60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada kızlar yazlıkları çıkardım şöyle ince ve dar giyince her gören aaaaa sen ne kadar kilo vermişsin diyet mi yapıyorsun diyorrr Bende her zaman ki gibi salağa yatıp yooo diyet yapmıyorum ama havalardan sanırım eskisi gibi çok yiyemiyorum diyorum Aslında verseler vali kebabını bile silip süpürürüm açım arkadaş hep aççççç

selam kızlar. ben geçen sene çok kilo aldım abur cubur ve düzensiz saatlerde yemek yemekten. herkes kilo almısın dedi ve moralim çok bozuldu hayatımda il defa 60-61leri gördüm ve bu aralık ayı gibiydi sanırım düzenli spor ve yeme saatlerini düzenleyerek abur cubur ve hamurişinden kaçarak 8-9 kilo verdim simdi sporu azaltarak devam ediyorum çok mutluyum

Benim için hiç sakıncası yok :)
Zaten geç kalkmışsın. 13:30'da da yersen çok sorun olmaz. Zorla da yenmez ki canım , canın hiçbişey istemezken.

Bulgurlu yeşillikli bir öğünle geçiştirdim öğleyi.
Biberiye çayı içmeyi planlıyorum birazdan.
Nescafe yerine başka şeyler için kızlar malum yaz geliyor:)

Bulgurlu yeşillikli bir öğünle geçiştirdim öğleyi.
Biberiye çayı içmeyi planlıyorum birazdan.
Nescafe yerine başka şeyler için kızlar malum yaz geliyor:)

Ben de böyle hafif yediğimde çok mutlu oluyorum.
Bulgur pilavı da ayrıca doyurucu oluyor.
Bulgur pilavı + sebze yemeği süper ikili :)

Ben de öğlen ıspanak + yoğurt + salata yedim.

slm kızlar,

6 br. su oldu bugünlük sadece
az önce eti hoşbeşe hayır demiştim ama eski stajyerimiz kurabiye getirmiş ben seviyorum diye üstü çokokremli 1 tanecik yedim ama bişey olmaz o kadardan dedimmmm:18:

öğlen de tam doymadım aslında
1 kepçe mercimek çorbası,
1 tabak göbek salatası,
1 tabak da top top köfteli patates, patatesleri yemeyecektim ama doymayınca yedim.
bi de yemekte makarna ve elma vardı. makarnayı yemiyim diye patatesleri yedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok zor herşeyden uzak durmak

şimdi açım çok.elmayı kiviyi hüpleticem ama bana mısın demeyecekler biliyorum
doymuyorum doymuyorummmmmmmmmmmmm

Ben de çok az yedim öğlen o yüzden acıktığmı hissediyorum. Sonuçta ekmeksiz ıspanak yemeği ne tutacak ki ?
Ben de dünden yine hayalini kurduğum kalorisini düşük olarak tesbit ettiğim 1/2 halley yedim. Sadece o kadar yarısı duruyor.
Benim de bugün aç günüm ama şöyle 1 saat kadar sonra sabahki simitin yarısını yerim. Akşam yemeğini de az yememe yol açar çünkü.
Akşam yemeğini az yiyince ben kilo verebiliyorum güzel.

Bu arada 6 bardak = 6x200 = 1200 gram demektir. Bence gayet iyi. Akşam da 1 kilo daha içersin oldu bitti işte :)

Son düzenleme:
slm kızlar bugün öğrencilerim doğum günümü kutladı o yüzden

sabah: bir iki küçük halka kurabiye yarım boğaça bir lokma yaş pasta

ara öğün: 1 kupa şekersiz neskafe

öğlen: yarım kaşarlı pide, şekersiz çay

akşama: okul yurdunda nöbetçiyim henüz bilmiyorum

bu arada reglim başladı her tarafım şiş yarın tartıda çok gelirsem üzülürüm :18:

canım aklına gtirme benim gibi öğlenleri sadece salata veya fasulye yesen bayılıcan herhalde,emin ol bünye alışlıyor buna:)
suyu ii içmişsin.bende öksrükten dolayı hem su içe içe bi hal oldumm

esenrüzgarımm sende simidini ye ohh misss fala acıkmazsın en azındannn

kızlar ben akşamları bir kase çorba ile doyuyorum ya

dün akşamki yediklerim
1 kase çorba
2 kaşık yoğurt
2 tane çavdarlı ekmek

zuzummm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlku yıllara canım..1 gün kaçamak yapmış olarak say canım..

Doğum günün kutlu olsun, nice yıllara :)
Yaş kaç oldu :)
Bence küçük sıyrıklarla atlatmışsın iyi..
Akşam da hafif bişey yedin mi tamamdır.

Son düzenleme:

Benim hayatımda ekmek yok. Birtek kahvaltıda yerim. Akşam çorba + salata yediğimde bile tıka basa doyuyorum öğlen iyi yemişsem. Simiti de artık nasıl olmuşsa özlemişim
Ekmek yemem ama simit yerim , ehehehe

zuzummm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlku yıllara canım..1 gün kaçamak yapmış olarak say canım..

cnm teşekkür ederim, ama şunu belirteyim doğum günüm pazar günüydü o günden beri kutlandığı için her gün kaçamak yapmış oluyorum mecburen

Doğum günün kutlu olsun, nice yıllara :)
Yaş kaç oldu :)
Bence küçük sıyrıklarla atlatmışsın iyi..
Akşam da hafif bişey yedin mi tamamdır.

teşekkür ederim cnm 24 oldum
asıl doğum günüm pazar günü olduğundan
o günü küçük sıyrıklarla atlatamadım
resmen komaya girdim

Bu hafta öyle bir diyet ve egzersiz yap ki acısını çıkart hatta kilo ver

selammmmmmmmmmmm sevgili kilo magduru kaedeşlerim aman ne çok yazmıssınız ben yokken okurken 500 gr verdım kanım ca hahahh:))))))))

bugun yedıklerım((((( 1 yumurta 1 dılım ekmek öylen bı tabak çorba bı avuç fındık:))akşama da karnı bahar yemeyı yıycem artı bugun şu ana kadar 3 lt su ıctım dahada ıçesım var içim yanıyoooooooooo

faydamız olmuşsa ne mutlu

olmaz mıııı bak bi beste daha yaptırdı bana:))))) artık kilolarımı versem dıyorum bu yorucu şışmanlık sona erse hepimiz içinde zayıflamayı dılıyorum hiç kilo almamış gıbı davrana bılmeyı bu şişmanlıgı atlata bılmeyı bir bilsen ne kadar ıstıyorum lutfen almayayım kılo eskılerım üstüme olsun artık aç kalacak takatım yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…