Youtube'dan nasıl indiriyorsunuz videoları?
internet download manager diye program kurulu pcde
Internet Download Manager (IDM) İndir - Tamindir İndiriliyor... - Tamindir indirip kuruyorsun sonra youtubeden yada istediğin başka siteden :13: istedegin videoları indiriyorsun
bu hafta kimse verememiş belli sinir oldum bende
bir güzel menemen yedim hemde beyaz ekmekle sinir oluyorum sinir
Al benden de o kadar:) kastikca daha cok yiyiyoruzve bi kere isin ucunu kacirmayalim ardindan telafi edecegimize daha da cok yiyiyoruz nolcak bizim bu halimiz.
öyle sürekli yiyince psikolojik olarak çok etkileniyorum sanki hep tıkınıyomuşum gibi geliyo bi ara kuru kayısıyı denemiştim ama tatlı şeyler kilo aldırır diye asıl kazıdıysam beynime o bile kalaori veriyomuş gibi geliyo bana
Youtube'dan nasıl indiriyorsunuz videoları?
internet download manager diye program kurulu pcde
Internet Download Manager (IDM) İndir - Tamindir İndiriliyor... - Tamindir indirip kuruyorsun sonra youtubeden yada istediğin başka siteden :13: istedegin videoları indiriyorsun
Çok teşekkür ederim Portakalcım çok makbule geçti. Eve gittiğimde mutlaka indirip bakıcam.
slm hanımlar ben de kilo bildirimimi yapayım, okudanyeni geldim o yüzden geç bildiriyorum
başlangıç: 72
geçen hafta: 65,2
bugün: 64,7
giden: 500 gr
iyi mi kötü mü bilmiyorum ama çok aşırı dikkat edemiyorum yine de sevinmeliyim galiba :)
peki herkes ne durumda bu hafta ben nete yeni girdim şimdi okucam herkes ne kadar vermiş :)
Spor da yaptın mı peki ?
selam kızlar bugün yediklerimi yazayım önce
sabah susamsız 1 simit (evde kahvaltı yapamadım) ve küçük kutu süt
öğle 1 domates, çeyrek dilim ekmek, yarım köfte
yarım saat sonra da 1 elma
okuldan çıkınca saat 4 gibi ayran ve 1adet ıspanaklı gözleme yedim aslında onu da yemeyecektim ama eşim yiyince dayanamadım yedim akşam sporu daha uzun tutacağım bu yüzden anca öyle rahatlatırım bu vicdanı
selam kızlar bugün yediklerimi yazayım önce
sabah susamsız 1 simit (evde kahvaltı yapamadım) ve küçük kutu süt
öğle 1 domates, çeyrek dilim ekmek, yarım köfte
yarım saat sonra da 1 elma
okuldan çıkınca saat 4 gibi ayran ve 1adet ıspanaklı gözleme yedim aslında onu da yemeyecektim ama eşim yiyince dayanamadım yedim akşam sporu daha uzun tutacağım bu yüzden anca öyle rahatlatırım bu vicdanı
cnm ben çok sağlıksız buldum beslenmeni ama
öğlen yemeği yememişsin resmen
yarım köfte ne demek alay eder gibi
Daha iyi ya işte :) Sürekli tıkınıyosun ama kalorisi az oluyor :)
Tabi onları da taneyle yemeli. Kuruyemişleri avuç kadar yerseniz öğün yerine bile geçebilir.
O yüzden karatay diyeti felan bana ters geliyor.
Çok teşekkür ederim Portakalcım çok makbule geçti. Eve gittiğimde mutlaka indirip bakıcam.
karaty diyetini bilmiyorum canım ama haklısın bi avuç yedikten bi anlamı yok kki 2-3 tane yemek yeterlidir sanırım
Bosver canım sinir olma ya.. Gerci is isten gecmis:))
Tatlim maximaculpa ben ac geziyorum diyordu. Etkilendim. Ben sahsen hic ac gezmiyorum:) biraz ac gezmek lazim galiba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?