60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Maxima canim ellerine saglik cizelge super ve bayaa gaza getiriyor. Bakalim cumaya neler olacak?
Ben bugun gayet iyi gittim dun aksam kacirdiklarimi telafi ettim:)

Hosgeldin canım aramiza. Bende kk ile 12 kilo verip 5 kilosunu geri almistim ve yaklasik 3 sene onceydi:) tesadufun bu kadari:)) 67den 55e dustum uzun sure de korudum ama simdi 60 civariyim bu kez 52ye dusmeyi hedefliyorum

slm kızlar günaydıııın netim olmadıgı için uzzzzuuuuun zamandır yoktum geldim şimdi 62.700 ile baslayıp 60 a düşmüstüm 2 haftadır diyeti bozdugum halde hala 60 kilodayım ama hergün yazıcam artık düzenli kaçamak filan da yok
sabah biraz beyaz biraz kasar peynir 2 zeytin bir dilim bugday ekmegi
ara için elma koycaktım cantama unutmusum artık okulda bişiyler atıstırırım
var mı yeni formül şunu yaptım zayıfladım su suna iyi filan aramıza yeni katılanlara da hosgeldiniz diyim

merhaba;

ufak bir boğaz ağrısından sonra yeniden aranızdayım. bahar çarptı sanırım beni:) neyse ki şimdi daha iyiyim. bu hafta kilo veremedim, tabi o kadar kaçamak yaparsam veremeyeceğim aşikar bundan sonra her gün menümü yazmaya gayret edeceğim. bir de spor şart bakalım spor da yapmak istiyorum. bu arada özellikle göbek sorunu yaşayanlar, sizler neler yapıyorsunuz iu sıralar öncelikle göbeğimi eritmem şart. yardım edin bu arkadaşınıza

selam kızlar nasılsınızz

ben haftasonu kaçamak yapmadım çok şükür

dün tartıldım 59,9 gr çok sevindirik oldum ama haftasonu spor yapamdımmm sabah tartldm 60,3 gr çıktım..ha gayret 59 u gördüm artık yavaşta olsa artık 59 inerim rahatlıkla

siz neler yaptınız umarım kaçamaksız haftasonu geçirirsiniz

Ben de bu haftasonundan korkmuştum , şehir dışına çıktığım için. Bir de kebap yemek zorunda kaldım. Kebapların kalorisi çok fazla :26:
Neyseki yine de gezince bol bol ve pazar günü dikkat edince kilo almadığımı gördüm bu sabah tartıda. Ama dün yolculuktan geldim ve spor yaptım akşam yorgun yorgun
Haftasonları ben diğer günlerden daha çok kilo verirdim ama kilo almadığıma şükrettim neyseki...

Güzelce çizelgenizi hazırlamışsınız ama benim kilom 55,6. Ben 60'larla başlamıştım diyete ama hızlı kilo verince.. Bu çizelgeye dahil olabilir miyim acaba ?

nasıl kilo verdiğini merak ettim, analtırsan çok sevinirim.

göbek göbek göbek allah ne verdiyse göbek de toplanmıs otobüste yer verirler hamileyim diye popo kol bcak yoktur bende arkadan gören ayyy ne zayıfsın der önümü gören bin pişman 100 kere içime celer nefesimi tutup kuvvetli şekilde bırakırım unutmazsam tabiii
bernaaaaaaaaaaaaaaaaa nbr

nasıl kilo verdiğini merak ettim, analtırsan çok sevinirim.

Beni çizelgeye eklerseniz anlatırım dermişim :)
Gerçi herkes o çizelgede 60 ve 59 'lara inmiş görünüyor.

Ben şuanda kalori sayımı ile zayıflamaya çalışıyorum. Ama başta çok kalori sayımı yapmadım. Öncelikle zaafım olan çikolatayı bıraktım. Akşam yemelerini bıraktım. (pasta, tatlı tarzı şeyler yiyordum)
Ama aniden bıçak kesiği gibi oldu. Çünkü başka türlü bırakamazdım. Zaten ilk hafta 3 kilom gitti. Sonra uzun bir süre duraklama oldu , 3 hafta felan çok az verdim. O sıralarda da şu ender saraçın tarif ettiği 8-10 damla limon suyu + 1 tk. bal 1 bardak ılık suyu sabahları aç karnına içtim. İlk haftalarda bir de sürekli tam mekik çekiyordum karnım epey toparlandı önceki haline göre ama göbeğim fırladı diye bıraktım. Leslie ile yürüyüşe başladım. Metabolizmam hızlansın diye limonlu suyu bıraktım. Sirkeli ballı suyu içmeye başladım sabah akşam.
Derken tekrar kilo vermeye başladım. Öyle öyle verdim işte.
Mutlaka zor şartlar altında olsa dahi minimum 20 dk.lık egzersizimi yapıyorum.
Ben kaçamak çok aşırı yapmıyorum. Mutlaka onu başka bir öğünde veya sporla hemen telafi ediyorum. Çünkü zamanım az kilo vermek için...
Memlekete gidince kaçamak yaparım diye vermem gerekiyor şimdiden kiloları..

bu ballı sirkeli su nedir? faydası var mı hakkaten sonuçta içinde bal var başka deneyen var mı grupta?

bir de ne ölçüde bal, sirke karıştırılıyor yazar mısınız?

