60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu sabah tartıldım 59 kiloyum...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

tebrik ederim cicişşş alkisalkisalkis

o halini çok merak ediyoruz ciciş.mutlaka fotonu bekliyoruzzzz delikafadulden

çok az kaçamaklı, inanılmaz yorucu bir haftasonu geçirdim, doğrudüzgün uyumadığım için sanırım bu sabah eve gelir gelmez tartıldım sonuç alınan 1.5 kilo sanırım regl olduğum için uykusuzluktan ve yolyorgunluğundan kilom fazla çıktı.umarım yarın sabaha düzelir :sinifsinif:

ben demiştim onu canım spor salonundaki diyetisyen söyledi banada haziran ve ekim ayları en keskin mevsim geçişleri olduğu için metabolizma salak oluyormuş ve kilo verilmiyormuş :umursamaz:

16 aydır göremediğim 50'li sayıları bugün nihayet gördüm tartıda..zemuszemus59 olmuşum..:1shok:ben nasıl bırakırım bu diyeti şimdi:ecrin_bebek:

iyide tatlım kilo verirken sağlığınıda verirsen ne yaparız sonra biz :1no2:

saol tatlımmm :kedi:

ya lapa olayı çok kafama yatmıyo ama bende patates olayınamı girsem diye düşünüyorum.sabah normal kahvaltı öğle ve akşam patatesli şeyler haşlama salata püre gibi gibi... hem zaten lapa gibi şeyleri hiç yiyemiyorum.muhallebiyi bile zor yutarım.çocukluğumdada yiyemiyomuşum mama sırf yemek yedirebilmişler bana nasıl yapsam bilemiyorum.patates diyeti olayına ne dersiniz kızlar.hiç olmazsa cumaya kadar yapsammı acaba???

Zabınım gelmişşş... Günaydın kuzuummm...opuyorumnanaktan

Bende bu hafta lapa düşünüyorum.. Günde 1-2 öğün en azından..CADIARZU

sen ne dersin benim patates olayına tatlım??*​

önümüzdeki haftaya bekleyin resimleri tatlımmm sizinle paylaşmadan olurmu hiiiç opuyorumnanaktan
2 günde 1,5 kilo almamışsındır zaten canım biraz dinlen kendine gelir bünyen
ama bendede kötü bişey olcak c.tesi günü büyük bi ihtimalle regl olcam şişmeye başladım bile bugünden kafamçokkarıştı

patates lapadan daha mantıklı geliyo bana da
çünkü ben lapayı denedim ama başarısız oldum
ama patatesi severim sabah karabiber döker yersin yanına da 1 yumurta haşlanmış
öğlen salatasını yersin
akşamda ne biliyim azcık tavuk gğösü koyup sote yaparsın

ne dersiniz kulağa hoş gelmiyor mu?

sara nolur beni çekele beraber yapalım yoka ben bu gidişle 100 kg olcam:gitme:

ayyy iş yerimdeki mahallenin gülü şeklinde dolaşmak bazen işe yarıyo kaydirigubbakcemile3 bütün esnaf beni çok seviyo :asigim: şimdi yan taraftaki restorana patates salatası siparişi veridm benim için özel olarak yapcamlar hatta içine koymalarını istediğim şeyleri bile söyledim komikmiyim ne :roflol:

En önemlisi canım kendi kendine oku üfle öyle evden çık canım..

Canım patates sanki kilo aldırırmış gibi geliyo bana. Pirinç daha mantıklı geldi çünkü pirincin hani ödem söktürücü etkisi olduğunu daha önce duymuştum ama bildiğim kadarıyla patatesin öyle bi etkisi yok..:uhm:

haklısın ciciş yedimlerimi fazlasıyla yaktım kilo almış olabileceğime pek ihtimal vermiyorum.
resimlerini en kısa zamanda bekliyoruz

kızlar bu arada bi işe alındım yarın detayları görüşmeye gidicem umarım detaylarda boğulmayız
kafamçokkarıştı

tamam tatlım bu günden başlıyoruz o zaman hemencikkk
ben siparişi verdim patates salatası domatesli biberli salatalıklı ve bol marullu bir salata hem çok hafif hem çok besleyici olcak.cumaya kadar hergün burdan rapor vercez birbirimize taammııııı lmaz: ama ben yumurta yiyemiyorum maalesef mart ayında benim yumurta faslım sona eriyo.hatta geçen akşam bi teyzem menemen yapmış dayanamadım 2 kaşık aldım hemen kabardı heryerim :umursamaz: ben yumurtasız bi pataes diyeti yapmalıyım
yokmu bize katılaaaaannnn hadiiiii papates diyeti yolcusu kalmasıııınnnnn

ALLAH hepimize ektiği lahanaları sökmeyen dostlar nasip etsin canlarım....

Amin benekcimmm...Ne güzel bir hikayeydi...
Yarışma konusunda da ben senden daha az kilolu olsam bile ne haddime yarışmak,sen nerelerden nerelere gelmişsin...Senin mücadelen beni her zaman geçer benekcimm...:hooray:

slm kızlar bende 69 kiloyum artık banada yardımcı olurmusunus aranısa katılabilirmiyim?

