60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim yaa ne güzel dikkat etmişsin yediklerine

iyi olan görümce var mı?

benim görümcem de bana uzak Allaha yakın olsun:26:

ya ben eşimden önce görümcemle tanıştım halbuki, ne bileyim çok iyi arkadaş olacağımızı düşünüyordum ama eşim ondan küçük evlendi, kendisi evlenemedi diye düşündü sanırım kıskandı. ne çeyiz düzmeye, ne eve temizliğe ne bi başka bişeye geldi. kayınvalidem de stresten dedi. dedim ne stresi evlenecek olan benim. ben de üzüldüm, oturmaya da gelmiyor diye, anca bi arıyodu rüyamda gördüm diye kötü rüya anlatıyordu neymiş boşanıyormuşuz. ondan sonra da anladım hayır yok ondan.
aman dediğin gibi işte kötülükler uzak olsun bizden ama iyi olmayı çok isterdim yani.

1 br. şekersiz çay içiyorum, 1 br.da su içtim bu arada.

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :124::124::124:

Ben bu sabah açılışı kötü yaptım.sandviç hazırlayamadığımdan mecbur poğaça aldım kızmayın bana

sabah : 1 adet poğaça 1 br şekersiz çay

ay ne bencil insanlar var ya..deseydin ya senle dalga geçtiğinde beni 5 km koşmak kurtarır sen şehirler arası yol kat et anca verirsin ( sen ona alınmıyorsan oda sana alınmayacak :)..birde sanırım bu tipleri Allah herkesin hayatına 1'er adet gönderiyor...valla ben şu an hırs yaptım...bazı kişilerden dolayı ki onlardan halada zayıfım...ama iyice verecem kiloyu...o zaman ortadan ikiye çatlayacaklar...hergün yürüyüş yapıcam sonra gün aşırıya düşürücem...istediğim kiloya geldiğimde...zayıflayıncada ayyy bu ne hal iskelete döndün...ay çökmüşsün...bilmemne ....hedefim 5 kiloydu 10 a çıkardım ..ohhh çatlasın çekemeyenler...

unuttum valla kız detoksta olduğumu gariptir ki cipsi yedikten sonra aklıma geldi aaa ben detokstaydım diye
ay inşallah veririm
ben de yazıcaktım, kaç gündür aklımda hep neyse bugün yazdım
sonuç çok bilinmeyenli denklem

yine yürüyüş yapıcam fena kızdım aklıma geldi maaalum bir insancağız...valla zaten etrafında kaç kişi var insanın..evlenince diyorsun güzel geçinelim..yok illa bir gerry çıkacak...bu koşuyu sana inat yapıyorum gerry istek spor alalım hauhaa iyice kafayı yemişim geçmiş olsun bana...

iyi olan görümce var mı?

benim görümcem de bana uzak Allaha yakın olsun:26:

iyiside vardır canım,ben çok iyiyim mesela,ama bizim gelinimiz sorunlu,annesinin ağzına bakıyor.

sanırım o yüzden ilk başta eşinin evlenmesi onu bunalıma sokmuş belliki,böyleside zor ya.deseydin ben eşimle mutluyum ,rüyaların hep tersi çıkar,diye:)kim istemezki kötü olunca ele bişey geçmiyor,ama iyi olduğunda gezmeler,tozmalar felan güzel vakit geçiriliyoryani,umarım bende böyle sorunlar yaşamam böyle bir durum söz konusu olduğunda,gerçekten çok zor şeyler..

insan hep en yakınındakileri kıskanıyor işte.hepsi aynı.ya gelin ya görümce sorunlu.

bende 3 b.su içtim .şu 3 gündür biraz rahatsızım.eşim az yeme dedi ama az da yemiyorum ki.çok yiyince ağrım daha çok artyor.mecbur az yicem

sözüm meclisten dışarı canımm.ya gelin ya görümce ya kaynana hep biri sorunlu oluyo zaten.

Son düzenleme:

ay kız gülmekten koptum yaaa şehirlerarası hahhahhah yazık kız hamile o, üzmemek gerek normal biri olsa verirdim ağzının payını

evet kesin 1er tane veriyo
benim de komşum gitsin günde 2 kez yürüyüş yapcam.
tam yürüyorum, arıyo, dışarı çıkalım mı. kıramıyosun da bebişi var, onu havalandırmak için çıkıyoruz. yürüyüş yalan oluyo

neyse pazartesi kendime milat ilan ediyorummm

allah iyiliğini versin emi

çok zor kilo veriyorum ben ya, spor yapıyorum, sürekli hareket halindeyim ama yok olmuyor. ekmeği falan kesicem 5 gün sırf sebze ve proteinle beslenicem. Bıktım çünkü 2 haftada 1 kilo vermekten

Ben sabah kahvaltısı dışında ekmek yemiyorum. Onun büyük etkisi olur bence ekmeği kes. Bir de bol su iç. Ben günde saydığım 2-2.5 litre su içiyorum. Evde saymıyorum bile kimbilir kaçı buluyor.

