benım de kızım ın agzı burnu çıkolata bı yalayım mı agzını dıyorum guluyo cadı öküz tren ılıskısı ıçındeyım çıkolatayla heran şeytana uya bılıtem varr
Ben de oğlumun dondurmasını yiyorum
Zaten hepsini yiyemezki yavrucak
ben hala yürüyorum kimse birşey yazmamış...aaaa olmuyoreccük motive edin yaw
ben hala yürüyorum kimse birşey yazmamış...aaaa olmuyoreccük motive edin yaw
Evvett gidip pilav ve salatamı yapayım...Dua edin de şu pilavdan yemeyeyim yaaa...
3 km yürüdüm bitti...geçmişler olsun
kızlar nabersiniz.pek bakamadım bu sıralar. zaten yediklerim de hep kötü şeyler. bu hafta saldım ben. 200 gr verdiydim onu da almışımneyse veririz yine.
excity, madam, december, merguana nabersiniz şekerler. ihmal etmişim gibi hissediyorum sizleri ya kusura bakmayın. evi toparlıyorum. yaz geldi balkonu böcekler sardı. eve çekirgeler girmeye başladı.
bense panik içindeyimsürekli kaşınıyorum kızlar, çok huylanıyorum böceklerden. gördüğüm anda kaşıntı tutuyo beni..
bu arada yeni kitaplar aldım ben..beslenme üzerine.. şeytan ye diyor ve deccal tabakta..kemal özermiş ikisinin yazarı da, alırken dikkat etmemiştim, eve gelince farkettim. çok değişik bilgiler var, sizinle paylaşırım burdan..
ben şimdi yemek yapmaya gidicem..fırında tavuk yapıcam, fasülye piyazı ve salata belki cacık yaparım tam karar veremedim salatayla cacığa..
yarından itibaren yediklerimi de yazmaya başlarım.. kötü şeyler yediğim için yazmak istemedim, yüzüm olmadıkötü dediğim, hamurişi, tatlı
öpüyorum kızlar, akşaam yemekten sonra uğrarım tekrar..
Öncelikle kızlar dukandan uzak durun. Ne bu ya! Midem bulandı protein yemekten hem de daha ilk günden. Aptal gibi dolaşıyorum. Tokum ama bi değişiğim. Sonuç olarak devam edemicem.
Ama radikal bir karar aldım mümkün olduğunca ekmek ve türevlerini tüketmicem. Sebze, protein ve meyve tüketicem.
Bu arada benim de mesaj sayım müsait olmadığı için özel mesaj yazamıyorum.
Ben buraya yazsam, bir arkadaşımız özel mesaj olarak gönderse? Malum sürekli bir şeyler yazılıyor, arada kaynayabilir:)
Yaşım:20
Boyum:164
Önceki kilom:68
Şu anki kilom:65
Hedefim:58
Hepinizi öpüyorum:) Ben tavuklarımı yiyim :)
yürüyüşümü yaptım birde bacak açma kapatma yan yatıp 15 er kez onu yaptım...akşam ekmekte yemicem...höhöyyt fena gaza gelmişim ....birde elimde su şişesi...2 litre su içtim şu zamana kadar...benimde bir ara noktam yok yahu...ya tam duruyorum ya tam harekete geçiyorum...dengesizmiyim neyim
bu karatay diyetine ne diyorsunuz kızlar...dukan mukan yapmam onu fransızlar yapsın...
selam kızlar bugün öyle kayda değer bir şey yemedim özetlersem sabah 1 susamsız simit süt
öğle ayran bir de arkadaşın poğaçasından bir çimdik
akşam ıspanak ayran
bu hafta umutlu değilim cumaya kadar kilo verebileceğimi zannetmiyorum zaten canımda sıkkın hiç bir şeye tahammülüm kalmamış herşey herkes batıyor başımı alıp gitmek istiyorum bir süreliğine ama o da olmuyor
İyilik sekercim seni sormali? Valla tatlim bende gecen hafta falan cok az girebildim.bi baktim kimsecikler yok:) madam da yoktu piyasada. o da geldi simdi tekrar. Ama sen ihmal etme bizi osleriz sonra:)
Tatlim kotu seyler yiyince bende yazmiyomhihi:) bende formsante falan aldim gaza getirsin diye ama benim motivasyon yerlerde. Hicbisey ise yaramiyor
Diyetisyene gitcem galiba bu gidisle? Nerde hata yaptigimi anlayamiyorum!
