İlk rejime başladığımda 65 kg idim, 51,9'a kadar düştüm ama daha çok 53'lerde kaldım ,bu kış da 58 oldum...Şu anki kilom yani.
Canim alemsin ya.. Valla cok guluyom yazdiklarina. İs arkadasimda deli sancak kendi kendime guluyom diye:)))
Benim sevgilim de bana tosunum diyo bende sinir oluyorum. Ben sismanmiyim da tosun diyorsun diyorum. Sevdigimden diyo. Ama daha zayifken demiyordu. Erkek milleti iste. Bosver. Bide bana senin ideal kilon 48 olmali demisti. Yok artikkk o kadar da istemem. Cöp gibi olurum ayol.
Erkekler zayif seviyo ama onu biliyorum.
Aynen benım de erkek arkadasım askerde kg verdı sımdı tabi. O askerdeyken bende kg aldım azıcık... Hal böyle olunca her telefon konuşmamızda sen kocaman oldun ben fitim zayıfla azıcık diip duruo. Moral bozuyo
Canim alemsin ya.. Valla cok guluyom yazdiklarina. İs arkadasimda deli sancak kendi kendime guluyom diye:)))
Benim sevgilim de bana tosunum diyo bende sinir oluyorum. Ben sismanmiyim da tosun diyorsun diyorum. Sevdigimden diyo. Ama daha zayifken demiyordu. Erkek milleti iste. Bosver. Bide bana senin ideal kilon 48 olmali demisti. Yok artikkk o kadar da istemem. Cöp gibi olurum ayol.
Erkekler zayif seviyo ama onu biliyorum.
simdi kaç kg sın boyun kaç?
Canim simdi 59.5-60 arasinda gelip gidiyom. Boyum 1.67.
fazla dııl de benim mıden kuculdu sanırım onların hepsını yıyemem bır ogunde onu demeye getırdım
Hatirladim canım. Tamam doncez yine eski kilomuza:)
Maşallah güzel kg vermişsin 5 kg kalmış sadece.58 de çok güzel bi kg. Ben şuana kadar en az 58 olabildim. O zaman bile kilom vardı tabi ama şuanki halimden çok iidi.
Ara: 150gr yarim yagli yogurt
5 yaprak sarma
Yesil cayimi da ictim. Angel sana sesleniyorum ise yaradi:)))
abowwwwwwwwwww onların hepsi öylen yemegimi((( benım butun gun yedıklerım o kadar kendıme bıkez daha üzüldümmmm
pardon canım yanlış anlamışım..rabbşm hep iyiye kötü çıkRIRMIŞ,AYNI O HESAP SANIRIM.ama şöylede bişey varki kaynana,görümce hep kötü oluyor ,her lafı batıyor geline,ben bu mantığı anlamış değilim yani..
hiç öyle bişey oldu muu ?tanıdık felan:)
ya sadece 1 çatal bulgur pilavıyla,
2 yemek kaşığı cacık yedim yahu nesi çok, 1 çorba bi tavuk
ya hangi kaynana çekip de avize de almayıverin lamba neyinize yetmiyor der?
ev düzmeye, kız almaya gelmez hangi görümce?
ancak hırsından gelmez.
offf neyse tıp
Canim simdi 59.5-60 arasinda gelip gidiyom. Boyum 1.67.
canım bana göre çok ben yıyemıyorum mıden önceden sefer tası gıbıydı şimdi midem bana kustu kanımca varlıgını hıssetmıyorum
bu aralarda mustafa topaloğlunun şarkısını kendime uyarladım..aynaya bakaraktan...sana neler alacaktım..mavi boncuk takacaktım..sana sana neleeer alacaktım mavi boncuk takacaktım ...gerizekalıııı vucudum benimm diye...
ya hangi kaynana çekip de avize de almayıverin lamba neyinize yetmiyor der?
ev düzmeye, kız almaya gelmez hangi görümce?
ancak hırsından gelmez.
offf neyse tıp
hahahha sende bengibi açlık yuzunden sanatkar mı oldun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?