bugün meydanı boş buldum bu 3.mesajım.bugün yediklerim.yaptıklarım aslında yediğin içsin senin olsun gördüğünü anlat derler ama bizim buralarda yediğin içtiğin anlatıdığı için bende yazıyorum
sabah
-kalkınca 1 bardak ılık su içtim.
-1 fincan yeşilçay
sonra o7.30 da evden işyerine kadar yarım saat yürüdüm
işyerinde baharatlı domates ve peynir 5 adet zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği götürdüm ama hepsini yiyemedim götürdüklerimin yarısını yedim
ara da 7 otlu çay içtim
bugün işyerinde işler yoğundu ara öğün yapamadım
öğle
-işyerinde yemekhanede 1 kase çorba 1dilim t.b ekmeği birde et yemeğindeki 2 dilim patatesi yedim etleri yemedim
ara
1 çay bard yoğurt 2adet form yulaflı bisküvi
akşam
yemekten önce 7 otlu çay
salata balık 1 dilim t.b.ekmeği
şu anda yeşil çay içiyorum
gün boyunca 2 litre su içtim
bu arad abur cuburu çok sevmeme rağmen görünce hiç canım istemiyor .uzmanlar bir şeyi 40 gün yemeyince tadının beyinden silindiğini söylemişler diye duymuştum.doğru herhalde.. bugün işyerinde tatlı yediler ben yemedim canım da istemedi.
iyi olan görümce var mı?
benim görümcem de bana uzak Allaha yakın olsun:26:
aynen.ben de hiç sevmem ısrar edilmesini. bi de dalga geçiyo benle şunu ye bi 5 km koş gel bişey olmaz sen alışkınsın diyo.
o da farkında kilo aldığının. ilk bebeği sezeryandı, üstüne hamile kalınca göbeği çok çıktı. ben yiyince psikolojik olarak rahatlıyodur tabi.
hamile olduğu için bi şey de demiyorum napıyım..
maximacım gel bacım gel ya, nerelere gidiyorsun böyle, bak ben de geldim.
komşun gidince vereceksin merak etme
detoks yaptığını unuttun mu?
valla günlerdir senin sonucu bekliyorum, ona göre başlayacaktım ama bu ara hastayım diye bi de başlamadım.
ben yapacağım, çıktısını aldım. hele bi şu ağzımdaki, dilimdeki yaralar, sinüzitim bi geçsin deee:2::2::2:
iyi olan görümce var mı?
benim görümcem de bana uzak Allaha yakın olsun:26:
ya ben eşimden önce görümcemle tanıştım halbuki, ne bileyim çok iyi arkadaş olacağımızı düşünüyordum ama eşim ondan küçük evlendi, kendisi evlenemedi diye düşündü sanırım kıskandı. ne çeyiz düzmeye, ne eve temizliğe ne bi başka bişeye geldi. kayınvalidem de stresten dedi. dedim ne stresi evlenecek olan benim. ben de üzüldüm, oturmaya da gelmiyor diye, anca bi arıyodu rüyamda gördüm diye kötü rüya anlatıyordu neymiş boşanıyormuşuz. ondan sonra da anladım hayır yok ondan.
aman dediğin gibi işte kötülükler uzak olsun bizden ama iyi olmayı çok isterdim yani.
1 br. şekersiz çay içiyorum, 1 br.da su içtim bu arada.
ya ben eşimden önce görümcemle tanıştım halbuki, ne bileyim çok iyi arkadaş olacağımızı düşünüyordum ama eşim ondan küçük evlendi, kendisi evlenemedi diye düşündü sanırım kıskandı. ne çeyiz düzmeye, ne eve temizliğe ne bi başka bişeye geldi. kayınvalidem de stresten dedi. dedim ne stresi evlenecek olan benim. ben de üzüldüm, oturmaya da gelmiyor diye, anca bi arıyodu rüyamda gördüm diye kötü rüya anlatıyordu neymiş boşanıyormuşuz. ondan sonra da anladım hayır yok ondan.
aman dediğin gibi işte kötülükler uzak olsun bizden ama iyi olmayı çok isterdim yani.
