60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızllarrrr üzülmek yok ama yaa yapmayın böyle bu hafta böyle olduysa haftaya daha dikkatli olursunuz..diyette en önemli şey neydi sabırrr...üzmeyin kendinizi alın yeşil çayınızı keyif yapınn

sabır sabır:))yeşil çay dedin bak gidip yapim bari:))

aynen öyle çikolata,hamur işi yemedim birde bend espor yaptım yani anlamadım cidden ,şok oldum ya ..

Kızlar bu arada geçen gün ahmet maranki yi dinledim yeşil çayın çok faydalı olduğunu söyledi. Bişey sorucam siz yeşil çayı poşet çay olarak mı alıyosunuz yoksa aktardan falan mı alıyosunuz ?

Selam kızlar.
Nasıl gidiyor mücadeleniz?
Benim yarıda kaldı maceram mecburen.
Kan değerlerim yine düşük çıktı takviye yapıyorum ilaçlarla.
Ayrıca pekmez yemeye başladım sabah akşam.
Sporla bölgesel incelmeye çalışacağım artık.

kızlar bu arada geçen gün ahmet maranki yi dinledim yeşil çayın çok faydalı olduğunu söyledi. Bişey sorucam siz yeşil çayı poşet çay olarak mı alıyosunuz yoksa aktardan falan mı alıyosunuz ?

canım ben çaykurun bergamut aromalı çayınıiçiyorum...ama poşetleri ii demiyorlar

Kızlar bu arada geçen gün ahmet maranki yi dinledim yeşil çayın çok faydalı olduğunu söyledi. Bişey sorucam siz yeşil çayı poşet çay olarak mı alıyosunuz yoksa aktardan falan mı alıyosunuz ?

canım ben poşet içiyorum normalde maydonozlu limonlu içiyodum markette bulamayınca yaseminli yeşil çay içtim hem sakinleştiriyo hemde zayıflatıyo azcık uyku getiriyo o ayrı tabi

Ben yeşil çayı hele o poşet çayları mümkün değil içemiyorum , tadı iğrenç geliyor. O yüzden başka çayların içine karıştırıp öyle içiyorum aktardan aldığım yeşil çayı. 1 çk. felan atıyorum bir su bardağına başka çaylar da karışınca tadı anlaşılmıyor.

Geçmiş olsun.
Kan değerlerim düşük çıktı derken, kansız mı çıktın?
Ben de üşümeye başladım bugünlerde, ellerim ayaklarım buz gibi oluyor acaba ben de mi kansız kaldım

Canım üzülme ve vazgeçme ...

Daha önce spora başlayan arkadaşlarda aynı konudan şikayetçiydi sanırım bir geçmişe doğru tarama yapsana açıklamaları vardır

Sağol canım.Evet kansız çıktım.Diyet yapanlarda da görülüyor baktırmanda fayda var.
Benim eskiden beri var dengesiz beslenmeden midir bilemiyorum.

Sağol canım.Evet kansız çıktım.Diyet yapanlarda da görülüyor baktırmanda fayda var.
Benim eskiden beri var dengesiz beslenmeden midir bilemiyorum.

Benim de arada çıkıyor kansızlık ilaç içiyorum geçiyor. Baktırmak lazım üşenmediğim bir zamanda baktırayım olmazsa.

denedın mı maydonoz suyunu merak etım

Yok denemedim canım. Şimdilik zayıflama çayımdan memnunum. Eğer kilo verişim durursa denerim.

arkadaşlar merhaba,

hem vize haftam hem de aysonu olduğu için iş yerinde falan çok yoğunum, bu nedenle topiğe gelemiyorum.
umarım herkesin keyifleri yerindedir, ben olabildigince dikkat etmeye çalışıyorum, geçen hafta artıdaydım, bu hafta gramlar gitti ama regl şişkinliği de bindi üstüme, yavaş olsun bizim olsun diyorum :)

geçen hafta : 67.2
bu hafta 66.7
giden 500 gr

herkesi şimdiden tebrik ediyorum :)

bu hafta bana o kadar uzun geldiki pazartesi de tatildi yani,bu hafta ne hikmetse ne saatler, ne de günler geçer oldu..

Bende tavuk dönerli salata yedimm pek beğenmedim..

Ya evet ya zaman da geçmiyor gerginlik yapıyor. havalarda bi ısınıyo bir bakıyorum yagmurlu bulutlu sonra baıyorum güneş açıyo. Vücutda uyumsaglayamadı tabi..

H.g Canım Aynen bende evlendiğimde 2 yıl önce 55 kiloydum şimdi iki haftalık dietle 64 oldum. Ne güzel seninki destekliyo benimki tamamen köstekliyo oda kilo aldı 10 kilo kadar ama gayet memnun. Bizde kilodan memnun olmayan bi ben varım yani...
Dün ne güzel tartılırım diye düşünmüştüm ama eve gittim bu hafta bana ikinci kere aynı şeyi yapıyor diette olduğumu yemeyeceğimi normal ses tonuyla anlatamadım bir türlü artık bağıra bağıra anlatıma geçtim. Ya hazır yiyecek alma bana eve getirme diyorum anlamıyor. Ben çok severmişim ciğköfte dürüm aldım al ye... Buranın bakalvası çok güzel geçiyodum aldım, döner çok güzel kokuyodu bunuda sana aldım... Hep yapıyor çıldırıyorum Suçlu ben oldum tabi bağırıyomuşum ona o beni düşünmüşmüş,uyum saglasaymışım yeseymişim onunla ne olurmuş..
Sinirlenincede işin kötüsü ne yediğimi bilmiyorum, gözüm karardı :44::44:Yani anlayacağınız dün akşam rejim, perhiz, diet miet bişi kalmadı. Yaptığım egzersizlerde boşa gitti. Bu hafta umarım kilo almamışımdır diyorum. Akşam bakıcam artık..

alışveriş merkzlerinde Çaykurun yeşil çayyazan teneke kutularından alıyorum, Kaynamış suyun içinde bir kaç dakka bekletip içiyorum gayet güzel tedıda daha önce poşetlerden denemiştim seğmedim pek acımsıydı sanki

Tebrikler
Maydonoz suyu ile mi verdin?

Maydonoz suyu kilo verdiriyo gerçekten bide iştah kapatıyor canım bişi yemek istemiyo sonrasında

kilo bildirimim artı 300gr.la: 60.0<<<< Geçen hafta ne güzel 59.7 olmuştum. tatile buluyorum suçu mecbur. haftaya düzelir inş.

Paylaşımın için teşekkürler Dün akşam baktım verdiğin linklerden Callanetics videosunuda indirdim. Sanırım başlayacağım bakalım sonuçlar güzel görsellerde umarım işe yarar bendedee Pump It Up sanırım youtubeden indireceğim.Baya hareketli ardada açıp dan etsem fena olmaz

Merhaba canlarim. Nasilsiniz?
Benim de 59.8
gecen hafta 59.9du
Ben zaten kilo vermeyi beklemiyordum ama yine de versem fena olmazdi:)

merhaba kızlarrr.bugunkü sabah kahvaltım 1 adet haşlanmış yumurta ,peynir ,süt ve ince kepekli ekmek yedim.
öğlende yeşil mercimek 2 yemek kaşığı.ince 1 dilim kepekli, ekmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…