60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy kılkzar biraz hastaydım.öğle uykusuna yatayım dedim nasılsa erken kalktım diye.4 saat uyumuşum
herbiryerim ağrıyor.akşam doktora gideceğim.uyudugum için öğle yemeğini kaçırdm az önce 2 tane grissini yedim 1 saat sonra eşim gelir.akşam yemeğini yeriz.
benimde yemekte tavuk sote var

aynen öyle hehehe:))

maxicim ama napi sinirlerim bozuluyor,saygısızlığına dayanamıyorum ..daha beteride vardır eminim ama amann boşver üfffunutmuşken aklıma getirmiyim uyuzu:)

canım, saygısız davranan insanlar kendi kalitesini belli eder.
bizde bi gelin var, dedeme bile laf uzatır.
çakasın geliyo ağzına işte ama olmuyo.
sen bozma kendini onun gibi davranıp.

öylemi:)))ama neden kg çızergesı bende yokkkkk(((((((((((((

nasıl sende yok
sen imzadan mı bahsediyosun .
iletişim sorunu var seninle aramızda şu anda

imza ayrı bişey, bizim tablo ayrı bişey.
tabloyu ben cumartesi günleri yayınlıyorum.
herkes kilo bildirimi yapıyor, ona göre de haftanın 1,2 ve 3. lerini seçiyoruz.

sen imzadan bahsettin galiba.

imza ne gııı

bir dışarı çıkıyım dedim sinirden 5 kilo verdim herhalde...ya bu ülkede metrekare başına kaç embesil düşüyor merak ediyorum...bizim site böyle piknik masaları olan bir yer...bizde oturduk çay içiyoruz...kraker yedim...bir tane yan masada oturanların köpekleri vardı...bende seviyorum hayvanları...geldi bizim masamıza köpek sevdim biraz kraker verdim..yiyince hoşuma gitti....masa sahibine gülümsedim...bir hışımla geldi itini aldı gitti...surat beş karış ukala ukala...bizim sitemiz çakma asortiklerin fazla bulunduğu bir ortam...bende tesettürlüyüm pek sıcak bakmıyorlar nedense...böyle bir bakış varya...hani hayvanlara acımasam o köpek bir daha geldi yanıma geldiğinde bir tekme atıp masalarına gönderirdim ...sonra tekrar geldi aynı ukala tavırla gitti hayvanı bağladı...böylesine ne dersin ya insan gibi gel söyle bir derdin varsa...yok ...en nefret ettiğim insan modeli...adam yerine koymuyor güya...yobazım varmı ya bak şimdide 2 kilo verdim yazarken...faydası bu olsun bari...

imza herkesın yazısının altında çıkan çızerge dııl mı eyer oysa onu ıstıyodum tabloya katılmakta ıstıyorum ya benım kusuruma bakma açlıktan algılama sorunum var :)))))))))))

çok da fifi diyeydin datlummm

Bence üzerine hiç alınma, var onun bir karın ağrısı...

Yeni yaşın kutlu olsun zuzumm..

sebze soteyi nasıl yaptın şekerim? bana da yazsana.
Valla yer misin bilmiorum cnm ama yazıyım tabi. Annem dün görünce acıyan gözlerle baktı bana bunu nasıl yicen diye :)
Mantarı dilimleyip kızgın tavaya attım yağ olmadan, biraz domates, kabak haşlamıştım (ama uzun süre haşlamadım diriydi.) onu da attım tavaya öyle işte. Yani ben karıştırarak yiyebiliorum ama bazıları yiyemio o yuzden sorun olabilir. İçine ufak tavuk parçaları da atınca güzel oluyo :/

1/2 kalan simitimi de yedim tam oldu :)
Artık akşam da otlanırım yemeklerden azıcık. Tamamdır.
Bugün gözüm simite doydu
1 çorba bile olsun yeter akşam yemeğinde...

1/2 kalan simitimi de yedim tam oldu :)
Artık akşam da otlanırım yemeklerden azıcık. Tamamdır.
Bugün gözüm simite doydu
1 çorba bile olsun yeter akşam yemeğinde...

Bence akşam çorba içme canım. 1 Simit 4 dilim ekmek edio. 1 kepçe çorba da 2 dlim ekmek.
Bütün gün karbo almış gibi olursun sonra :/ Salata ye sebze ye ekmek yemeden en güzeliiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…