Ben de çok az yedim öğlen o yüzden acıktığmı hissediyorum. Sonuçta ekmeksiz ıspanak yemeği ne tutacak ki ?
Ben de dünden yine hayalini kurduğum kalorisini düşük olarak tesbit ettiğim 1/2 halley yedim. Sadece o kadar yarısı duruyor.
Benim de bugün aç günüm ama şöyle 1 saat kadar sonra sabahki simitin yarısını yerim. Akşam yemeğini de az yememe yol açar çünkü.
Akşam yemeğini az yiyince ben kilo verebiliyorum güzel.
Bu arada 6 bardak = 6x200 = 1200 gram demektir. Bence gayet iyi. Akşam da 1 kilo daha içersin oldu bitti işte :)
canım aklına gtirme benim gibi öğlenleri sadece salata veya fasulye yesen bayılıcan herhalde,emin ol bünye alışlıyor buna:)
suyu ii içmişsin.bende öksrükten dolayı hem su içe içe bi hal oldumm
esenrüzgarımm sende simidini ye ohh misss fala acıkmazsın en azındannn
kızlar ben akşamları bir kase çorba ile doyuyorum ya
dün akşamki yediklerim
1 kase çorba
2 kaşık yoğurt
2 tane çavdarlı ekmek
zuzummm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlku yıllara canım..1 gün kaçamak yapmış olarak say canım..
slm kızlar bugün öğrencilerim doğum günümü kutladı o yüzden
sabah: bir iki küçük halka kurabiye yarım boğaça bir lokma yaş pasta
ara öğün: 1 kupa şekersiz neskafe
öğlen: yarım kaşarlı pide, şekersiz çay
akşama: okul yurdunda nöbetçiyim henüz bilmiyorum
bu arada reglim başladı her tarafım şiş yarın tartıda çok gelirsem üzülürüm :18:
ya arkadaşlar bu su içmek zayıflatıyoda bıde yan etkılerı olmasa nerdeyse oturma odasının yerını deyıstırecem yaffffffffffffffffffffffffffffffff
genelde 8 bardak hep içerim zaten de 2 lt içiyordum ne güzel şu pis tatiller olmasaydı
su 7 br. oldu
çorba varken ekmek yemiyorum ben, çorba ekmek niyetine çünkü... gerçi burdaki herkes az yiyor gerçekten benim kısmış halim bile sizinkilerin toplamı gibi
geçmiş doğum günün kutlu olsun zuzumm.
az önce 5 badem,
1 kuru kayısı,
1 elma yedim.
karnım acıktı gözlerim bulanıyor yavaştan. oooooooooooooooooof yememek çok zor. evde enginarım var bugün ve yoğurtlu semizotu salatam bugünkü menüm onlar inş. akşam da meyve...
ya arkadaşlar bu su içmek zayıflatıyoda bıde yan etkılerı olmasa nerdeyse oturma odasının yerını deyıstırecem yaffffffffffffffffffffffffffffffff
canım sen evdeymişsin bide çalışanları düşünsene :)))
valla haklısın:)))))))))))
Evet yaaaHele geceleri bebek gibi uyurdum sabaha kadar şimdi 2 kere bölünüyor uykum.
Ve sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum günlerdir gitmemiş gibi:)
Eti hoşbeşe HAYIR dedim inanamıyorum kendimeeeeeeeeeeeee
Iyiyim seker ben de. Mersi:)
Sekerim umut oldun bana ya:) bunya az yemeye alisiyor de mi zor da olsa:) ama sen yine de o kadar halsiz birakma kendini. Kiyamam.
Yavrim 7 senelik sevgilimi birakip baska birini mi bulayim simdi:) etkili olacagina eminim amaartik hayirli olsun mu diyelim ne diyelim bilemiyorum..
Neyse isin ucunda kilo vermek olsun da:)
3 km yürünmüştür...üzerine 12 çilek yeniliyordurxtra gel almıştım dedim onuda süreyim ama yakıo yaw bu....
Evet en iyisini yapmışsın! Hele şu yaş pastalar ve şerbetli tatlılardan uzak dur. Hamileyken bir de suni yapılan şeylerden, salamdı sucuktu sosisti onlardan da uzak dur. Ben eve yasak koydum :) Arada eşim kaçak alsa da çocuk atlıyo sucuk sucuk diye...
