60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dönemedim eski yazılara, bir anda kayboldum cidden. yemeklerin arasında buldum kendimi

ay kızlar harikasınız,
sağolun canlarım benim. vallahi moral oldunuz.
İYİ Kİ VARSINIZ YA VALLAHİ AĞLIYCAM ŞİMDİ

evim evim güzel evim ya, güzel İstanbul'um.
gezicem diye hasta oldum geldim. bi de kilo aldım. sağlıklı yiyeceğim bundan böyle, tatlı yok, şeker yok, ekmek pilav yooooooooooooook. inşallah da hayatımdan çıkıp gitsinler artık. hepimizin hayatından gitsinleeerrrr
spor işi biraz zor, hele bi yorgunluğu atlatayım ama harika bi video buldum kızlar izleyin:
Fitness - 10 Minute ab workout - YouTube
Laura London abone olun ve tüm hareketleri yapın. burda yapılanın 2,3 katını yapacağız biz.
hadi bakalım ohhh misss, sizi seviyoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet ben de bu sabah 65.9 dum 65i görmek çok güzel darısı diğer 5 kiloma
kızlar ayrıca bu aralar buğday kepeği kullanıyorum bağırsaklara iyi geliyor hem tok tutuyor hemde çalıştırıyor

Son düzenleme:
Ben denemeye niyet bile etmedim. Arkadaş da boşver hiç deneme dedi öyle kaldı.
Hiç olmadı klasik bir kahvaltı yapıyorum haftaiçleri; kepekli ekmek + yağsız peynir tamamdır :)

mrb..benimde aranıza katılmam lazım artık sanırım:))ben kendimi hala 60kilo sanırken bi gün bi baktım 64 olmuşum..hayatımın hiçbi döneminde yememe içmeme dikkat etmeyen ben,tartıda o rakamı gördüğüm andan itibaren dikkat etmeye başladım..zaten anlıyodum kilo aldığımı göbek çıkmaya başlamıştı,kıyafetlerime rahat giremez olmuştum..4haftadır KENDİ ÇAPIMDA diyet yapıyorum:)..şuan 61,5 kiloyum 2,5kilo vermişim..benim için fena değil:)boy 1.75 bu arada...hedefim geçen yaz ki kilom yani 59-58 ..inşallahh

Olacagiz olacagiz hepimiz citir olacagiz:))) tabisi de zamanla alisirsin canım! Bende ip atlamak istiyorum ama? Sen nerde ip atliyorsun seker?

evdeeeee misafir odamız baya büyük orda atlıorum canım diğer odalar küçük olduğundan oraya buraya çarpıyo yakında evden atılcaz dio annem başıma gelip gelip amaan napayım koca kız sokaktamı atlıyım

Bugün bomba gibiyiz

Şu nesfit olayına hiç sıcak bakamadım bir türlü...
Sıkılınca mı yiyorsunuz yoksa zayıflamaya yardımcı oluyor mu ?
Zararlı diye duydum bu türlü ürünler için.

ben hergün yemiyorum canm,sabahları vaktim olmadığından ya 2 kepek ekmeğinin arasına kaşar yada beyaz peynirle sandiviç yapıorum ya da işyerime süt ve nesfit aldım sandiviç hazırlayamadığım günlerde poğaça yemektense nesfit yiyorum bende

Kızlar ben çok kötüyüm ya elim kolum kalkmıyor boğazlarım ağrıyor hasizleştimmm

Kızlar nerdesiniz yaaa hepiniz zayıflayıp 50-59 Kilo Aralığına mı kaçtınız beni bırakıp

ne kadar zamandır yokmuşum ya..
bi ara çok umutsuzluğa kapıldım, utancımdan geri gelemedim, bi de kendimde eski gücü bulamadım ama artık burdayım tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

uyguladın mı şekercim 2 günlük detoksu?
ben de tam uyguluyordum üstüne tavuklu pilavları yedim ve gümmmm olmadı taabi ki
anlat hele uyguladıysan devam edicem ben de?
tatil psikolojisini vallahi atlatamadım doğru diyorsun, o tatilden döndüm sonra 9 saatlik antalya tatili çıktı arabayla gittik tabi mahvoldum.

Yoklama yapıyorum kızlar nerdesiniz ?

madamtusot
excity
leguim
berry31
merguana
maximaculpa ve december90 biraz önce buradaydınız sanırım

geldim geldimmmm. bu cuma millet ne yaptı acaba? kimler kilo verdi?
lequim ne oldu?
haftalık birincilerimiz olsa keşke.
hu huuuuuuuuuu?