Hoşgeldinnnn...a.s.

kızlar bu sabah tartıldım 59 kiloyum...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kutlarım derincimmmm...Ne güzellll...:hooray:

kızlarr 62 kilo olmusummmmmmm

Oh oh oh negüzel haberler geliyor..Seni de kutlarım emosum...:hooray:

Günaydın kızlar..Bebiş yine sabahın 5 inde kalktı bugün..mirmirmirmir bugün kavaltıda rende havuç var sadece..dün akşam ne yedğimi hatırlamıyorumkafamçokkarıştı

Newlife ben de yediklerini çok sağlıklı bulmuyorum.Bir anne olarak ,lütfen yanlış anlama ama annelerin yavrularına karşı sorumlu olduğunu ve böyle sağlıklarıyla birebir ilgili şeyler de daha dikkatli olmaları gerektiğini düşünüyorum.Ben de her zaman şok diyetlerin arkasından (ömür boyu böyle beslenemeyeceğine göre) normal beslenme düzenine geçildiğinde verilen kiloların daha hızlı ve katlı bir şekilde geri alınacağına inanıyorum hatta bir tanıdığımda çok yakınen buna şahit de oldum..

Tabii ki gene de sen bilirsin ama umarım ileri de üzülmezsin ve hasta olup yavrunu da üzmezsin...lmaz:

ayy çok sevindim hadi hayırlı olsun inşallah....

ya tama da ben bu öğlen başlayamam ancak akşama başlarım ama yarın tam gaz....kaydirigubbakcemile5

haklısın hızlı kilo vermek süper ben isveç diyetini bilmiyorum ama arkadaşlar pek tavsiye etmiyolar
sen kendini iyi hissediyosan bence sorun yok

kaç günde verdin 3 kg yu bu diyetle

4 günde verdim canım 3 kiloyu..

Aralarda yiyicem artık hafif şeyler..haklısınız çünkü..diyet bitince geri almak istemiyorum bu kiloları..

GÜNAYDIN kızlar.nasılsınız,keyifler nasıl?kilo verenleri tebrik ediyorum.alanlarda üzülmesin kolay alınan kilo çabuk verilir. cumartesi kaynana adayımla kayınbaba adayım geldiler.nasıl heyecanlıydım.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kapıyı açtığımla suratlarına kapamam bir oldulaelaelaelaelae heyecandan ne yaptığımı bilemedimki.annem niye kapattın suratlarına dedi.koşa koşa geldi kapıyı açıp içeir aldı misafirleribuyrunnnnnnnnn
ne büyük bir heyecanmış.daha isteme değildi tanışmaydı ama.vee topikle alakalı bir gelişmede oldu.sevgilim dediki sen gerçekten kilo vermişsin dedi.:lepi::lepi:tabi evlerine gidince msjlan dedi.bakalım istemede,sözde bayılırım heyecandan galiba:kedi:

geçen gün msn de bahsettiğin işmi canımcım?? senin istediğin maaşı vereceklermiymiş?? ayy canım benim inşallah senin şartlarını kabul ederler herşey gönlünce olur inşallah bitanemm :Saruboceq:

Benim de dün sabah tartı günümdü...Uzun bir süredir ilk defa bu hafta hiç kilo verememişim.

Şu 56'lı kiloları küsüratlı da olsa görsem sırtım yere gelmez artık..Ne yapalım,geç olsun,sağlıklı olsun diye teselli buluyorum işte..fisfisfis

Hayırlısı olsun canım.Allah tamamına erdirsin...a.s.

kaydirigubbakcemile3 :roflol: ay ne güldüm ama komik kız ne olcak kaydirigubbakcemile3 kaynanan 50 yıl geçse unutmaz heralde o sahneyi :roflol:
allah tamamını erdirsin inşallah canım ama istemeye geldiklerinde mümkünse kapıyı sen açma kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlısı ama sen sen ol bi daha kaynananın yüzüne kapıyı kapatmadelikafadulden

lunacım ben senin yaşını çok merak ediyorum bir de kaç çocuğun vardı

ya ilginç bir şekilde seni çok sempatik buluyorum ve de seni topikte görmekten acayip mutlu oluyorum

ayyy çok sevindim canım.. İnanamazsın.. İşşalh hayırlı olur adına canım.. Gönlünce olur işallah tatlım..

Çok komikmiş hakkaten canım.. alemsin.. Çok tatlı heyecanlar bunlar tatlım. Allah tamımını erdirsin canım..

Oluyo arada öyle canım.. Verirsin yine..

benım de bu tarz bır dıyete ıhtıyacım var ,çünkü author gıbı benım de pirinç lapası dıyetım hüsranla sonuçlandı :kedi: yıyemedım onu....aslnda ben karpuz ıle patates arasında kalmıs durumdayımm...ve flyy gıbı banada sankı patates kılo aldırrımıs gıbı gelıo nedense mafoldumben bu gercktn ıse yarıyck dedırten bır programa başlamak ıstıyorum ama neee bılemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…