Ben de öyle düşünüyorum. Akşamları tavuk, et vs. var ya ona güvenmiştim. Bir de öğlenleri de işyerinde çıkan salatalardan yerim simitin yanına ve yarım simit yerim diye düşündüm ama ben böyle diyetleri pek uygulayamam.
Bu arada ben 1 hafta hızlı 1 hafta yavaş kilo veriyorum. Vücud kendini dengeliyor sanırım. Ama genel itibariyle hızlı kilo verdim ben bu 2 ay içinde,ama herşeyden dengeli yedim. O gün kaçamak yaptıysam sporu artırdım. Vücudumu çok fazla zorlamadım açıkçası.

Bence güzel bir menü olmuş. Dengeli...

Aslında iyi yediklerin ama snitzel ve hamburger ekmeğine aman dikkat ! İkisinin de kalorisi fazla. Bence hiç yeme.

Sanırım regl olacağım ve tatlı krizindeyim yememek için direniyorum

Ben sanırım atlamak üzereyim o durumu.. Dün yoğun yaşadım o şekilde küçük kazalarla atlattık :)

selammm çıtır adayları

aylık alışveriş yaptık dün.aldığım herşeyin kalorisine fln baktım ilk defa
ayy o bisküviler neymiş yauv.mahvetmişiz kendimizi resmen

Diyet bisküvilerine de aman dikkat. Bence kalorileri o kadar da az değil. Sadece paketleri küçük. Bir de tatlarını beğenmiyorum , kesmiyor beni. Yine de deniyorum tadını beğendiğim olur mu diye :)

Hamileyken sanki herşey serbestmiş gibi yeniliyor. Ben hamileyken de diyet gibi besleniyordum. (şimdiki diyetimden bile daha dikkat ediyordum) Yani karbonhidratlardan kısıyordum. Ekmek yoktu. Makarna, pilav yoktu.
Otururdum yarım tepsi et , balık yerdim ama ekmekti,makarnaydı,pilavdı yemezdim. Şerbetli tatlı, hazır pastalar vs. ağzıma koymazdım.
Belki şanslıydım iştahım kapalıydı diyecem ama biraz da şartlanmayla da ilgili diye düşünüyorum.

Şimdi de kendimi şartlandırmaya çalışıyorum :)

evet, katılıyorum.bilhassa hamileyken daha çok dikkat edilmeli, una, şekere.
ben de senin gibi düşünüyorum aslında, hamileyken fazla yemem gibi geliyor bana da.

evet, katılıyorum.bilhassa hamileyken daha çok dikkat edilmeli, una, şekere.
ben de senin gibi düşünüyorum aslında, hamileyken fazla yemem gibi geliyor bana da.

İnşallah canım. Yürüyüş de yapmak grekiyor ama. Ben çalıştım son 3 haftaya kadar. Ve öğlenleri yürüdüm paso.
Düşünüyor musun bebiş ?

Arkadaşlar ben bir mesaj yazıncaya kadar döktürmüşsünüz :)

Kızlar bu sabah yumurta yemedim ama sanırım şimdi de yavaştan acıkıorum sanki.
Normalde hiç sevmem ama tok tutuo dedıklerı ıcın her sabah bı tane haslanmıs yıyodum :/
Dedikleri dogru sanırım. Ama her sabah yemek de ii değil di mi yani kalori filan açısından?

rabbim hep güzele çirkin veriyor buda aynı işte iyiyie kötü doğanın kanunu mu desek bilemedim:)

50ye düşüyüm 1-2 ay geçin bebiş dşünüyorum canım. zaten kiloyu bebiş için vermeye çalışıyorum. bu halde hamile kalırsam topaç gibi olurum

merhaba kızlar
sabah yarım dlim ekmek,1 kk peynir,domates,salatalık,2 zeytin,
akşam;1 kase bulgur pilavı,1 bardak kola

Bu kadarcık mı? Kalsiyum kilo vermede çok önemli,keşke kola yerine ayran olaymış..

Ara öğünler için kendini zorlasan keşke,aç kalarak verilen kilolar,yemeye başlayınca şıppp diye geri dönüyor.Deneyim sahibiyim de bu konuda...

Spor yapabilen arkadaşlara çok imreniyorum yaa..

Sanırım regl olacağım ve tatlı krizindeyim yememek için direniyorum

Ben de 2-3 gün sonra regl olacağım.Dolap dondurma dolu,üzerlerine atlamamak için kendimi zor tutuyorum..

ben de gelim mi yanınıza =/

Hoşgeldin

Böyle ağıza tepiyolar,tepiyolar..Sonra da ''sen bu sıralar biraz kilo mu aldın ne'' diye iğneliyorlar..
Alınan kiloların % 75'inden kendileri sorumlu aslında,fakat farketmiyorlar...
Bu yüzden ben özellikle rejim zamanında araya mesafe koyuyorum,bunu onlara söylüyorum da...

Tipik kıskançlık sendromu..

rabbim hep güzele çirkin veriyor buda aynı işte iyiyie kötü doğanın kanunu mu desek bilemedim:)

Kızlar bu sabah yumurta yemedim ama sanırım şimdi de yavaştan acıkıorum sanki.
Normalde hiç sevmem ama tok tutuo dedıklerı ıcın her sabah bı tane haslanmıs yıyodum :/
Dedikleri dogru sanırım. Ama her sabah yemek de ii değil di mi yani kalori filan açısından?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…