ciddi misin yok artık ya,ben böyle şeylere çok sinir oluyorum benimde annem oturma odasına kırmızı koltuk almayı düşünüyordu hadi içinde ukte kaldı diye,bizim gelinimiz ne yaptı ben o odayı ütü odası,çamaşr odası yapcam ben salonda oturcm dedi.annemde kızım salonun koltukları bej rengi sigara içen insanlarsınız leke olur,bişey dökülür,oturma odasına koltuk alalım dedi,sırf bu yüzden annem koltuk alıcak diye kavga edildi ,nişan bozuluyordu düşün canım ,sen hiçbişey yapmadan görümce böyle yapıyorsa altında başka bişey ararım,ama bizim gelinin hatalrı çok fazla..düğünde bilezik takmayı düşünürken şimdi 50tl takıcam ..anneme ,ablama ,bana karşı saygısızlığı çok fazla.
insan özenir ya yeni ev ,yeni eşya herşeyi yardım edilemk,görmek için gidilir yani.şahsen ben şimdiden o gün neler yapsam acaba çayın yanına diyorum düşün yani..ama şite insana fazla değer vermeye gelmiyor malesef.boşver sende ona gitmez,görmezsin ,ee eşin ne dediydi bu duruma çok böyle şatafatlı şeyler 200 tl ancak yani..böyle kısıtlayan insanlara sinir oluyorum ben ya..
Ne güzel işte !
Az yiyerek doyuyorsun demekki.
Benim de bugün tatlı krizim tuttu.
Ne yesem ne etsem nasıl geçirsem derken doğum günü kutlaması olunca ince bir dilim pasta'dan kurtulamadım...
Malum dönemde çok zooorr tatlıya hayır demek !!
Sizde de oluyor mu , ben ne zaman güzel kilo versem o hafta ertesi hafta zorlanıyorum kilo vermede ve yeme isteği oluyor.
gram altın tak 50 tl yerine...valla çok zevkli oluyor..gıcıklara gıcıklık yapıcan bu dünya böyle :)
bende tam tersi çikolata yiyorum...sonra kilo gitmiyor...istediğim gibi giyinemeyince...vucuduma hakaretvari şarkılar yazıyorum :)))
kız süper fikir valla:))
evet en korkunç olanı da o hiç bişiy yakısmıyo gıbı hıssedıyo insan hep aynı şeyleri giyiyoyum üniforma gibi bıde bu sene tatil var ya offfffffffffff göbeyimi amelıyatla aldırmak istıyorum
Valla canım bende istiyom zayiflamak ama napcan oyle olmuyo hemen. O kadar zayiflasam 0 beden olurm ya hic gerek yok farkindayim ama 36 beden olmanin tadi paha bicilemez .senin kilon kac canım?şekerimmm hiiççç sevgilinin lafına bakıpta üzme kendini benim ideal olmak istediğim kilo 58 yani hemen hemen senin kilon
ben ameliyata karşıyım arkadaşım...dandikus bir ameliyat oldum 2 ay neler çektim...valla ççook isteseymişim demekki yürüyüş yapar boğazımdan kesermişimm..kendi düşen ağlamaz diyorum kendi kendime....hani hormonum bozulur troid olur hastalıktan amenna...ama sen ye yat...otur...sonra nerden geldi bu kilo....kızdım kendime bak şimdi...
Kızlar dukan başladım bugün. Doğru mu yaptım bilmiyorum çünkü okulum var. 4 gün atak yapıcam. Ama çok zor ya.
Sabah :
Bir yumurtadan yağsız peynirli yağsız omlet
Bir bardak light süt
Yarım domates ve yarım salatalık
Öğlen:
Tavuk şiş ama çok az çünkü sürekli protein midemi bulandırıyor.
Bir de zero içtim
Ara:
Yulaf kepeğinden krep yaptım küçük ama onu yedim 150 gram yoğurt ile
Akşam:
Yine tavuk yicem bu sefer ızgara ama. Aman ne güzel:2:
diger türlü yiyince kilo veremiyorum hareketsizlikten böyle daha iyi gibi, bide canım istemedi sanırım:44::44:
olmaz mı ben dondurma yiyorum valla hergun dayanamıyorum dondurmaya özel gunlerde muhallebı yapıyorum bı kase yıyorum
ben yemeden oldu dogum kg sı benımkı 57 den 72 ye çıktım ama dogura dogura 2 kg bebek dogurdum yafffffff
Valla canım bende istiyom zayiflamak ama napcan oyle olmuyo hemen. O kadar zayiflasam 0 beden olurm ya hic gerek yok farkindayim ama 36 beden olmanin tadi paha bicilemez .senin kilon kac canım?
Bu arada Moral oldun canım bana sagol:)
ne kadar oldu doğum yapalı..1 yıl içinde verebilinir diye duydum...
asabım bozuldu bi yürüyüş yapayım şu koşu bandında...azcık kalori yakayım deli gibi yedim çikolatayı ...
asabım bozuldu bi yürüyüş yapayım şu koşu bandında...azcık kalori yakayım deli gibi yedim çikolatayı ...
ne kadar oldu doğum yapalı..1 yıl içinde verebilinir diye duydum...
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş..hepiniz hoşgeldiniz..
tabloda yeralmak istiyosanız yaşınızı, boyunuzu, başlangıç kilonuzu, hedef kilonuzu ve şimdiki kilonuzu bana özel mesajla yazın lütfen..çok sayfa oluyor, bazen bakamıyorum, bazen de gözden kaçırıyorum insanlık hali.. ama özel mesaj atarsanız eklerim hemen tabloya sizleri de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?