60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya tatilde kimseler olmuyo burda ben de
tatil günlerinde daha çok girebiliyorum

umarım yine konsantre olurum
sabah
2 tane ince wasa lifli
30 gr peynir
1 domates
2 biber
2 kayısı
4zeytin
1 kupa yeşilçay

ara
3 tane tofita şeker
1 tek şekerli türk kahvesi

kızım evde ögün düzensiz oldu
sabah tartıldım ve 64.8 çıktım yine moralimi tahmin edin bu sınav stresi mahvetti kızım doğduğundan beri 65 olmamıştım
BERBATIM

Kızlar öncelikle herkese merhaba. Ben de aranıza katılmak istiyorum. İlk olarak kendimden biraz bahsedeyim. Küçüklüğümden beri tombuldum. Tombul kelimesinden o kadar çok nefret ediyorum ki sırf beni gaza getirsin diye bilerek yazdım. Küçükken herkesin ay ne sevimli yanaklara bak maşallah dediği çocuktum yani. Genç kızlığa adım atmaya başlayınca sorunlar başladı. Boyum 164 cm. En fazla tartıda 69'u gördüm. Genelde 64 civarlarında oldu kilom. 69'u iki sefer gördüm ve görür görmez hep diyete başladım. Her iki diyette de 58 kiloya düştüm ki bu kiloda kendimi çok iyi hissediyorum. Belki normalde boyuma göre daha 50 falan olmam gerekiyor ama 58 kiloda o kadar zayıf görünüyordum ki herkes çok zayıfsın demeye başlamıştı. Evet şimdi de 65 kiloyum yaklaşık bir aydır diyetteyim. 68 kilodan başladım diyete ve ilk hedefim 64 daha sonra da 60 en son da 56-57 kilo olabilmek. Çok zor kilo veriyorum. Vücudum sanırım kilo vermeye karşı direnç kazandı. Diyetisyene gitmiştim o da aynı görüşteydi.2 hafta hiç kilo veremediğim hatta aldığım zamanlar olmuştu. Yine zor kilo veriyorum. Spor da yapıyorum. Çarşamba, cuma ve pazar günleri spor salonuna gidiyorum en az 2 saat egzersiz yapıyorum. Ne çok konuştum. Neyse bugün resmi tatil nedeniyle okullar tatil olduğu için sabah kahvaltısından sonra spora gittim. Spordan önce yarım simit, birazcık eski kaşar peyniri ve domates yedim. Sonra spora gittim dönüşte 200 gram yağsız yoğurt ve yarım paket çubuk kraker yedim. Sabah simit yediğim için suçlu hissediyorum:18: Bir bardak da bitki çayı içtim. Akşam da 3 köfte ve taze fasülye yicem kızlar.

akşam
1 tabak menemen 1.5 dilim çavdar ekmeği
Biraz cevizli yaz helvası yedim
Ara yapmıcam artık
Şimdi taze biberiyeli kendi yaptığım yeşilçayı içiyorum

Slm kizlar! Kahvalti: 2 dilim kepekli ekmek 2kk anne peyniri, 10 zeytin, 1 bardak yarim sekerli cay(12.30) bu saatte buna da kahvalti denmez ama. Neyse:) Kahvaltida katmer borek falan vardi ama yemedim.

Ogle yani aksam da ayni menu. Balik yapacaktim ama o zamana kadar acliktan olurum diye ve abur cubur atistirmamak icin peynir zeytin ekmek yedim. Belki yine de yaparim ama sadece balik yerim ekmeksiz falan.

