60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIBRIS TATLISI
Malzemeler
• 3 adet yumurta
• yarım su bardağı şeker
• yarım su bardağı sıvı yağ
• 1 su bardağı galete unu
• 1 su bardağı kırılmış ceviz
• 1 su bardağı hindistan cevizi
• bir paket kabartma tozu
Kreması için
• 1 litre süt
• 1 su bardağı nişasta
• Yarım su bardağı şeker
• 1 paket vanilya
• 1 paket krem şanti
Şerbeti için
• 2 su bardağı su
• 1.5 su bardağı şeker
• 1 paket vanilya
Hazırlanışı
Öncelikle şerbeti yapın, çünkü kekin üzerine şerbet soğuk dökülecek. Bir tencereye suyu ve şekeri dökün, kaynamaya başladıktan sonra altını kısıp 15-20 dakika daha kaynatın. Şerbet hazır olunca altını kapatın ve vanilyayı ekleyip soğuması için bekletin.

Keki için yumurtaları ve şekeri iyice çırpın, diğer malzemeleride ekleyip karıştırın. Yağlanmış bir tepsiye (ben kare borcam kullandım) dökün.
170 derece fırında 30 dakika pişirin. Fırından çıkar çıkmaz soğuk şerbeti üzerine dökün, soğuması için bekletin.

Kreması için krem şanti hariç diğer malzemeleri bir tencerede muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Altını kapatın, toz krem şantiyi ekleyin ve blendırla 5 dakika çırpın.

Soğumuş şerbetli kekin üzerine bu kremsi muhallebiyi dökün. Üzerine bolca hindistan cevizi (ben ceviz serptim)serpin. Buzdolabında 2-3 saat bekletip servis yapın.

PAMUK POĞAÇA
Malzemeler
1 su bardağı sıvıyağ
4 yemek kaşığı şeker
4 çay kaşığı tuz
1 adet yaş maya
1 su bardak ılık su
1 su bardak ılık süt
1 yumurta sarısı
aldığı kadar un
Hazırlanışı:
Mayayı su ve sütle beraber eritin.Diğer malzemeleride koyup yumuşak bir hamur yapın.İç malzemeyi koyup üzerine yumurta sarısı sürün ve bir saat dinlendirin.Piştikten sonra üzerine su serpin ve bezle örtün.

Patates Köftesi
MALZEMELER :
* 6 orta büyüklükte patates
* 4 yumurta(2 tanesi köfte hamuruna,2 tanesi köfteyi kızartırken kullanılır.)
* 5 kibrit kutusu kadar beyaz peynir(150 gr)
* Yarım demet maydanoz
* 2 – 3 çorba kaşığı un
* Tuz ve karabiber
* Kızartmak için bir su bardağı zeytinyağ veya ayçiçek yağı

1— Patatesler haşlanıp rendelenir.
2— Soğuyunca 2 yumurta,tuz,karabiber konup yoğrulur.
3— Yumurta büyüklüğünde parçalara ayrılıp,avuç içinde kayık gibi açılır,içine peynir maydanoz karışımı konup kapatılır.Hafifçe sıkılıp şekil düzeltilir.
4— Önce una,sonra çatalla çarpılmış yumurtaya batmlıp kızgın yağda pembe kızartılır.
5— Fazla yağını alması için delikli kepçe ile kağıt üzerine çıkarılır.
NOT :
1— Peynir yerine kıymalı iç de konabilir(Kıyma, soğan,maydanoz,tuz,karabiber karışımı.)
2— iç koymadan şekil verilip,un ve yumurtaya batırılıp kızartılırsa «Patates Kroket» olur. (Galeta unu kullanılabilir.)

Canım facebook 'ta eyvah misafir geldi diye bir sayfa var orada harika tarifler var ben bunları denedim çok güzel oldu.

1 kase turunç reçeli mi
naptın sen ?
2 şekerli çay da içmişsin.
Olmadı. Bu şeker,reçel olaylarını sürekli yapmıyorsan mesele yok da alışkanlık haline getirme bence.

bu 2 haftadır böyle ne yazık ki. reçel ve tatlı zaafım ne yazık ki had safhada.:18: bıraktım ama... ben bunların üstüne çayı hep 2 şekerli içerdim. her öğün de tatlı yerdim. ne diyosunnnnnn

1 kase dediysem, kasenin dibine azıcık koymuş k.validem. 3 tane turunç dibinde de su işte 1 dilim beyaz ekmekle ne kadar yersen yani. ama bana kalsa koca kavanozu yerdim
hatta eve de aldım, hepsini yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu arada bugün daha 4 br. suyum daha yeni oluyor. 2 haftalık diyetsiz günden sonra bu bile mucize...
ara:
1 br. yeşil çay,
1 kuru kayısı,
5 adet çilek yedim

ama halsizim, hastayım:2: ve karnım yavaştan acıkıyor, doymadım, gözlerim de böyle kapandı kapanacak.

ben hiç yiyemiyorummm nesfit
Sevmedin mi yoksa doyurmuyor diye mi yemiyorsun canım?

