60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İlk rejime başladığımda 65 kg idim, 51,9'a kadar düştüm ama daha çok 53'lerde kaldım ,bu kış da 58 oldum...Şu anki kilom yani.

Maşallah güzel kg vermişsin 5 kg kalmış sadece.58 de çok güzel bi kg. Ben şuana kadar en az 58 olabildim. O zaman bile kilom vardı tabi ama şuanki halimden çok iidi.

yaaa bende bundan sonra onla dalga gececem dun parfum aldım kokla nasıl dedım bılmem alamadım kokuyu dedı:) bende o burnu boşuna mı buyuttun dedım hahahahha bıraz burnu buyuk te kkıkıkıkı

simdi kaç kg sın boyun kaç?

fazla dııl de benim mıden kuculdu sanırım onların hepsını yıyemem bır ogunde onu demeye getırdım

Ne güzel işte !
Az yiyerek doyuyorsun demekki.
Benim de bugün tatlı krizim tuttu.
Ne yesem ne etsem nasıl geçirsem derken doğum günü kutlaması olunca ince bir dilim pasta'dan kurtulamadım...
Malum dönemde çok zooorr tatlıya hayır demek !!

Sizde de oluyor mu , ben ne zaman güzel kilo versem o hafta ertesi hafta zorlanıyorum kilo vermede ve yeme isteği oluyor.

Hatirladim canım. Tamam doncez yine eski kilomuza:)

İyişallah canım ya,o günkü fotolarıma bakıyorum da ağlamam geliyor.

Maşallah güzel kg vermişsin 5 kg kalmış sadece.58 de çok güzel bi kg. Ben şuana kadar en az 58 olabildim. O zaman bile kilom vardı tabi ama şuanki halimden çok iidi.

Kilo vermenin tek yolu iyi bir motivasyon,o zamanlar karşımda şapır şupur magnum yerlerdi tınmazdım...Sana da kolaylıklar diliyorum ama şunu da söyleyeyim-yaşadığım için söylüyorum- hiçbir şey imkansız değil,kafaya koyup amaca odaklanmak kafi aslında..

Kızlar dukan başladım bugün. Doğru mu yaptım bilmiyorum çünkü okulum var. 4 gün atak yapıcam. Ama çok zor ya.

Sabah :
Bir yumurtadan yağsız peynirli yağsız omlet
Bir bardak light süt
Yarım domates ve yarım salatalık

Öğlen:
Tavuk şiş ama çok az çünkü sürekli protein midemi bulandırıyor.
Bir de zero içtim

Ara:
Yulaf kepeğinden krep yaptım küçük ama onu yedim 150 gram yoğurt ile

Akşam:
Yine tavuk yicem bu sefer ızgara ama. Aman ne güzel:2:

Ara: 150gr yarim yagli yogurt
5 yaprak sarma

Yesil cayimi da ictim. Angel sana sesleniyorum ise yaradi:)))

Ara: 150gr yarim yagli yogurt
5 yaprak sarma

Yesil cayimi da ictim. Angel sana sesleniyorum ise yaradi:)))

ehehe biri bana seslenmiş. :)) yaaa demiştim deeeemii :))

bende ( kafama vurun bunu yaptığım için ezikleyin beni) yarım paket toblerone yedim...şimdide biberiye çayı yaptım onu içicem..dengeleme mantığıma bakarmısınız yanlız...

bu aralarda mustafa topaloğlunun şarkısını kendime uyarladım..aynaya bakaraktan...sana neler alacaktım..mavi boncuk takacaktım..sana sana neleeer alacaktım mavi boncuk takacaktım ...gerizekalıııı vucudum benimm diye...

abowwwwwwwwwww onların hepsi öylen yemegimi((( benım butun gun yedıklerım o kadar kendıme bıkez daha üzüldümmmm

ya sadece 1 çatal bulgur pilavıyla,
2 yemek kaşığı cacık yedim yahu nesi çok, 1 çorba bi tavuk

ya hangi kaynana çekip de avize de almayıverin lamba neyinize yetmiyor der?
ev düzmeye, kız almaya gelmez hangi görümce?
ancak hırsından gelmez.
offf neyse tıp

onlara isimsiz bir pakette çanak anten yollamak lazım...insanları daha iyi çekebilmeniz dileğiyle ...diye bir not yazacaksın...ben şahsen düşünüyorum... kablolu yayında bağlatabilirim o derece...bazı insanlar hayatıma mikroskopla bakıyor ...yani ezikcan bunlar ya...

ciddi misin yok artık ya,ben böyle şeylere çok sinir oluyorum benimde annem oturma odasına kırmızı koltuk almayı düşünüyordu hadi içinde ukte kaldı diye,bizim gelinimiz ne yaptı ben o odayı ütü odası,çamaşr odası yapcam ben salonda oturcm dedi.annemde kızım salonun koltukları bej rengi sigara içen insanlarsınız leke olur,bişey dökülür,oturma odasına koltuk alalım dedi,sırf bu yüzden annem koltuk alıcak diye kavga edildi ,nişan bozuluyordu düşün canım ,sen hiçbişey yapmadan görümce böyle yapıyorsa altında başka bişey ararım,ama bizim gelinin hatalrı çok fazla..düğünde bilezik takmayı düşünürken şimdi 50tl takıcam ..anneme ,ablama ,bana karşı saygısızlığı çok fazla.

insan özenir ya yeni ev ,yeni eşya herşeyi yardım edilemk,görmek için gidilir yani.şahsen ben şimdiden o gün neler yapsam acaba çayın yanına diyorum düşün yani..ama şite insana fazla değer vermeye gelmiyor malesef.boşver sende ona gitmez,görmezsin ,ee eşin ne dediydi bu duruma çok böyle şatafatlı şeyler 200 tl ancak yani..böyle kısıtlayan insanlara sinir oluyorum ben ya..

Öğlen çok az yemişsin[/QUOTE]

diger türlü yiyince kilo veremiyorum hareketsizlikten böyle daha iyi gibi, bide canım istemedi sanırım:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…