Kizginim bugun! Kendime mi bi baskasina mi yoksa hayata mi bilmiyorum!

selam millet. kahvaltı:2dilim kepek ekmek az yağda kızarmış biber (üzerine yoğurt koydum)tatil olunca öğle yemeğiyle birleşti. saat 16.00 gibi 4-5 yaprak dolma 3-5 kaşık makarna(yine yoğurtlu) akşam da yani şimdi mercimek çorba ve bir dilim k.ekmek... nasıl sizce bu menü arkadaşlar ya?

dün 20 dk yürümüştüm bugün 30 dakika yürüdüm =( pek bir dengesizim 65 kilo oldum depresyona giricem acayip bir şeker isteğim var şişim sanki yeşil çay demleyeyim bari umarım yürümeler biraz kas kitlenmi artırır

sabah 65.7 olmuştum bugün pikniğe gittim ve yarım ekmek ve bir dilim haşhaşlı tatlı yedim onun içöin akşam sadece bir küçük kepekli yoğurt yiyip yatacam bu kadar azmettim buralara geldim birde günün üstüne akşam yemeği yiyemem

tabiki sen de önemlisin.
Bu yediklerine ek olarak aralarda mesela kuru incir veya kuru erik arasına 1 ceviz veya badem koy ye.
Bir de egzersiz yap evde. Hareketi bol yaparsan metabolizman da hızlanır.

egzersiz yapiyorum gunde250 kere ıp atlıyorum yarım saat felan plates yapmaya çalısıyorum su anda 62 olmusum aslında ıyı gıdıyorum 57 olana kadar yolu var sonrada artık yemek ıcın yasamıycam yaşamak için yiycemm:)bu arada dogumdan sonra 72 ıdım 67 ye kadar sadece sıcak su ıcerek verdım sımdıde dıyetle 62 oldum:)

bugun yedıklerım sabah bı salatalık 2 yesıl zeytın bı dılım kepek ekmegı öylen bı tabak barbunyaakşam salata ve yogurt aralarda 2 ıncir bıde 2 top dondurma afıyet olsun bana:)yaramasın heheh

Canim oncelikle hosgeldin:) canin cok tatli istiyorsa yenilebilecek en hafif ve faydali tatli: dondurma! Tabi abartmamak lazim

Hoşbulduk canım:) akşam 2 köfte, taze fasülye ve bir dilim tam buğday ekmeği yedim ama sanki ekmek bir dilimden biraz fazlaydı. Off çok zor kilo veriyorum ayda 3 kilo zar zor napıcam ben böyle. Yaz geldii Biraz önce de çok az dondurma yedim.
5 gün boyunca hiç ekmek yemicem karar verdim.

bana kilolarımın bir oyunu mu buu aldı böreyimi verdı kepek ekmegını nınınınınınn biktım artık ot yemekten vermekle bıtermı bu kilo yoluuu ahhhhhh bu şişmanlık bu yaglarrrrrr (((((((((((((((

merhaba kızlar.....
bugün tatil ya evdeyim diye bir kaç hareket yapiyim dedim galiba belimi incittim.aslında yazlıkları da ütülemem lazım ama belim ağrıyor.zaten göbeğimi gördükçe moralim bozuluyor. bugün yediklerimi yazayım
sabah
2 küçük doğranmış domates kekikli sumaklı
peynir kekikli çörekotlu pulbiberli
1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz çay
1 adet haşlanmış karabiberli yumurta
arada daha doğrusu eşim geç kahvaltı yaptı onunla beraber ekmeksiz sabh ki peynirden şekersiz çayla yedim arkasından yeşilçay
öğlen 5-6 tane sarma az yoğurt pulbiberli
akşam sadece mercimek çorbası 2 kase yoğurt pul biberli naneli kekikli yemekten 1 saat sonra 7 otlu çay bu arada gün boyu2 litre su içtim
biraz çönce 5-6 adet hyeni dünya yedim
birazdan yeşilçay içerim sonra da 1 kase yoğurt pulbiberli yerim çıtır olmak i,stiyorum kızlar belim çok ağrıyor

TARÇINLI yarımyağlı süt içtim
2 kuru kayısı
1 yarım incir yedim eşimin tatlısından 1 çatal kaçırdım umarım yarın daha iyi hissederim cumaya kadar tartılmayacağım gerçi cuma mensim başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…