yaa makarna deme bana 2 aydır makarna surmedım agzıma emzırıyorum bıde valla bıyerım şişecek nasıl yıyesım var
erken saatlerde ye canım o kdr canın çekiyorsa.az da olsa ye.yaglama haşladıktan sonra yoğurtlu ye.kaç kalori bilmiyorum ama ben yiyorum erken saatlerde.geç yemiyorum artık
yaa makarna deme bana 2 aydır makarna surmedım agzıma emzırıyorum bıde valla bıyerım şişecek nasıl yıyesım var
Canım ya sen emzirirken böyle sıkı diyet yapma !
Pirinç pilavıydı makarnaydı ona da sarma ama böyle aç kalma sakın.
Bak ben diyet yapmıyordum emziriyorum diye. Acaba azalır mı vitamini eksik mi kalır diye ama öyle herşeyi abur cubur yemiyordum sonradan dadandım abur cubura o ayrı konu..
Şimdi sıkı diyetle verdim hepsini...
Doğum öncesi kilomdan daha aşağıdayım ve evlendiğimdeki kiloma dönmek için çabalıyorum.
Tabi oturup çikolataları höplet demiyorum. Sütlü tatlı ye arada böyle makarna ye canın çektiyse yağlamadan yoğurtla. Hem süt yapar.
Dengeli beslen , meyve ye. Çocuğa direk geçiyor senin yediklerin haberin olsun.
Canım ya sen emzirirken böyle sıkı diyet yapma !
Pirinç pilavıydı makarnaydı ona da sarma ama böyle aç kalma sakın.
Bak ben diyet yapmıyordum emziriyorum diye. Acaba azalır mı vitamini eksik mi kalır diye ama öyle herşeyi abur cubur yemiyordum sonradan dadandım abur cubura o ayrı konu..
Şimdi sıkı diyetle verdim hepsini...
Doğum öncesi kilomdan daha aşağıdayım ve evlendiğimdeki kiloma dönmek için çabalıyorum.
Tabi oturup çikolataları höplet demiyorum. Sütlü tatlı ye arada böyle makarna ye canın çektiyse yağlamadan yoğurtla. Hem süt yapar.
Dengeli beslen , meyve ye. Çocuğa direk geçiyor senin yediklerin haberin olsun.
bebegım 14 aylık oldu sadece geceleri emıyo o yuzden ben yeni başladım 1 bucuk aydır felan yapıyorum
ya benim ne yedıgımı duysan aglarsın halime vah yazik bana bugun: sabah 1 dilim ekmek 1 salatalık 1 domates öylen bi kase çorba bi salatalık akşama da salata bi tabak pırasa 3lt su eşlıgınde yazık banaaaa be ben kendime çok üzülüyorum:))))))))
aslında yeter.normal bir yemek.ama aralarda biraz daha atıştır bence kuru incir yadaceviz fln.emiziriyosun ya
tamam kızım daha önemlı tabıkı onun için herseyı yaparımmmmm
Hosgeldin canım aramiza. Bende kk ile 12 kilo verip 5 kilosunu geri almistim ve yaklasik 3 sene onceydi:) tesadufun bu kadari:)) 67den 55e dustum uzun sure de korudum ama simdi 60 civariyimbu kez 52ye dusmeyi hedefliyorum
evet ben de bu sabah 65.9 dum 65i görmek çok güzel darısı diğer 5 kiloma
kızlar ayrıca bu aralar buğday kepeği kullanıyorum bağırsaklara iyi geliyor hem tok tutuyor hemde çalıştırıyor
Cuma gunleri wcye girip su falan icmeden ac karnina tartiliyoruz ve her cuma bildirim yapiyoruz. Tablomuzu maximaculpa hazirliyor. Saolsun cancazim:)Lütfen beni de kaydedin listenize..Tartılma ve bildirim gününüz var galiba..Bu gruba ait başka bilmem gereken kurallar varsa bana yazın lütfen..
Cuma gunleri wcye girip su falan icmeden ac karnina tartiliyoruz ve her cuma bildirim yapiyoruz. Tablomuzu maximaculpa hazirliyor. Saolsun cancazim:)
Bende de o zamanki azim yok keske olsaydi19 subat2009da baslamistim. Ve yaza bomba gibi girmistim. Hatta millet zayifsin demeye baslamisti bana cocukluk donemimle beraber kilolu olmamakla beraber ilk defa zayif olarak anilmistim ve bu hosuma gitmisti.(tabiki de zayif kategorisine girmiyordum ama yine de hosuma gidiyordu)
Barsaklarım çok ama çok tembel,bir de bu buğday kepeğini deneyeyim bari..Aktarlarda mı satılıyor acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?