derincim tebrik ederim alkisalkisalkis
babys hoş geldin a.s.
emoşum...tebrikler canımalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:kızlarr 62 kilo olmusummmmmmm
Canım çok teşekkürler liste için..bu programla ne kadar zamanda kaç kilo veriliyo en az?:kedi:
Akşam yemeğimide yazıyım bari laelaelaelaelae
yeşil salata
2 katı yumurta
bikaç tane kavurma (2 salamdı normalde ama ben dayanamadım eşimin kavurmadan bikaç çatal aldım:kedi:)
Bugünlük nu kadarcokacimcoook
LUNACIM merhaba canım:)umarım iyisindir...
bitanecim aynı etimek gibi..onun diyet formunda olanı;kızarmış ve kıtır kıtır..benden başka evde kepek ya da çvdar ekmeği yiyen olmadığı için,ben de bitiremediğim için bozuluyor bikaçgün içindebu etiform ekmekle buldum kolayını..bir ay dursa bişey olmuyo:)
etiform ürünlerinin yanında oluyor canım benim aldığım markette opuyorumnanaktan
eveeetttt...bu sabah tartıldım ve büyük bir hayretle 60.5 i gördüm:1shok::bbo:inansam mı bilmiyorum.fisfisfis1 temmuza kadar 59kg hayalim var ama ne bileyim tuhaf bir durum oldu.neyse.. memlekete dönünce yüzme kursuna katılacağım inş. haftada 3 gün aylık 35 lira!!! baya bir faydası olur diye düşünüyorum.54 kilo geliyorum az bekle :lepi:
söz dostluktan açılmışken çok sevdiğim bir hikayeyi paylaşmak istedim sizlerle:
ahmet amca köyde yaşayan,hali vakti yerinde,görmüş geçirmiş biridir..oğlu aliyi istanbula üniversite okumak için gönderir...ali,baba parasıyla okur ve köyüne döner..
babasığlum okul bitti,eee ne yaptın bakalım istanbulda?dost bulabildinmi?diye sorar oğluna...
aliooo bir sürü,der..
babasığlum arkadaş demedim,dost dedim deyince ali yine birsürü dostum var der...
allah allah der ahmet amca,oysa ben bu yaşıma geldim,sadece bir tane dostum oldu,ondan da tam emin değilim...
gel şu dostlarını bi test edelim diyen ahmet amca,bir koyunu kesip çuvala koyar ve oğluna verir:al bunu dostlarına götür,de ki:çok öfkeli bir anımda birini öldürdüm...bu çuvala koydum..al sakla bunu...
tamam,der ali ve çuvalı alıp dostlarının kapısını çalar tek tek...hikayeyi dinleyen herkes kapıyı yüzüne kapar,bazıları hikayeyi bile dinlemez kanlı çuvalı görünce..
ali süklüm püklüm eve döner,hiçbiri kabul etmedi der babasına...
ahmet amca:al bu çuvalı komşu köyde yaşayan,birtek dostuma götür ve hikayeyi anlat der..
ali çuvalı alıp hüseyin amcanın kapısına dayanır...ona babasının selamını iletir ve öfkeli bir anında babasının birini öldürdüğünü,ondan cesedi saklamasını istediğini anlatır...
hüseyin amca hiçbirşey söylemeden bahçede bir çukur açar ve kanlı çuvalı gömer ve üstüne de belli olmasın diye lahana eker...
ali köyüne dönüp olanları şaşkınlıkla babasına anlatır...ahmet amca:dur bakalım,daha dostluğundan tam emin değilim,iki adam bul,hüseyini dövsünler ve ona kendisini benim dövdürdüğümü söylesinler,der...
ali bunu da yapar...
sonra hüseyin amcayı ziyarete gider:ahmet amca duyum ki babam dövdürmüş sizi,oysa siz ne çok iyilikyapmıştınız ona,der...
hüseyin amca aliye dönüp:babana selam söyle...ona hüseyin amcam dediki de:dostumuz için,değil üç kuruşluk dayak için,ölsek bile EKTİĞİMİZ LAHANALARI SÖKMEYİZ!!!!!!!
