Merhaba canlarim. Nasilsiniz?
Benim de 59.8
gecen hafta 59.9du
Ben zaten kilo vermeyi beklemiyordum ama yine de versem fena olmazdi:)
geçen hafta : 64.6
bu hafta:64.7
gelen var giden yok
bu hafta kimse verememiş belli sinir oldum bende
bir güzel menemen yedim hemde beyaz ekmekle sinir oluyorum sinir
Al benden de o kadar:) kastikca daha cok yiyiyoruzÜzülme canım ya, verirsin.. İçini rahat tut kastıkça insanın daha çok yiyesi geliyor
alemsin canım ya... Cok guldum... Bisey olmaz bi simitten:)))Sen veremedin diye sinirden yemişsin bende 200 gr.verdim diye havalara girip yedim noldu şimdi 200 gr.verdim verdiğimden daha fazla gr.a sahip simit yedim
Diyet adina guzel bir gun olacaga benziyor:)Bugünkü menüm :
Sabah - (200 gr.verdiğimi görünce ) 1 simit + 3 dilim domates + 1 biber + 1 kk peynir + Çay
Öğlen - (Kendime geldim ) 1 kase mercimek çorba + 3 ızgara köfte + salata
Ara - 2 günkurusu + 7 otlu çay
Akşam - Çorba + taze fasülye + cacık + 1 dilim doğal ekmek
Bosver canım sinir olma ya.. Gerci is isten gecmis:))bu hafta kimse verememiş belli sinir oldum bende
Sen veremedin diye sinirden yemişsin bende 200 gr.verdim diye havalara girip yedim noldu şimdi 200 gr.verdim verdiğimden daha fazla gr.a sahip simit yedim
Bosver canım sinir olma ya.. Gerci is isten gecmis:))
Tatlim maximaculpa ben ac geziyorum diyordu. Etkilendim. Ben sahsen hic ac gezmiyorum:) biraz ac gezmek lazim galiba:))
bu hafta kimse verememiş belli sinir oldum bende
1 simitten bişey olmaz canımm ,ben baya ekmeği yedim yani bakalım akşam eve gittiğimde kaç kilo çıkıcam merak ediyorum:)
malesef geçti aman rahatım valla uzu zamandır yemiyordummhiç pişmanda deilim.:)sanırım belli bir dönemde erilmiyor;:)ben aç gezemem ki ama ara öğünleri hep atlıyorum yani:)
Paylaşımın için teşekkürlerDün akşam baktım verdiğin linklerden Callanetics videosunuda indirdim. Sanırım başlayacağım bakalım sonuçlar güzel görsellerde umarım işe yarar bendedee Pump It Up sanırım youtubeden indireceğim.Baya hareketli ardada açıp dan etsem fena olmaz
Al benden de o kadar:) kastikca daha cok yiyiyoruzve bi kere isin ucunu kacirmayalim ardindan telafi edecegimize daha da cok yiyiyoruz nolcak bizim bu halimiz.
Aman bosver o zaman canım. Arada kacamak olur:) ben hic ac gezmiyorum hep tokum galiba ondan veremiyom:)) ara ogunleri atlasam acikirim ama:) ama ara ogun sart diyor uzmanlar:)malesef geçti aman rahatım valla uzu zamandır yemiyordummhiç pişmanda deilim.:)sanırım belli bir dönemde erilmiyor;:)ben aç gezemem ki ama ara öğünleri hep atlıyorum yani:)
Aman bosver o zaman canım. Arada kacamak olur:) ben hic ac gezmiyorum hep tokum galiba ondan veremiyom:)) ara ogunleri atlasam acikirim ama:) ama ara ogun sart diyor uzmanlar:)
Yaaa surekli tikinmiyorumkaçamaktan sayalım:)hehehe sürekli tıkınıyor musun kız yoksa:)uzmnlar herşeyi söylüyorlar anacım,ama aklıma gelmiyor acıkmıyorum ben yaaa..acıkırsam da elma veya galete ile geçiştiriyorumm:)
gulincm valla benim mideme bağlı ara öğünüm ama yemek lazım ömür türlü drek akşam yemeğine dalıyorsun yani
Yaaa surekli tikinmiyorum((
Aslinda ben cok cabuk doyuyorum ondan olabilir. Ama gozum doymuyo o ayri mesele
Benim kahvalti ara ogle yemegi falan super gidiyor ama eve geldikten sonra canim surekli biseyler yemek istiyor. Dikkat etmeye calisiyorum ama iste oldugu kadar:)
kaçamaktan sayalım:)hehehe sürekli tıkınıyor musun kız yoksa:)uzmnlar herşeyi söylüyorlar anacım,ama aklıma gelmiyor acıkmıyorum ben yaaa..acıkırsam da elma veya galete ile geçiştiriyorumm:)
gulincm valla benim mideme bağlı ara öğünüm ama yemek lazım ömür türlü drek akşam yemeğine dalıyorsun yani
ohh afiyet olsunn
ara öğünleri bende atlıyorum hattahiç yemiyorum sabah öğlen akşam yiyorum sadece öyle olmazmı ki
Ara öğün derken mesela 1 kuru kayısı, kuru erik arası 2 badem/ceviz olabilir. Al işte sana ara öğün :)
Ben o kadarını yapıyorum midemi kandırıyorum :) Zaten vücud rahatlıyor öyle.
Ara öğün illaki yapacam diye bişey yok bence. Ama acıkyorsanız da yapın yoksa ana öğünde saldırırsınız yiyeceklere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?