bana kilolarımın bir oyunu mu buu aldı böreyimi verdı kepek ekmegını nınınınınınn biktım artık ot yemekten vermekle bıtermı bu kilo yoluuu ahhhhhh bu şişmanlık bu yaglarrrrrr(((((((((((((((
merhaba kızlar.....
bugün tatil ya evdeyim diye bir kaç hareket yapiyim dedim galiba belimi incittim.aslında yazlıkları da ütülemem lazım ama belim ağrıyor.zaten göbeğimi gördükçe moralim bozuluyor. bugün yediklerimi yazayım
sabah
2 küçük doğranmış domates kekikli sumaklı
peynir kekikli çörekotlu pulbiberli
1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz çay
1 adet haşlanmış karabiberli yumurta
arada daha doğrusu eşim geç kahvaltı yaptı onunla beraber ekmeksiz sabh ki peynirden şekersiz çayla yedim arkasından yeşilçay
öğlen 5-6 tane sarma az yoğurt pulbiberli
akşam sadece mercimek çorbası 2 kase yoğurt pul biberli naneli kekikli yemekten 1 saat sonra 7 otlu çay bu arada gün boyu2 litre su içtim
biraz çönce 5-6 adet hyeni dünya yedim
birazdan yeşilçay içerim sonra da 1 kase yoğurt pulbiberli yerim çıtır olmak i,stiyorum kızlar belim çok ağrıyor
Kızlar twister disc kullanan var mı ?
Tavsiye edermisiniz? Fiyatı çok uygun ve yer kaplamıyor gibi ne dersiniz alayım mı?
Şu mide ve göbek kısmını eritmem lazım
bana kilolarımın bir oyunu mu buu aldı böreyimi verdı kepek ekmegını nınınınınınn biktım artık ot yemekten vermekle bıtermı bu kilo yoluuu ahhhhhh bu şişmanlık bu yaglarrrrrr(((((((((((((((
biraz geç oldu ama
sbh kahvaltım: menemen 2 dilm ekmek 1tane salatalık
tabi tatil oldugu için öğlen yedik bunu
öğle(4-5 arası)yi geçiştirdim 3-4tane grissini yedim
veeeee final :akşam eve alışverişe gittik avm ye.dayanamdım burger da menü yedim ama kolasını çok içmedim.kalori hesabı yaptım aklımca bugün az yedim diyip yedim.eşimse yemedi.ki günde 2 menü yerdi ama yemedieve geldi salata yaptı.zeytinyaglı elma sirkeli.onu yedi.inanmıyorum yaaa
diyet yalan oldu günlerdir tatiller beni mahvediyorum .... kendimi toparlamam lazımm..yoksa kilo veremicem offff
Kızlar günaydın,
Dün deli gibi yedim .
Sabah : 2 dilim ekmek domates salatalık peynir
Öğlen : Pilav + Nohut + 1 dilim köy ekmeği + 1 dilim Kıbrıs tatlısı
Akşam : Kabak yemeği + Sarma
Saat 21:00 de 1/2 waffle
Bugün
Sabah : 1 küçük poğaça+1 brd.çay
Saat 09:00 7 otlu çay
Öğlen yemeğini henüz bilmiyorum
günaydın kızlarrr
dün o kadar kötüydümki çok fena hastaydım bugün biraz daha iyiyimm:2:
dün yiğenimin doğum günü vardı ama pekde bişey yemedimmm hazırkıkları yapınca birde hastalandığımdan sanırım iştahım yok benim..
sabah
tost,çay
tartıldım sabah 59,6 gr çıktım..onun mutluluğunu bile yaşıyamıyorum hastalığımdan dolayı:2:
Kızlar twister disc kullanan var mı ?
Tavsiye edermisiniz? Fiyatı çok uygun ve yer kaplamıyor gibi ne dersiniz alayım mı?
Şu mide ve göbek kısmını eritmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?