Arkadaşlar aslında süt de içmemiz lazım bayan olarak hepimizin kemik erimesine karşı vs.
yook anam yookk...13 dk diyo anam ağladı...bunlar androidmi ya...tık tık tık tık peşpeşe yapıolar nasıl yetişeyim sana be kadın...pat sandalyeye çıkıosun ben çıkıyım dedim yere yuvarlanıodum...önce vucudu alıştırmak gerekiyormuşoy annaaaam belim omurgam diz kapaklarım...
selam kızlarrrr
yine tepem attı geline ama salamıcam ne hali varsa görsün..
kızlar bende zeytinyağlı fasulye ve 2 dili çavdar ekmeği yedim:)
slm kızlar,
6 br. su oldu bugünlük sadece
az önce eti hoşbeşe hayır demiştim ama eski stajyerimiz kurabiye getirmiş ben seviyorum diye üstü çokokremli 1 tanecik yedim ama bişey olmaz o kadardan dedimmmm:18:
öğlen de tam doymadım aslında
1 kepçe mercimek çorbası,
1 tabak göbek salatası,
1 tabak da top top köfteli patates, patatesleri yemeyecektim ama doymayınca yedim.
bi de yemekte makarna ve elma vardı. makarnayı yemiyim diye patatesleri yedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaçok zor herşeyden uzak durmak
şimdi açım çok.elmayı kiviyi hüpleticem ama bana mısın demeyecekler biliyorum
doymuyorum doymuyorummmmmmmmmmmmm
olmaz mıııı bak bi beste daha yaptırdı bana:))))) artık kilolarımı versem dıyorum bu yorucu şışmanlık sona erse hepimiz içinde zayıflamayı dılıyorum hiç kilo almamış gıbı davrana bılmeyı bu şişmanlıgı atlata bılmeyı bir bilsen ne kadar ıstıyorum lutfen almayayım kılo eskılerım üstüme olsun artık aç kalacak takatım yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yaa ben lıstede yer almak ıstıyorum sesımı duyan varmıııııı dıycem komık olacak yazımı okuyan var mıııııııııııııı
100 mesajı tamamlamadıgım ıcın özel atamıyorum(((((((((((
ya bi 60 a düssem daha bi şevkle devam edıcem bu cumaya kadar düşmek istıyorum 60 a ayın 16 sında evlılık yıl dönumum var o gune kadar super olmam gerekkk dua edın banaa(
canım sen evdeymişsin bide çalışanları düşünsene :)))
eşım dun 2 çogugu ıstedıgını söyledı vay anammmmmmmm zor bela kg verdım ben yaaa(
off akşama ne yapsam bilemedim Dün ki gibi yağsız sebze sote mi yesem?
yoksa daha hafif yoğurtlu bişi mi? Sanki kg veremiorum ben ya...
Aşırı da yemiorum ki:/
hıııı.tama şimdi yaz ben pc başındayken unutmadan ekleyim seni.
yaş,
boy,
başlangıç kilo,
hedef kilo,
ayın 27sindeki kilon.
bilmiyosan yarın başlarsın kilo takibine.
çocuk çok sevıyo daha 2 yıl olacak bız evlenelı kızım 14 ayını bıtırdı nekadar sevdıgını tahmın etmıssın dır:))Canım bu kadar motive olmuşken dikkat et. Akşamları yemekten sonra sadece çay iç. Meyve bile yeme.
Egzersiz yap , zıpla , dans et :)
Bir de şu benim içtiğim meşhur ender saraçın zayıflama çayını iç ama gece yine wc.yi yol edersin söyleyim :) Asıl o zaman gör yolu :)
Evet ben wc yolunda kilo veriyorum zaten gidip gelmekten iş yerinde
Sadece onun kararı ile mi canım alla alla
Birincisi daha küçük değil mi sizin ya ?
Canım bu kadar motive olmuşken dikkat et. Akşamları yemekten sonra sadece çay iç. Meyve bile yeme.
Egzersiz yap , zıpla , dans et :)
Bir de şu benim içtiğim meşhur ender saraçın zayıflama çayını iç ama gece yine wc.yi yol edersin söyleyim :) Asıl o zaman gör yolu :)
Evet ben wc yolunda kilo veriyorum zaten gidip gelmekten iş yerinde
Sadece onun kararı ile mi canım alla alla
Birincisi daha küçük değil mi sizin ya ?
yaşım 26 boyum163 başlangıç kg67 şimdıkı kg 62 hedef kg 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?