60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende etsiz kapuska yaptım...lahana kürü niyetine bol acılı....tek çeşit yemek ...valla bu diyet işi insanı dertten kurtarıyormuş yaw

Bence akşam çorba içme canım. 1 Simit 4 dilim ekmek edio. 1 kepçe çorba da 2 dlim ekmek.
Bütün gün karbo almış gibi olursun sonra :/ Salata ye sebze ye ekmek yemeden en güzeliiiii

Ekmek zaten yemiyorum ben hiç. 1/2 simit yedim şimdi. 2 dilim ekmek yerine geçti.
Akşama da çorba yokmuş zaten; nohut yemeği varmış artık 2-3 yk. yerim olur biter. Şuanda bile doygunum aslında, onu bile yemesem olur.
Onun yerine 1 mini dondurma bile olur

Bu arada her çorbanın da kalorisi farklı biliyorsunuz değil mi ?

ohh missss nohutu da pek severim hee afiyet olsnnn
dondurma yicene miss gibi nohutun varmış evde onu yesene.. hafta sonu bi kere kendine izin verirsin o zaman yersin dondurmanı olmaz mı?
evet hepsinin farklı tabiki de ama kalori hesabı yapmamak lazım. Yani zararlı şeyleri biliyoruz zaten onları yemeyip sağlıklı beslenirsek. zaten kg verioruz..
İnşallah hep beraber fazla fazla vericez kilolarımızı

Canım canını sıkan insanlardan uzak dur, nacizane tavsiyem...

haklısın ,yoksa ben sinir hastası olucam onun yüzünden..

canım, saygısız davranan insanlar kendi kalitesini belli eder.
bizde bi gelin var, dedeme bile laf uzatır.
çakasın geliyo ağzına işte ama olmuyo.
sen bozma kendini onun gibi davranıp.

annem ,ablam ,ben kızı çok severdik,şöyle olur böyle olur yaparız felan dedik ama ne zaman nişan oldu kız360 derece döndü ,şimdi yüzünü göresim gelmiyor yani..
kayınvalide,kayınpederi de geçmiş siizn gelin maşallah yani..ama suç nerede biliyor musun canım saygısızlığı yaptırmıcak hiçbir şekilde erkek..

aynen aynen bikaşık suda boğasım geliyor kızı.

Canım canını sıkan insanlardan uzak dur, nacizane tavsiyem...

haklısın ,yoksa ben sinir hastası olucam onun yüzünden..

canım, saygısız davranan insanlar kendi kalitesini belli eder.
bizde bi gelin var, dedeme bile laf uzatır.
çakasın geliyo ağzına işte ama olmuyo.
sen bozma kendini onun gibi davranıp.

annem ,ablam ,ben kızı çok severdik,şöyle olur böyle olur yaparız felan dedik ama ne zaman nişan oldu kız360 derece döndü ,şimdi yüzünü göresim gelmiyor yani..
kayınvalide,kayınpederi de geçmiş siizn gelin maşallah yani..ama suç nerede biliyor musun canım saygısızlığı yaptırmıcak hiçbir şekilde erkek..

aynen aynen bikaşık suda boğasım geliyor kızı.

Ben kalori hesabı yapınca yediklerimi kontrol altına alıyorum o bakımdan iyi. Zaten karbonhidratları azaltıyoruz dengeli besleniyoruz o ayrı bir konu.
Dondurmayı o kadar seviyorum ki, yemek yerine bile geçebilir yani benim için
Bir de en masum tatlı dermişim :)
Neyse eve gidince bakıcam çünkü dondurma yersem acıkırım öğün yerine geçmez kesinlikle benim için şaka bir yana...
Nohutun da kalorisi fazla zaten az yerim..

