60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bugun 8 br.su ictim daha da icmedim ama 10 br.anca olur herhalde bi de artik gercekten tutamiyorum yaa kendimi...
İsten cikarken bi hurma attim agzima..
Eve gelip yemegin pismesk derken 19.30da 2 tane garniturlu enginar yedim ve yanina semizotu yaptim yogurtlu salatasindan.
Esime pilav ve patates kizartmasi yaptim pilavdan bi cay kasigi, pattaesten de 1tane attim agzima...
Yemegin yaninda lipton greentea ictim ne yazik ki...
Simdi de 2 br.sekersiz cay 2 hurma ve wasanin ucundan isirik aldim.
Yatmadan erik de yiyecegim.
Cok mu? :-(

canım bence 3-6 kilo verdirmez gibi. Ben de çok severim simidi. Bir simit 4 dilim ekmeğe bedelmiş. Gün içinde ekmek sayını ayarlayarak yarım simit yiyebilirsin. Boşver bence bu diyeti.

Ben sabahları 1 veya 1/2 kepekli ekmek yiyorum sadece. Onu da her zaman değil.
Yani benim hayatımda hiç ekmek yok kahvaltı dışında.
Ama bu diyet 3-6 kilo verdirmez gibime geldi benim de..
Ama ara öğün felan yok. Kaçamak da yapmazsam buna uymak için belki 2 kilo verdirir haftada.
Belki 1 güncük deneyebilirim :)

Eğer seni motive edecekse, başka çaren yoksa git. Ama iş sende bitiyor yine...
Biliyorum is bende bitiyo zamaninda 12 kilo verdim kendi kendime spor bile yapmadan. ama bu kez veremiyorum. Bi yerde hata yapiyorum ama nerde???????????????
bi kendime gelirim belki diyetisyene gidersem... Hala dusunme asamasindayim:)

canım simit çekti valla. tamam uygula benim yerime de ye :)

Biliyorum is bende bitiyo zamaninda 12 kilo verdim kendi kendime spor bile yapmadan. ama bu kez veremiyorum. Bi yerde hata yapiyorum ama nerde???????????????
bi kendime gelirim belki diyetisyene gidersem... Hala dusunme asamasindayim:)

Spor yapmadan ben veremiyorum kilo.

canım simit çekti valla. tamam uygula benim yerime de ye :)

Beraber yapalım canım? Niye sen de yapmıyorsun ?

teşekkürler .bugün daha iyiyim baharatı seviyorum ama pul biberi hem sevdiğimden hemde metobolizma meselesi yüzünden yiyorum.menümü beğenmen ben daha dda motive ediyor zaten bu diyet yolculuğunda sizin le beraber olunca hele birde mesajlar alınca yalnız olmadığımı anlıyorum hepinize teşekkğürler

iyi akşamlar bence böyle tek yönlü diyetler hiç sağlıklı değil. ayrıca hızlı verilen kilolar kat kat fazlasıyla geri alınıyor.ayrıca verilen kiloların yağ mı kas mı olduğuda önemli.. ben böyle diyetlere sıcak bakmıyorum

bugün meydanı boş buldum bu 3.mesajım.bugün yediklerim.yaptıklarım aslında yediğin içsin senin olsun gördüğünü anlat derler ama bizim buralarda yediğin içtiğin anlatıdığı için bende yazıyorum

sabah
-kalkınca 1 bardak ılık su içtim.
-1 fincan yeşilçay
sonra o7.30 da evden işyerine kadar yarım saat yürüdüm
işyerinde baharatlı domates ve peynir 5 adet zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği götürdüm ama hepsini yiyemedim götürdüklerimin yarısını yedim
ara da 7 otlu çay içtim
bugün işyerinde işler yoğundu ara öğün yapamadım

öğle
-işyerinde yemekhanede 1 kase çorba 1dilim t.b ekmeği birde et yemeğindeki 2 dilim patatesi yedim etleri yemedim
ara
1 çay bard yoğurt 2adet form yulaflı bisküvi
akşam
yemekten önce 7 otlu çay
salata balık 1 dilim t.b.ekmeği
şu anda yeşil çay içiyorum
gün boyunca 2 litre su içtim

bu arad abur cuburu çok sevmeme rağmen görünce hiç canım istemiyor .uzmanlar bir şeyi 40 gün yemeyince tadının beyinden silindiğini söylemişler diye duymuştum.doğru herhalde.. bugün işyerinde tatlı yediler ben yemedim canım da istemedi.

