60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa ben lıstede yer almak ıstıyorum sesımı duyan varmıııııı dıycem komık olacak yazımı okuyan var mıııııııııııııı

genelde 8 bardak hep içerim zaten de 2 lt içiyordum ne güzel şu pis tatiller olmasaydı
su 7 br. oldu

çorba varken ekmek yemiyorum ben, çorba ekmek niyetine çünkü... gerçi burdaki herkes az yiyor gerçekten benim kısmış halim bile sizinkilerin toplamı gibi

geçmiş doğum günün kutlu olsun zuzumm.

az önce 5 badem,
1 kuru kayısı,
1 elma yedim.
karnım acıktı gözlerim bulanıyor yavaştan. oooooooooooooooooof yememek çok zor. evde enginarım var bugün ve yoğurtlu semizotu salatam bugünkü menüm onlar inş. akşam da meyve...

ya arkadaşlar bu su içmek zayıflatıyoda bıde yan etkılerı olmasa nerdeyse oturma odasının yerını deyıstırecem yaffffffffffffffffffffffffffffffff

ekmeği azaltayım ozaman ben ya..

ya arkadaşlar bu su içmek zayıflatıyoda bıde yan etkılerı olmasa nerdeyse oturma odasının yerını deyıstırecem yaffffffffffffffffffffffffffffffff

Evet yaaa Hele geceleri bebek gibi uyurdum sabaha kadar şimdi 2 kere bölünüyor uykum.
Ve sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum günlerdir gitmemiş gibi:)

Evet yaaa Hele geceleri bebek gibi uyurdum sabaha kadar şimdi 2 kere bölünüyor uykum.
Ve sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum günlerdir gitmemiş gibi:)

benım kızım 2 ay öncesıne kadar gecelerı hıc uyumazdı şimdi o uyuyo ben malum mesele yuzunden uyuyamıyorum:)lazımlık mı alsak:)))))))))hahahhhhhhha

Eti hoşbeşe HAYIR dedim inanamıyorum kendimeeeeeeeeeeeee

madam aferim böyle devam et

excitycim insan alışıyor zamanla az yemeye.
ama ben de hala alışamadım yaaaaa

3 km yürünmüştür...üzerine 12 çilek yeniliyordur xtra gel almıştım dedim onuda süreyim ama yakıo yaw bu....

maşşallah sporuna sağlık tatlıııım

ay sorma, o sucukların, salamların nasıl yapıldığını gördükten sonra onlara da veda ettim..halbuki ne çok severim sucuğu, salamı, sosisi
ama kendi sağlığımdan önemli mi, yemem kesinlikle onları.
sütü ben aklıma geldikçe içiyorum..günde bazen 2 bardak bile oluyor.çok severim sıcak sütü.üstüne de tarçın, mis.

angel yavaş gel tatlım birden yüklenme, yavaş yavaş

selam kızlarrrr

yine tepem attı geline ama salamıcam ne hali varsa görsün..

kızlar bende zeytinyağlı fasulye ve 2 dili çavdar ekmeği yedim:)

ya decembercim bırak şu gelini, hayatına bak alemsin ya..ne bozuyosun boş yere sinirlerini. ben bizim gelinleri anlatsam neler neler var..
hiç kafanı yormaya değmez..

madamcım ben de doymuyorum yaaa. ama ben spor yaptığım için acıkıyrum sürekli.sen spor da yapmıyosun. amacın ne senin
canım yaz geldi ya, güzel salatalıklar çıkar artık.salatalık ye bol bol. hem kalorisiz hem doyurucu . gerçi ben hiç doymadım salatalıkla ama, neyse

yaa ben lıstede yer almak ıstıyorum sesımı duyan varmıııııı dıycem komık olacak yazımı okuyan var mıııııııııııııı

kız güldürdün beni allah seni emi
şekerim, bana özel mesaj at bilgilerini.

- - -

kızlar ben de öğle yemeğine 1 tabak tarhana çorbası ve kurufasülye piyazım vardı onu yedim biraz.

sonra öğle uykusuna yattım. az önce kalktım.bi süt içerim şimdi..karnım acıktı

ya bi 60 a düssem daha bi şevkle devam edıcem bu cumaya kadar düşmek istıyorum 60 a ayın 16 sında evlılık yıl dönumum var o gune kadar super olmam gerekkk dua edın banaa(

Canım bu kadar motive olmuşken dikkat et. Akşamları yemekten sonra sadece çay iç. Meyve bile yeme.
Egzersiz yap , zıpla , dans et :)
Bir de şu benim içtiğim meşhur ender saraçın zayıflama çayını iç ama gece yine wc.yi yol edersin söyleyim :) Asıl o zaman gör yolu :)

canım sen evdeymişsin bide çalışanları düşünsene :)))

Evet ben wc yolunda kilo veriyorum zaten gidip gelmekten iş yerinde

eşım dun 2 çogugu ıstedıgını söyledı vay anammmmmmmm zor bela kg verdım ben yaaa (

Sadece onun kararı ile mi canım alla alla
Birincisi daha küçük değil mi sizin ya ?

off akşama ne yapsam bilemedim Dün ki gibi yağsız sebze sote mi yesem?
yoksa daha hafif yoğurtlu bişi mi? Sanki kg veremiorum ben ya...
Aşırı da yemiorum ki:/

çocuk çok sevıyo daha 2 yıl olacak bız evlenelı kızım 14 ayını bıtırdı nekadar sevdıgını tahmın etmıssın dır:))

aynen öyle hehehe:))

maxicim ama napi sinirlerim bozuluyor,saygısızlığına dayanamıyorum ..daha beteride vardır eminim ama amann boşver üfffunutmuşken aklıma getirmiyim uyuzu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…