60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa makarna deme bana 2 aydır makarna surmedım agzıma emzırıyorum bıde valla bıyerım şişecek nasıl yıyesım var

erken saatlerde ye canım o kdr canın çekiyorsa.az da olsa ye.yaglama haşladıktan sonra yoğurtlu ye.kaç kalori bilmiyorum ama ben yiyorum erken saatlerde.geç yemiyorum artık

erken saatlerde ye canım o kdr canın çekiyorsa.az da olsa ye.yaglama haşladıktan sonra yoğurtlu ye.kaç kalori bilmiyorum ama ben yiyorum erken saatlerde.geç yemiyorum artık

ya benim ne yedıgımı duysan aglarsın halime vah yazik bana bugun: sabah 1 dilim ekmek 1 salatalık 1 domates öylen bi kase çorba bi salatalık akşama da salata bi tabak pırasa 3lt su eşlıgınde yazık banaaaa be ben kendime çok üzülüyorum:))))))))

yaa makarna deme bana 2 aydır makarna surmedım agzıma emzırıyorum bıde valla bıyerım şişecek nasıl yıyesım var

Canım ya sen emzirirken böyle sıkı diyet yapma !
Pirinç pilavıydı makarnaydı ona da sarma ama böyle aç kalma sakın.
Bak ben diyet yapmıyordum emziriyorum diye. Acaba azalır mı vitamini eksik mi kalır diye ama öyle herşeyi abur cubur yemiyordum sonradan dadandım abur cubura o ayrı konu..
Şimdi sıkı diyetle verdim hepsini...
Doğum öncesi kilomdan daha aşağıdayım ve evlendiğimdeki kiloma dönmek için çabalıyorum.
Tabi oturup çikolataları höplet demiyorum. Sütlü tatlı ye arada böyle makarna ye canın çektiyse yağlamadan yoğurtla. Hem süt yapar.
Dengeli beslen , meyve ye. Çocuğa direk geçiyor senin yediklerin haberin olsun.

bebegım 14 aylık oldu sadece geceleri emıyo o yuzden ben yeni başladım 1 bucuk aydır felan yapıyorum

Ha unutmuşum. Kesinlikle bol bol su iç ! 3 litreye ulaşmaya çalış...
Bak benim alışkanlık oldu. 3 sene öncesinde günde 1 bardak suyu zor içerdim şimdi ortalama 2 litre içiyorum. Hatta geçiyor.

birde ben hamılelıgımde hiç kg almadım böbregımde taş vardı 7 aylıkken ben sadece4 kg almıstım bebegım gelışmedıgı ıçin 10 gun hastanede yattım ve gunde 10 serum taktılar çıktıgımda tam 15 kg almıstım o yuzden serum kgsı zor verılıyooo

bebegım 14 aylık oldu sadece geceleri emıyo o yuzden ben yeni başladım 1 bucuk aydır felan yapıyorum

Ya ben benimki 2 yaşına gelene kadar bişey yapamadım :)
şuanda 2 yaşını geçti hala emiyor :)
Dedim artık azalırsa azalsın sütüm nolacak.
Bence 2 yaşına kadar önemse emzirmeyi...
Yani aç kalma diyorum ben. Tabiki dikkat et yemene ama kendine eziyet etme.

vede bebegim sekız aylık erken dogdu sadece2 kg dogdu çok zor oldu 6 ay hıç uyumadım başını bekledım derken böyle kadım tombık olarak ((

aslında yeter.normal bir yemek.ama aralarda biraz daha atıştır bence kuru incir yadaceviz fln.emiziriyosun ya

Kızlar inanamıyorum Ben hayatmda bu rakamı daha önce bu kiloyu görmedm tartıda imkanlarım olsa her sabah koşuya çıkacağım da yalnız olmuyor

iğrenç bi his öğle yemekleri ara örünlerde diyet yemek tavsiyeleriniz var mı? öğle yemeği yemezsem akşam yiyorum ve sadece stresten zaten çok kötü bir haldeym

daha da umutsuz olacağım 60 olmam lazım acilen of of nasıl olacağım ?

