60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gün yediklerim:

Sabah:
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane yeşil zeytin
1 tane parmak sosis
1,5 dilim kepek ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
5 tane yeşil erik
5-6 tane çiğ badem

Akşam (Saat: 17:00 sıralarında)
1 Kumpir (tereyağsız ama amerikan salatalı,kısırlı ve turşulu)
1 zero kola

Saat 20:00 sıralarında da çeyrek gözleme (ıspanaklı)

Bu arada tatlı krizi ile mücadele eden arkadaşlara nescafe öneririm.Ben içine light süt ve tatlandırıcı (1/2 doz olanlarından 1 tane bana yetiyor),bu şekilde bayağı bir süre krizimi ertelemiş oluyorum,tavsiye olunur....

biraz geç oldu ama

sbh kahvaltım: menemen 2 dilm ekmek 1tane salatalık
tabi tatil oldugu için öğlen yedik bunu

öğle(4-5 arası)yi geçiştirdim 3-4tane grissini yedim

veeeee final :akşam eve alışverişe gittik avm ye.dayanamdım burger da menü yedim ama kolasını çok içmedim.kalori hesabı yaptım aklımca bugün az yedim diyip yedim.eşimse yemedi.ki günde 2 menü yerdi ama yemedi eve geldi salata yaptı.zeytinyaglı elma sirkeli.onu yedi.inanmıyorum yaaa

geçmiş olsun umarım sıkıntılı bir durum yoktur. menünü beğendim, bol bol baharat ile desteklemişsin ki özellikle pul biber herşeyin içinde var. sevdiğinden mi yoksa özel bir nedenden dolayı mı pulbiberi tercih ediyorsun? hani metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı diye duymuştum da sen de o nedenle mi bu kadar çok tüketiyorsun merak ettim

dünkü menümü yazayım:

sabah:

mısır gevreği+süt+ 1 kk peynir

ara: nescafe + 2 galeta

öğlen:

peynirli yağsız makarna - çok özlemiştim -

ara: yarım ceviz+ 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

akşam:

2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, yoğurt

ara: 3 çilek+ 1 ufak elma

çilek hakkında ne dersiniz? gece yemek doğru mu bilemedim

Günaydın herkese
Sabah
4 zeytin
2 kuru kayısı
1 çarliston
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Çok az peynir
1 kupa biberiye eklediğim demleme yeşilçayım
YÜrüyüşe gidicem sanırsam yarım saatçik

Günaydın kızlar.
Sabah kahvaltım
4 zeytin
bir parça peynir
bir dilim ekmek
ve domates
Su içmeyi planlıyorum bugün:)

zamanımız az kaldı kızlar vermeniz gereken kaç kilo var hedefiniz ne paylaşıp bi hesap yapalım mı beraber belki kontrol için iyi olur
ben 65 deyim hedefim 60 olmak

Kızlar günaydın,
Dün deli gibi yedim .
Sabah : 2 dilim ekmek domates salatalık peynir
Öğlen : Pilav + Nohut + 1 dilim köy ekmeği + 1 dilim Kıbrıs tatlısı
Akşam : Kabak yemeği + Sarma
Saat 21:00 de 1/2 waffle

Bugün

Sabah : 1 küçük poğaça+1 brd.çay
Saat 09:00 7 otlu çay

Öğlen yemeğini henüz bilmiyorum

günaydın kızlarrr

dün o kadar kötüydümki çok fena hastaydım bugün biraz daha iyiyimm:2:

dün yiğenimin doğum günü vardı ama pekde bişey yemedimmm hazırkıkları yapınca birde hastalandığımdan sanırım iştahım yok benim..

sabah

tost,çay

tartıldım sabah 59,6 gr çıktım..onun mutluluğunu bile yaşıyamıyorum hastalığımdan dolayı:2:

Kızlar twister disc kullanan var mı ?
Tavsiye edermisiniz? Fiyatı çok uygun ve yer kaplamıyor gibi ne dersiniz alayım mı?
Şu mide ve göbek kısmını eritmem lazım

Tavsiye edermisiniz? Fiyatı çok uygun ve yer kaplamıyor gibi ne dersiniz alayım mı?

canım almana gerek yokki ,kapıya dayan sağa sola dön.hareket bu sadece.

offf valla bu mens öncesi gerginlik ve sınav stresi mahvetti beni sabah 64.5 çıktım ama yinede sinir oldum 1 ayda ver 2 haftada al.yağı eriten kas kitlesi madem bende beyazın tiplemesi jony white olurum =((

Selamlaar,

nasıl gidiyor diyetler bakalım.... ben 4 gündür spora gidemedim ve aburcubur dünyasına geri döndüm

bu gün tekrar kontrolü geri almam lazım amma velakin bu günde yoğun ve spora gidemicem.... akşam 7 den sonra toplantı mı olur kardeşim yaaa....

bana kilolarımın bir oyunu mu buu aldı böreyimi verdı kepek ekmegını nınınınınınn biktım artık ot yemekten vermekle bıtermı bu kilo yoluuu ahhhhhh bu şişmanlık bu yaglarrrrrr (((((((((((((((

süpersin harikasın

pisler benimki de tatlılara ağzını sürmedi açık büfedeki, evde 1 kutu şerbetli tatlıyı hiç düşünmeden yiyen adam.
bazen bize yedirip kendileri yemiyorlar aman dikkaaaaaaaaaaaat

diyet yalan oldu günlerdir tatiller beni mahvediyorum .... kendimi toparlamam lazımm..yoksa kilo veremicem offff

ah bu tatiller. geçen gün çikolata şelalesi yaptım, üstünü yaktığım halde 2 adet ondan yedim. dün de pelitten tatlı- tuzlu getirmişler hepsinin fazlasıyla tadına baktım. gitti tüm diyetler. üstüne de yemek yedim. kocamsa çok tatlı yedi diye akşam yemek yemedi ben yediğim halde karın gurultusuyla uyudum resmen.
artık hiç de su içmiyorum bu tatil mahvetti beni:18:

hoşgelmişsin dünyama:18:
ya ne yapacağız böyle tatlım biz?
hepimiz bi hal olduk.
1 ay sıktık dişimizi, bu ay da ipler koptu hepimizde.

geçmişler olsun tatlım, valla senin gibi görümcem olsun duvarlarımı kazıyan daha ne isterim bi de yorgunluktan hasta oldun tabi... benimki ancak çekemediğinden kurdeşen döktü
neyse maşallah diyorum, hastalık kilo verdirtiyor inş. almazsın.
ben de hastayım bu arada.:2:
sinüzit, dilimde yaralar falan öyle idare ediyorum işte.:2:
bu sabah 66.2 çıktım, ne güzel 64leri görmüştüm

bebeğim hiiiiç para verme, ona vereceğin parayla git çeyrek altın al valla kendine... hareket yapacaksan koltuk ve evdeki eşyaları kullan. en fazla almanı önerebileceğim şey plates topu ve cd.
ben de bazen koşu bandı alayım, yok bilmem ne alayım diyorum ama yapmıyorum. 1 ay üye oldum spora ona bile 2 kez anca gittim.
boşver paranı heba etme. zayıflayınca kendine bişey alırsın

bu sabah:
aç karnına 1 br. su,
1 hurma,

2 br. şekersiz çay,
1 dilim (kalın) çavdar ekmeği,
kk beyaz peynir,
2 akdeniz yeşilliği,
4 y.zeytin

Allah'ım bize irade ver, çok zorlanıyorum artık yapamıyorum. Kendimi tutamıyorum.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…