Gercekten mi?? Hic sevmem yesil cayi. Ama deneyecegim:))sallama poset varsa hemen iceyim bakalim. yoksa uyucam kalcam masanin basinda:)yeşil çay iç canım valla kahvenin yapamadığını yapıyor...:)
Gercekten mi?? Hic sevmem yesil cayi. Ama deneyecegim:))sallama poset varsa hemen iceyim bakalim. yoksa uyucam kalcam masanin basinda:)
Buldum bi tane sallama poset:) yaptim bile:)) bakalim ise yarayacak mi:)))ender saraç söylemişti...bende denedim..valla sabah afyonum geç patlıyordu şimdi maşallahı var :)
Buldum bi tane sallama poset:) yaptim bile:)) bakalim ise yarayacak mi:)))
inanarak iç..plasebo etkisi yapsın :))/QUOTE]
İnanmak ne kelime.. Artik sabahlari kahve yerine yesil cay icerim diye planlar bile kurmaya basladim.. Daha bi yudum tatmadan.
Selamlaar,
nasıl gidiyor diyetler bakalım.... ben 4 gündür spora gidemedim ve aburcubur dünyasına geri döndüm
bu gün tekrar kontrolü geri almam lazım amma velakin bu günde yoğun ve spora gidemicem.... akşam 7 den sonra toplantı mı olur kardeşim yaaa....
Corba ii fikir canim. Bi ic de gel. canavara donusme sonra:)))Assssla öğlen yemeği alışkanlığım yok,erken kalksam bile sabah 10:00'dan önce kalvaltıya asla oturamıyorum..
Bu yüzden de öğlen acıkmıyorum ama ikindi vakti gözü dönmüş canavarlara dönüyorum ve ne oluyorsa o zaman oluyor zaten..
Canim biraz fazla olmus ya...
bi kere o menude en kotu sey kola ne karin doyuruyor ne faydali sekerli asitli sudondurmayi da ara ogun yapsaydin keske ve 1.5 tabak makarnaya da yorum yapmiyorum:)
insan bazen sapiyiyor ya! Ne yicegini sasiriyo! Bakma yorum yaptigima ben de baZen o kadar gereksiz seyler yiyiyorum ki.. Ben bu sabah tartildim hic soylemeyim cok kotu! Nasil zayiflicam bilmiyom? Dun guya az yemistim ama tarti oyle demiyo!
canım açlık ve diyet bizi kötü etkiledi ama seni sanatçı bestekar yapmış şak bi yana çok güzel uyarlmışsın tebr ikler
bak bıtanedaha patlatayımkikolarım gelse dile aç kalıyorum bile bile sesimi duyur köfteyeeee yemeyı 40 kere çiyne çiyneeeeeeeeeee ooooofffff çiyne bulbulum çiyneeeeeeeee:)
Allahım sen aklımıza mukayet ol
kızlar diyetisyenm bana sabahları ac karna kivi yememi önermişti kahvaltıdan önce sizde deneyin bence
yaf acaba kiloları beynımden mı verıyorum oynatmama az kaldı:)
Assssla öğlen yemeği alışkanlığım yok,erken kalksam bile sabah 10:00'dan önce kalvaltıya asla oturamıyorum..
Bu yüzden de öğlen acıkmıyorum ama ikindi vakti gözü dönmüş canavarlara dönüyorum ve ne oluyorsa o zaman oluyor zaten..
deme öyle kız mağduruz biz ondan böyleyiz yiyemioruz diye köfteli şarkıda mı yasak bize
kızlar diyetisyenm bana sabahları ac karna kivi yememi önermişti kahvaltıdan önce sizde deneyin bence
ya ne bileyim valla ot çöp yemekten bi hal oldum babam aradı bugun kızım nasılsın diye bitkisel hayattayım dedim :)))
ben omakarnaya kurufasulye pilava yanında salataya ban ban ban doyamadım karnı yarık cacıga patateslı piyaza yeyeyeye doyamadımmm((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?