canım bence 3-6 kilo verdirmez gibi. Ben de çok severim simidi. Bir simit 4 dilim ekmeğe bedelmiş. Gün içinde ekmek sayını ayarlayarak yarım simit yiyebilirsin. Boşver bence bu diyeti.
Biliyorum is bende bitiyo zamaninda 12 kilo verdim kendi kendime spor bile yapmadan. ama bu kez veremiyorum. Bi yerde hata yapiyorum ama nerde???????????????Eğer seni motive edecekse, başka çaren yoksa git. Ama iş sende bitiyor yine...
Ben sabahları 1 veya 1/2 kepekli ekmek yiyorum sadece. Onu da her zaman değil.
Yani benim hayatımda hiç ekmek yok kahvaltı dışında.
Ama bu diyet 3-6 kilo verdirmez gibime geldi benim de..
Ama ara öğün felan yok. Kaçamak da yapmazsam buna uymak için belki 2 kilo verdirir haftada.
Belki 1 güncük deneyebilirim :)
Biliyorum is bende bitiyo zamaninda 12 kilo verdim kendi kendime spor bile yapmadan. ama bu kez veremiyorum. Bi yerde hata yapiyorum ama nerde???????????????
bi kendime gelirim belki diyetisyene gidersem... Hala dusunme asamasindayim:)
canım simit çekti valla. tamam uygula benim yerime de ye :)
Spor yapmadan ben veremiyorum kilo.
Beraber yapalım canım? Niye sen de yapmıyorsun ?
çok zor kilo veriyorum ben ya, spor yapıyorum, sürekli hareket halindeyim ama yok olmuyor. ekmeği falan kesicem 5 gün sırf sebze ve proteinle beslenicem. Bıktım çünkü 2 haftada 1 kilo vermekten
geçmiş olsun umarım sıkıntılı bir durum yoktur. menünü beğendim, bol bol baharat ile desteklemişsin ki özellikle pul biber herşeyin içinde var. sevdiğinden mi yoksa özel bir nedenden dolayı mı pulbiberi tercih ediyorsun? hani metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı diye duymuştum da sen de o nedenle mi bu kadar çok tüketiyorsun merak ettim
Kızlar aşağıdaki ender saraç'ın (ender saraçın olduğuna emin değilim , herhangi bir siteden aldım) simit diyetine ne diyorsunuz?
Bunu duyanınız veya uygulayanınız var mı ?
Belki sadece 5 gün uygulayabilirim. Bugün o kadar canım simit çekti ki sabah almadığıma bin pişman oldum. 5 günlük simit diyeti yapsam da tüm hücrelerim simide doysa mı ki diyorum :)
Hem de haftada 3-6 kilo vermek ne demek ya!
ENDER SARAÇ SİMİT DİYETİ
Hedef: 1 haftada 3-6 kilo
Günlük Kalori: 900 Kcal
En fazla 7 gün boyunca uygulanması gereken bu diyet, simitin yanı sıra et, tavuk gibi protein ağırlıklı besinler de içeriyor. Bu diyette sabah kahvaltısı bir hafta boyunca aynı.
Bu diyetin günlük menüleri:
1.gün:
Sabah: ½ simit, çay, kahve diyet içecekler = 150 kal.
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase salata) = 330 kal.
Akşam: ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız) = 90 kal.
2.gün:
Sabah: ½ simit, çay, kahve diyet içecekler
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase)
Akşam: ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız)
3.gün:
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase)
Akşam: 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir)
4.gün:
Öğle: 1 simit, 1 kase salata
Akşam: 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir)
5.gün:
Öğle: 1 simit, 1 bardak ayran
Akşam: 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata
6.gün:
Öğle: 1 tabak makarna (domatesli) 1 kase salata
Akşam: 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata
7.gün:
Öğle: Tavuklu domatesli makarna (1 tabak olacak, içine 1 tatlı kaşığı yağ konacak) Akşam: 3 adet bonfile veya balık ızgara veya teflonda, 1 kase salata
ender saraç
Nasıl besleniyorsun ve spor olarak ne yapıyorsun?
İyilik sekercim seni sormali? Valla tatlim bende gecen hafta falan cok az girebildim.bi baktim kimsecikler yok:) madam da yoktu piyasada. o da geldi simdi tekrar. Ama sen ihmal etme bizi osleriz sonra:)
Tatlim kotu seyler yiyince bende yazmiyomhihi:) bende formsante falan aldim gaza getirsin diye ama benim motivasyon yerlerde. Hicbisey ise yaramiyor
Diyetisyene gitcem galiba bu gidisle? Nerde hata yaptigimi anlayamiyorum!
Siz ne diyorsunuz kizlar? Gideyim mi diyetisyene?
iyiyim canım sağol.
formsante ne kız. ben bilmiyorum
git bi görün metabolzima hızını falan ölçtür.
merhaba kızlar
sabah yarım dlim ekmek,1 kk peynir,domates,salatalık,2 zeytin,
akşam;1 kase bulgur pilavı,1 bardak kola
Naber kiz? Nerelerdesin sen? Hani ogle yemegi nerde? Canim ya sen bu kadar az yemege nasil alistin?? Bayilip kalma amaBu arada beni solladin gectin valla canım seni tebrik ederim:) demekki zayiflamak icin gercekten az yemek gerek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?