1 br. şekersiz çay içiyorum, 1 br.da su içtim bu arada.
iyiside vardır canım,ben çok iyiyim mesela,ama bizim gelinimiz sorunlu,annesinin ağzına bakıyor.
sanırım o yüzden ilk başta eşinin evlenmesi onu bunalıma sokmuş belliki,böyleside zor ya.deseydin ben eşimle mutluyum ,rüyaların hep tersi çıkar,diye:)kim istemezki kötü olunca ele bişey geçmiyor,ama iyi olduğunda gezmeler,tozmalar felan güzel vakit geçiriliyoryani,umarım bende böyle sorunlar yaşamam böyle bir durum söz konusu olduğunda,gerçekten çok zor şeyler..
ay ne bencil insanlar var ya..deseydin ya senle dalga geçtiğinde beni 5 km koşmak kurtarır sen şehirler arası yol kat et anca verirsin ( sen ona alınmıyorsan oda sana alınmayacak :)..birde sanırım bu tipleri Allah herkesin hayatına 1'er adet gönderiyor...valla ben şu an hırs yaptım...bazı kişilerden dolayı ki onlardan halada zayıfım...ama iyice verecem kiloyu...o zaman ortadan ikiye çatlayacaklar...hergün yürüyüş yapıcam sonra gün aşırıya düşürücem...istediğim kiloya geldiğimde...zayıflayıncada ayyy bu ne hal iskelete döndün...ay çökmüşsün...bilmemne ....hedefim 5 kiloydu 10 a çıkardım ..ohhh çatlasın çekemeyenler...
yine yürüyüş yapıcam fena kızdım aklıma geldi maaalum bir insancağız...valla zaten etrafında kaç kişi var insanın..evlenince diyorsun güzel geçinelim..yok illa bir gerry çıkacak...bu koşuyu sana inat yapıyorum gerryistek spor alalım hauhaa iyice kafayı yemişim geçmiş olsun bana...
çok zor kilo veriyorum ben ya, spor yapıyorum, sürekli hareket halindeyim ama yok olmuyor. ekmeği falan kesicem 5 gün sırf sebze ve proteinle beslenicem. Bıktım çünkü 2 haftada 1 kilo vermekten
iyi akşamlar bence böyle tek yönlü diyetler hiç sağlıklı değil. ayrıca hızlı verilen kilolar kat kat fazlasıyla geri alınıyor.ayrıca verilen kiloların yağ mı kas mı olduğuda önemli.. ben böyle diyetlere sıcak bakmıyorum
bugün meydanı boş buldum bu 3.mesajım.bugün yediklerim.yaptıklarım aslında yediğin içsin senin olsun gördüğünü anlat derler ama bizim buralarda yediğin içtiğin anlatıdığı için bende yazıyorum
sabah
-kalkınca 1 bardak ılık su içtim.
-1 fincan yeşilçay
sonra o7.30 da evden işyerine kadar yarım saat yürüdüm
işyerinde baharatlı domates ve peynir 5 adet zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği götürdüm ama hepsini yiyemedim götürdüklerimin yarısını yedim
ara da 7 otlu çay içtim
bugün işyerinde işler yoğundu ara öğün yapamadım
öğle
-işyerinde yemekhanede 1 kase çorba 1dilim t.b ekmeği birde et yemeğindeki 2 dilim patatesi yedim etleri yemedim
ara
1 çay bard yoğurt 2adet form yulaflı bisküvi
akşam
yemekten önce 7 otlu çay
salata balık 1 dilim t.b.ekmeği
şu anda yeşil çay içiyorum
gün boyunca 2 litre su içtim
bu arad abur cuburu çok sevmeme rağmen görünce hiç canım istemiyor .uzmanlar bir şeyi 40 gün yemeyince tadının beyinden silindiğini söylemişler diye duymuştum.doğru herhalde.. bugün işyerinde tatlı yediler ben yemedim canım da istemedi.
Sabah: bir haşlanmış yumurta(her zaman değil), peynir, domates, salatalık 1 dilim ekmek bazen yarım simit
Öğlen: eğer evdeysem bazen bir kase çorba, salata, ya da bir kepçe çorba ve 3-4 köfte salata
eğer okuldaysam bir ayran ve hamburger ekmeği arasına snitzelAma büyük değil
ara: yoğurt
akşam: sebze yemeği, salata
ara: meyve, bazen vanilyalı bir-iki top dondurma
Haftanın 3 günü spor salonuna gidiyorum. 40 dakika yürüyüş,20 dakika bisiklet. 1 saat de cardio yapıyorum canım.
