60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canım! Nasilsin?

Diyetler ii gitmiyor tabiki(sadece ilk iki hafta kilo verdim. Tabi sonra yarisini da geri aldim:) ilk haftalarda daha dikkatliydim.

Hatta bi kere sen bana kizmistin sucuklu yumurta yedim diye degil tabiki yedigimden aglaniyorum diye. O kadar da abartma demistin! Ben ondan sonra saldim gitti! Salis o salis...

Assssla öğlen yemeği alışkanlığım yok,erken kalksam bile sabah 10:00'dan önce kalvaltıya asla oturamıyorum..
Bu yüzden de öğlen acıkmıyorum ama ikindi vakti gözü dönmüş canavarlara dönüyorum ve ne oluyorsa o zaman oluyor zaten..
Neyse karnım aç değil ama gidip çorba içicem,ikindi çoşmayayım diye..

Corba ii fikir canim. Bi ic de gel. canavara donusme sonra:)))
Bende cogu zaman atliyorum ogle yemegini cunku senin gibi o saate acikmamis oluyorum. Sonra ikindi vakti gibi biseyler atistiriyorum!
Bugun de kahvaltiyi atladim.
Ama benim ne oluyorsa aksam eve gitiikten sonra oluyor((

dayanamadım canım valla ya akşama daha fazla ip atlamalıyım
işin kötüsü ne biliomusun ben yine acıktım niye böyle oluyo bu saatlerde midemde boşluk oluyo öğlen bi ton şey yedim halbuki

kızlar diyetisyenm bana sabahları ac karna kivi yememi önermişti kahvaltıdan önce sizde deneyin bence

Canim corba ii fikir!
Canim sen kac kiloydun?

Eski kilomuza donmemiz lazim. 3 sene onceki kiyafetlerimi cikarttim iyiki atmamisim bol geliyorlar diye. Cunku en az 10 tane pantalonumun icine giremiyorum ve bozuk plak gibi hep ayni seyleri giymeye basladimcok moralim bozuk(

ben omakarnaya kurufasulye pilava yanında salataya ban ban ban doyamadım karnı yarık cacıga patateslı piyaza yeyeyeye doyamadımmm((((((((((((((((

ya ne bileyim valla ot çöp yemekten bi hal oldum babam aradı bugun kızım nasılsın diye bitkisel hayattayım dedim :)))

ben omakarnaya kurufasulye pilava yanında salataya ban ban ban doyamadım karnı yarık cacıga patateslı piyaza yeyeyeye doyamadımmm((((((((((((((((

hahahhaa babanda telaşlancak bişey oldu diye ben bugün öğlen iyi yedim ama yok anacım kurtmu vardır nedir acıktım yine tereyağlı mis gibi pilav istedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…