- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Bugün bomba gibiyiz
Şu nesfit olayına hiç sıcak bakamadım bir türlü...
Sıkılınca mı yiyorsunuz yoksa zayıflamaya yardımcı oluyor mu ?
Zararlı diye duydum bu türlü ürünler için.
Olacagiz olacagiz hepimiz citir olacagiz:))) tabisi de zamanla alisirsin canım! Bende ip atlamak istiyorum ama? Sen nerde ip atliyorsun seker?
ben hiç yiyemiyorummm nesfit,
Yaaa canım insan haber verir hakkında kayıp ilanı verdim merak ettim seni
Ohh gezmişsin yemişsin afiyet olsun ama ne yapıyoruz silkelenip kendimize geliyoruz hadi bakalım bugün ısınma turları yarın full gaz diyete devam
Canim nerlerdesin sen ya? Ben de bu madam nerde diyordum? megerse bizim hatun o sirada tatlilari borekleri goturuyormus:)
Canim benim oncelikle su stresinden vazgec bakalim. bi rahatla derin bi nefes al. Sonra git kendi tartinda tartil! 70 kilo olmana zaten imkan yok! Kilo mu almissin? Hic merak etme birkac gunde vereceksin. bi anda alinan kilolar bi anda verilir sen hic merak etme! Ve hemen bugunden itibaren kaldigin yerden devam ediyorsun!
Valla tatlim bende senin gibiydim annemlerin yanina bi gittim sanki kitliktan cikmisim gibi doyurmaya calisiyorlar beni. Kiramiyorsun da
Neyse ben kilo aldim tabi! Ama dun bi silkelendim kendime geldim! Aninda dikkat etmeye basladim. Senden de ayni performansi bekliyorum
Canim bi daha tatil yapcam diye o kadar yorma kendini. Ve homini girtlak da yapma. Ben gecen sene antalyaya tatile gittigimde 57 gidip 55 donmustum. Ornek alalim lutfen
Ben denemeye niyet bile etmedim. Arkadaş da boşver hiç deneme dedi öyle kaldı.
Hiç olmadı klasik bir kahvaltı yapıyorum haftaiçleri; kepekli ekmek + yağsız peynir tamamdır :)
Olacagiz olacagiz hepimiz citir olacagiz:))) tabisi de zamanla alisirsin canım! Bende ip atlamak istiyorum ama? Sen nerde ip atliyorsun seker?
Bugün bomba gibiyiz
Şu nesfit olayına hiç sıcak bakamadım bir türlü...
Sıkılınca mı yiyorsunuz yoksa zayıflamaya yardımcı oluyor mu ?
Zararlı diye duydum bu türlü ürünler için.
Kızlar ben çok kötüyüm ya elim kolum kalkmıyor boğazlarım ağrıyor hasizleştimmm
Kızlar nerdesiniz yaaa hepiniz zayıflayıp 50-59 Kilo Aralığına mı kaçtınız beni bırakıp
yok kız burdayızzayıflasam bile bu konuda topik topik gezemem
bu sıralar durgun niyeyse. madamtusot tatil psikolojisini atlatamadı herhalde uğramaz oldu
gülgülmez de artık napıyosa bilemicem
merguana arada yazıyo allahtan.
neyse en kısa sürede şenlenir umuyorum.
ben yine 1 saat 5 km yürüdüm. dün 59 u gördüm kızlaaaaarama komşu bzi yemeğe çağırdı her şey mahvoldu. sabah yine 60 tım. bugün eşim nöbetçi, ben de 2 günlük detoks uygulucam madamtusotun verdiği.
bakalım nolacak
Yoklama yapıyorum kızlar nerdesiniz ?
madamtusot
excity
leguim
berry31
merguana
maximaculpa ve december90 biraz önce buradaydınız sanırım
geçmiş olsun december'cım. Hemen ıhlamur limon iç. çok iyi geliyor.
ne kadar zamandır yokmuşum ya..
Bi ara çok umutsuzluğa kapıldım, utancımdan geri gelemedim, bi de kendimde eski gücü bulamadım ama artık burdayım tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Uyguladın mı şekercim 2 günlük detoksu?
Ben de tam uyguluyordum üstüne tavuklu pilavları yedim ve gümmmm olmadı taabi ki
Anlat hele uyguladıysan devam edicem ben de?
Tatil psikolojisini vallahi atlatamadım doğru diyorsun, o tatilden döndüm sonra 9 saatlik antalya tatili çıktı arabayla gittik tabi mahvoldum.
Geldim geldimmmm. Bu cuma millet ne yaptı acaba? Kimler kilo verdi?
lequim ne oldu?
Haftalık birincilerimiz olsa keşke.
Hu huuuuuuuuuu?