Kızlar ben çok kötüyüm ya elim kolum kalkmıyor boğazlarım ağrıyor hasizleştimmm

geçmiş olsun canım. bence hemen bi c vitamini ve b12 vitamini içeren bişeyler ye. kivi c vitamini için iyi. ben de yarından itibaren yiyeceğim. market alışveirşi yapmamm lazım bugün evde ne var ne yok unuttum.

geçmiş olsun december'cım. Hemen ıhlamur limon iç. çok iyi geliyor.

saol canım işyerinde poşet nane limon vardı ondan içicem yaptım şimdi,hiç sevmiyorum ama

saol canım yeşil elmam var onu yicem saat 4 gibi ,yedikleriminden tat almaz oldum.

kızlar yarın yiğeime doğum günü yapıcaz güzel tariflerinizden versenize değişik şöyle kurabiye,kek,salata tartzı

Benim geçen haftaki kilo bildirgelerim bunlar. Beni de çizelgeye ekler misin madam?
* 20/04 – Cuma – 57.4
* 27/04 – Cuma – 55.6

Kızlar,

sabah 5.30da 1 dilim beyaz ekmek,
1 br. şekersiz çay,
1 kase turunç reçelini hüplettim,
1-2 dilim beyaz peynir,
2-3 siyah zeytin yedim sanırım.

saat 8de uçakta 1 br. su,
1 br. 2 şekerli çay,

saat 9.30a doğru da uçakta verilen sandiviçi yedim: taş gibi bir sandviç ekmeği içine kaşar eritip ısıtıp vermişler ama buz gibiydi resmen taştı, açlıktan yedim.

sonra 1 br. su,
2 br.şekersiz çay.

öğlen:
2 adet kıymalı, pirinçli dolma,
1 kase limonlu, sirkeli salata,
1 küçük light yoğurt,
2 adet çilek attım ağzıma, kalanını ara öğünde yerim diye yanıma aldım.

sigara böreği ve mercimek çorbası da vardı ama almadım.

öğleden sonra 1 br. şekersiz çay ve 1 br. su içtim.
toplamda 3 br. su anca oldu

en önemli şey benim için yediklerimi buraya yazmakmış, yazmadıkça dikkat de etmiyorum, önemsemiorum ve herşeyi götürüyorum.
yazdıkça da görüyorum suyu eksik etmişim mesela v.s v.s

inşallah bu ay benim ayım oldun, gitsin şu kilolar...........

Benim geçen haftaki kilo bildirgelerim bunlar. Beni de çizelgeye ekler misin madam?
* 20/04 – Cuma – 57.4
* 27/04 – Cuma – 55.6

ah canımmm ne güzel de vermişsin ama maximaculpa yapıyor bildirimleri...
ben kaçırdığım için sorayım dedim

ayaklarım şiş, pant. gene kapanmıyor.
uykum var. bana yolculuk yaramadı.
nazardan çatlayacağım

bende senin gibi yazarsam yediklerimden utanıp kısarım belki...

sabah:1 kase sütlü nesfit
1 çay br. şekersiz çay

öğlen: yeşil mercimek yemeği bir tabak,beyaz ekmek
1 çay br. şekersiz çay

bugün daha başka bişi yemedim de içmedim de bakalım öğleni bi eritelim de

vay vay vay kimler gelmiş aman da aman tatlıkolik mi olmuş bu kız
madamcım hoşgeldin ya hiç gelmicen sandık
olursun zayıf olursun, boğazından kısarsan yok öyle tatlı yemek artık yiceni yemişsin hevesini almışsındır herhalde

haftalık 3 kişiyi seçiyoruz zaten şekerim verilen kilolara göre ..

ben bile 59 ları gördüm kız

seni de görürüz artık, hemen başlıyosun az yemeye

maximaculpa beni de ekler misin çizelgeye. Son iki haftanın verdim.

20.04.2012 – Cuma – 57.4
27.04.2012 - Cuma - 55.6

eklerim şekerim boyunu, yaşını, başlangıç ve hedef kilonu yazmış mydın sen?

1 kase turunç reçeli mi
naptın sen ?
2 şekerli çay da içmişsin.
Olmadı. Bu şeker,reçel olaylarını sürekli yapmıyorsan mesele yok da alışkanlık haline getirme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…