saol canım işyerinde poşet nane limon vardı ondan içicem yaptım şimdi,hiç sevmiyorum ama
saol canım yeşil elmam var onu yicem saat 4 gibi ,yedikleriminden tat almaz oldum.
kızlar yarın yiğeime doğum günü yapıcaz güzel tariflerinizden versenize değişik şöyle kurabiye,kek,salata tartzı
eklerim şekerim boyunu, yaşını, başlangıç ve hedef kilonu yazmış mydın sen?
1 kase turunç reçeli mi
naptın sen ?
2 şekerli çay da içmişsin.
Olmadı. Bu şeker,reçel olaylarını sürekli yapmıyorsan mesele yok da alışkanlık haline getirme bence.
Sevmedin mi yoksa doyurmuyor diye mi yemiyorsun canım?ben hiç yiyemiyorummm nesfit
bu 2 haftadır böyle ne yazık ki. reçel ve tatlı zaafım ne yazık ki had safhada.:18: bıraktım ama... ben bunların üstüne çayı hep 2 şekerli içerdim. her öğün de tatlı yerdim. ne diyosunnnnnn
1 kase dediysem, kasenin dibine azıcık koymuş k.validem. 3 tane turunç dibinde de su işte1 dilim beyaz ekmekle ne kadar yersen yani. ama bana kalsa koca kavanozu yerdim
hatta eve de aldım, hepsini yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada bugün daha 4 br. suyum daha yeni oluyor. 2 haftalık diyetsiz günden sonra bu bile mucize...
ara:
1 br. yeşil çay,
1 kuru kayısı,
5 adet çilek yedim
ama halsizim, hastayım:2: ve karnım yavaştan acıkıyor, doymadım, gözlerim de böyle kapandı kapanacak.
ahhh kıyamam sanaaaaboşverrr arada olur öyle şeyler bozma moralini yine toparlarsın kendini bi süre sonra tatlısızlığa alışırsın cnm benim
kızlar ne zamandır giremedim geçen hafta 63 çıktım cumanın ertesi cumartesi cozuttum pazartesi 64 çıktım 1 günde 1 kilo yuh dedim hafta boyunca suçluluk ve diyet arasında gittim geldim berbattı...
Bu cuma utancımdan kilomu yazamadım bakmadımda cumartesi pazar amasra gezisindeyim yedim de yedim tartıya çıkamadım bugün moralim çok bozuk dengem bozuldu ne oldu anlamadım
ya ben kardeşımden bişiy duydum 1 lt suya 2 tatlı kasıgı karbonat atıp içiyolarmıs dedı zayıflatıyomus arkadaşi öyle zayıflamıs olabılıtesı varmı duydunuzmu böyle bişiy
yaa arkadaşlar yazdıklarınıza bakarsak ben resmen hıç bişiy yemıyorum ya yazık banagerçi gereyın den az yemek de kg vermeye engelmış ben bıraz daha yemek yemeye gıdıyorum onumu yesem bunumu bugun ne yesem:)kendımı haftanın açı ılan edıyorum hahahaha:)
bu 2 haftadır böyle ne yazık ki. reçel ve tatlı zaafım ne yazık ki had safhada.:18: bıraktım ama... ben bunların üstüne çayı hep 2 şekerli içerdim. her öğün de tatlı yerdim. ne diyosunnnnnn
1 kase dediysem, kasenin dibine azıcık koymuş k.validem. 3 tane turunç dibinde de su işte1 dilim beyaz ekmekle ne kadar yersen yani. ama bana kalsa koca kavanozu yerdim
hatta eve de aldım, hepsini yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada bugün daha 4 br. suyum daha yeni oluyor. 2 haftalık diyetsiz günden sonra bu bile mucize...
ara:
1 br. yeşil çay,
1 kuru kayısı,
5 adet çilek yedim
ama halsizim, hastayım:2: ve karnım yavaştan acıkıyor, doymadım, gözlerim de böyle kapandı kapanacak.
merhaba;
ufak bir boğaz ağrısından sonra yeniden aranızdayım. bahar çarptı sanırım beni:) neyse ki şimdi daha iyiyim. bu hafta kilo veremedim, tabi o kadar kaçamak yaparsam veremeyeceğim aşikarbundan sonra her gün menümü yazmaya gayret edeceğim. bir de spor şart bakalım spor da yapmak istiyorum. bu arada özellikle göbek sorunu yaşayanlar, sizler neler yapıyorsunuz iu sıralar öncelikle göbeğimi eritmem şart. yardım edin bu arkadaşınıza
kızlar merhabalar,
2 haftadır diyet yapmıyorum ve tatlıların binbir çeşidini yedim ve yine eski yeme şeklime geri döndüm. 2 haftadır, bi kayınvalidemler bi tatile gidelim derken benim diyet uçtu gitti.
tekrar da dönemiyorum bi türlü. 70 kilo çıktım kayınvalidemlerde ve umarım bozuktur dedim o eski püskü tartı çünkü 66 idim kayınvalidemlere giderken geçen perşembe..ömrümde görmedim o kadar kiloyu.
tekrar geri dönemeyecek kadar da kötüyüm, uykusuzluk ve yorgunluktan sinüzitim azdı :2:ve dilimde damağımda yaralar çıktı. daha evime gidemedim bile antalya'dan uçakla direk işe geldim.:2::2::2::2:
çok çok morale, desteğe ihtiyacım var. tekrar zayıf olmak istiyorum.:2::2::2:
kızlar kalori hesabı fln yapıyosnuz ya ben düşünüyorum da hiçbişey yemiyorum çok saglıksız besleniyorum.diyetisyenin verdiklerini yesem patlarım heralde.bana önerisi olan varmı??
bu kadar az yiyosun nasıl kilo alıyosun derseniz her akşam 1 paket çekirdek yerdim.gece acıkınca hiç sıkılmadan çorba içerdim 2-3 kase.makarna yapar yerdim gece
ondan kilo aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?