60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta kimse verememiş belli sinir oldum bende

bir güzel menemen yedim hemde beyaz ekmekle sinir oluyorum sinir

Ayy canım beğendim kusura bakma Bende dün yaptım aynısını offf

Birde regl olucam, bi şişkinlik var zaten birde aşırı derecede bir çikolata isteği.. Dün yedim bugün yine yedim :26: Normalde bitter yiyorum daha iyi diye ama 2 gündür canım sütlü antep fıstıklı çekiyor offf offff nerelere gidim ya :26:

Al benden de o kadar:) kastikca daha cok yiyiyoruz ve bi kere isin ucunu kacirmayalim ardindan telafi edecegimize daha da cok yiyiyoruz nolcak bizim bu halimiz.

Ay canım hiç sorma yaa valla şu boğazımızı bi tutabilsek gerisi gelcekte :26: Ben birşey yemeye başlarsam durduramıyorum kendimi. Misal; cips, çikolata :26: Çikolatanın tableti bitene kadar yiyorum, cipsinde paketi bitene kadar.. Birde o anlık yedim bitti olsa neyse dicem, anacım ertesi gün daha çok canım çekiyor yaa :26:

Son düzenleme:

Daha iyi ya işte :) Sürekli tıkınıyosun ama kalorisi az oluyor :)
Tabi onları da taneyle yemeli. Kuruyemişleri avuç kadar yerseniz öğün yerine bile geçebilir.
O yüzden karatay diyeti felan bana ters geliyor.

slm hanımlar ben de kilo bildirimimi yapayım, okudanyeni geldim o yüzden geç bildiriyorum

başlangıç: 72

geçen hafta: 65,2

bugün: 64,7

giden: 500 gr

iyi mi kötü mü bilmiyorum ama çok aşırı dikkat edemiyorum yine de sevinmeliyim galiba :)
peki herkes ne durumda bu hafta ben nete yeni girdim şimdi okucam herkes ne kadar vermiş :)

Spor da yaptın mı peki ?

Spor da yaptın mı peki ?

yok cnm spor yapmadım ama okulum biraz uzakta otobüsle gidip geliyorum o sırada evden durağa duraktan okula derken biraz yürüyorum, gün boyu da öğretmen olduğum için ayaktayım bunun da etkisinin olduğunu düşünüyorum, inaşşal bu jızla devam eder.

kızlar ugün 3.günüm. dün size yazamadım ama süper bir diyet günü geçirdim.
dün sabah: biraz yufka ekmeği, beyaz peynir ve 4 zeytin yedim.
öğlen: taze fasülye ve cacık yedim
akşam: ızgara tavuklu salata yedim

bugüne gelince dünden kötü
sabah: yine aynı yufka ekmeği ve peynir, 4 zeytin
öğlen: çorba, şehriye pilavı.
ara: 10 tane fındık
akşam: çorba, bir adet kabak dolma, bir parça tavuk ve salata

öğlenki pilav olayları bozdu ama olsun yrn daha iyi olur. sabrımı yitirmicem, pes etmicem.

selam kızlar bugün yediklerimi yazayım önce
sabah susamsız 1 simit (evde kahvaltı yapamadım) ve küçük kutu süt
öğle 1 domates, çeyrek dilim ekmek, yarım köfte
yarım saat sonra da 1 elma
okuldan çıkınca saat 4 gibi ayran ve 1adet ıspanaklı gözleme yedim aslında onu da yemeyecektim ama eşim yiyince dayanamadım yedim akşam sporu daha uzun tutacağım bu yüzden anca öyle rahatlatırım bu vicdanı

cnm ben çok sağlıksız buldum beslenmeni ama
öğlen yemeği yememişsin resmen
yarım köfte ne demek alay eder gibi

aslında hergün daha fazla yiyorum hatta çok bile yiyorum ama bugün öğle canım hiç yemek istemedi, zaten okulda çim ekiyorduk bahçe düzenlemesi adına fırsatta olmadı yarım köftenin de hikayesi şöyle aslında porsiyon olarak köfte olamayacak kadar küçücük minnacık bir köfteydi ama normal ebatlarda yarım köfteye bile anca denk geldiği için öyle yazdım

