60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmğ
4 tane ceviz içi
1 er tatlı kaşığı bal ve kayymak
Biberiyeli çay 1 fincan 2 kupa çay

Günaydın kızlarr hepinize afiyetler olsunnn
Dün akşam sebze sote yaptım yağsız ama bi tabak onu yedim light yoğurtla birlikte.
Elma çayı içtim.
Sabahta;
1 kivi
light b.peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 cherry domates.
1 fincan çay

ecus kahvaltın güzelmiş bu mensi bir atlatsam.artık kilo vermek için süre koymuyorum zaten az yiyorum amacım SPORU hayatıma katmak hedefim bu oldu.
Aramda meyve yicem 1 portakal

Ah guzelimmmm nasip iste napican. Benim gorumcem hic bisey takmadi ne diyosun.annesinin babasinin aldigi yeter diye dusundu herhal.

Valla bunlar ne yazik ki nasip ya keske benim gorumcem olaydin hahaha

kaç yaşnda görümcen çok merak ettim ya.

aynen nasip herşeyy canım ,aman boşver sen eşinle şimdi mutluysan salla gitsin :)

günaydın sanatçı arkadaşlarım benimmmmmmmmmmm

dün gece boyunca yediklerimi yazdım buraya çok şükür, yazınca biraz daha frenliyor insan. 10 br. değil 9 br. anca oldu dün su ama bugün telafi edeceğim inşallah.

bu sabahki kahvaltım:

aç karnına 1 br. su,
sek 200 ml light süt,
doğa müsli ve kellogs karışımı,

sabah 66.0 kg çıktım. dün 66.2 idim sanırım sabah, yani azıcık az yesem demek ki düşecek 65lere ay inşallah Allah'ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18:

spor artık hayatımda yok, şu evin interneti açılsın, videolarla youtube'tan yapmaya çalışacağım. 20 dk bile olsa hareket harekettir.

selammm çıtır adayları

aylık alışveriş yaptık dün.aldığım herşeyin kalorisine fln baktım ilk defa
ayy o bisküviler neymiş yauv.mahvetmişiz kendimizi resmen

bnde a-101 grdiğimde geçen çikolata veya tatlı trü bişey alıyım dedim kalori şeyini bir türlü bulamadımm,ablmda neyine bakıyorsun dedi kç kolrı onu öğrenmem lazım dedimm:))alamadım sonra eti formun limon lifli kepekli biskuvisini aldmm:)

günaaydıın :) napıosunuz bakıyım :)

benim kahvaltım şöyle
1 salatalık
1 domates
1 dilim ekmek
bir çay kaşığı bal aynı miktarda tereyağı
bir lokma beyaz peynir1 yumurta
şimdide yeşil çay içiyorum...hem uyanma hemde şifa niyetine...

hıı anladım. ben de bi ara almıştım adını unuttum ama sarmadı. zaten sarsaydı adını unutmazdım değil mi

evet formül sağlıklı beslenmeyi felsefe haline getirmekte yatıyo

- - -

günaydın kızlar,
nihayet 5 gün aradan sonra sporumu yapabildim
birazdan kahvaltı yapıcam.
hafif şeyler..domates, peynir, zeytin, biber, salatalık falan..

bu arada ya madamcım sen bana detoksu sormuşsun ama ben detoks yaptığımı unuttum, akşam cipsten çıtlatınca yalan oldu
sonra da yapmadım

afiyet olsun şekerim:)

maxicim hoşgedin nerelerdesincanım sen yaaa

bu sıralar pek giremedim ev işi yapmaktan..bi de komşum memleketine gidicek, 7,5 aylık hamile bir de kızı var 18 aylık.sürekli onlara gidiyorum yardıma ihtiyacı olur diye. güünaşırı komşumdayım, pazartesi günü gidiyo.

kızlar ya, hamile kadın her şeyi yiyo.beni de zorluyo.yemicem diyorum ağzıma tepiyo resmen.ısrar etsem de üzülüyo bu sefer yemedim diye. ben kilolarımı bu yüzden mi hızlı veremiyorum acaba

neyse ki pazartesi günü gidiyo artık kötü şeyler yemem

bence o arkadaşınız kendisi kilo alıyor diye size de baskı yapıyor...bazı insanlar böyledir..şahsen kilo vermek isteyen birine ısrar etmek hiç hoş birşey değil...

afiyet olsun canım :)
sağol tatlımm

psikolojik bir durum bencede komşunun yaptığı.neyse bir gitsin bakalım o zaman daha fazla kilo verirsen teşhisi koyarız

bence o arkadaşınız kendisi kilo alıyor diye size de baskı yapıyor...bazı insanlar böyledir..şahsen kilo vermek isteyen birine ısrar etmek hiç hoş birşey değil...

aynen.ben de hiç sevmem ısrar edilmesini. bi de dalga geçiyo benle şunu ye bi 5 km koş gel bişey olmaz sen alışkınsın diyo.

o da farkında kilo aldığının. ilk bebeği sezeryandı, üstüne hamile kalınca göbeği çok çıktı. ben yiyince psikolojik olarak rahatlıyodur tabi.

hamile olduğu için bi şey de demiyorum napıyım..

maximacım gel bacım gel ya, nerelere gidiyorsun böyle, bak ben de geldim.
komşun gidince vereceksin merak etme
detoks yaptığını unuttun mu?
valla günlerdir senin sonucu bekliyorum, ona göre başlayacaktım ama bu ara hastayım diye bi de başlamadım.
ben yapacağım, çıktısını aldım. hele bi şu ağzımdaki, dilimdeki yaralar, sinüzitim bi geçsin deee:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…