neyden etkilendin kız. açım valla. her an her şeyi yiyebilirim, kendimi zor tutuyorum. öğünlerin dışına çıkmamaya çalışıyorum. ama açıım aaaaaçsalatalık falan yiyorum bastırmak için ama dişimin kovuğuna yetmiyo malesef bi de spor yapıyorum ya, o beni çok acıktırıyo.
canım makarna, pilav, börek, pastalar yemek istiyo kızlaarama tutuyorum kendimi
yaz gelsin iyice sıcaklar bastırsın her öğünde cacık yerim artık. buz gibi bi cacık ne güzel olur
tabloyu eklicem kızlar birazdan. ydbuge senin bilgilerin yok, tabloda görmek istiyosan kendini yaşını boyunu, başlangıç ve hedef kilonu yaz canım. haftalık bildirimlerinle birlikte..
regl oldum kızlar çok şişkin hissediyorum kendimi
Tebrik ederim. Ben gunde 1 kase felan yogurt yiyorum. O da her zaman degil bu siralar azalttim. Yeterlimidir acaba? Bir de bu kas yag oranimizi nerden ogrenebiliriz acaba?
evet kızlar..bu haftanın azimlileri
1. alakayamaydonoz 1.7 farkla
2.merguana ve gülin89 0,7 farkla kapışmışlar
3.lequim ve zuzum 0,5 farkla, onlar da kapışmış
bizlere de nasip olur inşallah
ay cnm eline sağlık inşallah haftaya daha yüksek verilen kilolarla da kapışırız ama ben galiba biraz verince şımarıp bugün bi güzel annemle içli köfte yapıp yedik, inşallah haftaya kadar daha fazla kilo veririz.
evet kızlar..bu haftanın azimlileri
1. alakayamaydonoz 1.7 farkla
2.merguana ve gülin89 0,7 farkla kapışmışlar
3.lequim ve zuzum 0,5 farkla, onlar da kapışmış
bizlere de nasip olur inşallah
Ya ben buraya takılmadığımdan beri kilo alıyorum başlangıç kilom olan 68 e ulaştım 66 dan aferin bana hayatımda çok iğrenç şeyler oldu istediğim üni için umutlarım yıkıldı geçen seneki sınavmdan da düşük aldım şimdi yazlık kıyafetlerimi denedm olmuyo yakışmıyo hiçbiri(
hemen acilen 63 e düşmeliyimNescafe imiş şeker miş yine terk edilmeli dışarıdan dönermiş falan yenmemeli yağ sarkıyor yemin ederm
o yüzden 68 ile aranıza yeniden katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?