Siz ne diyorsunuz kizlar? Gideyim mi diyetisyene?
Kızlar aşağıdaki ender saraç'ın (ender saraçın olduğuna emin değilim , herhangi bir siteden aldım) simit diyetine ne diyorsunuz?
Bunu duyanınız veya uygulayanınız var mı ?
Belki sadece 5 gün uygulayabilirim. Bugün o kadar canım simit çekti ki sabah almadığıma bin pişman oldum. 5 günlük simit diyeti yapsam da tüm hücrelerim simide doysa mı ki diyorum :)
Hem de haftada 3-6 kilo vermek ne demek ya!
ENDER SARAÇ SİMİT DİYETİ
Hedef: 1 haftada 3-6 kilo
Günlük Kalori: 900 Kcal
En fazla 7 gün boyunca uygulanması gereken bu diyet, simitin yanı sıra et, tavuk gibi protein ağırlıklı besinler de içeriyor. Bu diyette sabah kahvaltısı bir hafta boyunca aynı.
Bu diyetin günlük menüleri:
1.gün:
Sabah: ½ simit, çay, kahve diyet içecekler = 150 kal.
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase salata) = 330 kal.
Akşam: ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız) = 90 kal.
2.gün:
Sabah: ½ simit, çay, kahve diyet içecekler
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase)
Akşam: ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız)
3.gün:
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase)
Akşam: 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir)
4.gün:
Öğle: 1 simit, 1 kase salata
Akşam: 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir)
5.gün:
Öğle: 1 simit, 1 bardak ayran
Akşam: 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata
6.gün:
Öğle: 1 tabak makarna (domatesli) 1 kase salata
Akşam: 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata
7.gün:
Öğle: Tavuklu domatesli makarna (1 tabak olacak, içine 1 tatlı kaşığı yağ konacak) Akşam: 3 adet bonfile veya balık ızgara veya teflonda, 1 kase salata
ender saraç
ciddi misin yok artık ya,ben böyle şeylere çok sinir oluyorum benimde annem oturma odasına kırmızı koltuk almayı düşünüyordu hadi içinde ukte kaldı diye,bizim gelinimiz ne yaptı ben o odayı ütü odası,çamaşr odası yapcam ben salonda oturcm dedi.annemde kızım salonun koltukları bej rengi sigara içen insanlarsınız leke olur,bişey dökülür,oturma odasına koltuk alalım dedi,sırf bu yüzden annem koltuk alıcak diye kavga edildi ,nişan bozuluyordu düşün canım ,sen hiçbişey yapmadan görümce böyle yapıyorsa altında başka bişey ararım,ama bizim gelinin hatalrı çok fazla..düğünde bilezik takmayı düşünürken şimdi 50tl takıcam ..anneme ,ablama ,bana karşı saygısızlığı çok fazla.
insan özenir ya yeni ev ,yeni eşya herşeyi yardım edilemk,görmek için gidilir yani.şahsen ben şimdiden o gün neler yapsam acaba çayın yanına diyorum düşün yani..ama şite insana fazla değer vermeye gelmiyor malesef.boşver sende ona gitmez,görmezsin ,ee eşin ne dediydi bu duruma çok böyle şatafatlı şeyler 200 tl ancak yani..böyle kısıtlayan insanlara sinir oluyorum ben ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?