- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
kızllarrrr üzülmek yok ama yaa yapmayın böyle bu hafta böyle olduysa haftaya daha dikkatli olursunuz..diyette en önemli şey neydi sabırrr...üzmeyin kendinizi alın yeşil çayınızı keyif yapınn
bencede yoksa 1 günde bukadar fark olması imkansız zaten :)) ama benimki doğruuuuuuuu ühühühühü( hayır anlamadım kaçamakta yapmadım bide üstüne sporada gittim, bu işte bi yanlışlık var ama daha çözemedim
kızlar bu arada geçen gün ahmet maranki yi dinledim yeşil çayın çok faydalı olduğunu söyledi. Bişey sorucam siz yeşil çayı poşet çay olarak mı alıyosunuz yoksa aktardan falan mı alıyosunuz ?
Kızlar bu arada geçen gün ahmet maranki yi dinledim yeşil çayın çok faydalı olduğunu söyledi. Bişey sorucam siz yeşil çayı poşet çay olarak mı alıyosunuz yoksa aktardan falan mı alıyosunuz ?
Kızlar bu arada geçen gün ahmet maranki yi dinledim yeşil çayın çok faydalı olduğunu söyledi. Bişey sorucam siz yeşil çayı poşet çay olarak mı alıyosunuz yoksa aktardan falan mı alıyosunuz ?
Selam kızlar.
Nasıl gidiyor mücadeleniz?
Benim yarıda kaldı maceram mecburen.
Kan değerlerim yine düşük çıktı takviye yapıyorum ilaçlarla.
Ayrıca pekmez yemeye başladım sabah akşam.
Sporla bölgesel incelmeye çalışacağım artık.
Bencede yoksa 1 günde bukadar fark olması imkansız zaten :)) ama benimki doğruuuuuuuu ühühühühü( hayır anlamadım kaçamakta yapmadım bide üstüne sporada gittim, bu işte bi yanlışlık var ama daha çözemedim
Ben yeşil çayı hele o poşet çayları mümkün değil içemiyorum , tadı iğrenç geliyor. O yüzden başka çayların içine karıştırıp öyle içiyorum aktardan aldığım yeşil çayı. 1 çk. felan atıyorum bir su bardağına başka çaylar da karışınca tadı anlaşılmıyor.
Geçmiş olsun.
Kan değerlerim düşük çıktı derken, kansız mı çıktın?
Ben de üşümeye başladım bugünlerde, ellerim ayaklarım buz gibi oluyor acaba ben de mi kansız kaldım
Diyet de yaptın mı peki ?
Direk sade sıcak su mu içtin peki ?
Maydonoz suyunu nasıl yapıyorsun?
Sağol canım.Evet kansız çıktım.Diyet yapanlarda da görülüyor baktırmanda fayda var.
Benim eskiden beri var dengesiz beslenmeden midir bilemiyorum.
denedın mı maydonoz suyunu merak etım
tmm ben 2 kg daha verdım benım az kaldıeskı kg me gelmeme cok şükür darısı herkesın basına:)
bu hafta bana o kadar uzun geldiki pazartesi de tatildi yani,bu hafta ne hikmetse ne saatler, ne de günler geçer oldu..
Bende tavuk dönerli salata yedimm pek beğenmedim..
merhaba kızlar.aranıza yeni katıldım.
24 yaşındayım 66 kiloyum.167 boyum var.2 yıllık evliyim.il gebeliğimi kalbinin atışlarının durması sebebiyle bebeğimi kaybettim.8 haftalıkken.
şimdi yeni bir başlangıç yapıyorum.evlendiğimde 56 kiloydum.ve o kiloma düşmeye çalışıyorum.dün akşam eşimle iddaya girdim eylül ayına kadar 10 kilo verirsem ne istersem yapacakmış.sınırsız bir alış veriş ve bir adet istediğim bilezigi bana alacak:)
dun akşam yemeginden itibaren başladım rejime.dün akşam haslanmış patatesi salçayala azcık kavurdum yanındada bol yeşillikli bir salata yedim.bugun sabah kahvaltım sadece grisiniydi.öğlende 1 kase k flaks yedim.akşama gittiğimde de sporumu yapacagım ya yürüyüşe cıkacagım yada mekik çekecegim.bu günlerimi sizlere paylaşmak istedim sizleri görünce.
Tebrikler
Maydonoz suyu ile mi verdin?
Pump It Up gerçekten çok terleten bir egzersiz, dans eder gibi kolay hareketleri var fakat cidden kalori yaktırdığını hissedebiliyorsunuz. İnternetten de araştırdığım kadarıyla saatte yaklaşık 500 kalori yaktırıyormuş. Ben yaparken eğleniyorum hiç sıkıcı değil :) Callanetics de sıkılaşmayı sağlıyormuş ve bu sitedekiler de onaylıyor bunu. Spor Görsel Paylaşım bölümünde başlığı var bakabilirsiniz
Evet ben ikisini de buradan görüp başladım, buyrun başlıklarını da vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...r-yaparken-sikiliyorum-diyorsaniz-buraya.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?