Bence akşam çorba içme canım. 1 Simit 4 dilim ekmek edio. 1 kepçe çorba da 2 dlim ekmek.
Bütün gün karbo almış gibi olursun sonra :/ Salata ye sebze ye ekmek yemeden en güzeliiiii
Ekmek zaten yemiyorum ben hiç. 1/2 simit yedim şimdi. 2 dilim ekmek yerine geçti.
Akşama da çorba yokmuş zaten; nohut yemeği varmış artık 2-3 yk. yerim olur biter. Şuanda bile doygunum aslında, onu bile yemesem olur.
Onun yerine 1 mini dondurma bile olur
Bu arada her çorbanın da kalorisi farklı biliyorsunuz değil mi ?
Canım canını sıkan insanlardan uzak dur, nacizane tavsiyem...
canım, saygısız davranan insanlar kendi kalitesini belli eder.
bizde bi gelin var, dedeme bile laf uzatır.
çakasın geliyo ağzına işte ama olmuyo.
sen bozma kendini onun gibi davranıp.
Canım canını sıkan insanlardan uzak dur, nacizane tavsiyem...
canım, saygısız davranan insanlar kendi kalitesini belli eder.
bizde bi gelin var, dedeme bile laf uzatır.
çakasın geliyo ağzına işte ama olmuyo.
sen bozma kendini onun gibi davranıp.
bende etsiz kapuska yaptım...lahana kürü niyetine bol acılı....tek çeşit yemek ...valla bu diyet işi insanı dertten kurtarıyormuş yaw
ohh missss nohutu da pek severim heeafiyet olsnnn
dondurma yicene miss gibi nohutun varmış evde onu yesene.. hafta sonu bi kere kendine izin verirsin o zaman yersin dondurmanı olmaz mı?
evet hepsinin farklı tabiki de ama kalori hesabı yapmamak lazım. Yani zararlı şeyleri biliyoruz zaten onları yemeyip sağlıklı beslenirsek. zaten kg verioruz..
İnşallah hep beraber fazla fazla vericez kilolarımızı
haklısın ,yoksa ben sinir hastası olucam onun yüzünden..
annem ,ablam ,ben kızı çok severdik,şöyle olur böyle olur yaparız felan dedik ama ne zaman nişan oldu kız360 derece döndü ,şimdi yüzünü göresim gelmiyor yani..
kayınvalide,kayınpederi de geçmiş siizn gelin maşallah yani..ama suç nerede biliyor musun canım saygısızlığı yaptırmıcak hiçbir şekilde erkek..
aynen aynen bikaşık suda boğasım geliyor kızı.
haklısın ,yoksa ben sinir hastası olucam onun yüzünden..
annem ,ablam ,ben kızı çok severdik,şöyle olur böyle olur yaparız felan dedik ama ne zaman nişan oldu kız360 derece döndü ,şimdi yüzünü göresim gelmiyor yani..
kayınvalide,kayınpederi de geçmiş siizn gelin maşallah yani..ama suç nerede biliyor musun canım saygısızlığı yaptırmıcak hiçbir şekilde erkek..
aynen aynen bikaşık suda boğasım geliyor kızı.
Valla tatlim bende alisacagimiz gunu iple cekiyom. Ben az yiyorum saniyordum ama merguanaya ve bazi kizlarin yediklerine bakinca az denmez benimkineexcitycim insan alışıyor zamanla az yemeye.
ama ben de hala alışamadım yaaaaa
Afiyet olsun herkeseee.
Ben de şimdi yaptım yemeğimi yicem
Tavada yağsız domatesli mantar light yoğurt ile birlikte
Doyarım umarım
canım çok çiğne ...doyarsın ben öyle yaptım sanırım doymuşumdur...oh valla bende yarın mı yapsam senin yemeğinden...canım çekti ...bak doymamışım demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?