıcak içiyorum

kızlar kimse yok mu ya
kimse yazmaz oldu buraya

nazar mı değdi

ben varım şimdilik hemen yediklerimi yazayım
sabah evden nasıl çıktığımı bilmiyorum kahvaltıyı okulda yaptım arkadaşlar börek ve kek getirmiş 2 tane fırında pişmiş sigara böreği, ince bir dilim kek ve süt
arada elma
öğle yemeği ayran 2 dilim kepek ekmeği ile hazırlanmış içinde peynir ve biber olan sandviç
akşam 5-6 kaşık mercimek çorbası yarım porsiyon kaşarlı sucuklu pide (akşam dediğim saat 16.00)
bugün doğum günüm olduğu için akşam belki ince bir dilim pasta yiyebilirim

maşallah daha hamurişi yok muydu

yoktu valla olsa yerdim herhalde
ya aslında çok kararlıyım kilo vermeye ama şu pis boğazıma dur diyemiyorum bu dur demiş halim normalde bu yediklerimin 2 katını yerim ve doymam
şu yediklerimle bile açımmm

valla bende hep açım. aç geziyorum. spor yapınca bide daha çok acıkıyorum. yediğim zaman doyuyorum sanıyorum ama 1 saat sonra midem kazınıyo.

niye tadı güzel olan şeyler hep zararlı

nice yaşlara bu arada

sabah minnak bi tost,öğle 4 kült mantarı(kızartma), veeee akşam bomba burda iki tabak mantı zaten tatilde de kaçtı ucu,hergün yürüdüğüm 4 km artı akşamları yapılan yarım saatlik egzersizlerde kurtaramaz beni! diyetimin 20 küsürüncügünüm ve ilk kez bu kadar kaçırdım... üzgünüm

kızlar kimse yok mu ya
kimse yazmaz oldu buraya
nazar mı değdi
Canim ben birkac gundur ugrayamiyorum. Uzgunum. yeni geldim zaten izmirden. Isler de cok yogun(( zaten rejim de yalan oldu.yediklerimi yazmaya yuzum yok. Annemin yemeklerine pasta boreklerine dayanamadim. Dayanmaya da calismadim acikcasi(((

Canim ben birkac gundur ugrayamiyorum. Uzgunum. yeni geldim zaten izmirden. Isler de cok yogun(( zaten rejim de yalan oldu.yediklerimi yazmaya yuzum yok. Annemin yemeklerine pasta boreklerine dayanamadim. Dayanmaya da calismadim acikcasi(((

Al benden de o kadar ya

Yarın tartılma günü bakalım inşallah almamışızdır yaa :26:

Son düzenleme:

evet cnm haklısın hep bisküviyle geçiştiriyorum ama sabah erkenden okula gidiyorum o yüzden 5 dk bile uyusam kar diye düşündüğümden bisküviyi çantama atıyorum okulda yiyorum, sanırım biraz da ğüşengeçim
ama akşamdan sandviç flan hazırlasam daha iyi olacak galiba
ayrıca bence yoğurdun zararı değil faydası olur...

sade türk kahvesi iç suyu da bak nası içersin

türk kahvesinin susatma gibi bir özelliği mi vardı yeni öğrendim
öğretmen olduğum için okulda türk kahvesi yaptırmak zor yani türk kahvesi yapacak bi yer yok o yüzden ben de hazır 2si bir arada neskafe götürüyorum yanımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…