sınav sonucu açıklandığından beri 65 den 69 a fırladım

Hosgeldin canım aramiza. Bende kk ile 12 kilo verip 5 kilosunu geri almistim ve yaklasik 3 sene onceydi:) tesadufun bu kadari:)) 67den 55e dustum uzun sure de korudum ama simdi 60 civariyim bu kez 52ye dusmeyi hedefliyorum

Kolay gelsin canım.Mutlaka yazışmışızdır o zamanda karşılıklı..O zaman müthiş bir konsantrasyon vardı bende,umarım burada da aynı isteği bulurum ve buluruz...

evet ben de bu sabah 65.9 dum 65i görmek çok güzel darısı diğer 5 kiloma
kızlar ayrıca bu aralar buğday kepeği kullanıyorum bağırsaklara iyi geliyor hem tok tutuyor hemde çalıştırıyor

Barsaklarım çok ama çok tembel,bir de bu buğday kepeğini deneyeyim bari..Aktarlarda mı satılıyor acaba????

Son düzenleme:
Lütfen beni de kaydedin listenize..Tartılma ve bildirim gününüz var galiba..Bu gruba ait başka bilmem gereken kurallar varsa bana yazın lütfen..

Lütfen beni de kaydedin listenize..Tartılma ve bildirim gününüz var galiba..Bu gruba ait başka bilmem gereken kurallar varsa bana yazın lütfen..
Cuma gunleri wcye girip su falan icmeden ac karnina tartiliyoruz ve her cuma bildirim yapiyoruz. Tablomuzu maximaculpa hazirliyor. Saolsun cancazim:)
Bende de o zamanki azim yok keske olsaydi 19 subat2009da baslamistim. Ve yaza bomba gibi girmistim. Hatta millet zayifsin demeye baslamisti bana cocukluk donemimle beraber kilolu olmamakla beraber ilk defa zayif olarak anilmistim ve bu hosuma gitmisti.(tabiki de zayif kategorisine girmiyordum ama yine de hosuma gidiyordu)

Barsaklarım çok ama çok tembel,bir de bu buğday kepeğini deneyeyim bari..Aktarlarda mı satılıyor acaba????[/QUOTE]

marketlerde satılıyordur bence komşum çatıya koymuştu güve girmesin diye ben girdim :) bol su da içmeyi ihmal etme olur inşallah ben kabızlıktan hemoroid oldum bu işe yaradı umarım sende faydasını görürsün

Tamam canım,cumaya ben de bildireyim ve artık ciddi ciddi şu kiloları vereyim...
Kendinle ilgili yazdıklarını okuyunca aynı ben dedim..Ben tartıda 51,9'u bile gördüm.Fakat etrafımdakiler bu kadar zayıflamanın bana yakışmadığını falan söylemeye başlamışlardı..Bayağı bir süre çok iyi gittim fakat bu kışın tamamını deprosyanda geçirdim,yataktan çıkamaz hale geldim.58 kiloya kadar çıktım bu yüzden...Şimdi şükür çok iyiyim ve kararlıyım en azından 4-5 kilo kesin vermeye çalışıcam....

Barsaklarım çok ama çok tembel,bir de bu buğday kepeğini deneyeyim bari..Aktarlarda mı satılıyor acaba????

marketlerde satılıyordur bence komşum çatıya koymuştu güve girmesin diye ben girdim :) bol su da içmeyi ihmal etme olur inşallah ben kabızlıktan hemoroid oldum bu işe yaradı umarım sende faydasını görürsün[/QUOTE]

Çocukluğumdan beri bu illetle uğraşıyorum.Bir bakayım marketlere o zaman...

slm hatunlar

bi kaç gündür yazamadım çünkü yazmaya yüzüm yoktu
pazar günü doğum günümdü o günü anlatmama bile gerek yok pastalar yemekler derken
işin ucu iyice kaçtı, dün de reglim başladı dün neler yemedim ki
sanki midemin içinde bir kurt var yedikçe öğüttü
bu gidişle cumaya artı kiloyla gircem galiba:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…