ben de gelim mi yanınıza =/
Ah guzelimmmm nasip iste napican. Benim gorumcem hic bisey takmadi ne diyosun.annesinin babasinin aldigi yeter diye dusundu herhal.
Valla bunlar ne yazik ki nasip ya keske benim gorumcem olaydin hahaha
selammm çıtır adayları
aylık alışveriş yaptık dün.aldığım herşeyin kalorisine fln baktım ilk defa
ayy o bisküviler neymiş yauv.mahvetmişiz kendimizi resmen
Dergi canim ya. su diyet dergilerinden
Bi gidip gorunsem ii olacak. Gaza gelirim:) Ben seneler once gitmistim.lise2deyken:) 60kiloydum gittigimde, diyetisyen idel kilon 57 demisti bi ay sonra gel demisti ben bi ayda 55-56 ya dustum bi daha da gitmedim:) yani canim anlayacagin o zamanlar da zayiflamaya ugrasiyordum:)
Saglikli beslenmeyi hayat felsefesi haline getirmek lazim:)
günaaydıın :) napıosunuz bakıyım :)
benim kahvaltım şöyle
1 salatalık
1 domates
1 dilim ekmek
bir çay kaşığı bal aynı miktarda tereyağı
bir lokma beyaz peynir1 yumurta
şimdide yeşil çay içiyorum...hem uyanma hemde şifa niyetine...
günaydınnnn
bugünkü kahvaltım
kk peynir
1salatalık
1haşlanmış yumurta
1tatlı kaşığı bal
2dilim ekmek
bu sıralar pek giremedim ev işi yapmaktan..bi de komşum memleketine gidicek, 7,5 aylık hamile bir de kızı var 18 aylık.sürekli onlara gidiyorum yardıma ihtiyacı olur diye. güünaşırı komşumdayım, pazartesi günü gidiyo.
kızlar ya, hamile kadın her şeyi yiyo.beni de zorluyo.yemicem diyorum ağzıma tepiyo resmen.ısrar etsem de üzülüyo bu sefer yemedim diye. ben kilolarımı bu yüzden mi hızlı veremiyorum acaba
neyse ki pazartesi günü gidiyo artık kötü şeyler yemem
sağol tatlımmafiyet olsun canım :)
bu sıralar pek giremedim ev işi yapmaktan..bi de komşum memleketine gidicek, 7,5 aylık hamile bir de kızı var 18 aylık.sürekli onlara gidiyorum yardıma ihtiyacı olur diye. güünaşırı komşumdayım, pazartesi günü gidiyo.
kızlar ya, hamile kadın her şeyi yiyo.beni de zorluyo.yemicem diyorum ağzıma tepiyo resmen.ısrar etsem de üzülüyo bu sefer yemedim diye. ben kilolarımı bu yüzden mi hızlı veremiyorum acaba
neyse ki pazartesi günü gidiyo artık kötü şeyler yemem
kaç yaşnda görümcen çok merak ettim ya.
aynen nasip herşeyy canım ,aman boşver sen eşinle şimdi mutluysan salla gitsin :)
2 tane görümcem var da biri küçük 6 yaşında, diğeri 26 yaşında benim bahsettiğim büyük.
bence o arkadaşınız kendisi kilo alıyor diye size de baskı yapıyor...bazı insanlar böyledir..şahsen kilo vermek isteyen birine ısrar etmek hiç hoş birşey değil...
hıı anladım. ben de bi ara almıştım adını unuttum ama sarmadı. zaten sarsaydı adını unutmazdım değil mi
evet formül sağlıklı beslenmeyi felsefe haline getirmekte yatıyo
- - -
günaydın kızlar,
nihayet 5 gün aradan sonra sporumu yapabildim
birazdan kahvaltı yapıcam.
hafif şeyler..domates, peynir, zeytin, biber, salatalık falan..
bu arada ya madamcım sen bana detoksu sormuşsun ama ben detoks yaptığımı unuttum, akşam cipsten çıtlatınca yalan oldu
sonra da yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?