60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi hayırlısı inşallah. En iyisi yapıyorsun ama hamileyken de diyet devam edecek unutma :)

inşallah. zaten bu cips, şeker, kola, bisküvi gibi ambalaja giren ürünleri çoktandır çıkardım hayatımdan. arada bir iki kez yediğim oluyor.
onu da hallettim mi tamamdır.

Iyiyim seker ben de. Mersi:)
Sekerim umut oldun bana ya:) bunya az yemeye alisiyor de mi zor da olsa:) ama sen yine de o kadar halsiz birakma kendini. Kiyamam.

Yavrim 7 senelik sevgilimi birakip baska birini mi bulayim simdi:) etkili olacagina eminim ama artik hayirli olsun mu diyelim ne diyelim bilemiyorum..

Neyse isin ucunda kilo vermek olsun da:)

Az önce ara öğün olarak açaili y.çay içtimmm
Günde en az 1 fincan içilmeliymiş ve akşam içmemek gerekirmiş.:26:
Biraz zor içiorum ama alışıcam gerekli yani :)

3 km yürüdüm...xtragel almıştım dedim skt si geçmeden bitireyim yazıktır diye...yanıom şimdi yaw ne yakıyormuş bu jel...acaba yürüyünce terledim ondanmı daha etkili oldu...

ara öğün 12 çilek

inşallah. zaten bu cips, şeker, kola, bisküvi gibi ambalaja giren ürünleri çoktandır çıkardım hayatımdan. arada bir iki kez yediğim oluyor.
onu da hallettim mi tamamdır.

Evet en iyisini yapmışsın! Hele şu yaş pastalar ve şerbetli tatlılardan uzak dur. Hamileyken bir de suni yapılan şeylerden, salamdı sucuktu sosisti onlardan da uzak dur. Ben eve yasak koydum :) Arada eşim kaçak alsa da çocuk atlıyo sucuk sucuk diye...
Arkadaşlar aslında süt de içmemiz lazım bayan olarak hepimizin kemik erimesine karşı vs.

Az önce ara öğün olarak açaili y.çay içtimmm
Günde en az 1 fincan içilmeliymiş ve akşam içmemek gerekirmiş.:26:
Biraz zor içiorum ama alışıcam gerekli yani :)

Ben akşamları zayıflama çayımın içinde var yeşil çay. 3 bardak içiyorum o zayıflama çayımdan. Müthiş ödem attırıyor. Anca evde demleyebiliyorum işte akşamları işten gelince. Akşam niye içmemek gerekiyormuş acaba?

alemsin yavyuuuu 7 senelik sevgiliyi bırakırsan gerçekten de kilo verirsin

öğlen yemeğinde fazla kaçırmamak için biraz önce ara öğün olarak 3 tane ceviz 5-6 tane beyaz leblebi ve 1 bardak su içtim kızlarrrrr...

Gazete de veya internette araştırırken okumuştum sanırım. O günden beri içmiyorum bende ama bilinmez tabi herkes bişiler sölüo :/

kizlar slm...
Kahvalti: 1 brdk 2si bir arada nescafe
Kizlar 10nda kalktim.hazirlandim. Ise geldim 1 nescafe ictim. Simdi derse gidecegim ve ogle yemegini en erken 13.30da yerim. Kahvalti yok bisey yok bisey yok hic saglikli degil biliyorum ama canim bisey istemiyor. Keske sabahlar yerine aksamlari boyle olsam.
Neyse sekerler sizi seviyorummm..

video sitesinde bir selülit egzersizi buldum 13 dk sürüyor...yuppi haydin yapalım...birde silikon bardakla vakum masajı vaar...tuttum bu işi...

yook anam yookk...13 dk diyo anam ağladı...bunlar androidmi ya...tık tık tık tık peşpeşe yapıolar nasıl yetişeyim sana be kadın...pat sandalyeye çıkıosun ben çıkıyım dedim yere yuvarlanıodum...önce vucudu alıştırmak gerekiyormuş oy annaaaam belim omurgam diz kapaklarım...

Merhaba kızlar,
Akşam tatlı krizine girdim en son kendime nestle müsli yaptım çok az öyle bastırdım.

Sabah : 2 ince dilim çavdar ekmeği arası ince dilim kaşar ile çay
Ara : Form çay
Öğle :Tavuksuyu çorba 3 çatal patlıcan yemeği yoğurt
Akşam : Izgara köfte + yoğurt

Menüm böyle

afiyet olsun canım..:) valla dün banada kriz gelmişti tutamadım kendimi yedim yedim yedim çikolatayı...sonra deli gibi yürüdüm vicdanım rahatlasın diye...sen en iyisini yapmışsın...ikindide birşey yemeyecekmisin ...aç bırakma kendini...salata ye mesela ek olarak...az zeytinyağlı bol limonlu olaraktan...birde tuzsuz..amma karıştım he kaynana gibi

canımmmm ama kendini bir lokma birşeyde olsa zorla ....sonra kilo veremezsin...ktılık modunda oluyormuş vucut...bunu düşün ...mujuks

Canım çalışıyorum o nedenle ara öğün genellikle eti form yada kuru kayısı oluyor bilmem acıkmazsam yemem acıkırsam kayısı alırım kantinden

selam kızlarrrr

yine tepem attı geline ama salamıcam ne hali varsa görsün..

kızlar bende zeytinyağlı fasulye ve 2 dili çavdar ekmeği yedim:)

Afiyet olsun hepinize kızlarrrr.
Ben de az önce öğle yemeğimi yedim mideme oturdu.
4 tane diyet köfte ( yağsız kıyma ve ekmek yerine kepekle yapıldı)
2 küçük kutu light yoğurt
şimdi de sade soda içiyorum bi tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…