- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Hadi hayırlısı inşallah. En iyisi yapıyorsun ama hamileyken de diyet devam edecek unutma :)
Naber kiz? Nerelerdesin sen? Hani ogle yemegi nerde? Canim ya sen bu kadar az yemege nasil alistin?? Bayilip kalma amaBu arada beni solladin gectin valla canım seni tebrik ederim:) demekki zayiflamak icin gercekten az yemek gerek:)
iyiyim tatlım şükür ders çalışıyorum hep.sen nasılsın =)
öğle yemeği yiyemiyorum unutuyorum hep.acıkmıyorum tatlım valla 1 haftadır acayip halsizim.artık günlerde uzun etki ediyor baya az yemek. .evet canım az yiyeceksin.çok zor alışmak.etkili bir neden lazım.yani bir erkek olabilir.mesela benim öyle..ekstra yediğim şeylerin gereksiz olduğunu anladım artık.zaten miden alışıyor.istemiyor bida
inşallah. zaten bu cips, şeker, kola, bisküvi gibi ambalaja giren ürünleri çoktandır çıkardım hayatımdan. arada bir iki kez yediğim oluyor.
onu da hallettim mi tamamdır.
Az önce ara öğün olarak açaili y.çay içtimmm
Günde en az 1 fincan içilmeliymiş ve akşam içmemek gerekirmiş.:26:
Biraz zor içiorum ama alışıcam gerekli yani :)
Iyiyim seker ben de. Mersi:)
Sekerim umut oldun bana ya:) bunya az yemeye alisiyor de mi zor da olsa:) ama sen yine de o kadar halsiz birakma kendini. Kiyamam.
Yavrim 7 senelik sevgilimi birakip baska birini mi bulayim simdi:) etkili olacagina eminim amaartik hayirli olsun mu diyelim ne diyelim bilemiyorum..
Neyse isin ucunda kilo vermek olsun da:)
Ben akşamları zayıflama çayımın içinde var yeşil çay. 3 bardak içiyorum o zayıflama çayımdan. Müthiş ödem attırıyor. Anca evde demleyebiliyorum işte akşamları işten gelince. Akşam niye içmemek gerekiyormuş acaba?
Merhaba kızlar,
Akşam tatlı krizine girdim en son kendime nestle müsli yaptım çok az öyle bastırdım.
Sabah : 2 ince dilim çavdar ekmeği arası ince dilim kaşar ile çay
Ara : Form çay
Öğle :Tavuksuyu çorba 3 çatal patlıcan yemeği yoğurt
Akşam : Izgara köfte + yoğurt
Menüm böyle
kizlar slm...
Kahvalti: 1 brdk 2si bir arada nescafe
Kizlar 10nda kalktim.hazirlandim. Ise geldim 1 nescafe ictim. Simdi derse gidecegim ve ogle yemegini en erken 13.30da yerim. Kahvalti yok bisey yok bisey yok hic saglikli degil biliyorum ama canim bisey istemiyor. Keske sabahlar yerine aksamlari boyle olsam.
Neyse sekerler sizi seviyorummm..
afiyet olsun canım..:) valla dün banada kriz gelmişti tutamadım kendimi yedim yedim yedim çikolatayı...sonra deli gibi yürüdüm vicdanım rahatlasın diye...sen en iyisini yapmışsın...ikindide birşey yemeyecekmisin ...aç bırakma kendini...salata ye mesela ek olarak...az zeytinyağlı bol limonlu olaraktan...birde tuzsuz..amma karıştım he kaynana gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?