60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta kimse verememiş belli sinir oldum bende

bir güzel menemen yedim hemde beyaz ekmekle sinir oluyorum sinir

Bugünkü menüm :

Sabah - (200 gr.verdiğimi görünce ) 1 simit + 3 dilim domates + 1 biber + 1 kk peynir + Çay

Öğlen - (Kendime geldim ) 1 kase mercimek çorba + 3 ızgara köfte + salata

Ara - 2 günkurusu + 7 otlu çay

Akşam - Çorba + taze fasülye + cacık + 1 dilim doğal ekmek

Diyet adina guzel bir gun olacaga benziyor:)

Bosver canım sinir olma ya.. Gerci is isten gecmis:))
Tatlim maximaculpa ben ac geziyorum diyordu. Etkilendim. Ben sahsen hic ac gezmiyorum:) biraz ac gezmek lazim galiba:))

Sen veremedin diye sinirden yemişsin bende 200 gr.verdim diye havalara girip yedim noldu şimdi 200 gr.verdim verdiğimden daha fazla gr.a sahip simit yedim

1 simitten bişey olmaz canımm ,ben baya ekmeği yedim yani bakalım akşam eve gittiğimde kaç kilo çıkıcam merak ediyorum:)

Bosver canım sinir olma ya.. Gerci is isten gecmis:))
Tatlim maximaculpa ben ac geziyorum diyordu. Etkilendim. Ben sahsen hic ac gezmiyorum:) biraz ac gezmek lazim galiba:))

malesef geçti aman rahatım valla uzu zamandır yemiyordummhiç pişmanda deilim.:)sanırım belli bir dönemde erilmiyor;:)ben aç gezemem ki ama ara öğünleri hep atlıyorum yani:)

ohh afiyet olsunn

ara öğünleri bende atlıyorum hattahiç yemiyorum sabah öğlen akşam yiyorum sadece öyle olmazmı ki

Youtube'dan nasıl indiriyorsunuz videoları?

Al benden de o kadar:) kastikca daha cok yiyiyoruz ve bi kere isin ucunu kacirmayalim ardindan telafi edecegimize daha da cok yiyiyoruz nolcak bizim bu halimiz.

Yedikçe vücud daha çok yemeyi istiyor ondan yeniliyor.
Ama bu durumlarda düşük kalori şeylere kanalize olursak az zararla atlatırız...

malesef geçti aman rahatım valla uzu zamandır yemiyordummhiç pişmanda deilim.:)sanırım belli bir dönemde erilmiyor;:)ben aç gezemem ki ama ara öğünleri hep atlıyorum yani:)
Aman bosver o zaman canım. Arada kacamak olur:) ben hic ac gezmiyorum hep tokum galiba ondan veremiyom:)) ara ogunleri atlasam acikirim ama:) ama ara ogun sart diyor uzmanlar:)

Aman bosver o zaman canım. Arada kacamak olur:) ben hic ac gezmiyorum hep tokum galiba ondan veremiyom:)) ara ogunleri atlasam acikirim ama:) ama ara ogun sart diyor uzmanlar:)

kaçamaktan sayalım:)hehehe sürekli tıkınıyor musun kız yoksa:)uzmnlar herşeyi söylüyorlar anacım,ama aklıma gelmiyor acıkmıyorum ben yaaa..acıkırsam da elma veya galete ile geçiştiriyorumm:)

gulincm valla benim mideme bağlı ara öğünüm ama yemek lazım ömür türlü drek akşam yemeğine dalıyorsun yani

Yaaa surekli tikinmiyorum((
Aslinda ben cok cabuk doyuyorum ondan olabilir. Ama gozum doymuyo o ayri mesele
Benim kahvalti ara ogle yemegi falan super gidiyor ama eve geldikten sonra canim surekli biseyler yemek istiyor. Dikkat etmeye calisiyorum ama iste oldugu kadar:)

akşamları gözünün önüne getirme görmezden gel,bak ilk başlarda çok zorlanıyosun ama alışıyorsun bend eöyleydim allahım sürekli bişeler yemek istiyordum dün mesela abim çekirdek almış 1 tane bile çitlemedim koydum çekmeceye yani,herşey beyinde bitiyor ywmicem de:)

doğru söylüosun ara öğün azcıkta olsa yemek lazım bi ara beyaz leblebi yiyodum ben biraz yiyip arkasından su içince baya tıkıyo

ohh afiyet olsunn

ara öğünleri bende atlıyorum hattahiç yemiyorum sabah öğlen akşam yiyorum sadece öyle olmazmı ki

Ara öğün derken mesela 1 kuru kayısı, kuru erik arası 2 badem/ceviz olabilir. Al işte sana ara öğün :)
Ben o kadarını yapıyorum midemi kandırıyorum :) Zaten vücud rahatlıyor öyle.
Ara öğün illaki yapacam diye bişey yok bence. Ama acıkyorsanız da yapın yoksa ana öğünde saldırırsınız yiyeceklere...

öyle sürekli yiyince psikolojik olarak çok etkileniyorum sanki hep tıkınıyomuşum gibi geliyo bi ara kuru kayısıyı denemiştim ama tatlı şeyler kilo aldırır diye asıl kazıdıysam beynime o bile kalaori veriyomuş gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…