Geçmiş olsun canım. Bence hemen bi c vitamini ve b12 vitamini içeren bişeyler ye. Kivi c vitamini için iyi. Ben de yarından itibaren yiyeceğim. Market alışveirşi yapmamm lazım bugün evde ne var ne yok unuttum.
ne kadar zamandır yokmuşum ya..
bi ara çok umutsuzluğa kapıldım, utancımdan geri gelemedim, bi de kendimde eski gücü bulamadım ama artık burdayım tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
uyguladın mı şekercim 2 günlük detoksu?
ben de tam uyguluyordum üstüne tavuklu pilavları yedim ve gümmmm olmadı taabi ki
anlat hele uyguladıysan devam edicem ben de?
tatil psikolojisini vallahi atlatamadım doğru diyorsun, o tatilden döndüm sonra 9 saatlik antalya tatili çıktı arabayla gittik tabi mahvoldum.
geldim geldimmmm. bu cuma millet ne yaptı acaba? kimler kilo verdi?
lequim ne oldu?
haftalık birincilerimiz olsa keşke.
hu huuuuuuuuuu?
geçmiş olsun canım. bence hemen bi c vitamini ve b12 vitamini içeren bişeyler ye. kivi c vitamini için iyi. ben de yarından itibaren yiyeceğim. market alışveirşi yapmamm lazım bugün evde ne var ne yok unuttum.
geçmiş olsun canım :2:
saol canım
esenrüzgar çizelgeyi kilo bildirimini maxi arkadaşım yapıyor özelden mesaj at istersen görmemiş olabilir yazını
Benim geçen haftaki kilo bildirgelerim bunlar. Beni de çizelgeye ekler misin madam?
* 20/04 – Cuma – 57.4
* 27/04 – Cuma – 55.6
Kızlar,
sabah 5.30da 1 dilim beyaz ekmek,
1 br. şekersiz çay,
1 kase turunç reçelini hüplettim,
1-2 dilim beyaz peynir,
2-3 siyah zeytin yedim sanırım.
saat 8de uçakta 1 br. su,
1 br. 2 şekerli çay,
saat 9.30a doğru da uçakta verilen sandiviçi yedim: taş gibi bir sandviç ekmeği içine kaşar eritip ısıtıp vermişler ama buz gibiydi resmen taştı, açlıktan yedim.
sonra 1 br. su,
2 br.şekersiz çay.
öğlen:
2 adet kıymalı, pirinçli dolma,
1 kase limonlu, sirkeli salata,
1 küçük light yoğurt,
2 adet çilek attım ağzıma, kalanını ara öğünde yerim diye yanıma aldım.
sigara böreği ve mercimek çorbası da vardı ama almadım.
öğleden sonra 1 br. şekersiz çay ve 1 br. su içtim.
toplamda 3 br. su anca oldu
en önemli şey benim için yediklerimi buraya yazmakmış, yazmadıkça dikkat de etmiyorum, önemsemiorum ve herşeyi götürüyorum.
yazdıkça da görüyorum suyu eksik etmişim mesela v.s v.s
inşallah bu ay benim ayım oldun, gitsin şu kilolar...........
kızlar merhabalar,
2 haftadır diyet yapmıyorum ve tatlıların binbir çeşidini yedim ve yine eski yeme şeklime geri döndüm. 2 haftadır, bi kayınvalidemler bi tatile gidelim derken benim diyet uçtu gitti.
tekrar da dönemiyorum bi türlü. 70 kilo çıktım kayınvalidemlerde ve umarım bozuktur dedim o eski püskü tartı çünkü 66 idim kayınvalidemlere giderken geçen perşembe..ömrümde görmedim o kadar kiloyu.
tekrar geri dönemeyecek kadar da kötüyüm, uykusuzluk ve yorgunluktan sinüzitim azdı :2:ve dilimde damağımda yaralar çıktı. daha evime gidemedim bile antalya'dan uçakla direk işe geldim.:2::2::2::2:
çok çok morale, desteğe ihtiyacım var. tekrar zayıf olmak istiyorum.:2::2::2:
maximaculpa beni de ekler misin çizelgeye. Son iki haftanın verdim.
20.04.2012 – Cuma – 57.4
27.04.2012 - Cuma - 55.6
Kızlar,
sabah 5.30da 1 dilim beyaz ekmek,
1 br. şekersiz çay,
1 kase turunç reçelini hüplettim,
1-2 dilim beyaz peynir,
2-3 siyah zeytin yedim sanırım.
saat 8de uçakta 1 br. su,
1 br. 2 şekerli çay,
saat 9.30a doğru da uçakta verilen sandiviçi yedim: taş gibi bir sandviç ekmeği içine kaşar eritip ısıtıp vermişler ama buz gibiydi resmen taştı, açlıktan yedim.
sonra 1 br. su,
2 br.şekersiz çay.
öğlen:
2 adet kıymalı, pirinçli dolma,
1 kase limonlu, sirkeli salata,
1 küçük light yoğurt,
2 adet çilek attım ağzıma, kalanını ara öğünde yerim diye yanıma aldım.
sigara böreği ve mercimek çorbası da vardı ama almadım.
öğleden sonra 1 br. şekersiz çay ve 1 br. su içtim.
toplamda 3 br. su anca oldu
en önemli şey benim için yediklerimi buraya yazmakmış, yazmadıkça dikkat de etmiyorum, önemsemiorum ve herşeyi götürüyorum.
yazdıkça da görüyorum suyu eksik etmişim mesela v.s v.s
inşallah bu ay benim ayım oldun, gitsin şu kilolar...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?