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Herkeze bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum.

Hafta sonu kaçamak yapmadım

Bugün

Sabah : 1 küçük ev poğaçası + 1 bardak çay

Ara : 7 otlu çay

Öğlen : Tarhana + meyve + salata + kavurma varmış bir iki çatal alırım.

Akşam : Kabak yemeği (çintme)+ salata + yoğurt

Bu arada çayı şekersiz içmeye alıştım artık

kızlar merhabalar,

2 haftadır diyet yapmıyorum ve tatlıların binbir çeşidini yedim ve yine eski yeme şeklime geri döndüm. 2 haftadır, bi kayınvalidemler bi tatile gidelim derken benim diyet uçtu gitti.
tekrar da dönemiyorum bi türlü. 70 kilo çıktım kayınvalidemlerde ve umarım bozuktur dedim o eski püskü tartı çünkü 66 idim kayınvalidemlere giderken geçen perşembe.. ömrümde görmedim o kadar kiloyu.
tekrar geri dönemeyecek kadar da kötüyüm, uykusuzluk ve yorgunluktan sinüzitim azdı :2:ve dilimde damağımda yaralar çıktı. daha evime gidemedim bile antalya'dan uçakla direk işe geldim.:2::2::2::2:

çok çok morale, desteğe ihtiyacım var. tekrar zayıf olmak istiyorum.:2::2::2:

Yaaa canım insan haber verir hakkında kayıp ilanı verdim merak ettim seni
Ohh gezmişsin yemişsin afiyet olsun ama ne yapıyoruz silkelenip kendimize geliyoruz hadi bakalım bugün ısınma turları yarın full gaz diyete devam

bu ballı sirkeli su nedir? faydası var mı hakkaten sonuçta içinde bal var başka deneyen var mı grupta?

bir de ne ölçüde bal, sirke karıştırılıyor yazar mısınız?

Herkes farklı karıştırabiliyor ama bence ideali, 1çk. bal veya yarım tk. bal ve 1 tk. sirkeyi ılık (sıcağa yakın) 1 su bardağına koy ve iç. Sabahları aç karnına ve akşam yemekten 1-2 saat sonra içiyorum.
İçindeki bal, sirkenin mideye dokunmaması için konuluyor. O kadar da sorun değil bence kalorisi.

Moralini bozma sakın. Hemen acil eylem planı yap. Egzersizlerini artır. Yemelerini kıs yine. Biraz da vücudunda ödem vardır yolculuktu , hava değişimiydi oluyor öyle. Günde 1 kilo fazla çıktığımız zamanlar olabiliyor sonra geri gidiyor.

Canim nerlerdesin sen ya? Ben de bu madam nerde diyordum? megerse bizim hatun o sirada tatlilari borekleri goturuyormus:)
Canim benim oncelikle su stresinden vazgec bakalim. bi rahatla derin bi nefes al. Sonra git kendi tartinda tartil! 70 kilo olmana zaten imkan yok! Kilo mu almissin? Hic merak etme birkac gunde vereceksin. bi anda alinan kilolar bi anda verilir sen hic merak etme! Ve hemen bugunden itibaren kaldigin yerden devam ediyorsun!
Valla tatlim bende senin gibiydim annemlerin yanina bi gittim sanki kitliktan cikmisim gibi doyurmaya calisiyorlar beni. Kiramiyorsun da
Neyse ben kilo aldim tabi! Ama dun bi silkelendim kendime geldim! Aninda dikkat etmeye basladim. Senden de ayni performansi bekliyorum
Canim bi daha tatil yapcam diye o kadar yorma kendini. Ve homini girtlak da yapma. Ben gecen sene antalyaya tatile gittigimde 57 gidip 55 donmustum. Ornek alalim lutfen

merhaba kk'nın çıtır hatunları nasılsınız bugün ?

ben bu sabah nesfitimi yedim bi kase 1 bardak şekersiz çayımıda içtim bu arada artık ip atlamaya başladım baya yoruyo ama alışırım sanırım zamanla

Olacagiz olacagiz hepimiz citir olacagiz:))) tabisi de zamanla alisirsin canım! Bende ip atlamak istiyorum ama? Sen nerde ip atliyorsun seker?

Bugün bomba gibiyiz

Şu nesfit olayına hiç sıcak bakamadım bir türlü...
Sıkılınca mı yiyorsunuz yoksa zayıflamaya yardımcı oluyor mu ?
Zararlı diye duydum bu türlü ürünler için.

morel bozmak yokkkkk bakimmburada hepimizde oluyor böyle şeyler ama pes etmiyoruz ,sen şimdi yarın birgün diyete başla,koşu yap emin ol veririsin ki kendi tartında tartl şekerimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…