60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gram altın tak 50 tl yerine...valla çok zevkli oluyor..gıcıklara gıcıklık yapıcan bu dünya böyle :)

olmaz mı ben dondurma yiyorum valla hergun dayanamıyorum dondurmaya özel gunlerde muhallebı yapıyorum bı kase yıyorum

bende tam tersi çikolata yiyorum...sonra kilo gitmiyor...istediğim gibi giyinemeyince...vucuduma hakaretvari şarkılar yazıyorum :)))

evet en korkunç olanı da o hiç bişiy yakısmıyo gıbı hıssedıyo insan hep aynı şeyleri giyiyoyum üniforma gibi bıde bu sene tatil var ya offfffffffffff göbeyimi amelıyatla aldırmak istıyorum

kız süper fikir valla:))

bak 41 melyonmuş...9 taaalee kar ettin şimdiden :))))) bende geçen biri benim düğünde takılan altınıma laf etmişti...bende inadına ertesi buluşmamızda o takıyı taktım...ki normalde hiçç takmam altın falan..hava atmadığım halde millet laf sokuyor..bari takıyımda ondan sonra laf edilsin değilmi :) gıcık olana acaip gıcığım abi :)))

evet en korkunç olanı da o hiç bişiy yakısmıyo gıbı hıssedıyo insan hep aynı şeyleri giyiyoyum üniforma gibi bıde bu sene tatil var ya offfffffffffff göbeyimi amelıyatla aldırmak istıyorum

ben ameliyata karşıyım arkadaşım...dandikus bir ameliyat oldum 2 ay neler çektim...valla ççook isteseymişim demekki yürüyüş yapar boğazımdan kesermişimm..kendi düşen ağlamaz diyorum kendi kendime....hani hormonum bozulur troid olur hastalıktan amenna...ama sen ye yat...otur...sonra nerden geldi bu kilo....kızdım kendime bak şimdi...

şekerimmm hiiççç sevgilinin lafına bakıpta üzme kendini benim ideal olmak istediğim kilo 58 yani hemen hemen senin kilon
Valla canım bende istiyom zayiflamak ama napcan oyle olmuyo hemen. O kadar zayiflasam 0 beden olurm ya hic gerek yok farkindayim ama 36 beden olmanin tadi paha bicilemez .senin kilon kac canım?
Bu arada Moral oldun canım bana sagol:)

ben yemeden oldu dogum kg sı benımkı 57 den 72 ye çıktım ama dogura dogura 2 kg bebek dogurdum yafffffff

Dukan diyeti zor valla, Allah kolaylık versin!
En güzel yanı sınırsız protein yenilebilmesi :)

diger türlü yiyince kilo veremiyorum hareketsizlikten böyle daha iyi gibi, bide canım istemedi sanırım:44::44:

Ben de çok yorgunluktan ya da artık nazar mı değdi bilmyorum spor yapamadım dün akşam. Hareketsiz olduğumda yemesem bile zor kilo veriyorum ben. Hareketle müthiş veriyorum yesem bile...

olmaz mı ben dondurma yiyorum valla hergun dayanamıyorum dondurmaya özel gunlerde muhallebı yapıyorum bı kase yıyorum

OOOfffff oofff, tatlı krizi tuttu 2 ay diyetten sonraaaa ilk defa. Yani kriz tutardı da böyle gün boyu sürmezdi. Gözümün önünde tatlıar geçiyor teker teker

Bir de eski kıyafetlerim olmaya başladı, havalara girdim şimdiden. 1 ay sonra tatile gideceğiz orda kesin kilo alırım. Şimdiden biraz daha kilo vermeliyim

Valla canım bende istiyom zayiflamak ama napcan oyle olmuyo hemen. O kadar zayiflasam 0 beden olurm ya hic gerek yok farkindayim ama 36 beden olmanin tadi paha bicilemez .senin kilon kac canım?
Bu arada Moral oldun canım bana sagol:)

rica ederim canım ahh bilmezmiyim 36 beden olmanın tadını yaa hele o bedensiz standart badiler var ya eskiden onlardan denemeden alırdım 50 kiloda falanken ama şimdi standartlara yaklaşmıorum bile şuan ki kilom 66.50

Kafama koydum zayıflayacağım sabah tartıda 67,5 dum hızlı kilo alıp hızlı kilo verebiliyorum Bu özelliğe çabuk kilo verebilmek yönünden dolayı seviniyorum

kızlar nabersiniz.pek bakamadım bu sıralar. zaten yediklerim de hep kötü şeyler. bu hafta saldım ben. 200 gr verdiydim onu da almışım neyse veririz yine.

excity, madam, december, merguana nabersiniz şekerler. ihmal etmişim gibi hissediyorum sizleri ya kusura bakmayın. evi toparlıyorum. yaz geldi balkonu böcekler sardı. eve çekirgeler girmeye başladı.
bense panik içindeyim sürekli kaşınıyorum kızlar, çok huylanıyorum böceklerden. gördüğüm anda kaşıntı tutuyo beni..

bu arada yeni kitaplar aldım ben..beslenme üzerine.. şeytan ye diyor ve deccal tabakta..kemal özermiş ikisinin yazarı da, alırken dikkat etmemiştim, eve gelince farkettim. çok değişik bilgiler var, sizinle paylaşırım burdan..

ben şimdi yemek yapmaya gidicem..fırında tavuk yapıcam, fasülye piyazı ve salata belki cacık yaparım tam karar veremedim salatayla cacığa..

yarından itibaren yediklerimi de yazmaya başlarım.. kötü şeyler yediğim için yazmak istemedim, yüzüm olmadı kötü dediğim, hamurişi, tatlı

öpüyorum kızlar, akşaam yemekten sonra uğrarım tekrar..

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş..hepiniz hoşgeldiniz..
tabloda yeralmak istiyosanız yaşınızı, boyunuzu, başlangıç kilonuzu, hedef kilonuzu ve şimdiki kilonuzu bana özel mesajla yazın lütfen..çok sayfa oluyor, bazen bakamıyorum, bazen de gözden kaçırıyorum insanlık hali.. ama özel mesaj atarsanız eklerim hemen tabloya sizleri de..

Az önce ara öğün yaptım.
2 kuru kayısı
1 küçük kutu light süt.
Kızlar böle tatlı krizlerine girdiğim zamanlar tarçın yiyorum ben çok iyi gelio belki de biliosunuzdur ama ben yine de söliyim dedım.

asabım bozuldu bi yürüyüş yapayım şu koşu bandında...azcık kalori yakayım deli gibi yedim çikolatayı ...

benım de kızım ın agzı burnu çıkolata bı yalayım mı agzını dıyorum guluyo cadı öküz tren ılıskısı ıçındeyım çıkolatayla heran şeytana uya bılıtem varr

asabım bozuldu bi yürüyüş yapayım şu koşu bandında...azcık kalori yakayım deli gibi yedim çikolatayı ...

Süper yakarsın yediğini. Benim yerime de yürü

ne kadar oldu doğum yapalı..1 yıl içinde verebilinir diye duydum...

Ben doğumdan sonra kilo verdim. Eridim gittim. Zaten hamileyken 7-8 kilo almıştım. Ondan fazlasını vermiştim doğum ve sonrasında. Çok enteresandır ki ben 1 yıl sonrasında almaya başladım. Yani her zaman genel kurallar olmuyor öyle...
Şimdi şükür ki verdim o kiloları. İdealim evliliğin ilk yılında aldığım kiloları vermek. 5 kilo kadar kaldı işte...

ben yenı katıldım ama özel mesaj gonderemıyorum burdan yassam olabılıtesı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…