60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm hemen yazıorum bilgilerimi..yaş 28 boy 160 bşlnç kilom 63 hedefim 50 şuan 62.400 kilom 600 gr verebilmişim ve bugün bende rengli oldum patlamak üzereyimmm şiştimde şiştim sanki yaaa

selam kızlar
2 haftadır giremedim ya sormayın taşındı yerleştim filan tabii daha internet almdık
kusura bakmayın kilo bildirimi de yaamadım
bana izin verin bir kaç hafta daha olurmu bu gruptan çıkmak istemiyorum
annemlere geldilçe yazarım tamammı
bayyyyyyyyyyy

İlk hafta ne güzel azimliydim 2 kilo gitmişti,ikinci haftada fen değildi 500 gram vermiştim.Ama bu hafta verdiğim 500 gramı geri almışım Tartı hep azlacak diye proglamlamışım kendimi sanırsam canım çok sıkıldı :44:10 kere tarıldım yani bu gün 64.500 .kesin yani neyse önümüzdeki haftalara bakıcaz artık

Son düzenleme:
Tebrik ederim. Ben gunde 1 kase felan yogurt yiyorum. O da her zaman degil bu siralar azalttim. Yeterlimidir acaba? Bir de bu kas yag oranimizi nerden ogrenebiliriz acaba?

kusura bakma mesjını gördüm ama cevap veremedim süt ürünlerini sormuşsun mümkün olduğu kadar yemeye çalış ben mesela sabahları peynir diğer öğünlerde yoğurt veya ayran yemeye çalışıyorum hatta ara öğünlerde de yiyorum üstelik pul biberleyip öyle yiyorum pul biberin metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olduğunu duymuştum.kas yağ ölçümünde diyetisyendeki makina ölçüyor.verilen kilonun ne olduğuda önemli . bence diyetisyen kontrolün de zayıflamak daha doğru hem insan kendisini diyetisyene karşı sorumlu hissediyor.hem de hata yapmıyor ben daha önce kendi kendime çok diyet yaptım ama her seferinde kat kat fazlasını aldım bu şekilde yavaş veriyorum ama doğruyu yaptığımı düşündüğüm için huzurluyum,

Kızlar aslında boğazımı tutsam neler yapacağım inanamazsınız da, şu boğazımı bir türlü tutamıyorum ya, yiyorum

ay cnm eline sağlık inşallah haftaya daha yüksek verilen kilolarla da kapışırız ama ben galiba biraz verince şımarıp bugün bi güzel annemle içli köfte yapıp yedik, inşallah haftaya kadar daha fazla kilo veririz.

Selam kızlar

Bugünkü menüm

Sabah - 2 dilim ekmek domates biber salatalık peynir
Öğlen - Taze fasülye 1 dilim ekmek
Akşam - Balık salata

oooh afiyet olsun yarasınnn

teşekkür ederim artık bende kilo çizelgesindeyimm oleeyyy :119::119::119: emeğine sağlık canım allah hepimizi hedefimize ulaştırsın inşalllaaahhhhh

gel kuzum gel aramıza burda hırslanıp verirsin

bu arada bugün kilo vermenin sevinciyle patlamış mısır ve cips yedim ben suçluyum biliyorum :26:

Gruplar arasında bu grubu oldukça aktif ve başarılı buluyorum..
Ben de zamanında (yaklaşık3 yıl önce) bu grup sayesinde 12 kilo vermiştim,sonra buradan koptum ve 5 kg. geri aldım..
Kilom grubunuza uymamakla birlikte sizinle yol almak ve şu 5 kilodan kurtulmak istiyorum..
Umarım beni de sarıp sarmalarsınız...

Boy 1,64
Kilo:58,5

slm kızlar bugün de kahvaltıyı geç yaptım öğle yemeğiyle birleşti gene
dün akşam misafirim vardı ve diyetim biraz demeye dilim varmıyor baya bi yoldan çıktı ama bugün toparlayacağım inş.
kahvaltıda yediklerimi yazayım hemen 2 dilim kepek ekmeği, 1 adet haşlanmış yumurta, 5 adet yeşil zeytin,1 incecik dilim hellim ve kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
akşama da zeytinyağlı yeşil fasulye yemeği yapmayı düşünüyorum yanına da salata

selam bayanlar 1/2 litre suyumu içinceye kadar 5 dakikalığına uğradım hazır uğramışken bugünümü yazayım sabah 9 gibi kalktım kahvaltıdan önce sabah sporumu yaptım .sonra kahvaltı
- 2 küçük domates 1 küçük salatalık doğranmış pul biberli kekikli
-5-6 küçük doğranmış kekikli pulbiberi çörekotlu köy peyniri
-1 karabiberli haşlanmış yumurta
-4 küçük bardak şekersiz açık çay
-4 adet küçük yeşilzeytin
-1,5 dilim tam buğday ekmeği (dilim küçük olduğu için yoksa 1 dilim yiyorum)
yemekten yarım saat sonra 7 otlu çay içtim
şu anda da suyumu içtim gün boyunca ara ara su içerek 2 litreye tamamlarım herhalde arada 1 bardakta yeşilçay içerim akşam da içerim 2 bardak olur... planlarım böyle bir de çok işm var herhalde akşama kadar ayakta dolanıyor olcam akşamada ütü yaparım neyse kızlar işler beni bekliyor ban müsade size rast gelsin...

Artık ben de kilo vermek istiyorum.Yok dukan diyetiydi yok bilmem ne diyetiydi.Olmuyor olmuyor. 4 aydır hergün 1 saat spor yapıyorum haftasonu hariç.Ama verdiğim kilo sınırlı 4 kilo verdim Şimdi veremiyorum. Yardımcı olalım lütfen ben de o listede olmak istiyorum :)
Boy: 1.67 Kilo: 64,5 Yaş:28

cezama razıyım

dün kuzenimin d.günü vardı.oraya gttik.yarım dilim yaşpasta 4tane sarma.2kaşık arpa şehriye salatası veeee 1 koca bardak kola içtim.gece 12de eve geldik otobüste gelirken adamın biri soslu mısır yiyordu.canım çekti.bide gecenin yarısı soslu mısır yedim evde.

eşim de dikkat ediyor yeidklerine.o tam 7.5 kilo verdi yaaa offffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…