ALLAH hepimize ektiği lahanaları sökmeyen dostlar nasip etsin canlarım....
yok canım hiçbir sorun yok..dün dahiliyeye gittim ve birsürü test yaptırdım..iki tüp kan aldırdım kontrol için..bütün değerlerim çok normal hatta olması gerekenden daha iyi çıkan değerlerim bile var..karaciğerim süpermiş..tansiyonum yerinde..kendimi aç da hissetmiyorum nedense..:ecrin_bebek:normalde karbonhidrat krizine girmem gerekirdi..acaba yememe hastalığına yakalanırmıyım ki:uhm: televizyonda izlemiştim genç bi kız yemiye yemiye yakalnmış bu hastalığa ve ölümden dönmüş..:1shok: ya dün akşam birkaç çatal kavurma yedim o kadar rahatsız oldumki nerdeyse çıkarıcaktım zor tuttum midemi..canım gerçekten yemek istemiyor..hatta o birkaç yaprak marulu ble zorla yedim dün öğlen..:1ninca:
slm kızlar bende 69 kiloyum artık banada yardımcı olurmusunus aranısa katılabilirmiyim?
kızlar bu sabah tartıldım 59 kiloyum...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlarr 62 kilo olmusummmmmmm
Günaydın kızlar,
penekli aplam dönmüşşş...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aplam bi daha bizi sensiz bırakma çok özledik seni...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bende sapancadan döndüm... Kilo almamışım çok şükür 59 kiloyum yine.. Adet dönemim yaklaşıyor.2 haftam kaldı 2 kilo vermem lazım.. Of of napacooook..
Neyse su anda 5i1 çayımdan içiyorum.
Sonra kepekli ekmekten tost yicem.. Öle işte herkese iyi günlerrr...opuyorumnanaktan
Saracım saol tatlım güzeldi valla, bi güzel yandım.kaydirigubbakcemile3
Ama bugün işe dönmek zor oldu kafamçokkarıştı
Derinim bu arada seni de çok çok tebrik ederim.. 50li kilolara düşmek harika bi duygu değil mi?.. Tebrikler canım..
Newlife canım dikkat et kendine..
slm kızlar günaydınnnn .yorucubi hafta sonu kaçamagı yşadıkküçük bi doğu turu kazasız belasız döndük çok şükür.eh bende kilo almadan çıkabildim ya çok mutluyum
.şmdi kahvaltımı edip birazdan ev toparlamaya başlıyorum malum temmuzda taşınma var balıkesire evde küçük ama yavaş yavaş başlamak lazım.nefret ediyorum şu taşınma işinden.burda buişi yapıcak profösyoneller olmadıgı için herşey bana bakıyo haliyle
kıslaaar nasılsınız hihoyyyt
ben kilo veremiyoruuummmm hala 63 hatta 63,2 mafoldumben
inceldim gibi geliyo ölçmedim kendimi ama kilo verişim durdu gibi :sinifsinif:
hoş bu ara yediklerime çok dikkat etmedim midemi yormayacak ve tansiyonumu oynatmayacak şeyler yemeye çalışıyorum.sıcak ve diyet birleşince benim bünye salakladı biraz galiba kafamçokkarıştı
bu arada hafta sonu nikah için kıyafetimi aldım sonundaaa zemuszemus
incecik gösteren bir siyah pantolon ama öyle böyle ince göstermedi :lepi: gezmediğim yer kalmadı denemediğim elbise kalmadı en sonunda pantolon aldım ama çok güzel oldu. üzerinede de factodan çok hoş şifon bi bistüyer aldım.içinede straplaz sütyen aldım sırt göbek komple açık kaydirigubbakcemile3 bugünde ayakkabımı alırsam tamam olcekkk :lepi:
kızlarr 62 kilo olmusummmmmmm
hoş bu ara yediklerime çok dikkat etmedim midemi yormayacak ve tansiyonumu oynatmayacak şeyler yemeye çalışıyorum.sıcak ve diyet birleşince benim bünye salakladı biraz galiba kafamçokkarıştı
