60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok diyet yaptıgımı biliyo duygu somurusu işe yaradı bana koşu bandı alıp yollayacak:))))turşuda istermısın:))))))))))))))))

yok diyet yaptıgımı biliyo duygu somurusu işe yaradı bana koşu bandı alıp yollayacak:))))turşuda istermısın:))))))))))))))))

off nasıl isterim hemde ağzım sulandı valla ya keşke yesek yesek kilo alamasak ya da fazlalıklarımızı sevmediklerimize atsak

ben şu saate kadar sabah 1 hastanmış yumurta 1 dilim kepek ekmegi arada 2 incır öylen balık salata akşamada çorba içecem sadece ha bide aşk kusum dondurma getirecek onu yıycem:)))

ya valla benim eşim gunde3 ekmek yiyo ama 60 kg:/ keşke erkekler dogum yapsa yaa kızlar hep çıtır kalsa dıııımıııı

sen en azından doğum yapmışsın ondan kilon var ben bekarım ama göbeğim sayesinde maşallah 3 aylık hamilelik halimi şimdiden gördüm

ya aslında benim psikomu kocam bozuyo önceden çıtırım yavru ceylanım dıye severdı gecen gün arkadaşlar yemege geldi tosun paşam tuzu unutmussun dedı yaaafff bu yapılırmı ormantık ayım benım aklı sıra ıltıfat etti:////////////

ya aslında benim psikomu kocam bozuyo önceden çıtırım yavru ceylanım dıye severdı gecen gün arkadaşlar yemege geldi tosun paşam tuzu unutmussun dedı yaaafff bu yapılırmı ormantık ayım benım aklı sıra ıltıfat etti:////////////

yok bizim gelin değil. ben gelinim o görümce :) neyse çok da bişey demiyim, illa ki tanıdık çıkıyor. :18:

ben omakarnaya kurufasulye pilava yanında salataya ban ban ban doyamadım karnı yarık cacıga patateslı piyaza yeyeyeye doyamadımmm((((((((((((((((

sen ne yaptın böyle yahuuuu

öğlen yemeğim:
1 kase mercimek çorbası,
1 tavuk göğüs ızgara,
yanına göbek salata,
2 yk. cacık,
1 çatal bulgur pilavı.

toplamda 6 bardak su oldu bugünlük,
1 br.yeşil çay,
1 br. bitki çayı içtim arada,
1 br.da 1 şekerli çay.

ara:
7 adet çilek

amaannn desin be bacım boşver ne bakıosun sen onun lafına büyüteç var onların gözlerinde

abowwwwwwwwwww onların hepsi öylen yemegimi((( benım butun gun yedıklerım o kadar kendıme bıkez daha üzüldümmmm

pardon canım yanlış anlamışım..rabbşm hep iyiye kötü çıkRIRMIŞ,AYNI O HESAP SANIRIM.ama şöylede bişey varki kaynana,görümce hep kötü oluyor ,her lafı batıyor geline,ben bu mantığı anlamış değilim yani..

hiç öyle bişey oldu muu ?tanıdık felan:)

öğlen yemeğim:
1 kase mercimek çorbası,
1 tavuk göğüs ızgara,
yanına göbek salata,
2 yk. cacık,
1 çatal bulgur pilavı.

abowwwwwwwwwww onların hepsi öylen yemegimi((( benım butun gun yedıklerım o kadar kendıme bıkez daha üzüldümmmm

Bu öğlen yemeği o kadar fazla değilki.
Akşama da 4-5 kaşık sebze yemeği yedi mi tamamdır.

sabah nesfit
arada çay ve 1 tane galeta
Öglen salata kaşaar pey. ama çok az
akşamada tavuk karnıbahar

Öğlen çok az yemişsin

fazla dııl de benim mıden kuculdu sanırım onların hepsını yıyemem bır ogunde onu demeye getırdım

Aynen benım de erkek arkadasım askerde kg verdı sımdı tabi. O askerdeyken bende kg aldım azıcık... Hal böyle olunca her telefon konuşmamızda sen kocaman oldun ben fitim zayıfla azıcık diip duruo. Moral bozuyo

Canim alemsin ya.. Valla cok guluyom yazdiklarina. İs arkadasimda deli sancak kendi kendime guluyom diye:)))

Benim sevgilim de bana tosunum diyo bende sinir oluyorum. Ben sismanmiyim da tosun diyorsun diyorum. Sevdigimden diyo. Ama daha zayifken demiyordu. Erkek milleti iste. Bosver. Bide bana senin ideal kilon 48 olmali demisti. Yok artikkk o kadar da istemem. Cöp gibi olurum ayol.
Erkekler zayif seviyo ama onu biliyorum.

Pat diye havalarda ısındı moral yerle bir
Öyle ısındı ki arada geçiş dönemi kalmadı.
Kat kat lahana gibi giyinirken direk incecik giysilere döndük
Böyle olunca gerçeklerle yüzleşmekte kaçınılmazdı.
Keşke kıştan başlasaymışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…