yok diyet yaptıgımı biliyo duygu somurusu işe yaradı bana koşu bandı alıp yollayacak:))))turşuda istermısın:))))))))))))))))
off nasıl isterim hemde ağzım sulandı valla ya keşke yesek yesek kilo alamasak ya da fazlalıklarımızı sevmediklerimize atsak
ya valla benim eşim gunde3 ekmek yiyo ama 60 kg:/ keşke erkekler dogum yapsa yaa kızlar hep çıtır kalsa dıııımıııı
Canim corba ii fikir!
Canim sen kac kiloydun?
saol canım teşekkürler,ablamn kızı için hazırlıklar yaptık canım,aman bizim geline ne yapsak yaranamaz uyuz şey:)
sizin gelinde deli misir ya
niye çekememezlik olur anlamam yani
saol canım,hastalık sanırım:))
verirsin üzülme canım yağdan veriyorsundur sana belli olmuyordur belki..
ben omakarnaya kurufasulye pilava yanında salataya ban ban ban doyamadım karnı yarık cacıga patateslı piyaza yeyeyeye doyamadımmm((((((((((((((((
Hatirladim canım. Tamam doncez yine eski kilomuza:)İlk rejime başladığımda 65 kg idim, 51,9'a kadar düştüm ama daha çok 53'lerde kaldım ,bu kış da 58 oldum...Şu anki kilom yani.
ya aslında benim psikomu kocam bozuyo önceden çıtırım yavru ceylanım dıye severdı gecen gün arkadaşlar yemege geldi tosun paşam tuzu unutmussun dedı yaaafff bu yapılırmı ormantık ayım benım aklı sıra ıltıfat etti:////////////
yok bizim gelin değil. ben gelinim o görümce :) neyse çok da bişey demiyim, illa ki tanıdık çıkıyor.:18:
sen ne yaptın böyle yahuuuu
öğlen yemeğim:
1 kase mercimek çorbası,
1 tavuk göğüs ızgara,
yanına göbek salata,
2 yk. cacık,
1 çatal bulgur pilavı.
toplamda 6 bardak su oldu bugünlük,
1 br.yeşil çay,
1 br. bitki çayı içtim arada,
1 br.da 1 şekerli çay.
ara:
7 adet çilek
yok bizim gelin değil. ben gelinim o görümce :) neyse çok da bişey demiyim, illa ki tanıdık çıkıyor.:18:
sen ne yaptın böyle yahuuuu
öğlen yemeğim:
1 kase mercimek çorbası,
1 tavuk göğüs ızgara,
yanına göbek salata,
2 yk. cacık,
1 çatal bulgur pilavı.
toplamda 6 bardak su oldu bugünlük,
1 br.yeşil çay,
1 br. bitki çayı içtim arada,
1 br.da 1 şekerli çay.
ara:
7 adet çilek
abowwwwwwwwwww onların hepsi öylen yemegimi((( benım butun gun yedıklerım o kadar kendıme bıkez daha üzüldümmmm
sabah nesfit
arada çay ve 1 tane galeta
Öglen salata kaşaar pey. ama çok az
akşamada tavuk karnıbahar
fazla dııl de benim mıden kuculdu sanırım onların hepsını yıyemem bır ogunde onu demeye getırdımöğlen yemeğim:
1 kase mercimek çorbası,
1 tavuk göğüs ızgara,
yanına göbek salata,
2 yk. cacık,
1 çatal bulgur pilavı.
Bu öğlen yemeği o kadar fazla değilki.
Akşama da 4-5 kaşık sebze yemeği yedi mi tamamdır.
Öğlen çok az yemişsin
ya aslında benim psikomu kocam bozuyo önceden çıtırım yavru ceylanım dıye severdı gecen gün arkadaşlar yemege geldi tosun paşam tuzu unutmussun dedı yaaafff bu yapılırmı ormantık ayım benım aklı sıra ıltıfat etti:////////////
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?