Nesfiti cok severim ozellikle meyveli olanini ama bende yemiyorum cunku hic doyurmuyor:) onun yerine sabahlari 1 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 4-5 zeytini tercih ediyorum.
Ama benim de aklima girmeye basladi su nesfit acaba bende yemeye baslasam mi? Sadece alsam yemegi yerine? Aslinda super olur! Gayet hafif olur!
Bu arada kizlar kilolarimiz yakin rekabete girelim de gaza gelelim yahu!

ahhh kıyamam sanaaaa boşverrr arada olur öyle şeyler bozma moralini yine toparlarsın kendini bi süre sonra tatlısızlığa alışırsın cnm benim

kızlar ne zamandır giremedim geçen hafta 63 çıktım cumanın ertesi cumartesi cozuttum pazartesi 64 çıktım 1 günde 1 kilo yuh dedim hafta boyunca suçluluk ve diyet arasında gittim geldim berbattı...
Bu cuma utancımdan kilomu yazamadım bakmadımda cumartesi pazar amasra gezisindeyim yedim de yedim tartıya çıkamadım bugün moralim çok bozuk dengem bozuldu ne oldu anlamadım

yaa arkadaşlar yazdıklarınıza bakarsak ben resmen hıç bişiy yemıyorum ya yazık banagerçi gereyın den az yemek de kg vermeye engelmış ben bıraz daha yemek yemeye gıdıyorum onumu yesem bunumu bugun ne yesem:)kendımı haftanın açı ılan edıyorum hahahaha:)

ya ben kardeşımden bişiy duydum 1 lt suya 2 tatlı kasıgı karbonat atıp içiyolarmıs dedı zayıflatıyomus arkadaşi öyle zayıflamıs olabılıtesı varmı duydunuzmu böyle bişiy

ahhh kıyamam sanaaaa boşverrr arada olur öyle şeyler bozma moralini yine toparlarsın kendini bi süre sonra tatlısızlığa alışırsın cnm benim

evet ne güzel alışmıştım artık tatsızlığa... bağımlılık yapıyor resmen ne kadar kötü... şimdi canım resmen turunç reçeli çekiyor. böyle saçma bişey işte benimki de offffffffff.
neyse bu krizleri atlatınca geçecek inşallah.:18:

berrycimmmm sen de mi yeni geldin. ben de senin gibi tatil ve yemek dünyasından bugün döndüm. yarın gene tatil gerçi ama ne yapmalı bilmiyorum. 1.5 ay uğraş. 2 günde hepsini al
seni ve iradeni tekrar görmek istiyorum hadi bakalım.

ya ben kardeşımden bişiy duydum 1 lt suya 2 tatlı kasıgı karbonat atıp içiyolarmıs dedı zayıflatıyomus arkadaşi öyle zayıflamıs olabılıtesı varmı duydunuzmu böyle bişiy

he var ya olmam mı midenin ahını vahına karıştırdığın için bişeycikler yiyemiyosun ve zayıflıyosun ama sonra o mide ne oluyo onu ne sen sor ne ben söyleyeyim

belim ağrıyor bu hafta ipimi atlayamadım hastalanıcağım için bu bikaç kilo fazla sanki yemektenmiş gibi gözüme batıyor 3 saatte bir azar azar bişeyler yerseniz metabolizma hızlanır daha çabuk yağ yakarsınız diye bişey okudum 3 saatte bir salata yoğurt grisini falan yiyicen vücudun sürekli hareket halinde olacakmış bakalım doğru mu ?:44::44::44:

ya bugune kadar hep kocamın benden aldıklarına üzüldum mesela özgürlük:/şimdi bi düşündüm de verdikleri daha çokmuş beeeeeeeeee 2 yılda 12 kg ne bonkör kocam var yaf

Selam kızlar.
Kaçamaklar sonlanmıyor hele hafta sonlarında
Tatlı tuzlu, abur cubur atıştırdım bu aralar.
Su içmekte unuttuklarım arasında.
Bugün silkinip başlama tekrardan.

ya bugune kadar hep kocamın benden aldıklarına üzülüp durdum mesela özgürlük/şimdi bi düsündüm verdıkleri daha faylaymış yaff 2 yılda 12 kg ne bonkör kocam var

kızlar az önce 1 avuç leblebi yedim ve 2 br. su ile bugün 6 br. su anca içebildim. evde de 4 br.içsem 10 anca olur bugün. olsun , başlangıç gayet iyi... akşam bakalım ne yapacağım.:18:

Senin şekerin aniden inip mi çıkıyor acaba?
Ben de bir ara çikolataya dadandığımda öyle oluyordum.
Aniden şeker yükseliyor sonra tekrar acıkıyorum gibi oluyor. Tekrar şeker düşüyor sanırım.
Şu şeker olayını bence sıfıra yakın indir bence. Belli bir süre en azından.

ben yarım mekik çekiyorum canım.kilo olarak farketmedi ama toparlandı biraz.1 kilo vermiş olmamam ragmen dışardan bakanlar zayıflanmışsın diyor.yarım mekik iyidir.rahat çekilir.tavsiye ederim

canım hoşgeldin bozuktur o tartı boşver

kızlar kalori hesabı fln yapıyosnuz ya ben düşünüyorum da hiçbişey yemiyorum çok saglıksız besleniyorum.diyetisyenin verdiklerini yesem patlarım heralde.bana önerisi olan varmı??
bu kadar az yiyosun nasıl kilo alıyosun derseniz her akşam 1 paket çekirdek yerdim.gece acıkınca hiç sıkılmadan çorba içerdim 2-3 kase.makarna yapar yerdim gece

ondan kilo aldım.

yaa makarna deme bana 2 aydır makarna surmedım agzıma emzırıyorum bıde valla bıyerım şişecek nasıl yıyesım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…