60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugün yediğimi yazayım hemen;

Sabah kalkar kalkmaz 1 ılık ballı sirkeli su
1 bardak da normal ılık su
işe gelince de 1/2 simit yedim 1 bardak çayla(tatlandırıcılı). (dünden ahım vardı :) Tüm gün simit hayali kurdum)

ben mesafe koyma işini beceremem de pek, bundan sonra ısrar edene kolestrolüm var yiyemem bana yasak dicem.

sağlıklı beslenmek için günde 1 yumurta mutlaka yiyin diyor uzmanlar canım.nolacakki kalorisi.80 kalori bişey.

Sabah:

Yataktan kalkınca sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 kk kadar beyaz peynir
Çok az çeçil peynir
1 yumurta
3 tane yeşil zeytin
2 dilim uno light ekmek
3 kupa şekersiz çay (fazla dimiii)

Her sabah yumurta yemek doğru mu bilmiyorum..Fakat çok iyi tok tutuyor

hmm o zaman pek bişi deilmiş canım yenebilir de bıkıo insan her sabah her sabah :/

ayy ben pek severim haşlanmış yumurtayı.kimi de sevmez ama yemeye çalışın.tuz karabiber serpin.ohhhh

Aaaa ben de hergün yumurta yemek doğru mu diye yazmıştım,
sen ben den önce cevabı vermişsin..İyi oldu,biraz rahatlattın beni...

doğru tabi canım.yumurta kadar doğal bir besin varmı.

sen gelin misin görümce mi anlamadım DD ama fark etmez, ah keşke ben de böyle hırslanabilsem, hayatta hiçbişeye karşı azmim hırsım olmadı. bu konuda en azından azimli olsam da zayıflasam

amannn bişey diyemedim, benim genelde sonradan aklıma geliyor, hazır devap değilim. alışık da değilim. neyse konuyu dağıtmayayım daha fazla şimdi beni bu başlıktan atacaklar

ara:
yeşilçay içiyorum bu arada ve 1 br. su içtim, birazdan da kivi yiyeceğim.

50ye düşüyüm 1-2 ay geçin bebiş dşünüyorum canım. zaten kiloyu bebiş için vermeye çalışıyorum. bu halde hamile kalırsam topaç gibi olurum

maximacım sen hala cetvel yapmamışsın yahu ayıp amaaa... kaç kilo olduğunu bak gene göremiyoruz. ya ben de bebiş düşünüyorum 50 kilo olunca
şu an 66 kiloyum, 16 kilo vermem lazım. bu da 1 yıl demek

ben gelinim sorunn benden 10 yaş büyük olan eltim

maximacım sen hala cetvel yapmamışsın yahu ayıp amaaa... kaç kilo olduğunu bak gene göremiyoruz. ya ben de bebiş düşünüyorum 50 kilo olunca
şu an 66 kiloyum, 16 kilo vermem lazım. bu da 1 yıl demek

şekerim ben cetvel yapmayı bilmiyom, uğraşamam valla
senin için avatarımı değiştirdim sıra cetvelde mi

ya bi yerde duymuştum insan fazla kilolarını 2yle çarpıp çıkan sonuç kadar günde fazla kilosunu verebilirmiş.
mesela benim 10 kilo fazlam var. 10x2 : 20 . 20 günde fazla kilolarımı verebilirmişim. nerden duyduğumu unutttum ama.
1 yıl kadar olmaz ayrıca. biraz hırs yapsan 3 ayda verirsin kilonu.

Bura bana çok iyi geliyor,gaza geldim,hava çok güzel çıkıp bir saat yürüyeceğim.
Sonra da gelip mümkün olduğu kadar karnımı geregere dolapların üstünü sileceğim...

Bura bana çok iyi geliyor,gaza geldim,hava çok güzel çıkıp bir saat yürüyeceğim.
Sonra da gelip mümkün olduğu kadar karnımı geregere dolapların üstünü sileceğim...

yürüyüş insanı hafifletiyor ya. ben yürümediğim zaman kendimi çok rahatsız ve hantal hissediyorum

sağol tatlım benim için yaptıklarını unutmıycam

16*2= 32 1 ayda 16 kilo vermek imkansız. obezler bile yılda veriyor o kiloyu. bence hiç de sağlıklı değil 20 günde 10 kilo verilmez. haftada 1 en ideali. 4 ayda düzenli kilo vermeyle ancak 16 kilo verilebilir ki bu da benim en sıkı olduğum dönemde 600 gram ancak verdiğim düşünülürse, ben 1 ayda ancak 2,4kg verebiliyorum. :18:

Ah beni beni
Kurabiye yaptım ve tadına bakayım dedim.
Bir tanede dursam iyiydi de
Vicdan yaptım mekik çekeceğim şimdi

Valla şunu yemem lazım veya yememem lazım deme, sonuçta yumurta zararsız sabahları. Aç hissediyorsan ye aklında kalmasın :)

rabbim hep güzele çirkin veriyor buda aynı işte iyiyie kötü doğanın kanunu mu desek bilemedim:)

Belki onlara göre de biz kötüyüz :) Belli mi olur.

50ye düşüyüm 1-2 ay geçin bebiş dşünüyorum canım. zaten kiloyu bebiş için vermeye çalışıyorum. bu halde hamile kalırsam topaç gibi olurum

Hadi hayırlısı inşallah. En iyisi yapıyorsun ama hamileyken de diyet devam edecek unutma :)

Canım sen istediğinde biz yardım ederiz sana...

sağolun canlarıım.. sanatçı arkadaşlarım
bu cetvel işi bana çok karışık geliyo. bi kere girmiştim heveslendim, işin içinden çıkamadım kapadım direk

valla baktığın zaman öyle de, işte nerde gördüğümü bi anımsayabilsem malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…