Boşver hiç takmıycaksın. Senin yapacağın bişey yok. Evlilikte erkekten bitiyor herşey aslında. Neyse boşver bunları bile düşünme...

muhattab olma bence hiç birşey olmuyor ..taktik yapacan bunlara..onu istiyorlar çünkü kardeşinin yanında iyi olucan...çok iyi davranıcaksın...ama o olmayınca...allalalalala....diye geçireceksin...bunları nerden mi biliyorum 4 yıllık evliliğin tecrübelerinden....bizimkiler öyledir eşimin yanında melaike....o olmayınca ver coşkuyu ver coşkuyu...şimdi ben onlara ver,yorum coşkuyu

selam kızlar bugün yediklerimi sıralayım
sabah süt, 1 adet susamsız simit ( sanırım artık evde kahvaltı yapmaya başlasam iyi olacak)
öğle ayran, yarım poğaça, 1 tane elma
akşam yani az önce de 2 tane lahmacun yedim yanına da ayran. aslında yemek olarak yeşil fasulye yapacaktım ama öğlen okula tel. geldi okul çıkışı seminer varmış ona gidince yemek dışardan oldu, hal böyle olunca akşam sporunu uzun tutmak da farz oldu bana mecburen

Son düzenleme:
kızlar yeni geldim okuldan:)
Sabah: Bir haşlanmış yumurta, domates, salatalık ve yulaf kepeğinden yapılmış küçük bir krep
Öğlen: Okulda olduğum için mecburen snitzel burger of ya yicek bir şey bulamıyorum okulda. Bazen yemekhane saatine denk geliyor öğle aram anca o zaman sağlıklı bir şeyler yiyebiliyorum. Ama ne zaman snitzel yesem moralim bozuluyor. Tüm gün dikkat ediyorum ama öğlen onu yiyince sanki tüm emeklerim boşa gidiyor.
Akşam: Birazdan pirinçsiz kabak yemeği yicem, light yoğurt ve bol salatayla

Hep derste olduğum için ara öğün yapamadım. Bir su da eksik götürmüşüm sonrada farkettim. Anca bir şişe su içebildim. Ama en azından 1.5 litre su içicem.
Yarın sabahta erkenden kalkıp spor salonuna gidicem. Offf offf. Sizce porsiyon döner mi yesem ? O da çok yağlı gözüktü gözüme.

ya kızlar biri bana dur desin, regl dönemimdeyim ve acaip acıkıyorum akşam 2 koca börek 2 kornişon turşu ve bir kase mercimek çorbasıyla anca doydum, şimdilik doydum ama canım şimdide sıcak çikolata istiyor birazdan onu da içerim mideme hakim olamıyorum:18::18::18::18:

excitycim insan alışıyor zamanla az yemeye.
ama ben de hala alışamadım yaaaaa
Valla tatlim bende alisacagimiz gunu iple cekiyom. Ben az yiyorum saniyordum ama merguanaya ve bazi kizlarin yediklerine bakinca az denmez benimkine((

Sekerler aylar sonra bi baisiz hepimiz incecik olmusuz. Ne de guzel olur degil mi?

ara
Tarçınlı süt

Öğlen
Z..yağlı kereviz
2 wasa

Ara
Yok
Akşam
1 dolma
1 dlim çavdar

Ara
TKahve si

45 dakika yürüdüm

Afiyet olsun herkeseee.
Ben de şimdi yaptım yemeğimi yicem
Tavada yağsız domatesli mantar light yoğurt ile birlikte
Doyarım umarım

arkadaşlar 3 haftadan sonra döndüm
ayağım çok kötüydü şükür iyileşti
pazartesi rapora başlarım heralde

Afiyet olsun herkeseee.
Ben de şimdi yaptım yemeğimi yicem
Tavada yağsız domatesli mantar light yoğurt ile birlikte
Doyarım umarım

canım çok çiğne ...doyarsın ben öyle yaptım sanırım doymuşumdur...oh valla bende yarın mı yapsam senin yemeğinden...canım çekti ...bak doymamışım demekki

canım çok çiğne ...doyarsın ben öyle yaptım sanırım doymuşumdur...oh valla bende yarın mı yapsam senin yemeğinden...canım çekti ...bak doymamışım demekki

Hay Allahım çok güldüm ya
Yap valla güzel oluo. Yavaş yavaş yiyim o zaman ben de doymak için. afiyetttttt olsun sana.

1 küçük kutu hazır meyve suyu (portakal) acaba çok kalorisi var mıdır biraz önce içtim de üzerinde de yazmıyordu?

1 küçük kutu hazır meyve suyu (portakal) acaba çok kalorisi var mıdır biraz önce içtim de üzerinde de yazmıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…