Böyle ağıza tepiyolar,tepiyolar..Sonra da ''sen bu sıralar biraz kilo mu aldın ne'' diye iğneliyorlar..
Alınan kiloların % 75'inden kendileri sorumlu aslında,fakat farketmiyorlar...
Bu yüzden ben özellikle rejim zamanında araya mesafe koyuyorum,bunu onlara söylüyorum da...
Kızlar bu sabah yumurta yemedim ama sanırım şimdi de yavaştan acıkıorum sanki.
Normalde hiç sevmem ama tok tutuo dedıklerı ıcın her sabah bı tane haslanmıs yıyodum :/
Dedikleri dogru sanırım. Ama her sabah yemek de ii değil di mi yani kalori filan açısından?
hmm o zaman pek bişi deilmiş canım yenebilir de bıkıo insan her sabah her sabah :/sağlıklı beslenmek için günde 1 yumurta mutlaka yiyin diyor uzmanlar canım.nolacakki kalorisi.80 kalori bişey.
sağlıklı beslenmek için günde 1 yumurta mutlaka yiyin diyor uzmanlar canım.nolacakki kalorisi.80 kalori bişey.
ben mesafe koyma işini beceremem de pek, bundan sonra ısrar edene kolestrolüm var yiyemem bana yasak dicem.
hmm o zaman pek bişi deilmiş canım yenebilir de bıkıo insan her sabah her sabah :/
Aaaa ben de hergün yumurta yemek doğru mu diye yazmıştım,
sen ben den önce cevabı vermişsin..İyi oldu,biraz rahatlattın beni...
yine yürüyüş yapıcam fena kızdım aklıma geldi maaalum bir insancağız...valla zaten etrafında kaç kişi var insanın..evlenince diyorsun güzel geçinelim..yok illa bir gerry çıkacak...bu koşuyu sana inat yapıyorum gerryistek spor alalım hauhaa iyice kafayı yemişim geçmiş olsun bana...
iyiside vardır canım,ben çok iyiyim mesela,ama bizim gelinimiz sorunlu,annesinin ağzına bakıyor.
sanırım o yüzden ilk başta eşinin evlenmesi onu bunalıma sokmuş belliki,böyleside zor ya.deseydin ben eşimle mutluyum ,rüyaların hep tersi çıkar,diye:)kim istemezki kötü olunca ele bişey geçmiyor,ama iyi olduğunda gezmeler,tozmalar felan güzel vakit geçiriliyoryani,umarım bende böyle sorunlar yaşamam böyle bir durum söz konusu olduğunda,gerçekten çok zor şeyler..
50ye düşüyüm 1-2 ay geçin bebiş dşünüyorum canım. zaten kiloyu bebiş için vermeye çalışıyorum. bu halde hamile kalırsam topaç gibi olurum
sen gelin misin görümce mi anlamadımDD ama fark etmez, ah keşke ben de böyle hırslanabilsem, hayatta hiçbişeye karşı azmim hırsım olmadı. bu konuda en azından azimli olsam da zayıflasam
amannn bişey diyemedim, benim genelde sonradan aklıma geliyor, hazır devap değilim. alışık da değilim. neyse konuyu dağıtmayayım daha fazla şimdi beni bu başlıktan atacaklar
ara:
yeşilçay içiyorum bu arada ve 1 br. su içtim, birazdan da kivi yiyeceğim.
maximacım sen hala cetvel yapmamışsın yahu ayıp amaaa... kaç kilo olduğunu bak gene göremiyoruz. ya ben de bebiş düşünüyorum 50 kilo olunca
şu an 66 kiloyum, 16 kilo vermem lazım. bu da 1 yıl demek
maximacım sen hala cetvel yapmamışsın yahu ayıp amaaa... kaç kilo olduğunu bak gene göremiyoruz. ya ben de bebiş düşünüyorum 50 kilo olunca
şu an 66 kiloyum, 16 kilo vermem lazım. bu da 1 yıl demek
Bura bana çok iyi geliyor,gaza geldim,hava çok güzel çıkıp bir saat yürüyeceğim.
Sonra da gelip mümkün olduğu kadar karnımı geregere dolapların üstünü sileceğim...
şekerim ben cetvel yapmayı bilmiyom, uğraşamam valla
senin için avatarımı değiştirdim sıra cetvelde mi
şekerim ben cetvel yapmayı bilmiyom, uğraşamam valla
senin için avatarımı değiştirdim sıra cetvelde mi
ya bi yerde duymuştum insan fazla kilolarını 2yle çarpıp çıkan sonuç kadar günde fazla kilosunu verebilirmiş.
mesela benim 10 kilo fazlam var. 10x2 : 20 . 20 günde fazla kilolarımı verebilirmişim. nerden duyduğumu unutttum ama.
1 yıl kadar olmaz ayrıca. biraz hırs yapsan 3 ayda verirsin kilonu.
Kızlar bu sabah yumurta yemedim ama sanırım şimdi de yavaştan acıkıorum sanki.
Normalde hiç sevmem ama tok tutuo dedıklerı ıcın her sabah bı tane haslanmıs yıyodum :/
Dedikleri dogru sanırım. Ama her sabah yemek de ii değil di mi yani kalori filan açısından?
rabbim hep güzele çirkin veriyor buda aynı işte iyiyie kötü doğanın kanunu mu desek bilemedim:)
50ye düşüyüm 1-2 ay geçin bebiş dşünüyorum canım. zaten kiloyu bebiş için vermeye çalışıyorum. bu halde hamile kalırsam topaç gibi olurum
Canım sen istediğinde biz yardım ederiz sana...
sağol tatlım benim için yaptıklarını unutmıycam
16*2= 32 1 ayda 16 kilo vermek imkansız. obezler bile yılda veriyor o kiloyu. bence hiç de sağlıklı değil 20 günde 10 kilo verilmez. haftada 1 en ideali. 4 ayda düzenli kilo vermeyle ancak 16 kilo verilebilir ki bu da benim en sıkı olduğum dönemde 600 gram ancak verdiğim düşünülürse, ben 1 ayda ancak 2,4kg verebiliyorum. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?