Bu gün yediklerim ve içtiklerim

Sabah:

yataktan kalkınca sirkeli ılık su

1 haşlanmış yumurta
Çok az çeçil peynir
2 tane yeşil zeytin
Bolll tarafından domates,salatalık,sivri tatlı biber.
2 dilim kepek ekmeği
2 kupa şekersiz çay

Ara:
6 tane çilek

İkindi gibi:
1 kase tavuk çorba
1 dilim kepekli ekmek

Ara:
1 nescafe (tatlandırıcılı)
5 tane fındık

Akşam:
1 tabak etli bezelye
2 yemek kaşığı pilav (dayanamadım gene)
Bolll salata (3-4 damla yağlı,bol nar ekşili)
1 dilim kepek ekmeği

1 saat sonra 1 kupa şekersiz çay
4 tane gene çilek

Yatınca gene sirkeli ılık su içicem...

merhaba kızlar
sabah yarım dlim ekmek,1 kk peynir,domates,salatalık,2 zeytin,
akşam;1 kase bulgur pilavı,1 bardak kola

Nasıl besleniyorsun ve spor olarak ne yapıyorsun?

Sabah: bir haşlanmış yumurta(her zaman değil), peynir, domates, salatalık 1 dilim ekmek bazen yarım simit
Öğlen: eğer evdeysem bazen bir kase çorba, salata, ya da bir kepçe çorba ve 3-4 köfte salata
eğer okuldaysam bir ayran ve hamburger ekmeği arasına snitzel Ama büyük değil
ara: yoğurt
akşam: sebze yemeği, salata
ara: meyve, bazen vanilyalı bir-iki top dondurma

Haftanın 3 günü spor salonuna gidiyorum. 40 dakika yürüyüş,20 dakika bisiklet. 1 saat de cardio yapıyorum canım.

iyiyim canım sağol.

formsante ne kız. ben bilmiyorum

git bi görün metabolzima hızını falan ölçtür.

iyiyim canım sağol.

formsante ne kız. ben bilmiyorum

git bi görün metabolzima hızını falan ölçtür.

Dergi canim ya. su diyet dergilerinden

Bi gidip gorunsem ii olacak. Gaza gelirim:) Ben seneler once gitmistim.lise2deyken:) 60kiloydum gittigimde, diyetisyen idel kilon 57 demisti bi ay sonra gel demisti ben bi ayda 55-56 ya dustum bi daha da gitmedim:) yani canim anlayacagin o zamanlar da zayiflamaya ugrasiyordum:)

Saglikli beslenmeyi hayat felsefesi haline getirmek lazim:)

merhaba kızlar
sabah yarım dlim ekmek,1 kk peynir,domates,salatalık,2 zeytin,
akşam;1 kase bulgur pilavı,1 bardak kola

Naber kiz? Nerelerdesin sen? Hani ogle yemegi nerde? Canim ya sen bu kadar az yemege nasil alistin?? Bayilip kalma ama Bu arada beni solladin gectin valla canım seni tebrik ederim:) demekki zayiflamak icin gercekten az yemek gerek:)

Naber kiz? Nerelerdesin sen? Hani ogle yemegi nerde? Canim ya sen bu kadar az yemege nasil alistin?? Bayilip kalma ama Bu arada beni solladin gectin valla canım seni tebrik ederim:) demekki zayiflamak icin gercekten az yemek gerek:)

iyiyim tatlım şükür ders çalışıyorum hep.sen nasılsın =)
öğle yemeği yiyemiyorum unutuyorum hep.acıkmıyorum tatlım valla 1 haftadır acayip halsizim.artık günlerde uzun etki ediyor baya az yemek. .evet canım az yiyeceksin.çok zor alışmak.etkili bir neden lazım.yani bir erkek olabilir.mesela benim öyle..ekstra yediğim şeylerin gereksiz olduğunu anladım artık.zaten miden alışıyor.istemiyor bida

selammm çıtır adayları

aylık alışveriş yaptık dün.aldığım herşeyin kalorisine fln baktım ilk defa
ayy o bisküviler neymiş yauv.mahvetmişiz kendimizi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…