60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hala yürüyorum kimse birşey yazmamış...aaaa olmuyor eccük motive edin yaw

benim yerime de yürü diyecektim...

Evvett gidip pilav ve salatamı yapayım...Dua edin de şu pilavdan yemeyeyim yaaa...

Bizim evde artık sebzeli bulgur pilavı pişiriliyor. Hem çocuk fazla pirinç yemiyor hem de bize iyi oluyor. Ben ondan da az yiyorum tabi. Herkes rahat ediyor :)

3 km yürüdüm bitti...geçmişler olsun

Tebrikler

Öncelikle kızlar dukandan uzak durun. Ne bu ya! Midem bulandı protein yemekten hem de daha ilk günden. Aptal gibi dolaşıyorum. Tokum ama bi değişiğim. Sonuç olarak devam edemicem.
Ama radikal bir karar aldım mümkün olduğunca ekmek ve türevlerini tüketmicem. Sebze, protein ve meyve tüketicem.
Bu arada benim de mesaj sayım müsait olmadığı için özel mesaj yazamıyorum.
Ben buraya yazsam, bir arkadaşımız özel mesaj olarak gönderse? Malum sürekli bir şeyler yazılıyor, arada kaynayabilir:)

Yaşım:20
Boyum:164
Önceki kilom:68
Şu anki kilom:65
Hedefim:58

Hepinizi öpüyorum:) Ben tavuklarımı yiyim :)

yürüyüşümü yaptım birde bacak açma kapatma yan yatıp 15 er kez onu yaptım...akşam ekmekte yemicem...höhöyyt fena gaza gelmişim ....birde elimde su şişesi...2 litre su içtim şu zamana kadar...benimde bir ara noktam yok yahu...ya tam duruyorum ya tam harekete geçiyorum...dengesizmiyim neyim

ara
Çilek
Öğlen
Çok az semizotu salatası
1 dilim ekmek
Ara
%70 kakaolu 30 gr çikolata
Ara
Çilek 3 tane
1 çay fincanı zencefilli tarçınlı süt
Eşimin tatlısından 1 çatal
Akşam
Z.yağlı kereviz
3 köfte
Ara
Çok az yaz helvası bıçakla çoook ince kestim
1 minik kare çikolata
1 saat yürüdüm
Su az içtim yarım litre bitti şimdi çay içiyorum karnımda ağrı başladı =(
Yarım tabak domates çorbası

selam kızlar bugün öyle kayda değer bir şey yemedim özetlersem sabah 1 susamsız simit süt
öğle ayran bir de arkadaşın poğaçasından bir çimdik
akşam ıspanak ayran
bu hafta umutlu değilim cumaya kadar kilo verebileceğimi zannetmiyorum zaten canımda sıkkın hiç bir şeye tahammülüm kalmamış herşey herkes batıyor başımı alıp gitmek istiyorum bir süreliğine ama o da olmuyor

İyilik sekercim seni sormali? Valla tatlim bende gecen hafta falan cok az girebildim.bi baktim kimsecikler yok:) madam da yoktu piyasada. o da geldi simdi tekrar. Ama sen ihmal etme bizi osleriz sonra:)
Tatlim kotu seyler yiyince bende yazmiyomhihi:) bende formsante falan aldim gaza getirsin diye ama benim motivasyon yerlerde. Hicbisey ise yaramiyor
Diyetisyene gitcem galiba bu gidisle? Nerde hata yaptigimi anlayamiyorum!

Siz ne diyorsunuz kizlar? Gideyim mi diyetisyene?

Ya ben dukana baştan karşıyım zaten. Herşey yasak. Sıfır yağ. Ona uymak zor. Bir de tek tip besleniyosun. Bıraktığın iyi olmuş

süpersin , devam
Ama akşam yemeği yemeden nasıl duracaksın? Gündüz ne yedin ? Salata bari ye.

bu karatay diyetine ne diyorsunuz kızlar...dukan mukan yapmam onu fransızlar yapsın...

Karatay'a da karşıyım. Yiyorsun avuç dolusu fındıkları, çerezleri... Zaten ben ekmek yemiyorum, avuç dolusu fındıkların bademlerin kalorisini düşünemiyorum bile

Çok az yemişsin ama ben de simit diyetine başlamayı düşünüyorum.
Canım bugün o kadar çok simit çekti ki , almadığıma bin pişman oldum

Eğer seni motive edecekse, başka çaren yoksa git. Ama iş sende bitiyor yine...

Kızlar aşağıdaki ender saraç'ın (ender saraçın olduğuna emin değilim , herhangi bir siteden aldım) simit diyetine ne diyorsunuz?
Bunu duyanınız veya uygulayanınız var mı ?
Belki sadece 5 gün uygulayabilirim. Bugün o kadar canım simit çekti ki sabah almadığıma bin pişman oldum. 5 günlük simit diyeti yapsam da tüm hücrelerim simide doysa mı ki diyorum :)
Hem de haftada 3-6 kilo vermek ne demek ya!

ENDER SARAÇ SİMİT DİYETİ
Hedef: 1 haftada 3-6 kilo
Günlük Kalori: 900 Kcal
En fazla 7 gün boyunca uygulanması gereken bu diyet, simitin yanı sıra et, tavuk gibi protein ağırlıklı besinler de içeriyor. Bu diyette sabah kahvaltısı bir hafta boyunca aynı.
Bu diyetin günlük menüleri:
1.gün:
Sabah: – ½ simit, çay, kahve diyet içecekler = 150 kal.
Öğle: – 1 simit, yağsız salata (1 kase salata) = 330 kal.
Akşam: – ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız) = 90 kal.
2.gün:
Sabah: – ½ simit, çay, kahve diyet içecekler
Öğle: – 1 simit, yağsız salata (1 kase)
Akşam: – ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız)
3.gün:
Öğle: – 1 simit, yağsız salata (1 kase)
Akşam: – 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir)
4.gün:
Öğle: – 1 simit, 1 kase salata
Akşam: – 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir)
5.gün:
Öğle: – 1 simit, 1 bardak ayran
Akşam: – 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata
6.gün:
Öğle: – 1 tabak makarna (domatesli) 1 kase salata
Akşam: – 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata
7.gün:
Öğle: – Tavuklu domatesli makarna (1 tabak olacak, içine 1 tatlı kaşığı yağ konacak) Akşam: – 3 adet bonfile veya balık ızgara veya teflonda, 1 kase salata
ender saraç

Son düzenleme:

canım bence 3-6 kilo verdirmez gibi. Ben de çok severim simidi. Bir simit 4 dilim ekmeğe bedelmiş. Gün içinde ekmek sayını ayarlayarak yarım simit yiyebilirsin. Boşver bence bu diyeti.

Ah guzelimmmm nasip iste napican. Benim gorumcem hic bisey takmadi ne diyosun.annesinin babasinin aldigi yeter diye dusundu herhal.

Valla bunlar ne yazik ki nasip ya keske benim gorumcem olaydin hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…