Sanırım regl olacağım ve tatlı krizindeyim yememek için direniyorum
selammm çıtır adayları
aylık alışveriş yaptık dün.aldığım herşeyin kalorisine fln baktım ilk defa
ayy o bisküviler neymiş yauv.mahvetmişiz kendimizi resmen
bu sıralar pek giremedim ev işi yapmaktan..bi de komşum memleketine gidicek, 7,5 aylık hamile bir de kızı var 18 aylık.sürekli onlara gidiyorum yardıma ihtiyacı olur diye. güünaşırı komşumdayım, pazartesi günü gidiyo.
kızlar ya, hamile kadın her şeyi yiyo.beni de zorluyo.yemicem diyorum ağzıma tepiyo resmen.ısrar etsem de üzülüyo bu sefer yemedim diye. ben kilolarımı bu yüzden mi hızlı veremiyorum acaba
neyse ki pazartesi günü gidiyo artık kötü şeyler yemem
Hamileyken sanki herşey serbestmiş gibi yeniliyor. Ben hamileyken de diyet gibi besleniyordum. (şimdiki diyetimden bile daha dikkat ediyordum) Yani karbonhidratlardan kısıyordum. Ekmek yoktu. Makarna, pilav yoktu.
Otururdum yarım tepsi et , balık yerdim ama ekmekti,makarnaydı,pilavdı yemezdim. Şerbetli tatlı, hazır pastalar vs. ağzıma koymazdım.
Belki şanslıydım iştahım kapalıydı diyecem ama biraz da şartlanmayla da ilgili diye düşünüyorum.
Şimdi de kendimi şartlandırmaya çalışıyorum :)
evet, katılıyorum.bilhassa hamileyken daha çok dikkat edilmeli, una, şekere.
ben de senin gibi düşünüyorum aslında, hamileyken fazla yemem gibi geliyor bana da.
insan hep en yakınındakileri kıskanıyor işte.hepsi aynı.ya gelin ya görümce sorunlu.
bende 3 b.su içtim .şu 3 gündür biraz rahatsızım.eşim az yeme dedi ama az da yemiyorum ki.çok yiyince ağrım daha çok artyor.mecbur az yicem
sözüm meclisten dışarı canımm.ya gelin ya görümce ya kaynana hep biri sorunlu oluyo zaten.
İnşallah canım. Yürüyüş de yapmak grekiyor ama. Ben çalıştım son 3 haftaya kadar. Ve öğlenleri yürüdüm paso.
Düşünüyor musun bebiş ?
Arkadaşlar ben bir mesaj yazıncaya kadar döktürmüşsünüz :)
merhaba kızlar
sabah yarım dlim ekmek,1 kk peynir,domates,salatalık,2 zeytin,
akşam;1 kase bulgur pilavı,1 bardak kola
Sabah: bir haşlanmış yumurta(her zaman değil), peynir, domates, salatalık 1 dilim ekmek bazen yarım simit
Öğlen: eğer evdeysem bazen bir kase çorba, salata, ya da bir kepçe çorba ve 3-4 köfte salata
eğer okuldaysam bir ayran ve hamburger ekmeği arasına snitzelAma büyük değil
ara: yoğurt
akşam: sebze yemeği, salata
ara: meyve, bazen vanilyalı bir-iki top dondurma
Haftanın 3 günü spor salonuna gidiyorum. 40 dakika yürüyüş,20 dakika bisiklet. 1 saat de cardio yapıyorum canım.
Sanırım regl olacağım ve tatlı krizindeyim yememek için direniyorum
ben de gelim mi yanınıza =/
bu sıralar pek giremedim ev işi yapmaktan..bi de komşum memleketine gidicek, 7,5 aylık hamile bir de kızı var 18 aylık.sürekli onlara gidiyorum yardıma ihtiyacı olur diye. güünaşırı komşumdayım, pazartesi günü gidiyo.
kızlar ya, hamile kadın her şeyi yiyo.beni de zorluyo.yemicem diyorum ağzıma tepiyo resmen.ısrar etsem de üzülüyo bu sefer yemedim diye. ben kilolarımı bu yüzden mi hızlı veremiyorum acaba
neyse ki pazartesi günü gidiyo artık kötü şeyler yemem
insan hep en yakınındakileri kıskanıyor işte.hepsi aynı.ya gelin ya görümce sorunlu.
bende 3 b.su içtim .şu 3 gündür biraz rahatsızım.eşim az yeme dedi ama az da yemiyorum ki.çok yiyince ağrım daha çok artyor.mecbur az yicem
sözüm meclisten dışarı canımm.ya gelin ya görümce ya kaynana hep biri sorunlu oluyo zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?