kıslar merhabalarrr

bir kaç gündür giremiodum tansiyonum bi inio bi çıkıo kan şekeri yerlerde çok berbattımmm. bu içtiğim maydonozlar tansiyonumu düşürdü sonunda sanırım

kiloma gelince tabiki 2 gündür bozdum diyeti kendime geliim die yemediğim tatlı vs kalmadı.. giden sadece 600 gr 63le başladım geçen hafta sabah 62.400 düm . neyse allahtan almamışım bari 2 gündür yediğim tatlılardan sonra..çok üsgünüm yaaa sadece 600 gr verebilmişimmmmmmmmm yarın kesinlikleeee spora başlıorum artıkkkk sporsuz gitmio bunlar

herkese ii akşamlar
benim iin berbat bi hafta idi. yediklerim bana 1.100 g. olarak geri döndü
bu hafta 5 gün tatil yapmaya karar verdik ve anneme gittik akrabalar gezi akşam yemekleri tatlılar derken bi baktım kaptırmış gidiyorum. ve hala toparlayamafım. ama yarından itibaren başlıyorum yeniden.

kilo bildirimim :
geçen hafta 64.700
bu hafta:65.800
kayıp: +1.100

çok üzgünüm

başlangıç:68

geçen hafta:67,20

bu hafta:66,50

giden :700 gr

kızlar nasıl oldu anlamadım fazla çıkmayı düşünürken 700 gr vermişim çok sevindim yaa hemen klio çizelgemi değiştiricem

günaydın kızlar
sabah kalkar kalkmaz saat 11 gibi 1 bardak su içtim activia yedim
kahvaltıyı saat 12 ye doğru yaptık 3 dilim kepek ekmeği, haşlanmış yumurta, şekersiz çay, yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 ince dilim hellim, 4 tane yeşil zeytin ve 1 tane yeşil biber yedim biraz çok gibi görünebilir ama öğle yemeğiyle birleşik gibi oldu hem kahvaltı önemli bir öğün dimi ama

Bosver canım sinir olma ya.. Gerci is isten gecmis:))
Tatlim maximaculpa ben ac geziyorum diyordu. Etkilendim. Ben sahsen hic ac gezmiyorum:) biraz ac gezmek lazim galiba:))

neyden etkilendin kız. açım valla. her an her şeyi yiyebilirim, kendimi zor tutuyorum. öğünlerin dışına çıkmamaya çalışıyorum. ama açıım aaaaaç salatalık falan yiyorum bastırmak için ama dişimin kovuğuna yetmiyo malesef bi de spor yapıyorum ya, o beni çok acıktırıyo.

canım makarna, pilav, börek, pastalar yemek istiyo kızlaar ama tutuyorum kendimi

yaz gelsin iyice sıcaklar bastırsın her öğünde cacık yerim artık. buz gibi bi cacık ne güzel olur

tabloyu eklicem kızlar birazdan. ydbuge senin bilgilerin yok, tabloda görmek istiyosan kendini yaşını boyunu, başlangıç ve hedef kilonu yaz canım. haftalık bildirimlerinle birlikte..

regl oldum kızlar çok şişkin hissediyorum kendimi

27 Nisan Haftasına Ait Kilo Çizelgesi

Uploaded with ImageShack.us

evet kızlar..bu haftanın azimlileri

1. alakayamaydonoz 1.7 farkla

2.merguana ve gülin89 0,7 farkla kapışmışlar

3.lequim ve zuzum 0,5 farkla, onlar da kapışmış

bizlere de nasip olur inşallah

Ya ben buraya takılmadığımdan beri kilo alıyorum başlangıç kilom olan 68 e ulaştım 66 dan aferin bana hayatımda çok iğrenç şeyler oldu istediğim üni için umutlarım yıkıldı geçen seneki sınavmdan da düşük aldım şimdi yazlık kıyafetlerimi denedm olmuyo yakışmıyo hiçbiri (

hemen acilen 63 e düşmeliyim Nescafe imiş şeker miş yine terk edilmeli dışarıdan dönermiş falan yenmemeli yağ sarkıyor yemin ederm

o yüzden 68 ile aranıza yeniden katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…