aynen öyle hehehe:))
maxicim ama napi sinirlerim bozuluyor,saygısızlığına dayanamıyorum ..daha beteride vardır eminim ama amann boşver üfffunutmuşken aklıma getirmiyim uyuzu:)
kız ben seni eklemişim zaten.
aynen öyle hehehe:))
maxicim ama napi sinirlerim bozuluyor,saygısızlığına dayanamıyorum ..daha beteride vardır eminim ama amann boşver üfffunutmuşken aklıma getirmiyim uyuzu:)
öylemi:)))ama neden kg çızergesı bende yokkkkk(((((((((((((
nasıl sende yok
sen imzadan mı bahsediyosun .
iletişim sorunu var seninle aramızda şu anda
imza ayrı bişey, bizim tablo ayrı bişey.
tabloyu ben cumartesi günleri yayınlıyorum.
herkes kilo bildirimi yapıyor, ona göre de haftanın 1,2 ve 3. lerini seçiyoruz.
sen imzadan bahsettin galiba.
nasıl sende yok
sen imzadan mı bahsediyosun .
iletişim sorunu var seninle aramızda şu anda
imza ayrı bişey, bizim tablo ayrı bişey.
tabloyu ben cumartesi günleri yayınlıyorum.
herkes kilo bildirimi yapıyor, ona göre de haftanın 1,2 ve 3. lerini seçiyoruz.
sen imzadan bahsettin galiba.
bir dışarı çıkıyım dedim sinirden 5 kilo verdim herhalde...ya bu ülkede metrekare başına kaç embesil düşüyor merak ediyorum...bizim site böyle piknik masaları olan bir yer...bizde oturduk çay içiyoruz...kraker yedim...bir tane yan masada oturanların köpekleri vardı...bende seviyorum hayvanları...geldi bizim masamıza köpek sevdim biraz kraker verdim..yiyince hoşuma gitti....masa sahibine gülümsedim...bir hışımla geldi itini aldı gitti...surat beş karış ukala ukala...bizim sitemiz çakma asortiklerin fazla bulunduğu bir ortam...bende tesettürlüyüm pek sıcak bakmıyorlar nedense...böyle bir bakış varya...hani hayvanlara acımasam o köpek bir daha geldi yanıma geldiğinde bir tekme atıp masalarına gönderirdim ...sonra tekrar geldi aynı ukala tavırla gitti hayvanı bağladı...böylesine ne dersin ya insan gibi gel söyle bir derdin varsa...yok ...en nefret ettiğim insan modeli...adam yerine koymuyor güya...yobazım varmı yabak şimdide 2 kilo verdim yazarken...faydası bu olsun bari...
çok da fifi diyeydin datlummm
imza ne gııı
imza herkesın yazısının altında çıkan çızerge dııl mı eyer oysa onu ıstıyodum tabloya katılmakta ıstıyorum ya benım kusuruma bakma açlıktan algılama sorunum var :)))))))))))
bir dışarı çıkıyım dedim sinirden 5 kilo verdim herhalde...ya bu ülkede metrekare başına kaç embesil düşüyor merak ediyorum...bizim site böyle piknik masaları olan bir yer...bizde oturduk çay içiyoruz...kraker yedim...bir tane yan masada oturanların köpekleri vardı...bende seviyorum hayvanları...geldi bizim masamıza köpek sevdim biraz kraker verdim..yiyince hoşuma gitti....masa sahibine gülümsedim...bir hışımla geldi itini aldı gitti...surat beş karış ukala ukala...bizim sitemiz çakma asortiklerin fazla bulunduğu bir ortam...bende tesettürlüyüm pek sıcak bakmıyorlar nedense...böyle bir bakış varya...hani hayvanlara acımasam o köpek bir daha geldi yanıma geldiğinde bir tekme atıp masalarına gönderirdim ...sonra tekrar geldi aynı ukala tavırla gitti hayvanı bağladı...böylesine ne dersin ya insan gibi gel söyle bir derdin varsa...yok ...en nefret ettiğim insan modeli...adam yerine koymuyor güya...yobazım varmı yabak şimdide 2 kilo verdim yazarken...faydası bu olsun bari...
her mesajın altında yer alıyo kilon canım.
onu ben yapamıyorum malesef
şimdilik tabloyla geçiniyoz
slm kızlar bugün öğrencilerim doğum günümü kutladı o yüzden
sabah: bir iki küçük halka kurabiye yarım boğaça bir lokma yaş pasta
ara öğün: 1 kupa şekersiz neskafe
öğlen: yarım kaşarlı pide, şekersiz çay
akşama: okul yurdunda nöbetçiyim henüz bilmiyorum
bu arada reglim başladı her tarafım şiş yarın tartıda çok gelirsem üzülürüm :18:
Valla yer misin bilmiorum cnm ama yazıyım tabi. Annem dün görünce acıyan gözlerle baktı bana bunu nasıl yicen diye :)sebze soteyi nasıl yaptın şekerim? bana da yazsana.
1/2 kalan simitimi de yedim tam oldu :)
Artık akşam da otlanırım yemeklerden azıcık. Tamamdır.
Bugün gözüm simite doydu
1 çorba bile olsun yeter akşam yemeğinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?