incecik gösteren bir siyah pantolon ama öyle böyle ince göstermedi :lepi: gezmediğim yer kalmadı denemediğim elbise kalmadı en sonunda pantolon aldım ama çok güzel oldu. üzerinede de factodan çok hoş şifon bi bistüyer aldım.içinede straplaz sütyen aldım sırt göbek komple açık kaydirigubbakcemile3 bugünde ayakkabımı alırsam tamam olcekkk :lepi:
gunaydın kızlar nasılsınız,,,bı kaç kaşık Special K gevrek yedım lıght sütle,1 ınce dılım kepeklı ekmek bı haslanmıs yumurta yedım.....hoş hala kılooo veremedm aynı kılodayım :S
dün akşam regl oldum,ümidim reglden sora kılo vermıs olrk gormek kendımı.ama h sonu benı uzun zmndr goremeyn kuzenım meryem popon nere gıttı dedı,bırısı de popon yukarı kalkmıs dedı kaydirigubbakcemile3
16 aydır göremediğim 50'li sayıları bugün nihayet gördüm tartıda..zemuszemus59 olmuşum..:1shok:ben nasıl bırakırım bu diyeti şimdi:ecrin_bebek:
söz dostluktan açılmışken çok sevdiğim bir hikayeyi paylaşmak istedim sizlerle:
ahmet amca köyde yaşayan,hali vakti yerinde,görmüş geçirmiş biridir..oğlu aliyi istanbula üniversite okumak için gönderir...ali,baba parasıyla okur ve köyüne döner..
babasığlum okul bitti,eee ne yaptın bakalım istanbulda?dost bulabildinmi?diye sorar oğluna...
aliooo bir sürü,der..
babasığlum arkadaş demedim,dost dedim deyince ali yine birsürü dostum var der...
allah allah der ahmet amca,oysa ben bu yaşıma geldim,sadece bir tane dostum oldu,ondan da tam emin değilim...
gel şu dostlarını bi test edelim diyen ahmet amca,bir koyunu kesip çuvala koyar ve oğluna verir:al bunu dostlarına götür,de ki:çok öfkeli bir anımda birini öldürdüm...bu çuvala koydum..al sakla bunu...
tamam,der ali ve çuvalı alıp dostlarının kapısını çalar tek tek...hikayeyi dinleyen herkes kapıyı yüzüne kapar,bazıları hikayeyi bile dinlemez kanlı çuvalı görünce..
ali süklüm püklüm eve döner,hiçbiri kabul etmedi der babasına...
ahmet amca:al bu çuvalı komşu köyde yaşayan,birtek dostuma götür ve hikayeyi anlat der..
ali çuvalı alıp hüseyin amcanın kapısına dayanır...ona babasının selamını iletir ve öfkeli bir anında babasının birini öldürdüğünü,ondan cesedi saklamasını istediğini anlatır...
hüseyin amca hiçbirşey söylemeden bahçede bir çukur açar ve kanlı çuvalı gömer ve üstüne de belli olmasın diye lahana eker...
ali köyüne dönüp olanları şaşkınlıkla babasına anlatır...ahmet amca:dur bakalım,daha dostluğundan tam emin değilim,iki adam bul,hüseyini dövsünler ve ona kendisini benim dövdürdüğümü söylesinler,der...
ali bunu da yapar...
sonra hüseyin amcayı ziyarete gider:ahmet amca duyum ki babam dövdürmüş sizi,oysa siz ne çok iyilikyapmıştınız ona,der...
hüseyin amca aliye dönüp:babana selam söyle...ona hüseyin amcam dediki de:dostumuz için,değil üç kuruşluk dayak için,ölsek bile EKTİĞİMİZ LAHANALARI SÖKMEYİZ!!!!!!!
ALLAH hepimize ektiği lahanaları sökmeyen dostlar nasip etsin canlarım....
Saram hadi bakalım hayırşı olsun alabildiğine sevindim.. eminim ki daşşş gibin olcen.. Herkez hasetinden çatliicak.. O sana gıcık olanlar falan...zemuszemus
Kiloyu falan şimdilik bi süreliğine boşver zaten hayatım.. Önce sağlık..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?